NGC Prod.
9 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Zenekari profil - HOLTSÁV
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

HOLTSAV 2010. október 9., szombat, 19:44
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Sziasztok Kispajtások!

2010 október 23.-án 20 órai kezdettel újra bevesszük a kunhegyesi Malom Sörözőt. Decadence, Tranzit, Holtsáv zenekarok fogják szolgáltatni a talpalávalót. Tessék jönni minél többen, és szórakozni velünk egy jó!

Ott találkozunk!
HOLTSAV 2010. június 14., hétfő, 19:18
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Sziasztok!

2010 Június 12.-én (nekünk fontos dátum:) lezajlott a 0.koncertünk, a Kontrollzé és a Borgia társaságában és ezúton szeretnénk megköszönni a biztatást és a jó fogadtatást amit kaptunk Tőletek!
Én személy szerint nem is gondoltam, hogy a Mi kis városunkban Kunhegyesen ennyi új arc fogékony az élő zenére és a kikapcsolódás ezen formáját választja a "konzerv" helyett:) Remélem fogunk még találkozni ott még sokszor veletek
HOLTSAV 2010. május 15., szombat, 21:36
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Sziasztok Barátaim!

Elérkezettnek láttuk az időt egy Holtsáv koncert megszervezésére. Június 12.-e lesz a napja, amikor megint újra a deszkákra állunk és reméljük ez idén még sokszor be fog következni!
Szóval aki akar egy kicsit aznap fejet rázni az jöjjön Kunhegyesen a Malom sörözőbe! Rajtunk kívűl lesznek még jó kis zenekarok (Laca, Ampam és a Róka-fé, Kontrollzé, The Borgia), szóval mindenki megtalálhatja a kedvére való muzsikát.
Na pá találkozzunk ott!

Balázs
HOLTSAV 2009. november 10., kedd, 22:01
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Sziasztok fémszivűek! \m/

Az előző bejegyzést úgy fejeztem be, hogy megnyugtattam a Vissza rajongókat nem kell aggódniuk Tibibá miatt miszerint elhanyagolná a Vissza dolgait. Nemrég azonban publikussá vált a Vissza parkolópályára került. Most azt gondolhatjátok ez biztosan a Holtsáv újbóli mozgolódása miatt történt. Ez korántsem igaz, ez az élet srácok. Én hiszem van egy kodex odafönt egy nagy könyvtárában amiben ez is meg volt előre irva, mint mikor minket váltott régen a Vissza.
A Holtsáv szépen halad a régen kitaposott ösvényen, pakolgatjuk össze a régi nótákat és próbáljuk új köntösbe öltöztetni őket, remélem tetszeni fog nektek. Ezek mellett pedig próbáljuk összevadászni azokat a nótákat is, amik nem voltak felvéve és már majdnem feledésbe merültek. Ennyi idő után ez nem is olyan könnyű dolog:) Azt azonban már most szeretném jelezni, hogy a hivatalos visszatérésünk azért jó ideig fog váratni magára. Szeretnénk minél jobban szólni együtt, meg tényleg megteremteni annak a feltételét, hogy ez egy működő dolog legyen. Ezen kivűl még most az is benne van a pakliban, hogy egy új tagot veszünk be a bandába a jobb megszólalás érdekében, de az Ő személyét és mibenlétét egyelőre fedje homály.:) Annyit elárulhatok azért nem lesz ismeretlen számotokra, akik kicsiny városunk környékén jártatok az elmúlt időszakban koncertekre... (Tibi csoki annak aki kitalálja:)
A zenekar honlapja készülőben van, de ezt is szeretnénk minél jobb formába hozni és akkor elétek tárni. http://www.holtsav.hu (hamarosan beindul)
Nemsokára jelentkezem!

Balázs
lanyi 2009. november 9., hétfő, 15:27
lanyi
Csatlakozott:
2008. szeptember 17.
Hozzászólások: 1
Hi,Sanykó!
Velem készíthetnél egyet egy pár söröcske mellett,ha legközelebb jöttök haza! O.o Vagy csak úgy dumálhatnánk,mert már rég láttam az arcod! (gpig)Csá!
9000Sanyi 2009. november 8., vasárnap, 15:28
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1764
Válasz HOLTSAV üzenetére:

Egy megfelelően távoli időpontban Sanyikám m/
Elolvastam a kritikáidat meg a cikkeket tetszettek, igy tovább!! Hegyezd a ceruzát ránk is:) Mész az Alice In Chains-re? Jó lenne nekem is..


Kösz!
Interjút szeretnétek? Megkaphatjátok! (6)

Az AIC-re még nem tudom megyek-e, de jó lenne.
--
9000Sanyi
HOLTSAV 2009. november 6., péntek, 18:08
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Egy megfelelően távoli időpontban Sanyikám \m/
Elolvastam a kritikáidat meg a cikkeket tetszettek, igy tovább!! Hegyezd a ceruzát ránk is:) Mész az Alice In Chains-re? Jó lenne nekem is..
9000Sanyi 2009. november 4., szerda, 14:08
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1764
Na, erre kíváncsi vagyok!
Mikor is lesz az a koncert?
--
9000Sanyi
HOLTSAV 2009. november 4., szerda, 12:26
HOLTSAV
Csatlakozott:
2009. november 4.
Hozzászólások: 9
Reményeink szerint újra a deszkákon büntet majd a Holtsáv zenekar
(örülhet Stephen King, na de azért jogdíjat ne várjon:)

Sziasztok metálon felnőtt rock testvéreim!
Igen jól látjátok, ha odafönt is úgy akarják újra lesz Holtsáv. Akinek még halványan dereng a nevünk (az idősebbek közül vannak csak nyílván néhányan, már a zenekarban is mindenkinek megvan a tripla x, heh:) azok talán nem veszik rossz néven, hogy a visszatérésünket fontolgatjuk.
Annak idején nem mondtuk ki, hogy feloszlott a zenekar tehát ezen gondolatmenetet követve nem újraalakulásról beszélünk, csak egy kicsit hosszúra sikerült a téli álom.
Úgy alakult, hogy pont én voltam az aki a különböző elfoglaltságaim miatt annak idején nem tudtam a próbákra járni ahogy szerettem volna és ezért úgy határoztunk, hogy egy fél évre szünetelünk (ez volt 2002 őszén). Aztán mint az szokott lenni az élet közbeszólt és ennyi idő lett belőle. Szerencsére a többiek találtak maguknak új csapást a Vissza, Almanach, Kontrollzé formációkban aminek nagyon örültem, mert megmondom őszintén rossz lett volna a szám íze, ha valaki miattam nem talál új utat magának . Azért nekem is hiányzott a Holtsáv, a zenélés maga és a zenész haverok, de ez már csak egy ilyen időszak volt az életemben. Most biztos mindenki azt mondja kórusban, hogyha valaki valamit nagyon akar...; na igen de nem 3000 km távolságról mint amennyire én voltam akkoriban kicsiny hazánktól (jelesül Norvégiában, ahol jó kis északi metálokat hallgattam a rádióban de ezt majd elmesélem egy megfelelően távoli időpontban..)
Aztán Lanyi és a Vissza útjai elválltak és Ő volt az akinek először átfutott az agyán, hogy mi lenne ha újra nekilátnánk a Holtsáv dolgainak. És úgy néz ki jókor jött az ötlet most mindenki rábólintott, hogy újra nekifeszülünk a metálnak.
Tehát amit ígérhetek az egy 10 éves Holtsáv születésnapi buli (könnyű így 10 évesnek lenni ennyi kihagyással mi?...:). További koncerteket és új nótákat egyelőre viszont nem merek ígérni (bár ahogy ismerem a többieket a reakciójukból ítélve bizakodhatnak a volt és leendő Holtsáv fanok:), a próbák is mostanában kezdődnek szóval majd meglátjuk mi lesz belőle. A magam részéről én nagyon szívesen foglalkoznék Laca régi/új ötleteivel.
A Vissza fanokat is meg szeretném nyugtatni ugyanis Tibibá továbbra is teljes mellszélességgel marad a Vissza zeneszerzője/gitárosa, tehát nem fogjuk az új számokat a két zenekar között pénzfeldobással kisorsolni:))
Na egyelőre ennyit a múltidézésről legközelebb friss infókkal jelentkezem!

Tehát ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból, érdekességeiből!

Balázs
9 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.058 seconds to render