NGC Prod.
5 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Noidz - Trance folkmetal Portugáliából
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Demonland 2009. június 13., szombat, 17:58
Demonland
Csatlakozott:
2007. december 11.
Hozzászólások: 4
Thomas

Amit küldtél, mérföldkövekkel színvonalasabb. Egyébként nekem sincs ellenemre a stílusok keverése, de a minimum igényességi szintet érje el, és ne ezzel próbálják pótolni.
Az általad küldött videót kellene kirakni a híroldalra, jobban megérdemelné.
Végzet Jánosa 2009. június 13., szombat, 12:01
Végzet Jánosa
Csatlakozott:
2009. február 28.
Hozzászólások: 29
Sonic boom! =D
Csak várjátok ki, amíg ezt a Noidz-ot felfedezi magának valami nagynevű menedzser arc, még a csapból is ez fog folyni a Viván. Aztán meg, mint a többi ilyen hulladék, 2-3 éven belül eltűnnek a semmiben. Lásd Linkin Park...
--
Borban az igazság, Sörben a szabadság, a vízben a baktériumok vannak
Thomas 2009. június 12., péntek, 23:37
Thomas
Csatlakozott:
2008. január 4.
Hozzászólások: 110
Nos, én nem ellenzem a zenében az elektronikus hatásokat, de ez valami fertelmesen szar. Egy kis dizsi, aztán némi metálkodás, aztán támadnak síppal-dobbal-nádihegedűvel, egy rosszul összetákolt katyvasz az egész. De legalább lehet röhögni a tagok szerkóin.
Akkor már inkább ez (hasonló stílus, csak minőségi, és nincs benne köcsögduda) :

--
.:+h0m@$:.
Demonland 2009. június 12., péntek, 19:50
Demonland
Csatlakozott:
2007. december 11.
Hozzászólások: 4
Szeretnék kicsit pontosítani, miután a videót megnéztem és azonnal írni akartam, hogy ebben egy darab trance elem nincsen. Olyan távol áll a trancetől az a - ráadásul borzasztóan effektelt - énekrész, mint a heavy metal a death metaltól. Viszont az együttes, amivel párhuzamba lett hozva, az teljesen jogos. Viszont az sem trance.
Felmentem a honlapjukra és ott viszont tényleg volt olyan szám, ami már metal + trance (ill. hasonlított :-D ) kotyvalék volt.
Amivel egyetértek, hogy ez egy borzaszóan rosszul összerakott zene, csapnivaló hangzással, a metal és a trance részek - amennyit hallottam belőle - önmagukban is silánnyul szólnak és aki a zenét írta, hmmm, hát finoman szólva nem csodálkozok rajta, hogy ilyen merész húzással próbálkozott, mert az látszik, hogy magától nem jut eszébe semmi újszerű ötlet. A folk rész, meg harmadik stílusnak, sőt mivel némi dance is van benne, negyediknek totális hülyeség volt a részükről. Legalábbis így, hogy mindegyik stílust megpróbálták a másikhoz hasonló mértékben belekeverni. Annyi eszük lehetett volna, hogy a többit csak kísérőként vagy eldugva, hangulatfokozásként teszik bele.
Mindenesetre köszi, hogy bemutattátok, jó tudni, hogy vannak ilyen ijesztő dolgok is... :-D
ensomhet 2009. június 12., péntek, 19:44
ensomhet
Csatlakozott:
2004. március 12.
Hozzászólások: 2307
Szinte minden részénél "hallottam már valahol" érzésem volt. Szkúter meg In Extremo.
5 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.066 seconds to render