Vengeance Rising (2006)
A Zandelle zenekar második albumán 11 track található és a jóízű power-speed metalt nyomatják ezerrel. Technikás és erőteljes riffek jellemzik a „Vengeance rising”-ot. Kellemesen és jól megszólaló dallamos gitár részek sora követi egymást. Cardillo dobos gyors és nehéz ütései is megfelelően illeszkednek a zenéhez. Viszont semmilyen újat nem hallhatunk, ilyesmi zene már elég sok van. A Hammerfall, Iron Maiden rajongóknak valószínű tetszeni fog, hiszen nem is áll távol a zenéjük egymásétól. A vokál témák idővel kicsit unalmasnak hallatszanak, nem annyira érdekesek, mint mondjuk egy Iron Maiden. Nem azt jelenti, hogy az énekes nem tud jól énekelni, csak hiányzik valami, ami érdekessé és változatossá tenné az egész zenét.

Szokásos kórusokat is megfigyelhetünk, színezékként talán még a zenei töréseket is meg lehet említeni, amivel próbálnak változatosságot hozni a zenében. Tempóváltások is elég gyakoriak, amit tudnak, szívvel, lélekkel és őszintén eljátsszák. Hibát nem nagyon lehet felfedezni, csak egyszerűen ezt a fajta zenét már sokan eljátszották és nem mutat sok újat. Talán egy fokkal jobban sikerült, mint az előző lemezük, bár sokak számára lehet nagy kedvenc a zenekar. Én nem látok benne túl nagy szenzációt, csak egy erős közepes albumot.Kiadó: SPV

Honlap: http://www.zandelle.net/
Zandelle_Vengeance_Rising_2006
Stílus:
Power metal
Értékelés:
 
Pont
: 7.5 / 10
Dalok:
1.Blood Red Shores
2.Dragon's Hoard
3.Invitation
4.Queen Anne's Revenge
5.The Final Hour
6.The Beowulf Trilogy (I. Awakening)
7.The Beowulf Trilogy (II. Vengeance Rising)
8.The Beowulf Trilogy (III. Ancient Tale Of Valor)
9.Cry For Vengeance
10.Prophecy
11.Necromancer
Írta:
NorthWar
2006. december 9., szombat
Facebook:
Koncertek
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.008 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'0dkinu5dv1svkiip17t3f18lf5','','szoveg|s:7:\"DNRSXTK\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:7:\"tc2.php\";lyricsrow|i:1;','34.239.147.7','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1