Tequila (2006)
A Tequila albumon több stílus hatása is egybeolvad, de leginkább a hard rock stílushoz áll a legközelebb, de elég sok rock ’n roll elemet is megfigyelhetünk. A bevezető szám egy tökéletes kezdés, amiben remek gitárszólókat vehetünk észre. Joe Altier határozottan és könnyedén énekli el a különböző dallamokat vad és nyers hangzást biztosítva. Hatalmas sziklagitár riffeket fedezhetünk fel, amikre az énekes érzelmesen dúdolgat. Némelyik szám dél-európai zenét idéz fel a hallgatóban, mert helyenként spanyol gitár hangjára lehetünk figyelmesek. A zene hallatán olykor a Black Label Society neve ugrik be. Kevin Dean és Chuck Kahl munkája igazán figyelemre méltó. Nagyon jó a basszista és a dobos összhangja, amire a legjobb példa az Ice Man számuk. Kicsit talán Black Sabbath beütésű gitár témát nyomatnak itt, de erőteljesen profi kidolgozást valósítanak meg. A szövegét tekintve az érzelmi és keményebb témák keveredésének középútját járja körül.

Nem túl sok újdonságot figyelhetünk meg, de a szöveg tökéletesen illeszkedik a zenéhez. A Brand New Sin annyira még nem ismert banda, de a Tequila album sokak számára emlékezetes hatással lehet. Az énekes hangjáról néha a Danzig vokálistája is eszembe jutott. Egy kocsmában biztos nagyon jól tud szólni egy ilyen zene, amit John Altier kiemelkedő teljesítménye biztosan sokat tenne még pluszba a hangulathoz. A Brand New Sin nem követ tendenciákat és nem alkalmaz reklámfogásokat, de igazán sokan megszomjazhatnak egy Tequilára.Kiadó: Century Media

Honlap: http://www.brandnewsin.com/
Brand_New_Sin_Tequila_2006
Stílus:
Hard Rock
Értékelés:
 
Pont
: 8 / 10
Dalok:
1.Said and Done
2.Did Me Wrong
3.Spare The Agony
4.Ice Man
5.Proposition
6.Old
7.Worm Whore
8.See The Sun
9.Motormeth
10.Numero Dos
11.Elogio
12.Reaper Man
13.Acehole
14.House Of the Rising Sun
Írta:
NorthWar
2006. november 1., szerda
Facebook:
Koncertek
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.007 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'5dvi00tvsr9hhkngqcm8sn6hs3','','szoveg|s:7:\"QDHGTXI\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:17:\"fragiledreams.php\";lyricsrow|i:1;','18.207.133.27','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1