Count Back From Ten (2010)

 Van ez a két amerikai srác, Tim Gutierrez és Kevin 131. Ők egyébként testvérek. Illetve Eric Forrest, aki az E-Force-ból és a Voivodból lehet ismerős sokaknak. Az a hír járja, hogy ez a három bomlott egyén titokban emberkísérleteket végez, valahol egy távoli farmon. Állítólag az elmén folytatnak behatásos vizsgálatokat. Konkrét bizonyítékok a környéken történt eltűnéseken kívül nincsenek, bár a Count Back From Ten már a harmadik publikációjuk a házi laboratórium eredményeiből. Nos ahogy az öntörvényű vegyészmérnököktől elvárható a hátsó kert kis fa bungalója alá rejtett laborból kikerült feljegyzések és kísérleti eredmények meghökkentők, sokszor zavarba ejtők, és ahogy a ’pi’ megfejtése is életveszélyes küldetés – mint ahogy azt láthattuk egy hasonlóan elborult testvérpár tollából – így a Count Back From Ten is igazából csak egy igényes külsőbe csomagolt (Dr. Pataki Zoltán lélekpatológus munkája) csapda. Egy átverés… 

 Szépen értelmez, okoskodik az ember, belebonyolódik a képletekbe. Naphosszat jegyzetel, szép lassan elfordul a külvilágtól és észre sem veszi, hogy már nem az ágyában, hanem a műtőasztalon fekszik és három őrült doki sertepertél körülötte. Természetesen az anesztes vicces kedvében higította az altatógázt, így bár mozogni nem tudunk, azért a szike hidegét az emlékek kifacsart vízióival megfűszerezve mindvégig érezni fogjuk. És a szike vág, a csontfűrész felpörög. A három műkedvelő vegyész - korboncnok pedig élvezettel babrál magatehetetlen testünkön. Hol metsző thrashes riffözönnel, hol agresszív ipari darálóval, hol pedig totális bekattanással molyolnak valami véres kis cafaton. Szaggatnak, pusztítanak, újraértelmeznek és alkotnak. Lassan a fájdalomtól eltorzult arccal oldalra pillantva az ódon pince egyik dohos falához applikált kis vitrinben olyan kémcsöveket pillantunk meg, amikben szépen elkülönítve megtalálható a Slayer esszencia, a Thy Disease párlat, a Voivod kivonat, a Prong vegyület, egy cseppnyi Cavalera örlemény és egy nagyon nagy adag Melvins aroma. A félig nyitott komód aljából pedig egy formalinos edény oldalán a „Lombardo keze” felirat olvasható elmosódottan. Természetesen a testbe fecskendezett kísérleti anyagok receptje már tökéletes házi mestermű. Kétségünk sem lehet affelöl, hogy az eredmény csak is egy ocsmány torzszülött lehet, így amikor majd a tükröt elénk tartják, garantáltan visítunk a rémülettől.

 Az ébredés után szúró kín, undor és valami kátrányos szélű sárga tályog képe vár ránk. A három orvos pedig majd mosolyogva fogad a lábadozóban. A műtétet sikeresnek könyvelik el és ahogy távoznak a vizitről, és minket ismét elfog az émelygés a látottak felidézésétől, még a következő beszédfoszlány jut el agyunkhoz az ájulás előtt:

-Gratulálok Eric!
-Gratulálok Gutierrez doktor urak!
-Ismét sikeresen végrehajtottuk a lélekfelnyitás kényes procedúráját.
-Igen, a szövődmények elkerülhetetlenek, de a páciens szempontjából ez másodlagos.
-A lényeg, hogy a szembesítés megtörtént. Kérem készítsék elő a következő beteget.

Project_Failing_Flesh_Count_Back_From_Ten_2010
Kiadó:
Stílus:
ipari tharsh modern zuzalék és vegyészet
Értékelés:
 
Pont
: 9.6 / 10
 
Külalak
: Igényes
 
Hangzás
: Kiváló
Dalok:
1.Count Back From Ten
2.White Light Response
3.Inanimate Objects
4.Lose Lose Situation
5.Irrelevant Thoughts (Prong Cover)
6.Patient Zero
7.The Potential To...
8.Percussion Fracture
9.Cadence
10.Th Void Between Skin And Bones
Írta:
emp
2010. november 9., kedd, 19:00
Facebook:
Kovi Markovics 2011. március 18., péntek, 13:05
Kovi Markovics
Csatlakozott:
2009. október 24.
Hozzászólások: 195
Ki-tű-nő!!! Nekem való zene! \m/
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.046 seconds to render