Sick-Room interjú

Először is köszöntelek Bunny, no meg a többieknek is nagy Helló!


Szia! Mi is köszöntünk téged kedves Zoltán ,és nemkülönben a Forgácsos olvasótábort!

Kérlek mutassad be a bandát, ki kicsoda és mi a szerepe a csapatban!

ILEM - gitár,
NITRO - ének,
AND/OR - gitár,
NORDBERG - dobok,
SZASZA - bass,
DJ BUNNY MF - scratch-sampler-vocál.

Mikor alakultatok, s ha pár mondatban be kellene mutatnod a Sick-Room halmazt, mit mondanál el róla?

A zenekar 2001 augusztusában alakult Nitro szülinapján, ahogy lenni szokott egy kocsmában, a Sick-Room tehát alapjába véve egy baráti társaság. Zenénk több féle stílusból táplálkozik mindenki hozza a saját kis világát, zenei ízlését és ebből próbálunk építkezni és egymás agyára menni! Ha-Ha!
 
Ugyanez a kérdés a tagság terén, mindenkiről kérnék pár mondatos poénos faszkodást!

Nordberg: saját bevallása szerint egy tapasztalt optimista,azaz pesszimista, hithű ateista,bár öregszik :)

Ilem: egy őszinte vallomással rukkol elő :)  Egy igazi faszfej vagyok és az is maradok!

Szasza: a mi örök útkeresőnk. Leginkább álmában jelöli ki az ösvényt és elviselhetetlen horkolással nyugtázza azt!!!! :) 

Nitro: azt mondja magáról hogy rettentő nagy szíve van csak már mindenki elhordott belőle egy darabot! :)

And/or: Diplomatikus,ez leginkább abban nyilvánul meg hogy a legnagyobb profizmussal hárítja el az igényeinket ha tetoválásról van szó :),de azért nagyon szeretjük! Ha-Ha!

Végül te se maradj ki Bunny, önmagad jellemezzed!

Nem is tudom mit mondhatnék magamról ezt a srácok jobban tudnák mert ők látnak kívülről, gondolom ilyeneket mondanának hogy idegbeteg, üvöltőző Dj PÖCS :)
Persze a lelkem mélyén egy nagyon kedves ember vagyok, csak vannak néha olyan pillanataim amire pont illenek drága ILEM barátom sorai a Sick-Room című számunkban: Megbaszom a kutyád, Megbaszom a macskád - Egy állatszelidítő vagyok csak épp rossz passzban :) 
Legnagyobb!!!!

Az Alexandra Records adta ki a Perverse Paradise című új lemezeteket, annak köszönhető ez, hogy dolgozója vagy a könyvkiadónak, vagy hogy zajlottak a körülmények?

Igaz hogy ott melóztam, de annyi a történet hogy ígéretet kaptunk az egyik kiadótól aki a recesszió miatt visszalépett. Kértem egy időpontot az Alexandra records fejétől és megkérdeztem tőle hogy tárgyalhatunk-e? Leültünk megbeszéltük a dolgokat, megegyeztünk ,és ez lett a végeredmény! Felköltöztünk Pestre egy hónapot töltöttünk fent kisebb megszakításokkal az Audioplanet-ben, Jaja Hary Das keze alatt született meg a lemez, profi körülmények közt! Nagyon jól éreztük magunkat,jókat röhögtünk meg persze sírtunk is kínunkban! Ha-ha!

Mi volt eddig a legemlékezetesebb koncert, amit adtatok? Hol és kikkel?

Hát először is a legelső koncertünk, 300 ember ,adta magát ,megőrültünk teljesen fasza volt. Nagy löketet adott! Voltunk Szlovákiában az akkor még létező Disentery zenekarral és a Horse the Band-del adtunk közös koncertet mikor mentünk haza majdnem rátolattam az egyik Horse-os fejére, feküdt a földön, sötét volt! Ha-Ha! Powerground szervezte Düreres buli is nagyon bejött ott az Embers, Slytract, Nashmith, Salvus –sal játszottunk az kibaszott jól sikerült, jó arc volt mindenki és jól berúgtunk! Voltunk a Subscribe-val egy 2 napos kis mini megmozduláson jó volt a koncert is de amit utána a szálláson műveltünk azt nem felejtem el soha az az atomvisítás….. kifolyt a szemünk annyit röhögtünk!
A Kultiplex-ben a Bandanas-sal játszottunk azóta se szóltunk olyan jól! Ha-Ha! Rockmaraton-ra nyertünk egy fellépést a Paksi tehetségkutatón és természetesen éltünk is vele,már nem emlékszem kikkel játszottunk aznap de szerintem senki :) Koncert után jól esett hogy ismeretlen arcok üvöltözték hogy: Nagyszínpad-Nagyszínpad!! SzigetVáRock fesztivál, Insane-nel sajnos ránk szakadt az ég de azért zúztunk rendesen!
Végül a Perverse lemezbemutató koncertet említeném nagyon profi körülmények közt tudtuk előadni az új dalokat. Nitro kitett magáért ő szervezte össze az egészet és mindenki nevében mondhatom hogy csak köszönet illetheti ezért. Mi is nagyon odaraktuk magunkat ,és a közönség is nagyon pozitív volt, vették a lapot,láttam egy két elkent arcot meg törött orrot ,de ez a Rock&Roll! Ha-Ha! !
Igazából nekem a jó emlékek nem csak a koncertekhez kapcsolódnak hanem a srácokhoz is nagyon jó látni és érezni hogy mindenki boldog!
Remélem sok ilyen bulink lesz még!

Milyen helyi bandákkal vagytok jóban, s bár klisé a kérdés, azért felteszem: milyen visszajelzések érkezetek az új lemez kapcsán, s ti magatok mennyire vagytok megelégedve vele?

Régebben voltak súrlódások a zenekarokkal, de jó pár éve már jó baráti viszonyt ápolunk majdnem minden bandával. Igyekszünk segíteni egymást, ez máshogy nem működik.
Most halottam sajnálattal hogy feloszlott a Fekete Sereg! Ezúton szeretném kifejezni tiszteletem,sokat tettek hozzá a kaposvári metalélethez!! RESPECT!

A lemezzel kapcsolatban jó kritikákat kaptunk, persze voltak negatív megjegyzések de ez belefér.
Megbeszéltük, hogy megpróbálunk egy érthető lemezt csinálni és ez szerintem sikerült. Én személy szerint szeretem ezt a lemezt, lehet hogy mást csinálnánk most már és nem lehet azt mondani hogy 100%-ig elégedettek vagyunk, de szerintem ezzel mindenki így van aki zenél!
Tanulni kell a hibákból és tovább alkotni ez hajt előre! Szerintem sikerült egy színvonalas lemezt lerakni az asztalra. Hallottam már azt is hogy bepuhultunk meg ilyenek, de annak csak azt tudom mondani jöjjön le egy koncertre! :)


 
Ha 5 életetekben meghatározó  lemezt kéne megnevezni, mik lennének ezek? 

Nordberg:
Metallica - ...and justice for all
Judas Priest - Sin after sin
Sepultura - Beneath the remains
Everlast - Eat at Whitey's
Sade - Love deluxe

Dj Bunny Mf:
Pink Floyd - The Wall
Pantera - Vulgar Display of Power
Madball - Set It Off
Ministry - Psalm 69
Rob Zombie - Hellbilly_Deluxe

Nitró:
Mötley Crüe - Theatre of Pain
Judas Priest - Killing Machine
Sweet Smoke - 1993
Iron Maiden - Number of the Beast
Slipknot - Slipknot

Ilem:
Metallica - Ride the Lighting
Metallica - Master of puppets
Sepultura - Beneath the Remains
Machine Head - Burn my Eyes
Slayer - Reign in Blood

Szasza:
Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Red hot Chilli Peppers - Blood sugar sex Magic
Manowar - Kings of Metal
Black Sabbath - Black Sabbath
Action - Sex Action

Andor:
Kreator - Pleasure to Kill
Sodom - Agent Orange
AMD - Ne vonulj Be!
Napalm DeathScum
Slayer - Reign In Blood

Köszönöm a listát, ismerve a személyiségeket nem túl sok meglepetés ért, haha. Más: aki még soha nem hallott a SzigetVáRock fesztiválról, annak hogy mutatnád be, s mindehhez mi köze a csapatnak?


A SzigetVáRock fesztivál idén 3. alkalommal kerül megrendezésre. Bigi barátom (Shock zenekar) kezdte el 2009-ben én tavaly csatlakoztam a szervezéshez. Nagyon jó hangulatú rendezvénynek láttam tavaly, főleg underground zenekarok kapnak teret,és abban a szerencsében részesülnek hogy egy ultra király közönség előtt játszhatnak,szerintem nem ment el úgy zenekar hogy ne csápoltak volna rajt az arcok,és ez geci jó mivel mi is zenélünk nagyon jól tudjuk milyen érzés fa arcoknak játszani, de Szigetvár egész más, nem tudom mi van ott a levegőben de buliznak ami a csövön kifér :)
Visszatérve a marketingre :) idén ismét fejlődtünk 2 színpad lesz és ha minden jól megy 60 zenekar szóval lehet táncolni :) vendégül látjuk a Watch my DyingInsaneRoom of the Mad RobotsSeek&Destroy (ők Ausztriából jönnek odabasznak :) ), As’Heart Bleeding,
Don Gatto, Stopyt, Szepultura (Sepu tribute), Blizzard, Plastic Bitch, Shock, Wrong side of the wall, Sick-Room :) stb zenekarokat szóval gyertek mindenképp mert mindez naponta 1500 pénz lesz a 3 nap meg 3000!
A zenekarnak természetesen örökös fellépési joga van, más köze nincs a rendezvényhez ez az én szóló projectem :)


Ti magatok hogyan és mennyire érzékelitek a gazdasági válságot – ki hol dolgozik, mennyire tapasztaljátok ezeket a dolgokat, amik a világban történnek? Szerintetek ki a felelős ezekért?
 
Norberg: A válság?Nem kapunk benzinpénzt és drágább a sör. Ki a felelős? Cash-t idézem:"...mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Én meg nem vagyok egy kovács."

Dj Bunny Mf: Én most a Fesztiválon melózok ezerrel ,meg csinálom a Sicks’6 Streetwear-t töretlen lelkesedéssel és persze intézgetem a zenekar dolgait is! Andor ezerrel nyomja a kaposvári Loco Tattoo–ba, Ilem és Nitro továbbra is a Csiky Gergely színházban tevékenykedik, Szasza sajnos pont most készül külföldre melózni, helyét a Sustain-ból ismert WP veszi át! Természetesen szembesülünk nap mint nap a sok szarsággal, mindenki megérezte a válságot a többiről meg ne is beszéljünk Babiloni zűrzavar!!
Ki a Felelős? Az emberi hülyeség.

Nem akutál politikai kérdés, de mennyire érzitek élhetőnek az országot illetve Kaposvárt?


Erre csak annyit lehet felelni hogy az egész országban mindenhol ugyanaz van kivéve Pestet. Egy nagy SZAR!!! Én Pécsen lakom már egy ideje ott sincs semmi ,és nincs ez másképp Kaposváron sem!
Kivétel nélkül mindenki elhúzna innen,de mégis van valami megmagyarázhatatlan erő ami ide köt
minket. A zene, barátok , hazaszeretet ezek mind bennünk élnek és nem engednek máshová.
Sokszor ütközünk falakba sőt mondhatnám egyfolytában, de csináljuk tovább a dolgunk mást nem tehetünk!

Mit tennétek, ha a boldogság egy alma lenne?

A. felvágnátok és megennétek
B. kifényesítenétek és félreraknátok
C. Felvágnátok apró darabokra és akkor ennétek, ha szomorúak vagytok
D. Körtére cserélnétek... :} 


Norberg: Beszarnék, utálom az almát

Dj Bunny Mf: Ezt a Bravo-ból szedted ki? :)

Ilem: Kirágnám belőle a kukacot az almát meg kidobnám a picsába!

Nitó: Az almát egy nőhöz hasonlítanám kívülről szép belül rohadt az összes!

Szasza: Beraknám a vitrinbe és minden nap tisztogatnám!

Andor: Elosztanám zenésztársaim között akiknek mint az előző sorokból kiderül szükségük lenne rá!

Osztom a véleményed, no és utolsó szavak?

Köszönjük a lehetőséget!
Minden jót és Mindig előre!

üdv: Sick-Room/Dj Bunny Mf

Sick_Room_interju
Írta:
haragSICK
2011. április 13., szerda, 17:40
Facebook:
haragSICK 2011. április 18., hétfő, 18:01
haragSICK
Csatlakozott:
2008. január 3.
Hozzászólások: 1161
Igazából én is hibáztam, mert fáradt voltam és az elírásokat illetve formázást néztem csak át. Szóval én is kaposvári vagyok, mert nem tűnt fel elsőre és nem ellenőriztem le :} Bocs, srácok!

Ps.: Andornak és Milonak mondjad Szasza, ha egy kis időm lesz beugrom hozzájuk!

Zoli
--
"MisanThr0PiG & Здравствуйте CO."
dead666 2011. április 18., hétfő, 09:04
dead666
Csatlakozott:
2011. április 18.
Hozzászólások: 1
(whistle) Hejj!
Ja a Nyúl nem tud szájról olvasni.
Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Na így már nem annyira kaposvári (6)
Sz
Válasz oldforest üzenetére:

"Mayhem - Demisteries doom Satanas"
Jajj de kaposvári! (w00t)

oldforest 2011. április 13., szerda, 18:45
oldforest
Csatlakozott:
2010. április 11.
Hozzászólások: 104
"Mayhem - Demisteries doom Satanas"
Jajj de kaposvári! (w00t)
Koncertek
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.018 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'n79kfgfafe52bfrgpth2ijkfj1','','szoveg|s:7:\"JOXPWBT\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:17:\"fragiledreams.php\";lyricsrow|i:1;','44.200.175.255','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1