Egy zenekart vagy egy albumot nem lehet 10 perc alatti produktum alapjan ertekelni, ja hogy ok ezt kiadtak mint onallo hanganyag!!?? Akkor jo akkor legyen, frocsoges, fingas , bufoges koncepcio es minden ertek nelkul.Ez egy nagy nulla.
Eleg massziv anyag, sokat hallgattam a napokban, viszont nincs varazsa ami arra osztonozne hogy kiemelkedo pontot kapjon.
Meglepoen kellemes volt, a noi eneket eloszor nem tudtam hova tenni, de vegul is nem volt rossz benne.Mindent egybevetve nem volt egy kiemelkedo produkcio, de meg joparszor megfogomhallgatni.
Amator,primitiv, egyszeru, nem ez nem RAW, ennyire futotta. Jah es eleg szomoru hogy mindenfele felelosegre vonas nelkul hozza lehet nyulni egy vershez, es ilyen troger modon azt eloadni.Ez sem jobb mint a P.F.U.J.
Erdekes cucc ez is, kifejezetten tetszik amikor epp olyan a hangulatom, viszont volt inkabb mast kerestem, mindenesetre kivancsi lennek egy albumra.
Nem ismertem oket, valoszinuleg azert mert nem hallgattam ilyen vagy ehhez hasonlo zenet kb 10 eve.Akkor is Loreena Mckennitt volt az egyetlen.Szep kellemes, csak nem az en lelkemnek valo, en ennel gonoszabb vagyok.Viszont hogy erzekeltessem, mekkora a kulonbseg ez es a 2 masik magyar produkcio kozott, egy kicsit magasabb pontot kel adnom mint normal esetben tennem.
A nev valasztas nagyon tetszik, a borito lehetne igenyesebb kicsit reszletesebb. Na de a lenyeg a zene, lehetne kicsit erosebb, markansabb, az enek mindenkepp, akkor rohadtul tetszene, igy is elrakom kesobbi hallgatasra, nem vagyok annyira lenyugozve mint Zolisiusrex, de hatalmas potencialt latok en is a bandaban.
Egyertelmuen a kor legjobbja, de az idei evben is az egyik nagy kedvencem eddig. Maximalis teljesitmeny.
Fasza volt, johet a nagy lemez.
Nem hallgatom egyik bandat sem akiket Zoli megemlitett, nem veletlen, ezt sem fogom.Oszinten szolva nekem nincs tobb bajom az enekkel mint a zenevel, bar teny hogy ehyaltalan nem ertek a mufajhoz.Mivel nem ismerem, nem erdekel, nem bantott, nem zavar kategoriakba esik ezert adok egy semmit mondo 6 pontotra.
srppk véleményével értek egyet. Ez így hangok szétszórt halmaza. Vannak kifejtésre váró megoldások, de az egész koncepció, vagy stílus tőlem távoli. Nagyon, így a pontom még a jóindulatommal is meg van toldva.
Spanyol honban kitört a sötét zenék forradalma az utóbbi pár évben. Olyan debütök szabadulnak a világra, hogy csak pislog az ember. Ez is ebbe a sorba áll be. Kiváló!
Kellemes, hangulatos, hallgattatja magát, ahogy ezt már más is írta. Különösebb figyelmet nem igényel, de kellenek meglátásom szerint az ilyen könnyebben emészthető zenék is.
Ha ennyire nincs pénz, de leginkább tehetség, akkor legalább önkritika lenne. Ezt kiadni a kezei közül nettó meggondolatlanság volt. Kotlott volna még rajta pár évet inkább, vagy hagyta volna a fiókja egy eldugott szegletében, de nem, neki ezt meg kellett mutatni. Javasolnék egy okosabb alkotótársat, aki képes feloldani ezt az archaikus káoszt.
Sötét, koszos, fura, szokatlan. A hangzáson nem tudtam átverekedni magam. Ha Naga még pontozna biztos le tudná írni technikailag is, hogy itt mi történik. Szegényes tudásommal nem sikerült megfejteni. A szerkezetek sem éppen szokványosak. No nem úgy, mint egy Dodecahedron esetében. Ez elvont, a Dode töményen komlex. Sajnos nem sok időm van hallgatni, pedig ennek szerintem nagyon sok hallgatás kellene, hogy memorizálhassam, és kiismerés után felfogjam. Megelőlegezett pontot kap.
Valahogy a korábbiak nem fogtak meg. Felidézni se tudok belőlük semmit, ami azt illeti. Ez itt most nagyon kellemes, de ha egy tételt hallottál a lemezről, akkor majdnem mindent hallottál. Baromi jó a hangulat, átgondolt, kerek az egész. Bejárhatna kicsit nagyobb utat is, akkor boldogabb lennék.
A borítók egy ideje nagyon szépen megmutatják, hogy lesz-e dolgunk a hangzóanyaggal, avagy sem. Nem tetszik az artwork. Valamint az első mondatom is helyben hagynám ennél a lemeznél is.
No itt sincs mibe belekötni.
Nálam nem annyira két marokkal beletúrós gyönyör, mint mások ebben a körben. Valahogy a tempó, illetve ezek váltásának nem túl gyakran elővett eszköze lehet a ludas. Egy idő után untam.
OdiumNostrum féle ajánlások mellett ez eléggé vérszegénynek tűnik. Magam részéről minden bizonnyal e nélkül is. Ha tinglitanglit szeretnék hallgatni mondjuk vezetéshez, akkor se ezt kapnám elő.
Ezen a viccen pár éve már nevettem eleget. Ugyanaz: néhány érdekes hang, amit a véletlen is szülhetett újabb 1 pont, a rövidség díjazása szintén 1 (vagy mégsem?). Őszinteség is megér 1 pontot. Et Malvm legalább próbál értelmet adni puszta létének... Egyébként ha ez a punk, akkor legalább öt évnyi koncerten ökörködést és koleszos piálást dobhatok ki az ablakon, mert úgy emlékszem az jó volt... Szóval van náluk képzavar rendesen. Egyébként ami engem a legjobban idegesített, hogy mennyi kiforratlan, ugyanakkor tényleg potenciált hordozó ötletet tudnak összesűríteni! Ha legalább 2-3 perces szerzeményekké tudnák formálni, akkor lenne egy korrekt kiadvány. Persze lehet ez nekik már kommersz...nem is tudom. Előző hp-s szereplésük is próbára tett. Egyszerűen, mire megfogan az emberben, hogy itt történik valami, véget ér. Áh, megvan mi jellemzi a legjobban: ez egy farkát kergető idegbajos kutya. Sosem kapja el, de túl hülye ahhoz, hogy megértse. No újra hallgattam az előző lemezt, ahhoz képest valóban jobban tetszett.
Hallgatom egy ideje, nagyon minőségi cucc, de az extra hiányzik még a 10 ponthoz.
Tipikusan az az atmoszférikus blekk, amit a jellegtelen, gyakran unalmas darálások közé csepegtetett, finom, bárki által szerethető akusztikus betétek, kellemes lassú részek tudnak értékessé tenni. A vokál valóban elég unalmas, de azért próbálkoznak (néha akad egy kis hörgés is, no meg a női ének). ZolixiusRex: de, igazságos lenne:). A címadó kettős tetszett a legjobban, a többi epilógus és prológus.
Le a kalappal a mélyvízi horgásznak, mert eddig csak wc-ülőkét, bakancsot és üres konzervdobozokat fogott ki, de az a szép a horgászatban, hogy bármikor bármi megtörténhet! Egyébként McFrosttal egyetértek abban, hogy már ehhez a minőséghez is kell némi elhivatottság, tudás. Nekem nem menne, én csak osztom az észt...Ha az akarat megvan, lesz ez még jobb is!
Egyszemélyes atmoszférikus, doomos, blackes, progresszíves cucc, amitől páran kikészültök majd, engem legalább egy hete leköt folyamatosan.
Szép és érdekes, már akinek. Én alapvetően a metalt és rock zenéket kedvelem.
Időnként üvöltős, különcködős heavy/doom szösszenet. Pár hete lement egyszer-kétszer, de nem igazán maradt meg. Nem rossz, de rövidsége ellenére gyorsan unalmassá válik.
Szerintem itt a többségnek ugyanazokat dobálja már be a youtube...Hiába EP, a már emp a Marthyriumhoz hasonlította, nekem az az egész lemez kerekebbnek tűnik, mint ez. Persze azért tényleg erős.
Vastag, zsíjros szeleteket kanyarintok a becskámmal, mer ez kedvemre tevős muzsika... Lejis jáccom újra.
El kell keserítenem az ezen lemeznek örömködő trollokat (csak gonoszkodok, mert kell egy ilyen is:), hogy stílusában is középszerű a lemez. És igen, szoktam indie zenéket hallgatni időnként. Ez úton ajánlanám azoknak, akiknek kimaradt a Skins c. sorozat első két évadát (kizárólag ezt a kettőt), ha szeretnének remek indie zenéket felfedezni maguknak a stílus minden spektrumában.
Nem akarom megbántani a bandát és a rajongókat, de ez pontosan olyan tiszavirág életű dolog és zene, amiből láttam már számtalant. Csak Győrben volt anno 2-3 ilyen banda, jó sokan lejártak a koncertjeikre, mert mindenki haver volt, meg tök jó volt bebaszni és pogózni valamire, ami zajos és agresszív és nem kell agyalni rajta. Aztán ezek ahogy jöttek úgy mentek is. Az emlékeimen kívül sok behatást sem a környezetükre, sem a zenei közegre, de még a saját stílusukra sem tettek. Ezek vannak, voltak és lesznek. Majd más lesz a nevük és más városban aratnak világra szóló sikereket és ismét eltűnnek a feledés homályában. Egy jó dolog van bennük. Ők maguk és a haverok bizonyára jól szórakoznak. éééés ha már punk keveredett a disznók elé, akik azon mód jól kiszámíthatóan meg is rágcsálták azt, előveszem a The Exploited - Beat The Bastards lemezét, úgy is rég hallgattam.
Napok óta ez és a Nexion megy felváltva. Nem tudok kevesebbet adni rá.
Olyan közepeske... Most nincs kedvem erre különösebben időt fordítani, mert beesett pár extra nagy királyság.
Sajnos az Et Malvm lemezét sem tudom agyon dicsérni. Teljes mértékben értem ezt a raw vonalat, nincs ezzel baj, azonban érdemes a jövőben a raw hangzás mellett azért mégis kicsit foglalkozni a produkcióval. Azért a raw hangzást is össze lehet rakni rendesebben minden ocsmányságával együtt. A másik amit javasolnék, hogy a dobtémákkal kicsit többet kellene foglalkozni. Én határozottan úgy éreztem majdnem minden dalban, hogy nem okés a dobkíséret. Hogy jobban érthető legyen, nem a dobhangzásra gondolok, hanem magukra a témákra. Szó sincs arról, hogy szét kéne technikázni, egyszerűen valahogy nekem nem illenek rá a gitártémákra. Ettől függetlenül van jövője szerintem az Et Malvmnak és remélem, hogy mihamarabb egy erősebb ponttal is meg tudom támogatni a formációt!
Érdekes, izgalmas, hangulatos. A hangzás nem az igazi, de egyébként egy könnyen hallgatható lemez.
Minőségi hangulatoskodás. Valahogy a drámai csúcspontokat és a kontrasztot hiányolom én is belőle. Vagy csak nem tudtam annyira elcsendesülni, hogy megtaláljam ebben az anyagban.
Jó kis heavy-doom lemez, amíg ment jól szórakoztam. A Grand Magus - Iron Will lemeze többször beugrott.
1000 megatonna
és akkor ezzel teljessé is vált OdiumNostrum legfrissebb csomagja a HP-n. Nem tudok mibe belekötni.
"Hol a kandikamera??" Tehetném fel az ikonikus kérdést. :D A lényeg, hogy első sorban nem a rendszeridegen zenékkel van a gond HP-n hanem a direkt kibaszásból beajánlottakkal, műfajtól függetlenül. A Motorama lemezét nem érzem annak. Csak egy tőlem térben és időben távoli neonvillanásnak a perifériás látóteremben.
Nincs vele baj. Szerintem tisztességesen játsszák, amit játszanak. Poénnak poén, de van súlya, sodrása, lendülete, ereje. Szóval a műfajában helytálló teljesítmény. Ja, hogy egyébként nem hallgatok ilyet... az mellékes.
Sokkal jobban tetszett, mint a Lvx Haeresis. A sodrása magával ragadó, a témákra jobban felfigyeltem.
Nincs annyi jó ötlet, hogy az ember figyelmét egy órán keresztül lekösse, kicsit sok a paneltologatás is, szerintem, de összességében mégsem rossz anyag, nagyrészt rá lehet hangolódni. A Nameless Sadness például egy erős dal.
Ezt a kezdeti szárnypróbálgatás(nak is gyenge produktumo)t szerintem is ki kellett volna hagyni a HP-ról.
Kimondottan érdekes anyag. Érdemes beleásnia magát az embernek.
Meglepetést nem okozott a lemez, de egységesen színvonalas, a megszokott szépség ezúttal is símogató, és a borító is gyönyörű. Én nem bánnám, ha a zene kevésbé lenne ártatlan, ártalmatlan, és több felkavaró részt tartalmazna. Izgalmasabbá tenné a végeredményt.
Kiváló lemez. Azon ritka alkalmak egyike, amikor Zolixius hozzászólásával maximálisan egyetértek. :) Az epikus doom kis mértékben, a döngölős, vaskos US power metal és súlyos heavy metal azonban nagyon kidomborodik legnagyobb örömömre, és az ének is zseniális. Nagyon jók a dalok, én már meg is vettem a CD-t.
Ez igazán élvezetes, hangulatos death-black EP. Talán szigorú is vagyok ezzel a 8.5 ponttal. Majd még az idő segít rajta. Egyre több izlandi zenekar támasztja alá, hogy Izlandon csakis minőség készülhet.
Korunk black metalja, a maga zordságával, dalcentrikusság és igazi kapaszkodók nélkül, de amelyet a kiemelkedő atmoszféra, egységes minőség és nehéz befogadhatóság jellemez. A stílus mellett elkötelezetteknek ajánlott.
Míg az Ulvert a zenekar múltja, és maga Garm legitimmé teszi a HP-n, stílustól függetlenül, ezt nem tudom, mi teszi azzá, de különösebben nem zavar. Főleg, mivel nem rossz, amit csinálnak. Lement párszor, de maradandó élményt nem nyújtott.
Kellemes, átlagos, dühöngő HC Punk! Nekem bejött!
Már egy hete nem szedtem ki a lejátszóból. Erős lemez lett!
Nem is atmoszférikus, nem is black, csak egy nagy hömpölygő nyáltenger, amin sárga slejmként lebeg a női ének.
Én nem vagyok arról meggyőződve, hogy a Művész Úrnak ebben a stílusban kéne folytatnia. Mindenesetre rengeteget kell még gyakorolni egy minőségi produkcióhoz.
Unalmas!
Ugyanazok a megoldások már ki tudja mióta. Még altató zenének is klisés. Nagy kár, pedig eleinte nagyon szerettem őket.
Vannak itt kellemes pillanatok, de ennek a lemeznek nem így kéne szólnia!
Erős cucc lett! Alig várom a folytatást.
Egész jó anyag lett! Várom a folytatást.
Nem is olyan rossz, csak szokni kell. Gyakran mondjuk nem fogom hallgatni.
Ezen a vonalon az örök hazai favoritom az Another Way, de a P.F.A. is jól kűdi'...
Nincs gond a minőséggel, csak azzal, hogy ilyet már pár százszor hallottam.
Nem egy nagy szám, de gondolom hogy valami pályakezdő EP-ről van itt szó, előzmények nélkül. Messzemenő következtetéseket nem vonnék le belőle.
Hú, de nagyon egyetértek most Zolixiussal! Ugyanazt az egy lemezt kapom már több mint 10 éve a formációtól!
Jellegtelen. Az ilyen anyagok csak azért léteznek, hogy tudjuk mihez viszonyítani a kiválót...
Tyű, ez aztán kifektetett. Ebből egy napra csak egy dalt tudtam elviselni...
Összeadtam a számok hosszúságának számait és kerekítve kijött egy 6-os. Egyébként nem lenne ez rossz, ha nem lenne ilyen rövid és nem lenne ennyire komolytalan.
Ez nem az a fajta black metal, amit én szeretek.
Fogamra való blekk! Az olaszok mostanság lenyűgöznek, hogy mennyire érzik ezt a kemény vonalat.
Ez maximum egy demófelvétel szintnek felel meg nagy jóindulattal! Még a gitárrontások is hallatszanak, úristen! Ez olyan messze van az Immortal-tól mint Makó egy másik univerzumtól. Biztatásképpen adok 1 pontot és az elkövetkező jópár évben ne adjál ki másik lemezt, hanem gyakorolj sokat, mert van még hová fejlődni.
Az Et Malvm-nál egy kicsit jobb...
Minőségi meg minden csak nem nekem szól. Másodjára sikerült leírni. :)
Időnként az énekkel voltak problémáim, mert elég sokféle hangszín előkerült és a keverése sem mindig tetszett, néhol visszhangos volt, stb. De ez sem volt annyira baj, mert jó kis zene ez, bár a borító az borzadály. Jóindulattal egy 9-est talán megér. Mondjuk azt megnézem majd, hogy ezt a CD-t Zoli hogyan szerzi be, mivel az anyagból mindössze 1000 CD készült, de hajrá!
Brutális zene, a tagok kellően felkészültek, szerintem jöhet a nagylemez.
Korrekt zene. Lassan de biztosan beérett.
Ez vicces volt, csak nem röhögtem... Nem igazán értem mit keres ez itt, de felőlem legyen, de számomra ez értékelhetetlen. Ennyire nem vagyok nyitott és befogadó! Mivel némi közöm nekem is van a Franz Ferdinand-hoz azt kell hogy mondjam, hogy az, ehhez képest death metal! :D
Ilyen erős debüt lemez kiadása után, csak reménykedem a hasonló folytatásban.
Hangulatos lemez lett ez is csak úgy, mint az előző...azt azért tegyük hozzá, hogy vannak mostanában ennál jobbak is a színtéren.
Lehet nem lenne rossz ez ha normálisan szólna, de ez valami katasztrófa így...
Kiváló kísérletező zene, a hangulata magával ragadó.....
Szép zene csak nem köt le hosszú távon....
Zeneileg nem rossz, de itt most valahogy nem jött be ez a heavy metalos ének...
Izlandon mostanában tényleg van valami a levegőben, sok minőségi lemez születik arrafelé szerencsére, csak így tovább...várom a debütöt.
Itt is a hangulat alapozza meg az együttes sikerét, nem tudok 10 pontnál kevesebbet adni rá...nagyon sokat hallgatom.
Maradok az Ulver idei lemeze mellett, ha szintipopra vágyok....
Tetszett! Jó kis zajongás, célra törő, semmi üresjárat. Csak azt nem tudom, ez miért punk? Nekem a punk, abban is a király, és az egyik gyengém, a Toy Dolls: Fat Bob's Feet albuma. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Az utóbbi hetekben, hónapokban, igazi tömegtermelés van ebből a fajta újhullámos blackből is, ezt is bátran a csúcskategóriások közé lehet illeszteni, de nekem hiányzik az újdonság varázsa.
Dallam centrikus blackes zene, ahol a többféle vokál jót tesz az összképnek. Féltem, hogy mostanában futó ezerféle témával építkező százfelől támadó sodrást kapom (nem rossz az, csak a jóból is megárt a sok), de nem, amerikai Black Anvil pár héttel ezelőtti albuma ugrott be többször, sokkal karcosabb hangzással. Nagyon hallgattatja magát a sok jó téma miatt, ám ha legközelebb lecsippentenek pár szürke részt, akkor lesz majd az igazi.
Nem tudom mitől van, de nekem pár másodperc alatt a fülem rááll ezekre a "szutykos" hangzásokra, így nekem ezzel nem volt gondom. A mások által említett dob az már jobban zavart, néha mintha kiválna és külön életre kelne, hangzása sem jó. Nagy ötlet ez a mélyben halászgatás, viszont itt nem értem, hogy miért ez a produkció lett a befutó, miért ez kapta a legtöbb voksot, és azok a szavazók most hol is vannak, hogy pontszámukkal/hozzászólásukkal tovább támogassák a zenészt. Szóval nem értem, hiszen volt ennél sokkalta magasabb minőségű produkció...... Elolvastam az interjút és a kritikát, azt szűrtem le belőle, hogy házi körülmények között én még ennyit sem tudnék összetákolni, legyen ez akármilyen amatőr/primitív/tudásmentes előadás is. A pontom a semlegességem tükrözi.
Elsőre nagyon megfogott! Minden van itt amit szeretek, igazi hangulat bomba, a metal minden irányából táplálkozva. Még hallgatom és esélyes a max pont, ha továbbra is hatni fog. Olyan érzésem van, mintha a ritmust is basszussal tolta volna fel. Ápdét: volt időm még hallgatni, kerekítek felfelé, a hangzást imádom.
Kikapcsol, megnyugtat. Mindegy, hogy 1 dalt, vagy 8-at hallgatok tőlük, azonnal működik. Becsukom a szemem és vége a külvilágnak addig.
Zenei résszel nincs bajom, csak az énekkel. Én az effajta zenéhez egy énekelni tudó énekest várok, vagy egy karakteres megoldást, ahogy Taneli Jarva énkelete az Amok albumot anno....
Nem tudom, hogy mi van az izlandi vízben, hogy ilyen sok minőségi metal anyag születik arrafelé!
Lassan áramló-fortyogó hangfolyam, minden erénye ellenére nekem ez okazza a "vesztét".
Számomra nagyon kedves Bud Spencer & Terence Hill filmek zenéjét idézte meg helyenként, vagy az itthoni lakodalmas rock nagyágyúit: 3+2
Azért itt szerintem messzemenőkig több hangulat és élvezhetőség rejlik a rövidre szabott számokban, mint a többi punk-mocsokban. A P.F.A. nem sima punkot tol, majdnem rátalálnak a black metál alapjaira, de mindig megállnak előtte egy lépéssel. Egészen fejlődőképesek az előző albumaikhoz képest. Az eredményen meg felesleges meglepődni, mert erre felé nem éppen a punk zene a legfőbb életelixírje a hallgatóságnak.
Spanyolország az új Lengyelország. Nagyon értenek ezek a déliek a black-death vegyítéséhez. Ez már a sokadik kiváló anyag spanyolhonból. A hangzása kifejezetten kellemes, a középtempós cammógós témák pedig nagyon ütősek.
Minösgi ömlenges. Pont olyan volt ez a zene, mint az 50-60-as nök, amikor meglatnak egy kisbabat.
A hangzást tényleg túltolták, mert már a hallgathatóság kárára megy (pedig ritkán vagyok ellensége a kásás zajmasszának). A dobbal kapcsolatban egyetértek emp-pel, pedig én tényleg botfülű vagyok. A gitrátémákat mindig elgáncsolja a dob, néha meg olyan, mintha rohanna a húros témák utána...csak éppen soha nem éri utol őket. Az első szám szinte teljsen pocsákba ment, a második már inkább megtette belemegítőként...a belassult rész kifejezetten tetszetősre sikerült benne, akár több ilyet is lehetett volna.Az album csúcspontja egyértelműen a József Attial vers megzenésítése lett számomra, talán azért is mert itt is harmonóiákon és nem csak a hangorkán felkavarásán van a hangsúly. A depresszív hangulat megteremtéséhez én több szintit és lassú gitárharmóniát hallanék még szívesen majd a következőkben.
Nagyon hangulatos anyag es többnyire a The Great Old Ones-ra emlekztet. Ök kepesek meg hasonlo harmonikat teremteni. Gonoszssagatot pedig nem hallok ki ebböl a zeneböl, inkabb felemelö erzes hallgatni. Egyedul a tompa hangzas ront kicsit az elmenyen, ez föleg a vokálnal érezhetö.
Hozzák a szokásos magas színvonalű neofolk zenét, de most sem sikerült velük azonosulnom. Nekem mindegyik albumuk egy kaptafára megy, és valami apróság mindig hiányzik belőle...pont az a varázserő, amiről elvileg szólna az egész koncepciójuk. Pont ez az, amit Kátai mindig olyan jól eltalál...és talán legutóbb még a Müonnál érzetem ezt az extra lüketetést.
Nehéz kérdés volt, hogy kinek higgyek: Boymesternek, aki Magyarország elsőszámú doom szakértője...vagy pedig Zolixiusnak, aki szerint még megvenni is érdemes. Őszintén szólva nem tudok többet hozzáfűzni Zolixiusnál, mert szerintem sincs itt semmi újdonság, viszont a meglévő paneleket valami nagyon szórakoztató és nagyon epikus módon...sőt slágeresre sikeredett összeilleszteni. Nagyon nagy energiákat hordoz ez a zene. Pedig ez a múfaj áll tőlem a lehető legtávolabb. A Nevermore feeling nekem is beugrott párszor, de többnyire tényleg a tardicionálos heavy doomot hajszolják.
Szamomra is erös anyagnak tunik. Nem talalok tul sok ujdonsagot itt, többnyire a hangulattal jatszanak. A gyors temak nagyon fogosak lettek, a vokal pedig erösen tamogatja azokat.
Elimserésre méltó...és hangulatos, de valami apró varázslat hiányzik, ami pont megvan a Marthyrium és a Nexion zenéjében.
Tök jól elzenélgetett és elmotyogott magában. Engem egy depresszívebb, sarokban gubbasztó Zoránra emlékztetett, aki saját magával szellemi harcot vív, hogy ne aludjon el a saját zenéjétől, miközben azt éppen feljátsza.
Pure.Fucking.Armageddon.
Meg nem mondtam volna, hogy spanyolok...
Nem túlzottan eredeti, de ez pillanatig sem zavart.
Egyedül a vokál van rendben. A hibákat már többen felsoroltuk itt. Azt nem mondanám, hogy demo-nak kevés, hiszem az alkotó döntése, mit ad ki a keze közül, mit tart elfogadhatónak. Szárnypróbálgatás megvolt, a többi meg a jövő zenéje...
Számomra különleges, mert eddig nem igazán hallottam metalt Dél-Afrikából, viszont nem nyűgözött le maradéktalanul.
Első hallgatáson vagyok túl, de most kikívánkozik belőlem pár gondolat. Imádom Tóth Ágnes hangját, a zene továbbra is gyönyörű, igazi fejhallgatós, elvonulós, merengős, végig leköti az ember figyelmét. Viszont: ismerve a korábbi munkásságukat, várnék valami meglepetést tőlük, mert így teljesen mindegy, melyik lemezüket teszem fel, hangulatban pontosan ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, mintha nem is cseréltem volna CD-t közben. Ezt a megbízható, kiváló minőséget pozitívan kell értékelni, mégis mi motiváljon, hogy új lemeznél szaladjak a boltba az új kiadványukért? Talán egy kisebb innovációt várnék, persze a kereteiken belül: váltakozó tempójú témák, csúcspontok (persze lehet az egész lemez egy csúcspont), stb. Hangsúlyozom semmi gondom az új lemezzel, csak ismerve a teljes munkásságukat tűnt fel ez a pár dolog. Az előzőre 10-et adtam, mehetne most is a 10, viszont a fentieket mostantól figyelembe fogom venni és inkább erős 8. (A 9-et még meglátom kör végéig)
Egy alkalomra jó volt.
Itt sincsenek kétségeim. Indítom is újra!
Óriási a hangulata! 9-ről indult, de a IV.-től (Kistvaen Unbekannte lemeze jutott eszembe, ami szintén nagy kedvenc) felhúzta 10-re. Ez nagyrészt a változatos vokálnak és hipnotikus, fejbólogatós témáknak köszönhető.
Az igényes popzene számomra nem ilyen.
Elnézést minden rajongótól, de az ilyesféle zenei megnyilvánulások számomra teljesen értelmetlenek, és a zajongás szándékától eltekintve teljesen céltalanok.
Sötét mint az éjszaka; Én sem tudok itt belekötni semmibe, black metal a négyzeten, de az is lehet. hogy a köbön. :-)
Korrekt, ugyanakkor túlságosan sok izgalmasat nem véltem benne felfedezni.
Ilyen szar hangzást még underground szinten is művészet összehozni :) Értem én, hogy kis pénz, meg sufnituning meg egyebek de azért nem kellett volna ennyire primitívre venni a dolgot. A zenei tudás is hagy kívánnivalót maga után, hogy finom legyek... Az ének az rendben van.
Érdekes, a hangzás kicsit tompa, de amúgy tényleg lebilincselő zene.
Bevallom, kicsit unalmasnak találom. Szép és jó, meg minden, de a régebbi lemezeikre esküszöm.
Vérengző fenevad.
Félelmetes hangulata van... több gyorsaság nekem nem hiányzik. Tökéletes úgy, ahogy van.
Nekem ez kínszenvedés.
A semmitmondástól leégett a székelykáposzta amit főztem. Ez tipikus núdli gyuri volt. Lepkefos a köbön.
Itt kéne hasra esni? Itt minden megfelel a kor követelményének a stílusban, csak engem se a kor se a követelmények nem érdekelnek. Ekkora átlagos semmit.
Már hallottam jobbat is stílusában. Átlagos de "megbolondítják" tetszetős részekkel az átlagosokat.
Nekem ez nem szokatlan mármint a hangzás. A robbanásveszélyt idézi meg. A Rotor- Metalháború,Reaktor-Prométeusz,BMW-Álarc nélkül,Belfegor- Vér és Sár,Excelsior-Üvegfalak között,Diamond-Júdás vagy se szól jobban. Vannak itt jó ötletek a megvalósítás kissé garázsos. Jobban tetszik mint a 21-ik századi black. Gondolok itt a három négy pontosra nálam.
Na ennek veszett jó hangulata van, érdekes a hangzás is, ami tetszik. Mintha tényleg basszussal játszottak volna fel mindent. Köszi az ajánlónak, egy újabb jó lemezzel lettem gazdagabb.
Eddig csak névről ismertem őket. Úgyhogy önismétlésről nem tudok beszámolni.Eleve nem bírom a női éneket, kivéve ha pl. Dracena-ról vagy Holy Moses-ről van szó. Az egész viszont szimpatikus, csak ha már ilyen nem elég depresszív számomra. Az a pár szám amit hallgatok hasonlóba már megint megemlítem Of The Wand And The Moon-Megin Runar, Neutral-Serpents In The Dawn, pár Elend szám. Pl. Alkonyvarázs kifejezetten nem tetszett. Na nem azért mert rossz hanem mert nem szeretem az ilyet. Egyszer meghallgattam. Jött és ment.Amúgy sok sikert, megvan ennek a rajongótábora szerintem.
Ez az a stílus amiben megvannak a magam kedvencei (a nosztalgia is belejátszik rendesen),de nem igénylem az újat. Mondjuk imádom a thrasht,(mármint ez nem az, csak eszembe jutott) szerencsére abban a stílusban is xar lemezek jelennek meg. Ha jó is lenne a huszonegyedik század hangzása hazavágja azt is. Meg minek is lennének jó lemezek, nem élek én száz évig. Így a régieket hallgatom, amiből van jó bőven. Ja,hogy mi is szólt? Ja elment (mellettem).
Jó ez. Csak én nem találok benne semmi fantáziát. Az ének is semmitmondó. De akik ezt szeretik, na azokkal szeretnék én "összefutni". Errefelé a Vectom - Speed Revolution lemezét szeretőkre is furcsán néznek. Többszöri hallgatás után ez se jobb mint a másik kettő.
Végképp nem bírom az ilyen átlagos semmi zenéket. Ha nincs "kapaszkodó" akkor legalább valami groteszk legyen ami megtetszik. Farrrkas mondatrészletével egyetértek "korunk black metalja, dalcentrikusság és igazi kapaszkodók nélkül". Na én pont ebből nem kérek.
A stílust nem ismerem csak ezt az egy zenekart. Erre szoktam otthon "bábozni". Csak azért kap rosszabb pontot mert az első kettőn jobb számok voltak. A harmadik kissé harmatos volt. De ez még így is lazító.
Vannak benne jó pillanatok, de picit kidolgozatlannak tűnik. Na meg a fél perc alatti számokkal nem nagyon tudok mit kezdeni. Ha 1-2 percesek lennének a számok, akkor úgy egész jó lehetne.
Pusztító!
Jóféle atmoszférikus black metalt játszanak, de nem érzem kiemelkedőnek.
Klissés név, gyenge hangzás, gagyi témák, idegesítő dobgép. Azért 2017-ben ez még első demonak is nagyon kevés.
Nem semmi, hogy Dél-Afrikából már ilyen zene jön. Nagyon jó és hangulatos album. Talán a hangzás lehetne jobb egy picit. Még sok ilyet!
A korábbi albumai valahogy számomra túl tömények voltak, de vitathatatlan, hogy színvonalas zenét játszanak. De az új album egyszerűen tökéletes lett. Tóth Ágnes hangja hihetetlenül szép és csodálatos a hegedűjátéka. A többi hangszert is nagyszerűen használják és az egész album végig hibátlan.
A zene közepes, az ének erőtlen, meg úgy az egész olyan átlagos. Nem az én világom.
Bemutatkozó EP-nek nagyon erős. Várom a nagylemezt!
Hihetetlen atmoszférájú, jó hangzású album. Ha több gyorsabb rész lenne, akkor szerintem hibátlan lehetne.
Nagyon kellemes, hangulatos zene, bár az éneken lehetne javítani.
Iskolai hasonlattal élve: Fiam, ez egy hanyag és összecsapott munka, ennél te többre vagy képes. Nem egyszavas válaszokat várok, tessék egész mondat(ok)ban kifejteni a gondolataidat! Ez így kevés! Sokkal jobban is sikerülhetett volna, ha szorgalmasabb lennél, és jobban koncentrálnál. Ne pazarold el a tehetségedet!;
Lendületes, súlyos, a hangzás is rendben, csak éppen a hangulata nem tudott megragadni. Inkább előveszem az Aversio Humanitatist.
Vevő vagyok az ilyen monoton muzsikára, bár biztos sokakat untat majd ez egy órában. A hangszereknél eltalálták a helyes arányokat, a károgás-hörgés se nem túlzott, se nem zavaró. A női ének az előző albumon igazán varázslatos volt, sajnos ezt itt nem tudták megismételni. A dalokba remek dallamok vannak ágyazva, időnként megtámogatva egy-egy jó riffel. Meglátjuk kiállja-e az album az idő próbáját.
Azt hiszem a lényeget elég jól összegezték a hozzászólások, egy dolgot azért még hozzátennék. A témaváltások (nem volt sok!) nehezen mentek végbe, akadoztak. Meg is lepődtem egy pillanatra, hogy akad a net, vagy mi volt ez? Ezeknek gördülékenyebben, olajozottabban kellene mennie. Lesz ez még jobb is!
Fura váltások, szétszaggatott dalszerkezetek (kivéve a Heliopause) jellemzik az albumot. Mire belendülne egy téma, addigra jön egy másik és egyik hangulatból a másikba csöppenünk. Túl sok minden keveredik itt. A kevesebb néha több. Egyébként az első szám elején hallható fuldokló ének kivételével semmi fülsértőt nem találtam.
Kár, hogy ennek a holdnak is csak mindig ugyanazt a felét érzékeljük. Finom megoldásokkal átszőtt dalcsokrok, amelyek nem emelnek magasba, és nem taszítanak a mélybe.
Az egész albumból csak a Darkness in their eyes vonós megoldásaira kaptam fel a fejem. A többi meg valahogy elpárolgott.
Jóféle izlandi vihart kaptunk az arcunkba, de a hangzással nem vagyok megelégedve, olyan lefojtottnak hallom. A harmadik tétel nagyon ütős, egy igazi szörnyeteg.
Elnézve a magas pontszámokat vártam valami jó black metalra, ehelyett csak mérhetetlen világfájdalom zúdult rám.
Érdekes utazás volt egy másik világba, de magamtól ilyet nem hallgatnék. Az egysíkú ének nagyon-nagyon nem jön be!
Mérhetetlenül távol áll tőlem ez a stílus, nem is tudom igazán hova tenni ezt a lemezt. Mondhatnám, hogy egyetlen erénye, hogy legalább rövid, de ez pont, hogy nem igaz ebben az esetben. Voltak tök jó témák, amiket hosszabban elhallgattam volna, amik megmérettethettek volna, hogy kiállják-e egy 3-4 perces szám próbáját. Plusz párszor sikerült megnevettetnie a cuccnak, úgyhogy kap egy -részemről, a stílust figyelembe véve- magasabb és jóindulatú pontot.
Nem mondom, jól tolják a spanyolok a fekete fémet, de én nem érzem azt, hogy bármivel is kiemelkednének a korrekt black metalt játszó bandák viszonylag stabil mezőnyéből. Mostanság én inkább valami extra, rejtett értéket keresek ebben a műfajban, ami rengeteg helyről jöhet, legyen az az album koncepciója, a szövegek, az egész zene hangulata, esetleg más stílusok (death, doom, akármi) belekeverése a fekete főzetbe, ami nem elnyomja, csak kissé megfűszerezi ezt a műfajt. Itt ez elmarad. Műfajában nagyon jó, csak most nem erre vágyom.
Rendben van a cucc, de ezer ilyet hallottam már, és ez most annyira nem kötött le. Lehet, más hangulatban jobban elkapott volna.
Ó jaj. Nem akarok mélyen belemenni a dologba, mert egy hallhatóan amatőr, mondjuk úgy szárnypróbálgatós produkciót úgy érzem, nem illik olyan hozzáállással kritizálni, amit mondjuk már egy sok tapasztalattal, több lehetőséggel (értsd stúdiózás, profi keverés, stb.) rendelkező banda esetében tesz meg az ember, de ez sajnos nagyon harmatos volt. A dob unalmas és elnyomja az amúgy sem túl épületes gitár által szított káoszt. Illetve nem akarok olyan keményen fogalmazni, mint Belial, de abban egyetértek vele, hogy ilyen módon teljességgel felesleges volt a József Attila vers feldolgozása. Egyszerűen úgy érzem, nem illik így hozzáállni egy költeményhez. De ez most nem csak ide értendő, hanem általánosságban is így gondolom.
Igazán egyedi, de nagyon fura cucc. Talán a Fungoid Stream tudott hasonló hangulatba hozni, mint ez a lemez. Kicsit még azt is mondanám, hogy deprimáló az album hangzása, hogy valami ősi sötétség és kilátástalanság bizarr szépsége süt az egész zene mögül. Érdekes...
Az első találkozásom a bandával 2013-ban történt, méghozzá a Dürerben, mint a Negura Bunget előtt fellépő zenekar. Én ott konkrétan majdnem állva elaludtam a tömegben. Baromi unalmas volt, és ezek szerint semmit sem változtak azóta. Nincs amúgy bajom a merengős, éteri, nyugodtabb zenékkel, de ha már neofolkra vágyik a lelkem, csípőből fel tudok sorolni jó pár bandát, akik anyagaihoz tuti előbb nyúlnék, mint a TMANTN-hez. Tenhi, Neun Welten, Váli, Nest, Sol Invictus, Nebelung és még sorolhatnám. Ezekben mind jelen van az az érzelmi töltet, ami kivált belőlem valamit, míg a jelen album maximum az ásítást.
Erre mondják, hogy nem lehet egy seggel két nyeregben ülni. Én őszintén szólva sokkal több dühöt és súlyosságot vártam, főként az ének felől, erre kapunk egy szinte -ahogy nascence fogalmazott- slágeres, erőtől mentes renyheséget. Pedig az album koncepciója megkívánná ezt a fajta szenvedélyt és haragot. Nem azt mondom, hogy hörögni és üvöltözni kellett volna végig, de sok helyen túl semlegesnek hatott az ének. Ha viszont a másik oldalról közelítem meg a lemezt, akkor számomra nem volt elég "epic" ez a doomos vonal. Túl régimódi lett, az old school kifejezést itt nem a jó értelemben használva. Voltak benne persze jobb/érdekesebb részek, így pár újrahallgatást még fogok eszközölni. Az album koncept-jellege (létezik ilyen kifejezés?) viszont tetszett. A borító amúgy engem a Pan's Labyrinth Pale Man-jére emlékeztet. Sőt, inkább a Chatterer cenobitára a Hellraiser-ből.
Hűha, ez így első hallgatásra nagyon biztató. A keverést érzem egyedül kicsit furának, mintha túlságosan "egybe lenne mosva". De amúgy ütős anyag, nagyon tetszik. A Kosmokrator ugrott be róla rögtön, és a helyzet is hasonló. Csak így tovább és epekedve várom az első LP-t!
Voltak benne üresjáratok, de amúgy kiemelkedő debüt album. Mostanában amúgy is kifejezetten bejön ez az "újhullámos, transzcendentális" black metal, vagy bárminek is nevezzük.
Korrektnek mondható synthpop, de számomra rémesen egyhangú az egész. Arra mondjuk remek példa, hogy láthassa az ember, mekkora minőségbeli ugrások és különbségek figyelhetőek meg egy adott műfajon belül, lásd az Ulvert egy körrel ezelőttről. Ég és föld a kettő.
Igazi crossover-HC-grind-punk katyvasz. :) Látom kevesen vevők rá... :) Csak a tisztánlátás miatt, ez az igazi fesztivál mocsok zene. :) Mondjuk egy Obscene Extreme Fest-ről nem lógna ki a banda. :D - Ráadásul ebben a pár másodpercben legalább annyi energia ég el, mint egy kisebb magyarok által lakott kistelepülésen. :) /Remélem Jack-ék elviszik Őket magukkal fesztiválozni...
Az év eddig eljutott - képtelenség lenne másik 1000-et végighallgatni - black/death debütjei között van. Ha a következő albumon is ilyen elánnal zenélnek a srácok jó lesz rájuk odafigyelni. - Néhol az osztrákok Belpegorja is eszembe jutott, de be kell valljam a Marthyrium legénysége most jobban teljesített.
Vannak hatások, jó megoldások s azt hiszem mindent elmondtam a talján blekkerekről. Nem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy egy kliséhalmaz táplálékláncának legmagasabb fokán csücsül a zenekar, de rengeteg dallamot hallottunk már a nagyoktól, akik valamikor kezdőzenekarként álltak ezen a szinten. Az Enisum mintha megrekedt volna a gyökereknél, s két kézzel markolva azt nem meri elengedni... Karcosabb hozzáállással nem csettintgetnék, hogy ez x zenekar y című számából nyúlták a skacok. - Arányait tekintve viszont kiváló választás a stílussal most ismerkedők számára (is). - Az énekesnőt hagyni kellene énekelni, mert lecserélném a vokalistát... Ilyen unalmas varjúkárogást rég hallék dél felől...
A kávédaráló és a mosógép nászából született éj-fekete fém bármennyire is kommersz, hordoz magában némi bájt. A koncepciót értem, bár a gyetva megvalósítás rendesen hazavágja az egész produkciót. Nem profik, de olyan hangulatot tudnak teremteni ezzel a nyúzott hangzással, mint amikor egy full HD-s filmet újranézek VHS kazin.:) - Nem akarok további párhuzamot vonni mert arra egy egész este rámenne, de az Et Malvm és az Immortal klasszikusa, a Battles In The Norh között elég sok a hasonlóság. Az utóbbi ráadásul még mindig nagy kedvenc, de akkor nehezen tudtam vele mit kezdeni. - Úgy álltam ott az egész előtt, mint szűzfiú a kurva lábai előtt. :D
Az unalmas megoldások tárháza. Semmivel sem profibb, vagy jobb, mint a körben a végtelenségig lehúzott Et Malvm albuma. - Ettől a kísérletezős muzsikától égnek áll az ember hátán a szőr. - Még hangulatot sem vélek felfedezni, ami megmentené az egészet...
A spiritizmus szép dolog a maga módján, de a fejlődésképtelenség nem. (A pont az évek óta való egy helyben való topogásnak jár, nem a stílusuknak.) Bármennyire is autentikus, a világban eltelt pár év az etno, folk, és ezek ezerféle hatásokkal alkotott zenékben is, ami felfogásában és előadásmódjában messze leköröző a szóban forgó társulatot. Régóta nem érzem azt az innóvációt, amit a kezdetekkor érezni véltem ebben a zenekarban. - Próbálkozzatok mondjuk inkább a DakhaBrakha-val...
Első hallásra az Áruló Pap "Jugulator" albuma jutott az eszembe, aztán sorra jöttek az olyan hatások, mint a Sanctuary, Megadeth, Jag Panzer stb. - Lehet rá haragudni, hogy ilyen-olyan, de van hangulata, s végre énekelni hallok valakit nem pedig hörögni, károgni. Néhol még a Loomis művek is eszembe jut csak nem annyira innovatív. - Ja, kicsit Ozzy és Dane hangszíne is előkerül néha... :D - Szerintem megveszem ezt az albumot, a kezdők meg nyugodtan nekifeküdhetnek. / Köszönet az ajánlónak, remélem csaj, mert akkor puszi a pocijára. :D
Valószínűleg nem csak az én arcomra, hanem nagy valószínűséggel Adam Darskinak is az arcára fagyott a mosoly, hogy miként kell letolni egy jó kis black/death koktélt a torkunkon. - Ha a zenekarban egy EP-n ekkora potenciál van, akkor remélem hamarosan fővesztéseknek lehetünk szemtanúi. - Furcsa, hogy olyan produkciót tettek le az asztalra az izlandi srácok, amitől még azt is elnézem, hogy nem lett agyonpolírozva a hangzás. (Az egyenesen már csak hab a tortán, hogy a valamikori Kataklysm "énekes", Sylvain Houde hangját idézi a vokalista orgánuma.)
Imádom ezt a hangzást, talán kevesebb spiritualitás a sebesség előnyére, s ez akkor egy full pontos album nálam. - Mindezek ellenére jólesik, hogy gondolkodni is kell rajta, még akkor is, ha pár megoldást mintha már hallottam volna innen onnan. Nagy meglepetés az ilyen egy első albumos zenekartól. - Ha karcosabbra veszik majd a figurát a következő albumon, akkor szerintem agyat kell cserélnünk. (Koncerten azért nem biztos, hogy ezek az elemek amiből táplálkozik a zenekar kellően jól működnek, de a szobában eddig elég jól teljesít, ha a család nincs a közelben.)
Coldplay, Oasis, The Strokes, Franz Ferdinand, Blur, The White Stripes, Weezer kavarognak a fejemben. :) Jó kis zene ez, magányhoz való, fekete kávéhoz, egyszóval igazi indie igézet. :) Persze nem metál, s rendszeridegen itt, de néha nem árt túllépni a kereteken. :) - Eszembe jutnak a hallgatása közben más dolgok is, de azt hiszem mindazt kifejteni szemérmességem, s jólneveltségem tiltja.
Nincs vele bajom, egyszerűen nem vágyom mostanság az ilyesmire. A hangzást túltolták, lehetne koszosabb, túl jó ehhez a zenéhez.
Javaslom megtekintésre a cvlminis és a depressive illusions kiadók bandcamp oldalait. Ott tonnaszám gyűlik az ilyen, de minek. Azért vagyok különösen szigorú ezzel a 'produkcióval', mert én nagyon szeretem a raw black metalt. Igenis kell valamilyen szintű zenei tehetség a hangulatos raw black metalhoz is, ami itt nyomokban sem hallatszik. És nem a hangzás zavar, egyszerűen csak rossz az egész. Amúgy meg hagyjuk már ezt a nincs pénz dumát, ingyé letorrentezett progikkal ma már cof szintű hangzást lehet összehozni. Nem fogom azt mondani, hogy a következő jobb lesz, mert ezzel a hozzáállással, igénytelenséggel nem lesz. Én is napi szinten túrom a bandcampet, a legsötétebb underground alkotásokat böngészve, de a Sinners at 3am-hez hasonló cuccokat(nagyon sok van) kb három sec után ugrom már át.
A Tell Me-vel kezdtem, és konkrétan vártam, hogy mikor szólal meg Robert Smith. Ezek után persze nagy csalódás volt ez a meglehetősen szellemtelen ének. Zeneileg tagadhatatlan a korai Cure hatása, egy hasonló vokalistával szinte már klónbanda lennének. Szerencsére McFrost lakodalmas hasonlata csak ijesztgetés :), egyáltalán nincs ezzel gond az éneket leszámítva, amiért viszont nagy kár.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 337. 338. 339. 340. 341. 342. 343. 344. ... 506. Horizontális nézet

2017. május 13.

  Nexion - Nexion (EP)
emp
Lvx Hæresis - Descensŭs Spīrĭtŭs
Perszepeta
Marthyrium - Beyond the Thresholds
Kriss
Ophiuchi - Bifurcaria Bifurcata
boymester
Enisum - Seasons of Desolation
srppk
Mahakala - The Second Fall
nascence
The Moon and the Nightspirit - Metanoia
Solmyr
P.F.A. - Dumpster Of Reality
Nagaarum
Motorama - Dialogues
Sekhet_Hetep
Et Malvm - Sinners at 3am
UG_Wanted
   
  1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  
Belial 10 9 7 8 7 8 7 0.5 6 0.5 6.3 Belial
BlackZone 10 8.5 10 8.5 8 5 8 4 6 1 6.9 BlackZone
boymester 8 10 9 10 6.5 6 5 4 5 3 6.7 boymester
emp 10 10 10 9 5 7 7 3 2 4 6.7 emp
farrrkas 8.5 7 8 8 7 9 8 6 6 2 7 farrrkas
Hades 9 8 9 3 3 4 3 7 6 0.5 5.3 Hades
insomnium 7 5 7 6 6 4 4 8 3 5 5.5 insomnium
Jasmin 8 10 5 3 10 9 5 6 0.5 1 5.8 Jasmin
Kriss 10 10 10 10 8 5 5 7 4 3 7.2 Kriss
McFrost1977 9 8.5 8.5 10 9 6 10 8 5 5 7.9 McFrost1977
nascence 9 8.5 9.5 9 6 9 7.5 9 6 4.5 7.8 nascence
Perszepeta 10 10 10 7 8 6 8 3 4 3 6.9 Perszepeta
Pistike66 10 10 10 9 6.5 7 7 2 3 4 6.9 Pistike66
Sekhet_Hetep 4 4 4 10 7 7 6.5 3 9 7 6.2 Sekhet Hetep
Solmyr 9 8.5 7.5 9.5 8 5 10 6 8.5 1 7.3 Solmyr
srppk 8 6 7 7.5 9.5 5 7 4 4 3.5 6.2 srppk
Weide 9 9 7 8 6 6 4 3.5 4 1 5.8 Weide
ZolixiusRex 10 8 9.5 5 7 10 5 10 10 7 8.2 ZolixiusRex
mike666               7 7 0.5 4.8 mike666
  8.8 8.3 8.2 7.8 7.1 6.6 6.5 5.2 5.1 3.1 6.7  
Nexion - Nexion (EP) Lvx Hæresis - Descensŭs Spīrĭtŭs Marthyrium - Beyond the Thresholds Ophiuchi - Bifurcaria Bifurcata Enisum - Seasons of Desolation Mahakala - The Second Fall The Moon and the Nightspirit - Metanoia P.F.A. - Dumpster Of Reality Motorama - Dialogues Et Malvm - Sinners at 3am    
godfucked 2017. május 18., csütörtök, 09:15
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
teszt
--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Weide 2017. május 17., szerda, 21:46
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Válasz boymester üzenetére:

Azért szeretnék érte megdolgozni:) Vidd tovább őket a következő körre!


Hát jó, de ha bárki meggondolná magát, nyugodtan dobjon egy PM-et. (cool)
boymester 2017. május 17., szerda, 20:40
boymester
Csatlakozott:
2011. január 24.
Hozzászólások: 3983
Azért szeretnék érte megdolgozni:) Vidd tovább őket a következő körre!
--
Youtube csatorna
Kriss 2017. május 17., szerda, 19:26
Kriss
Csatlakozott:
2015. május 17.
Hozzászólások: 361
Válasz boymester üzenetére:


Hajtok a lemezeidre, most lecsúsztam...a következőbe meg már megint nem kerültem be! Fura ez nekem, mert amíg kevesebben pontoztak, mindig bejutott minden ajánlat. :-(


Én is szívesen felajánlom a megnyert CD-t boymesternek!
Weide 2017. május 17., szerda, 18:30
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Válasz boymester üzenetére:


Hajtok a lemezeidre, most lecsúsztam...a következőbe meg már megint nem kerültem be! Fura ez nekem, mert amíg kevesebben pontoztak, mindig bejutott minden ajánlat. :-(


Akkor ez meg is oldódott. :-) Ha egyik nyertesnek sem kell, akkor persze, tied lehet mind a három. Csak gondoltam feldobom ezt a HP-s verseny témát, mert csak úgy felajánlani bárkinek olyan snassz.
emp 2017. május 17., szerda, 17:59
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Én szívesen felajánlom a megnyert CD-t boymesternek! Köszi!
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
boymester 2017. május 17., szerda, 17:33
boymester
Csatlakozott:
2011. január 24.
Hozzászólások: 3983
Válasz Weide üzenetére:

Szóval szeretném felajánlani az alábbi három lemezt a következő Hangpróba kör első három helyezettjének (már amennyiben az illetők egyáltalán igényt tartanak rá).

Dragonland - Holy War (Black Lotus kiadás)
Eisregen - Leichenlager (Last Episode kiadás)
Eisregen - Farbenfinsternis (Last Episode kiadás)


Bazzki, erről majdnem el is felejkeztem!
Emp, Perszepeta, Kriss, gratulálok nektek, ha érdekel titeket bármelyik lemez, írjatok privátban! =D

Hajtok a lemezeidre, most lecsúsztam...a következőbe meg már megint nem kerültem be! Fura ez nekem, mert amíg kevesebben pontoztak, mindig bejutott minden ajánlat. :-(
--
Youtube csatorna
Weide 2017. május 17., szerda, 15:59
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Szóval szeretném felajánlani az alábbi három lemezt a következő Hangpróba kör első három helyezettjének (már amennyiben az illetők egyáltalán igényt tartanak rá).

Dragonland - Holy War (Black Lotus kiadás)
Eisregen - Leichenlager (Last Episode kiadás)
Eisregen - Farbenfinsternis (Last Episode kiadás)


Bazzki, erről majdnem el is felejkeztem!
Emp, Perszepeta, Kriss, gratulálok nektek, ha érdekel titeket bármelyik lemez, írjatok privátban! =D
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.082 seconds to render