Tulajdonképpen kellemes, blackes gótikus izé-bizé ez. Fél pont levonva az embertelen hosszúság miatt, hiszen még a 2 bónusz nóta nélkül is 1:03 perc az album. Ja, és az utolsó számban felcsendülő női ének világossá tette, hogy nagyon kellett volna minden dalba ez a hang, még ha csak színesítésként is.
Na jól van, hatalmas megkönnyebbülés, hogy az elbaszott "Karmacode" után tudnak még jó lemezt is készíteni. Ami nem tetszik, az a kimondottan jellegtelen hangú Andrea Ferro éneke. (Jah, ez az a fajta Andrea akinek pöcse van.) Fel nem foghatom, hogy egy Cristina Scabbia mellé minek férfi énekes, ehh... Ráadásul nem minden számtól ájultam el, de mondjuk a címadó nóta nagyon ott van a szeren. Ha az egész album ebben az irányban fogant volna, én is boldogabb lettem volna.
Ilyen az mikor nincsenek jó dalok egy lemezen. A cséplés az sajnos kevés önmagában.
Súlyos és mélységes zene, de a könnyen befogadható formában. Bejövős.
Nincs már meg az újdonság varázsa, mint az előző albumnál, de még mindig mosolyt csal az arcomra. :) Azonban lehet, hogy nem kajálom már be sokáig, pláne ha évente fognak új albummal jelentkezni. :-\
Mit lehet erre írni? Sokféle stílust meghallgatok, de mindent azért én sem. Ez számomra egy nagy nulla sajnos. Olvassátok inkább Sanyi kritikáját...
Lásd Demonical.
Valahogy nem tudott lekötni; elég érdektelen volt az egész zene sajna.
Nem lett rossz album; hallatszik rajta, hogy hozzáértő kezek, és torok alkotta. Azt gondoltam, hogy a stílus híveinek majd jobban bejön, de a netes kritikákat elnézve, az én pontom körül mozognak azok is, érdekes...
Egy fülbarátabb énekkel többet is megért volna.
Kiválóan eltalált gitárdallamok viszik a lemezt, az acsarkodós ének még épphogy elmegy. Kár, hogy nem a dallamos ének van túlsúlyban.
Maradok a Comalies-nál. Kellemesnek kellemes, de csak úgy elcsordogál.
Death metal, ami először vicces, majd fárasztó később idegesítő.
Kb. ennyire tud megfogni egy death metalt nem hallgatót.
A poén másodszor is sül. Az énekes csalogány pedig - ha lehet ilyet mondani - még inkább visszafejlődött a debüt óta. :)
Pedig nem is kedvelem a Black-Out-ot, mégis megvettek. Fantasztikus a vokálmunka.
Zeneileg korrekt tök korrekt - kicsit tartottam a "technikás death" kategóriától. Nem az én műfajom, sz'al laikusként ennyi.
lásd Demonical (a death metal kifejezés kicserélendő)
Spanyol viasznak nyoma sincs, mégis jobb mint a manapság megjelenő, hasonló stílusúak többsége. Ennyit jelent egy jó gitáros, meg egy király hang. (Sikoly miatti a minusz1.)
Zúzós thrash; engem kicsit az újabb kori Testamentre emlékeztet. A fél órányi játékidő pedig bőven elég.
Igazából a Blacken The Angel anyagtól (ezt ismerem behatóbban a csapattól) már fényévnyire van a friss mű. Kicsit felhigult, kicsit egyszerűsödött, urambocsá slágeresedett, de mégsem tudom lehúzni őket, (és nem is akarom) mert amit ezen az albumon csinálnak az kimondottan jó.
A kezdő szám még rejt némi morózus verzetémákat, ami egy csipetnyi reménnyel töltött el, de persze a világ és a pénzáramlás iránya nem állt tótágast, szóval jött a továbbiakban várható ultraegyszerű pop vonal. Hogy akkor miért ennyi a pontom? Mert Cristina Scabbia hangjával ezt is bekajálom.
Mint a Pitch Blacknél, itt is az igazán kiemelkedő nótákat hiányolom, ám egy fél ponttal még így is közelebb kerültek a szívemhez ezzel a Dismemberes láncfűrész hangzással.
Konkrétan nem tudnám megfogni, hogy mi az ami annyira jó benne, de egyszerűen hallgattatja magát!
a koncertjük kimondottan szórakoztató volt, azonban albumon számomra továbbra is totálisan érdektelen ez a csuhajkodás.
Sajna én is beállok a sorba és inkább Sanyi kritikáját ajánlom az érdeklődők figyelmébe. Az a legnagyobb baj, hogy azt érzem, ezzel a zenével nem lehet eljutni sehova. Persze, lehet nyomulni az összes "nagy" magyar fesztiválon, fel lehet lépni, ilyen-olyan nevesebb magyar csapat előtt, hosszú-hosszú évek alatt előzenekarból esetleg 3-4 album után kicsit előrébb lehet lépni a ranglétrán, ami itthon még mindig valahol a nagy nulla közelében van és a klubbulikra akkor sem fog 30-40 embernél több lemenni. Bocs srácok. Én ezt a vonalat ma ebben az országban így látom.
kellemes túrás, sok ötletes és kevésbé ötletes megoldással. Engem nem zavart a vokális acsarkodás.
Igazából nem tudok mibe belekötni. Én azt kaptam, amit vártam ettől a lemeztől. Nagy meglepetés nincs, de ez most határozottan pozitív.
hol felkapom a fejem egy jobb résznél, hol meg húzom a számat a lapos, gázos részeken... Felemás anyag.
Minőségi fél órás zúzda, tele jó témákkal, ám összességében úgy fut át rajtam, mint a sörre tej kombináció.
Nekem ez így túl langyibangyi. Lehet, hogy manapság sok volt a svédacél, de korábban sem voltam megőrülve az ilyen zenékért. Ráadásul kurva hosszú.
Nem szeretem magam ilyenekkel kínozni :(
Már egy hete gyűröm ezt az anyagot, de nem tudom megunni. Hogy miért? Ez a fajta tuka-tuka svédacél megunhatatlan.
Bírom a groove-os, sludge-os death metált, bár többször valószínűleg nem fogom meghallgatni x)
With a hi-hi-ho and a hi-hi-hey...Hehe, vicces, amikor minden szám elején elmondja az énekes srác, hogy a kalózkodás az rossz, értem?! Ettől független kiváló, vidám, sörhabos hallgatnivaló. We are Wolves of the Sea!!!
Igazából nehéz értékelni, mert nem szoktam hozzá az ilyen zenékhez, meg nem is igazán az oldal hasábjain lenne a helye. A maga műfajában ez biztos jónak számít.
Technikás, meg szép, csak megint nem áll össze egy masszív egésszé (nálam)
Nem tetszett, de meg kell említeni a figyelemreméltó dobolást, ami a legértékesebb ezen az albumon.Persze jók a riffek is, de mégsem áll össze, ahogy kell. Galder egyébként is egy idióta.
Hiába sárkányos a borító, ez bizony jóféle klasszikus heavy metál modern köntösben.
Erős Exodus, Testament hatás alatt állhattak a srácok a stúdióban. A vokál jellegtelensége a kevesebb pont oka, nem a zenei tudás. Komolyan! Miért kell lerontani egy albumot a vokállal? Áhh, mindegy...
Mindíg is szerettem ezt a csapatot, most is egy érdekes, jó dalokkal teli lemezt alkottak, amit sokszor meg fogok hallgatni. Kicsit lehetett volna rövidebb, kell hozzá némi türelem :-) de szerencsére kellően változatos ahhoz, hogy ne váljon unalmassá
Az Unleashed Memoriesnál kissé gyengébb, a Karmacode-nál sokkal jobb, összességében igen kellemes.
Profi, de én nem találtam benne túl sok fantáziát.
Jól megalkotott, súlyos zene, amivel ennek ellenére tényleg nem túl nehéz megbírkózni.
Végülis nem volt olyan rossz, mint amire az előző lemez ismeretének hiányában számítottam, egész feelinges, mondjuk az énekes srác az énekléshez nem sokat konyít. :-)
Maradjunk annyiban, hogy semmi közöm az ilyenfajta zenéhez...
Nem rossz, de egy igazán jó énekkel sokkal nagyobbat üthetett volna.
A szokásos minőség.
A nóták többsége gyenge, a refrének egyáltalán nem emlékezetesek. A kivitelezés jó, de erős és megjegyezhető nóták nélkül nem ér sokat ez a műfaj.
Ha minden thrash legalább ilyen lenne, jobban szeretném a műfajt. :-) A zene nagyot üt, az ének nem az igazi, ha az jobb lenne, még többet is kaphatott volna.
Nagyon jól sikerült darab, tele kiváló harmóniákkal. Minden tekintetben profi munka. .....és könnyen befogadható is, hogy mindenki - legyen az death vagy black fanatikus - ráharaphasson.
Teljesen oké. Eddig nem nagyon hallgattam őket, ez most talán változik.
Sűrű, tömény zene. Nehéz egyben végighallgatni. Pedig hallhatóan próbáltak egy kis szint vinni a brutális riffek közé.
Úgy a Shine környékén csattantam rájuk. Azóta rossz lemezt még nem adtak ki a kezeik közül. A középtempós deathmetal jó mélyrehangolva különben is a gyengém. (Egyebek mellett...)
Running Wild fanok ide! Kis hazánk elvárja, hogy mindenki tegye a kötelességét.....és adjon egy esélyt Őfelsége Kalózainak is. Határozottan jó!
Önmagában tényleg nem rossz, de nem az én klubomba tartoznak.
Technikás deathmetál egészen parádés gitármunkával. Mellesleg Kevin Talley dobos sem piskóta....Az énekes teljesítményével nem nagyon vagyok kibékülve, ezért csak 8.
Amilyen nagy a felhajtás a lemezeik körül, számomra annyira érdektelenek. Persze profizmus süt minden pillanatából, de nekem csak a kötelező kűr.
Ezer más néven is kijöhetett volna ez a lemez. Bár tökéletesen jellegtelen, azért simán végigszaladt a lejátszón és nem kellett köpködnöm. Ennyit tesz egy király gitáros!
Na kérem, ezt szeretem! Méghogy a Thrash Halott...?!!

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 128. 129. 130. 131. 132. 133. 134. 135. ... 506. Horizontális nézet

2009. május 9.

  Disbelief - Protected Hell
Jillian
Agathodaimon - Phoenix
Pistike66
Alestorm - Black Sails at Midnight
Hun
Lacuna Coil - Shallow Life
Sheol
Pitch Black - Hate Division
Szadi
Impellitteri - Wicked Maiden
Caayn
Old Man's Child - Slaves Of The World
emp
Daath - The Concealers
viribusunitis
Demonical - Hellsworn
Mighty_Ravendark
Flúg - Elviszlek magammal
9000Sanyi
   
  1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  
Sheol 9 7.5 7.5 8.5 6 7 7 6.5 6.5 3 6.9 Sheol
Caayn 5 7.5 9 7 7 9 3 6 3 9 6.6 Caayn
emp 9.5 8 7 8.5 7 7 9.5 8 7.5 5 7.7 emp
Mighty_Ravendark 8 7 8 6 8 8.5 7.5 7 9.5 6 7.6 MotherRoad
Pistike66 9 8.5 7.5 8 8 6 9 7.5 7 4 7.5 Pistike66
viribusunitis 8.5 8.5 7.5 7.5 8.5 6.5 7 8 7 5 7.4 viribusunitis
  8.2 7.8 7.8 7.6 7.4 7.3 7.2 7.2 6.8 5.3 7.3  
Disbelief - Protected Hell Agathodaimon - Phoenix Alestorm - Black Sails at Midnight Lacuna Coil - Shallow Life Pitch Black - Hate Division Impellitteri - Wicked Maiden Old Man's Child - Slaves Of The World Daath - The Concealers Demonical - Hellsworn Flúg - Elviszlek magammal    
emp 2009. május 8., péntek, 20:16
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Nah gyerekek! Így ajánljon nektek az ember kommersz death-blacket. Ha már ez is a lista alján végez, akkor visszatérek inkább a jazz-hc-noise dolgokhoz, legalább dolgozzatok meg a gyenge pontokért!!! (hrhr)
emp 2009. május 8., péntek, 10:59
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Gondoltam, hogy van valami turpisság a dologban! Aztán nehogy huligánkodj!
Caayn 2009. május 8., péntek, 10:11
Caayn
Csatlakozott:
2004. szeptember 3.
Hozzászólások: 2224
Ma este indulunk Dániába a BL döntő első meccsére, sz'al nálam lezárult a hét. :-)
emp 2009. május 8., péntek, 09:31
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Caayn! Mi ez a nagy aktivitás? Hol van még szombat délután és már az összes anyagot lepontoztad??? (hrhr)
Caayn 2009. május 7., csütörtök, 20:42
Caayn
Csatlakozott:
2004. szeptember 3.
Hozzászólások: 2224
Nnnna, az eddigi pontjaimmal nem voltál elégedett? ;-) (gun) \m/
oldboy 2009. május 7., csütörtök, 19:49
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Na gyerekek!
Ilyen se nagyon volt még, hogy jó kedvem lesz egy Caayn mester által adott ponttól! (hrhr)
Így már minimum 3 ember szerint marha jó a Flúg debütáló lemeze.
Név szerint: 9000Sanyi, Caayn és oldboy (azaz jómagam (knifed) )
Ja, és mégegyszer köszönöm nektek az (G) - ot!
MotherRoad 2009. május 6., szerda, 22:49
MotherRoad
Csatlakozott:
2006. november 13.
Hozzászólások: 1920
8-|
--
A Te Undergroundod Az Én Mainstreamem!
emp 2009. május 6., szerda, 22:37
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
füldugóval (hrhr)
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.071 seconds to render