Minőségi de dög unalmas.
Teljesen jó, hangulatos, hatásos.
Felejtenivaló vokál, érdekes zene, épp csak valami lelket hiányolok belőle. Meg a basszuson kívül minden hangszernek borzalmas műanyag hangzása van, vagy csak nálam?
Már csak a post rockos elemek miatt is szimpatikus, a melankólikus hangulatával méginkább, ami kicsit a Carissa's Weird néven a süllyesztőben eltűnt nagy kedvencemre emlékeztet, bár zeneileg sokkal igényesebb a dolog annál, épp ezért viszont nehezebb is befogadni. A When you're not here-től és a videojától képtelen vagyok elszakadni.
Nagyon kellemes hallgatnivalónak találtam, jól felépítették ezt a 3 hosszú számot, szép is, mély is, és a súlyos hangzás is jól áll neki. Debütnek elég ígéretes.
De jó ez, borító alapján mondjuk mindenre számítottam, csak ilyen zenére nem (az meg nagyon pozitív, hogy az "ilyen" közelebbi meghatározása nem menne, elég egyéni produkció), kifejezetten jó érzés hallgatni. PS. +fél pont ilyen viszonyítgatós okokból.
Semmi különösebb bajom nem volt vele, épp csak az érdeklődésem felkeltése nem sikerült a To The Gallows tiszta vokálos részéig, ami azért elég hosszú idő. Szóval olyan nem rossz kategóriás számomra.
Nekem nem igazán jött át a hangulata se a dolognak, anélkül meg nem tudom túl pozitívan értékelni.
Több Dillinger számot is nagyon sokat hallgattam/ok úgy, hogy azonnal kb. a dal feléhez léptetek a refrénre, a számomra értékelhetetlen és felesleges, össze-visszának tűnő, üvöltözős részeket elkerülendő. Ez a lemez se sokat változtat a tendencián, bár itt nagy számban vannak ilyen egészében is élvezhető tételek, mint pl. a címadó, a Paranoia Shields vagy a Nothing"s Funny. A végleges pontszámon még gondolkodom. Gondolkodtam.
Tényleg egy kicsit sok belőle ennyi, de más hibáját nem véltem felfedezni.
Talán már sose fognak kitörni nálam az átlagos kategóriából.
Megvallom őszintén, nem sokat tudok kezdeni vele akkor sem, ha hallhatóan magas minőséget képvisel a maga kategóriáján belül.
Erről sok rosszat el tudnék mondani, de nem fogok. A gitárhangzás és a szörnyű borító már önmagában elég a gyenge pontszámhoz.
Élvezeti értéke vetekedett egy átlag funeral doom lemezzel, itt is percenként lestem a playlistet, hogy ugye mindjárt vége. Nem vagyok ellensége a sokathallgatós zenéknek, na de itt semmi nem volt, ami arra késztetne, hogy sokat hallgassam.
Az utolsó hangok lecsendülésekor akkorát sóhajtottam, hogy beleremegett a ház. Nagyon nem nekem íródott, de hát legyenek boldogok. Az azért előnyére vált, hogy kellően rövid.
Jó zene, csak minek. Néhol az Alice in chains akusztikus EP-i ugrottak be, bár az Ancient VVisdom szövegvilága és minősége is egyaránt messze van attól. A legnagyobb gondom ezzel az albummal, hogy olyan stílusban íródott, amiből fél óra is unalmas. Nem hiába nem nyújtották ezeket a műveiket Jerry Cantrellék sem.
Hát olyan nem is tudom, kicsit talán esetlen az elején. Aztán kezdi megtalálni önmagát, de annyira kiszámíthatóan csordogál előre, hogy komoly erőfeszítést és önuralmat igényel végighallgatni. Biztosra veszem egyébként, hogy ezeket a dallamokat kábé öt perc alatt meg lehet írni, mert mindegyik ugyanabból a három hangból áll. Persze egy PLost még ezekből is képes zseniálisat alkotni (még ma is), na de az egy más szint.
Erénye, hogy hangulata azért van, és egy-két fincsi téma is felüti a fejét. De hogy ennek az albumnak értelme nincsen az biztos. Tuti valamilyen elborult szobametál művész kreálmánya világotmegváltó koncepcióval, de én a mainstream által megrontott egykor talán trve metálharcos nem tudom értékelni. Nagyobb bajom soha ne legyen.
Végig az jár az agyamban, hogy ez a banda (élén az énekessel) mennyire Faith no more akar lenni. A kifejezetten matek metálos részeket leszámítva ugyanis meglehetősen sok a közös pont. De amíg Pattonéknak nagyon jól állt, hogy egyik pillanatban megőrültek, a következőben nyomtak egy igazi rock/metál slágert, majd pedig bárzenében, vagy jazzben teljesedtek ki, addig ez itt inkább erőlködésnek tűnik. Pedig jó zenészek, színvonalas produkciója ez, egész jó dalokkal (csúcs: Hero of the Soviet Union) de valahogy nekem nem hiteles. Igaz, soha nem is voltam rajongójuk (talán pont ezért). UPDATE: Dobok rá még egy pontot, mert azért mégiscsak minőséget képviselnek, és ez énektémák nagyon királyak.
Két részletben fogyasztva kellemes. Nem szeretem egyébként a szobametált, mert sok esetben öncélú, vagy éppen céltalan lemezeket szül, de ez a fickó határozottan jól csinálja a dolgát. Az meg külön öröm, hogy több stílust is megidéz, így meglepő pillanatoknak sem vagyunk híján. Én pedig nagyon szeretem azt, amikor olyan témát hallok, egy zenében amire egy perccel korábban még nem számítottam. És ha ezek még jó témák is egyben, az már főnyeremény.
Hát meg lehet engem lepni. Pedig sem a vélemények, sem a stílusmeghatározás alapján nem sok jóra számítottam, de ez egy elég rendesen megírt album, kiváló dalfelépítésekkel, témákkal ötletekkel, és bár valóban nem rövid, de ilyen tartalommal meg lehet tölteni 70 perces lemezeket. Hátrányai vannak, na de kit érdekel, amikor hallgatás közben csak úgy repül az idő!
Tetszik-tetszik, de vannak ennél jóval izgalmasabb death lemezek is manapság. Maga a hangszeres játék szerintem elég pöpec, egy-két helyen még sikerült kerek dalokká is gyúrni ezt a szörnyeteget, de mai füllel ez a zene már egy kicsit talán egysíkú. Egy-két hallgatásra azért még jó lesz.
Sokkal jobb albumai vannak ennek a bandának.
Unalmas volt és sehovasetartó,.......
Hát nem vagyok lenyűgözve, de egynek jó.
Ez mi a tököm, néhol a U2 ugrott be.
Ez nagy csalódás.
Ez érdekes volt de semmi több.
Pistike66 jól mondja, ez tényleg szar.
Picit jobb mint a Stoic.
Ebben rengeteg ötlet és lendület van, viszont mégtöbb klisé és lopott rész.De mindent egybe vetve szórakoztató és érdekes.Kedvenc nem lesz belőle, de nem bántam meg a rászánt időt.
A műfaj egyik legjobbjai ők.Nálam ezért nem kaphatnak kevés pontot, tehát van benne elfogultság is. Valamint valóban nem ez a banda fő műve de így is jár a magas pont.
Unalmas volt. Ennél több kell már 2013-ban.
Vannak lapos pillanatok és egészen eredetinek sem mondanám.
Kifejezetten jót tett a lelkemnek tegnap este. Még elő fogom venni a dalaikat. Ígéretes indítás.
Volt már jobb és sokkal gyengébb albumuk is. Ez számomra a kellemes kategória.
Meghallgattam már párszor a lemezt, sötét és hangulatos, de ugyanakkor nagyon ötlettelen és unalmas tud lenni, ha nem megfelelő hangulatban kapja el az embert.
Rajongokent is csak ennyi. Onismetlo es unalmas.
Hiába a remek dalok, egyszerűen unalmassá válik a lemezhossz miatt. Sűrűbben, jobban szortírozva az ötleteket 10, így 8.
Technikás, változatos death magas minőségben, viszont félúton már nagyon untatott.
Átlagos death metal lemez.
Délutáni alváshoz tökéletes. :-)
Hatalmas sláger :-) - Your Heaven, My Underworld (klip-esélyes)
Nem az én zeném.
Se füle, se farka zene, de tetszik. :-)
Túlzásnak tartom a 73 percet és így a kb. 7-8 perces dalokat is. Összességében nem rossz, amit Mark R. művel. A tiszta ének hang nekem is tetszett.
...majdnem tökéletes!
Minőségi death metal, de nem igazán kötött le a hallgatása.
Soha rosszabbat.
Szép, ugyanakkor unalmas is kissé.
Megtartós.
Előzetesen nem ilyen zenére számítottam, a meglepetés viszont nem igazán volt kellemes.
Örülök neki, hogy fogalmam sincs hány perc alatt lehet megírni az ilyen dallamokat, ezért csak nyugodtan élvezhetem őket.
Amennyiben kétszer ilyen hosszú lenne, a végére akár depis is lehetnék - az unalomtól.
Nem esett nehezemre törölni.
Nagyon jó. Túlszárnyalta az előzőt.
Fele bele, fele mellé.
Profi, mint mindig.
A kilencvenes években megjelent lemezeik tényleg erősebbek, de egyáltalán nem olyan rossz ez, mint amire az írott sajtóban olvasott kritika alapján gondoltam. Nem túl izgalmas, de kellemes hallgatnivaló.
Nincs vele baj, szép is, de én max elalváshoz tenném be.
3 dal - 48 perc, változatos elmebaj, mi kell még. Kedves CD díleremnek hála, kicsit több, mint egy doboz cigi áráért jutottam hozzá a fizikai példányhoz (100 db van összesen). Az is jópofa benne, hogy olyan, mintha három különböző előadó játszaná a dalokat.
Nem tudom még, milyen utat jár be nálam ez a zenekar a jövőben, de eddig az év nem-metál felfedezettje. A pontszámban sem vagyok még biztos, de jelenleg ennyi. Mondjuk nem tudom, hogy vannak-e hasonló stílusú bandák, mindenesetre nekem teljesen új, amit csinálnak. Tetszik.
Megjelenése óta napi kapcsolatban vagyunk. Doom/death amúgy.
Korrekt depi black. Különlegesnek nem érzem, de jó.
Lehet, gyenge vagyok, de nekem ez hallgathatatlan.
Eddig nem ismertem a "bandát", de ez a cd is folyamatba került felém. Szerintem ez a kör még jobb, mint az előző.
Fogom még hallgatni. Először megijedtem az MA műfaj meghatározásától, melyben szerepelt az indusztriális szó. Én semmi olyat nem találtam itt, ami emlékeztetne az általam korábban hallott idusztriál címszó alatt működő zenekarokra, ellenben egy igen magasztos, súlyos, magával ragadó albumot hallgattam végig. A borító is zseniális, hűen tükrözi a belső tartalmat.
Legjobban várt lemezek között volt idén...
Technika, dalszerzés ott van a szeren, mégsem hatott meg, sőt... Néha idegesített. Tömény, zakatoló, ide-oda csapongó... Nem tudok belekapaszkodni.
Egy kicsit leereszt a közepe, de ettől még varázslatosan szép zene. Kollégák! Ilyen hangja van egy dobnak, ha hagyjuk szólni. És baromi dinamikus ez a játék. A három nagy kedvencem, a Pink Floyd, Porcupine Tree és a Radiohead keresztezése ez a banda kb...
Minőségi. Néha nagyon tetszik, néha nem...
Egyetértek Pistikével
Ez most igazából jókor talált el. Lehet, hogy egyébként kevesebbre tartanám, mivel azért elég sok ilyen van már mára, és egy kicsit kiszámítható. A To The Gallows azért tényleg nagyon ott van.
Nem értem, mi bajotok ezzel a hangzással. Minden hangszert hallani, és a sztereója is rendben van. Viszont a közepe ennek is behorpad egy kicsit. Akik tudnak olyan dalokat írni, mint az Endelaust vagy a Baa által említett Ei Beingrind I Dans, azok nem értem miért nem írnak csak olyanokat. Olyan szintűeket.
Amikor nem a halálosan idegesítő ide-oda kapkodást erőltetik, akkor még tetszik is. Sajnos az dominál.
Az előző is tetszett, de most a padlón az állam.
HATALMAS! Pedig jól szól...
Érzelemmentes... drdrdrdrdrdr - dkdkdkdkdkdkdk - hrhrhrhrh - vnyííí ...
Lásd: Immolation, csak ez kicsit valóban egysíkúbb.
A dobhangzást én is megcsodáltam, kiváló! Kellemes hallgatni való, ha rosszindulatú vagyok azt mondom, néha kicsit lagymatag, inkább csak annyi, hogy nem lehet akármikor. "Énekből" van itt sok, megértem ha sokaknak olyan mintha nem lenne, egyrészt sokszor csak díszítés, de igazából ez a "bárének" amúgy sem túl erős. Viszont egyre többet hallgatom és egyre inkább az értékei (is) jönnek elő.
Nem rossz!
Nem érzem annyira különlegesnek, de a minőséggel nincs baj.
Hiába játsszák az egyik kedvenc stílusomat, nem találtam kiemelkedőnek ami indokolná a magasabb pontszámot.
Rég hallottam ennyire sötét zenét (a borító jól tükrözi.) A hangzás lehetne erősebb is, de nincs vele nagy gond, a hangulat mindenért kárpótol! Akinek tetszett, érdemes beszerezni ugyanezen felállás, csak korábbi néven: Manes - Under Ein Blodraud Maane lemezét. Az talán még izmosabb is. (Az az utáni kettőt nem ajánlom, erős stílusváltás után nem véletlen a mostani névváltozás...)
Ez még a korábbi lemezeknél is emészthetetlenebb, élvezhetetlenebb (a dallamos ének is zavart inkább.) Miért kell túlmatekozni egy zenét?! Nem vagyok szakértő, de szerintem nem attól jó egy math metal, ha össze-vissza kapkodnak ide-oda (pedig szeretem a tördelt ritmusokat, Meshuggah, Gojira, stb.) A hallgató meg hámozza ki a lényeget, mikor minden pillanatban témát váltanak. Nem köszi, meghagyom a matematika professzorainak! Azért borzasztónak nem tartom, de nem erőlködöm vele többet :)
A postás elkeverte a CD-met, csak gyenge minőségben tudtam addig beszerezni, ami átjött az tetszett! :) Pontszám emiatt abszolút relatív.
Mivel alapból szeretem ezeket a szimfonikus/indusztriál black metalokat, jó eséllyel indult nálam. Egy gond van: újat alig hoznak, sok erős témájuk van, csak néha ömlesztve tálalják és van aki náluk jobban csinálja/csinálta. Ez minden :) Ettől függetlenül tetszett, fogom még hallgatni! Ui: megtörtént és kit érdekelnek a fentebb leírtak, mehet feljebb a pontszám, ez is meggyőzött :)
Lehet kezdek kiégni, ezt szimplán "csak" jónak találom.
Ha death metalt hallgatok, akkor olyan zenét akarok hallgatni, ami durva és brutális, nem olyat ami a lelkemet akarja ápolgatni. :-D Arra vannak másfélék. Szerintem ez nagyjából ugyanolyan jó, mint az Immolation aktuális lemeze... na jó, majdnem, egy picivel egysíkúbb talán.
Jó muzsika, megfelelő hangulathoz.
Hangulatos, nagyon jó, megmarad. :-)
Nekem kissé unalmas, de a minőségét nem vitatom el.
Nem egy nagy szenzáció, de rendben van.
Hangzás igen gyenge, egy kicsit jobbnak örültem volna, de amúgy nagyon hangulatos, ha ilyenhez van az embernek kedve..
Ha létezik elviselhetetlen, kiborító, idegesítő, végtelenül irritáló istenverése, akkor az a Dillinger... számomra kibírhatatlan, amit művelnek.
Kiválóság.
Vannak benne jó momentumok, de egészben túl hosszú és kicsit fárasztó, na és a szinti is kicsit soknak tűnik.
Tényleg nem az életmű csúcsa, de így is magasan verik a death metal mezőny jó részét.
Nem picit egysíkúbb, mint az Immolation szerintem... és a hangzás is elég gagyi. Sajnos nekem az ilyen tipikusan kis pénzből összehozott Death Metal albumok nem a szívem csücskei.
Hasonlóan minőségi zenét nyomnak, mint idehaza a Képzelt Város, de nekem, így ének nélkül elég sótlan.
Jó ez, de valami nekem még hiányzik belőle, hogy emlékezetes maradjon, kb. mint az előző körben az Ennui esetében.
Aki Doom Metált várt az koppanni fog, így tettem én is. Igazából nem is találok rá műfajilag jó megfogalmazást... hangulatos, pszichedelikus, rockos, folkos, akusztikus és ezeknek egy remek egyvelege. Kiváló lazítás így a sok nehéz zene között.
Ha egyszerre csak egy dalt kéne ebből meghallgatni, akkor még lehet, hogy tetszene is. A legnagyobb bajom nekem is az vele, hogy kiszámítható, ami nálam most egyenlő azzal, hogy a dalok a legtöbb esetben elég hasonlóan épülnek fel. A zenei részleg pedig próbál emlékezetes dallamokat gyártani, de nagyon lapos az összes, az énekes meg gyakorlatilag ugyanazon az egy hangon hörög az egész albumon. Valahogy hiányzik belőle a hangulat.
A régi Manesbe régebben sokszor belefüleltem és azt hittem, hogy a Manii is valamilyen hasonlóan experimentális cuccot fog nyomni - csak azért mert a két alapítótag ugyanaz - de végül nem ezt kaptam. Ezt a koromsötét Black vonalat sem mondanám, hogy rosszul játsszák, csak elég egydimenziós volt a Kollaps. Pedig a hangulata elég jó szerintem, és van pár emlékezetesnek mondható zenei produkció is. Pl. az 'Ei beingrind i dans' nevű szerzemény még mindig a fülemben cseng. Szóval lehetett volna jobb is, így csak ennyi.
Elsőre nem tetszett, másodjára már jobban megfogott, de hasonlóan az előző két lemezhez, nem maradt emlékezetes...
Kb. az egyetlen pozitívum, amit el tudok mondani erről az albumról, hogy konstans hozta ezt a közepes teljesítményt. Egyébként én eléggé lélektelen albumnak érzem; sorra szállítja a minőségi, ám ugyanakkor eléggé egy kaptafára épülő dallamokat, de ilyen 7-8 percekben ez számomra élvezhetetlen, mert közben minimum háromszor elalszom rajta, ugyanis igazán emlékezetes és jellegzetes pillanatot nagyítóval sem találni... Nekem ez csak egy a sok átlagos atmospheric black lemezek közül. Ráadásul mostanában nem is erre vagyok hangolva.
Vannak benne jó ötletek, azonban többször is megkérdeztem az album hallgatása közben magamtól, hogy 'ez, meg ez minek ide?' - Választ pedig nem találtam.
Szerintem viszont nagyon rendben van ez az album. Hasonló eszközökkel dolgozik, mint a többi Death Metal zenekar, de itt szerintem sokkal ötletesebb szinte minden. A kiváló hangulatról és a remek hangzásról már nem is beszélve. Tavaly hasonló kaliber volt a Dying Fetus. Az Immolation diszkográfiát is felírtam magamnak, ha lesz időm...
Hááááááááááááááááááát.....
Változatos, izgalmas... igaz a közepe egy picit meg van rogyasztva de így is jó album.A dob pedig csodásan szól.
Debütnek nem is rossz
Redrum már megmondta a tutit, így nem szeretném ezt megismételni.
Kár volt ezt meghallgatnom... Ahogy véget ért az album azzonnal könnyek csordultak a szememben, sajnálom, de ez egy hatalmas csalódás számomra
A háttérzajnál egy picit több ez a lemez, de semmi több...
Ez az album nem nagyon lett fogós mint a régebbi lemezeik.
Felejtős löket.... de azért az ének jó benne.
TELITALÁLAT!!!!!!!!!
Van egy pár klassz lemeze a csapatnak régebbről, ez most nem fogott meg.
Nekem elég szelídnek és ártalmatlannak tűnik, de kétségtelenül minőségi munka.
Másféle zenék foglalkoztatnak, az ilyenektől távol tartom magam lehetőleg. Ilyenkor aztán baszhatom a zenei nyitottságomat!
A játékidő egy kicsit meredek, főleg mert néhány eltaláltabb dallamon kívül semmi de semmi nem maradt meg. A tiszta énekhangot akár lehetett volna még erőltetni.
Nehézkes, hosszú, unalmas. A dalszerűségre sokkal jobban lehetett volna törekedni, mert gyakorlatilag képtelen vagyok a számokat elkülöníteni egymástól. Én bajom...
Messze nem ezt érzem az életmű legerősebbjének, viszont jól kitalált dalokat hallok!

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 233. 234. 235. 236. 237. 238. 239. 240. ... 489. Full screen Vertikális nézet
2013. június 1.
asator baathory bandeeraz Belial boymester bush jpeter mike666 Nagaarum Perszepeta Pistike66 Redrum Morbid_Dave ∑:
1. baathory
Ov Hollowness
The World Ends
9 9.5 7.5 6.5 8 6 9.5 9 10 8 9 5.5 5 8.1
2. bush
Shade Empire
Omega Arcane
6 7 8.5 7 6 9.5 6.5 8 9.5 9 7 6.5   7.5
3. mike666
Stoic Dissention
Relinquished​.​.&#...
7 8 5 6 8 5 8.5 9.5 8 7 8.5 7 7 7.3
4. jpeter
Officium Triste
Mors Viri
6 7 5.5 6 7.5 8 10 9.5 7.5 7 7.5 5 4 7.2
5. Belial
Immolation
Kingdom of Conspiracy
5 7 7.5 9.5 6.5 6 7 9.5 4 7 9 8 10 7.2
6. Nagaarum
No Clear Mind
Mets
6 9.5 5.5 3 7.5 6 6 6 9.5 8 7 6 8 6.7
7. Perszepeta
Manii
Kollaps
9 6 5 5 6.5 4 5 7 7.5 9 7.5 6 6 6.5
8. Redrum
Ancient VVisdom
Deathlike
8 9.5 6.5 3 6 4 4 8 6.5 6 6 8.5 8 6.3
9. Pistike66
Aeternus
...and the Seventh His Soul De...
6 6 4.5 5 4 5 7 7 6 6 8.5 3 7 5.7
10. Morbid_Dave
The Dillinger Escape...
One Of Us Is The Killer
2 6.5 7.5 2 5 7 3 2 5 5 2 7.5 6 4.5
∑:
6.4 7.6 6.3 5.3 6.5 6.1 6.7 7.6 7.4 7.2 7.2 6.3 6.8 6.7
Pistike66 2013. június 1., szombat, 20:23
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz baathory üzenetére:

Hűűű ^^ azt hiszem, ez hp-karrierem során a második alkalom, hogy nyert az ajánlásom ^^

Hát gratulálok! (yes) :-)
baathory 2013. június 1., szombat, 19:36
baathory
Csatlakozott:
2008. november 23.
Hozzászólások: 574
Hűűű ^^ azt hiszem, ez hp-karrierem során a második alkalom, hogy nyert az ajánlásom ^^
Belial 2013. június 1., szombat, 08:51
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Válasz mike666 üzenetére:

Belial: nem talált téged jó hangulatban ez a kör :-D


Valóban nem voltam elégedett a felhozatallal.
Amúgy is keményebben pontozok az átlagnál. (6)
De azért van itt jó anyag is pl Immolation \m/
mike666 2013. június 1., szombat, 00:01
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Belial: nem talált téged jó hangulatban ez a kör :-D
--
ma kicsicsókáztam egy ukulelehörcsögöt
oldboy 2013. május 25., szombat, 12:07
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Válasz Pistike66 üzenetére:

Úgy néz ki Morbid Dave törölte magát, legalábbis valamiért nem jön elő a profilja.


Törölte magát, egy sajnálatos eset miatt...
Pistike66 2013. május 24., péntek, 21:25
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Úgy néz ki Morbid Dave törölte magát, legalábbis valamiért nem jön elő a profilja.
mike666 2013. május 21., kedd, 14:51
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Ez az előző lemezről van, de szerintem zseniális. Először csak néztem, hogy ez meg mi a... Másodszor szénné röhögtem magam a gitáros fószeren meg a dalszövegen, miután meghallgattam harmadszor, utána egész nap ez járt a fejemben. Ezek után kíváncsi leszek az új lemezre.


--
ma kicsicsókáztam egy ukulelehörcsögöt
Nagaarum 2013. május 21., kedd, 10:05
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Mike! Szerintem tudjuk mi azt, hogy nem a keménység zavar téged :-D. Úgyhogy ne mondj ilyent, hogy gyenge vagy.
--
Nagaarum YouTube Csatorna
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.066 seconds to render