Le a kalappal előttük. Tízen évesen ilyen zenét csinálni? igaz a tematika már ezerszer lerágott csont (Odin, mitológia, stb...), de neki ezek a gyökereik, meg a fa ék riffek. (Sok hasonló sótlan anyag jelent már meg, amit az egekbe magasztaltak.)
A hazai fuzz stoner nincs elveszve! Remek kis albumot kalapáltak össze a Kőbányai suttyók. Legyen tánc.
Ez valami brutál techno diszkó? Két dal épp elég volt...
Mint death metal ezzel semmi baj, igaz van benne jó adagnyi thrash és némi doom is. A monumentálisabb dal hosszúságok is patentek és a gyors, lassú váltások is nagyon ott vannak, az énekhang meg a ?80-as évek gégemetszett hörgése? és plusz bonusz a Necrophagia feldolgozásért.
Finom koppintása a nordikus érának, mind szellemiségben, mind zeneiségben. Tucat!
A GAEREA-t nem szárnyalja túl az szent. Igaz ez más spektrumon is mozog, de remek kis lassú gyilkolás.
Beteg, beteg, beteg. De csak ennyi!
Vannak benne jó témák, de ez a fajta ?művészi? metal sosem volt a kedvencem. Pedig van hangja a pasinak.
Fiatalok, de középszerűek. A tehetség ezúttal nem tudott megfelelő formátumban manifesztálódni.
Hazai és rettentően középszerű. De van bennük fantázia.
Azért egy Cattle Decapitation jóval izmosabb, mint ez. Ott a dallamok is a brutalitást támogatják, itt álmosítanak. A refréneket középszerű nu metal csapatoktól szedegették össze. Zeneileg vannak tök jó részek (pl. az instrumentális The Dreaded...), viszont a szintis áhitat, ami sok helyre be van erőltetve, nagyon nem kellett volna.
Ha valaki nem ismerné még ezt a stílust: úgy hívják, hogy death metal.
EP-nek szerintem az elmegy kategóriába sorolható és én érzem benne azt a hangulatot, amit célul tűzhettek ki. Van hová fejlődni, tényleg hiányérzetet hagy maga után, ha pedig azt nézem, hogy a duó nem kezdő, akkor kénytelen vagyok büntetni őket. A számomra zseniális Tôtbring?re című lemez után, amit a páros Ungfell néven követett el, ez igencsak hanyagnak tűnik.
Jóleső funeral doomocska, különösebb egyéniség nélkül.
Első hallásra megmondható, hogy görög black metalról van szó, abból is az átlagosabb, kevésbé izgalmas fajtáról. Ugyan az utóbbi görög anyagok, amiket mostanában hallgattam nem győztek meg teljes mértékben, de egy Lucifer's Child féle The Wiccan vagy Rotting Christ féle Theogonia megmutatja, hogyan kell elképzelni egy tíz pontos lemezt ezen a vonalon. A vallásos része természetesen nem izgat, számomra a mennyország és a pokol fogalma és azoknak minden lakója épp olyan fantázia, mint a Százholdas Pagony kompániája... Ennyi erővel bele lehet kötni egy sci-fi alapú technikás, brutálkodós, fitymacsattogtatós death metal anyagba is, hogy kicsit túltolták a fantáziálást...
Megkésett virgács a Mikulástól.
A zene nem lenne rossz, bár nem rajongok a stílusért, azonban a vokál sokat ront rajta.
Azért az angolon van még mit csiszolni...
Mivel az egyik kedvencem a Fleshgod Apocalypse így nem volt nehéz ráhangolódnom a lemezre. Egész pofás kis hallgatni való, de nálam az év lemezévé avanzsált Cattle Decapitation-Death Atlas lemezéhez nem ér fel, nagyon nem. Ettől függetlenül szívesen hallgattam és fogom is még. Köszönet az ajánlónak!
Azzal a vokállal kínozni lehet annyira szar. Tiszta szégyen.
Mostantól a tucat lemezekre 3 pontnál nem fogok többet adni. Annyi jó lemez van a tucatokra felesleges az időt fecsérelni. És indokolni sem fogok mert kár rájuk egy szót is pazarolni.
Nem kiváló, de jó lemez.
Nem tetszett.
Az egy dolog, hogy a hangulat kultelki suttyosagra van kihegyezve, de ettol meg a garazsbol nem kellene kimaszni es albumot kesziteni, ha nincsenek tisztes riffek vagy akar zenei hangulatok, harmoniak kidolgozva. Ez az album nem all meg onalloan a laban, inkabb csak egy gyenge tribute banda, verszegeny utanerzese egy kifaradt mufajnak. A gitartemak nagyon halovanyak, talan ez a legnagyobb hatranya.
Hanyagul osszedobalt sablonelemek halmaza. Nincs hangulat, nincs vezer harmonia. Tizeneveseknek sracoktol elmegy, de csak akkor, ha nem adjak ki albumnak.
A Haxandraok megcsinalta iden a Bolzer helyett az igazi Bolzer albumot. Kicsit tobb a tiszta black metalos elem minta Bolzernel, de ez csak jot tett az anyagnak. Itt dalok vannak, de meg micsoda dalok! Ki van dolgozva, ive van minden szamnak es a hangazas is izlesesen lett megkomponalva. Minden hangszernek jut hely a hangulat megteremteseben es nem torlaszolja el a hallojarataimat a tulpolirozott hangzas. Majdnem kivalo munka.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 406. 407. 408. 409. 410. 411. 412. 413. ... 480. Full screen Vertikális nézet
2020. január 4.
Armand boymester Husky nascence ∑:
1. Weide
Shadow of Intent
Melancholy
6 7 9   7.3
2.
Haxandraok
Ki Si Kil Ud Da Kar Ra
5 7 8 9 6.7
3. boymester
Pentacle
Spectre of the Eight Ropes
8 9 2.5   6.5
4. Eroen
Golden Core
Fimbultyr
7 6 5   6
5. farrrkas
Oak
Lone
7 7 3   5.7
6. CarolusRex
Ateiggär
Us d'r Höll chunnt nume Zyt
6 6.5 3 5 5.2
7. Armand
Muddy Roots
Wings on my Back
8 5 2.5 3.5 5.2
8. Lew
Skyblood
Skyblood
6 4 5   5
∑:
6.6 6.4 4.8 5.8 5.9
https://goldencore.bandcamp.com/album/fimbult-r
https://muddyrootsrock.bandcamp.com/album/wings-on-my-back
https://shadowofintent7.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pentacle-86420806112/
https://ateiggaer.bandcamp.com/album/us-d-r-h-ll-chunnt-nume-zyt
https://oakdoom.bandcamp.com/
https://haxandraok.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/skybloodm/
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.009 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'5iebbvrh795dqm3sc7u9so2fe0','','szoveg|s:7:\"GZGQHKG\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:17:\"fragiledreams.php\";lyricsrow|i:1;','18.208.187.128','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1