A szimfonikus black nem a szívem csücske, a műfaj nagyjait sem hallgatom gyakran.
Nem utasítom el élből a deathcore-t. de ezzel a visítással ki lehet üldözni a világból. A zenei oldal rendben van. Jó témákat is találtam itt - ott.
Most is minőségi és nehéz zene ez, ami a legnagyobb kedvencek közé nem fér be.
Bitang nagyot szól. Adnám is a magasabb pontot, de van benne negyedórányi értelmetlen időhúzás.
Szeretem, ahogy szól, de ez kevés lesz a maradáshoz. Néhány dal erejéig le is köt.
Lassan építkező. de gondosan felépített debüt album a lengyelektől. Vannak izgalmas dallamok, bús merengések, súlyos elborulások is. Igazi post black anyag, amit nem is szabad akármikor hallgatni. Engem megtalált.
A dobos játéka a legjobb, a maradék inkább egy időutazás. Olyan, amit ezerszer megtettem.
Mindkét előadó rendelkezik markáns és egyedi ismertetőjegyekkel. Anélkül, hogy akármelyiküket méltatnám vagy lehúznám, nekem ez most ennyit ér.
Az újabb kori Sepu diszkográfiát nézve ez nem is sikerült rosszul. Az érdeklődésem viszont már régen alább hagyott irántuk.
Ígéretes tényleg, de az ének elveszi az élét...
Elsőre tetszett, másodszorra már nem annyira. De, mégis... Vagy nem???
Az első két lemezükről én írhattam, és akkor még a LADLO volt a kiadójuk, így jött fizikai promó is. Mivel a Season of Mist nem küld fizikai promót, felkészültem rá, hogy megveszem a CD-t. Csakhogy nem tetszik annyira, mint az elődei!!! Hol vannak a tipikus TGOO végjegyek: a fülsértően sivító gitárok, az álló harmóniák, a meglepetésszerű váltások??? Az ének is full egysíkú lett, igaz, mindig üvöltözés volt, de két torokból. Léo egy hatalmas dobos, most már végre hallani is, hogy mit játszik... Mindent egybevetve csalódtam. Ha tudnak olyan fantasztikus dalokat írni, mint a befejező Mare Infinitum, miért nem írnak az egész lemezre olyan szintűeket?
Ha nincs kedvük zenélni, miért zenélnek? Én szeretem a monotóniát, de most megint úgy érzem, hogy egy álelvont művészkedést hallgatok.
Külön - külön a zenei elemeik tetszetősek, de számomra valahogy nem óhajtott összeállni egy egésszé.
Bitang erős anyag. Oltári bunkó hangzás alatt megbúvó finom eszköztár. Teljesen az én ízlésemhez igazított post-metal. Az elején mondjuk bitang hamis a basszusgitár. Jaaaa..., hogy lengyelek? Akkor mindent értek.
Jó perverz valami, sajnos egyhangú is egy kicsit.
Sosem adtam kevesebbet Sepu lemezre, mint 8 pont, de most a padlón az állam. Derrick hatalmas, mint mindig. A Casagrande gyerekről meg csak csodaként lehet beszélni. Vagyok olyan szemét, hogy jobban szeressem az új Seput, mint a régit. Ha az Arise, Chaos A.D és a Roots 10 pontos, akkor a Nation és ez 11, csak ennyit nem lehet itt adni. Egyszerre kísérleti és nagyon kemény zene ez. Valószínű, hogy számomra az különbözteti meg őket a többi nagy műfajt alkotó bandától, hogy Kisserék mindig ösztönösen nyers metalt játszottak, és mindig fel tudták tuningolni valami extrával. Mondtam már mennyire tetszik?
Átjön a "köpök mindenkire" üzenet.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 331. 332. 333. 334. 335. 336. 337. 338. ... 453. Full screen Vertikális nézet
2017. február 18.
viribusunitis Nagaarum ∑:
1. viribusunitis
ROSK
Miasma
9.5 10 9.5
2. Kriss
The Great Old Ones
EOD: A Tale of Dark Legacy
8.5 8.5 8.5
3. Otitis_Media
Sepultura
Machine Messiah
8 10 8
4. nascence
Suma
The Order of Things
8 5 8
5. farrrkas
The Ominous Circle
Appalling Ascension
7 7 7
6. Weide
Aversions Crown
Xenocide
6.5   6.5
7. Nagaarum
Sculptures
IIII EP
6.5 8 6.5
8. McFrost1977
Ahriman
Bőrkoporsó EP
6.5 7.5 6.5
9. oldboy
Gone Is Gone
Echolocation
6 7.5 6
10. emp
Nagaarum / Astru
...a mizantrópia és elidegened...
6   6
∑:
7.3 7.9 7.3
emp 2017. február 19., vasárnap, 03:13
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz Weide üzenetére:Jó kis szar, nemrég gondoltam rá, hogy jó fej leszek és teszek bele egy kis pénzt a Bandcampen keresztül, aztán szembesültem vele, hogy a free download nem egyenlő a name your price-szal. (hrhr) Úgyhogy jófejségből leszedtem ingyen.


Egészségedre! :-) természetesen free download és amíg rajtam múlik a jövőben is az lesz minden.
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
emp 2017. február 19., vasárnap, 03:11
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz farrrkas üzenetére:

Emp, gondolod, hogy más pontszámok lettek volna, ha mindenki tudja, hogy te vagy mögötte? (w00t) Szerintem nem, amúgy. Naga sem kapott túl sokat.


Az esélyét sem szerettem volna megadni. Egyébként nem protezsáltam az anyagot, Naga szerette volna mindenképpen beajánlani. Én nem. :-)
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
farrrkas 2017. február 18., szombat, 20:07
farrrkas
Csatlakozott:
2015. január 8.
Hozzászólások: 448
Emp, gondolod, hogy más pontszámok lettek volna, ha mindenki tudja, hogy te vagy mögötte? (w00t) Szerintem nem, amúgy. Naga sem kapott túl sokat.
Weide 2017. február 18., szombat, 18:23
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Válasz emp üzenetére:

a Sculptures az én szarom, ezért nem leszek büntiben a következő HP-n. (ha ez bárkit is érdekelne... Már mint, hogy miért nem lesz eltiltásom)


Jó kis szar, nemrég gondoltam rá, hogy jó fej leszek és teszek bele egy kis pénzt a Bandcampen keresztül, aztán szembesültem vele, hogy a free download nem egyenlő a name your price-szal. (hrhr) Úgyhogy jófejségből leszedtem ingyen.
emp 2017. február 18., szombat, 18:07
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
a Sculptures az én szarom, ezért nem leszek büntiben a következő HP-n. (ha ez bárkit is érdekelne... Már mint, hogy miért nem lesz eltiltásom)
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
Nagaarum 2017. február 18., szombat, 18:03
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Köszönet a pontokért csibészek! (b) * 14
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Belial 2017. február 16., csütörtök, 18:47
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Válasz oldboy üzenetére:Fél évente egyszer akár bele is férhetne 1 ilyen. Nem a meglévő mellett, hanem a meglévő keretein belül lehetne azt mondani, hogy félévente egy HP-át egy adott stílusnak szentelünk. Ha másoknak is van rá igénye...
Nekem a megszokott meder is megfelel, bár nem vagyok aktív hangpróbázó, úgyhogy nem szeretnék konkrétan állást foglalni az ügyben.


Ez egesz jo otlet , nekem sem tetszene 2 hangproba egyszerre, szerintem is sok lenne 20 album 2hetente, mint hallgato/olvaso sem tudok befogadni ennyi infot.
de fel evente kifejezetten vicces lenne, es kategorian belul pontozni konynebb es realisabb mint olesztve.A hadjuk a skatujazas dologgal meg nem ertek egyet, kell, mert kulonben ennyi erovel minden alter meg prog meg avantgarde, igenis lehet es kell is.
De teny hogy valoszinuleg kevesebb embert izgatna egy ful black vagy full power HP mint a jelenlegi.
Mindenesetre ezuton is koszonom a szerkesztoknek meg az oldal uzemeltetoinek a munkajukat. \m/ (b)
--
A hit erőt ad...az isteneknek.
oldboy 2017. február 16., csütörtök, 15:50
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Válasz nascence üzenetére:


Jó lenne a már meglévő mellett egy másik hangpróbát is csinálni, amibe az adott körben csak egy fajta stílusból származó friss lemezeket lehetne beajánlani. Így például lenne olyan kör, ahol csak grindcore vagy éppen prog-metál lemezek lennének....és önmaguk műfaján belül megmérettetnének...Ez szerintem értelmesebb lenne, mint a múltkor már felvetett nosztalgia hangpróba, ahol csak már "lejárt szavatosságú" szuper lemezeket pontoznánk.


Fél évente egyszer akár bele is férhetne 1 ilyen. Nem a meglévő mellett, hanem a meglévő keretein belül lehetne azt mondani, hogy félévente egy HP-át egy adott stílusnak szentelünk. Ha másoknak is van rá igénye...
Nekem a megszokott meder is megfelel, bár nem vagyok aktív hangpróbázó, úgyhogy nem szeretnék konkrétan állást foglalni az ügyben.
© 2001-2021 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.026 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'67a3oqghmgti5db7s5q4abp6l2','','szoveg|s:7:\"ILPVFSP\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:9:\"ulver.php\";lyricsrow|i:1;','3.215.177.171','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1