Nem kerdes, foleg ezen a HP-n.
Ez volt az elso album ami tenyleg tetszett, jah es nekem ettol lett jokedvem.
Hat nekem nem lett jo kedvem, leginkabb csk untatott.
7, bar van benne nemi jo indulat.
WAAAAJdnv wooo ahhgggjkhhhhhh bleee fuluhwaaagaaa buuuu
Hat egynek elment, de nem nyugozott le.
Nem rossz, de nagyon popularis, tul konnyen emesztheto.
Vérprofi és rettentően unalmas.
Fránya jókedv és unalom...
Rendkívül hangulatos, finom kiadvány.
Sokkal kevésbé untam, mint arra az elején számítottam.
Black metal a bevált recept szerint. Hozzák az elvárhatót, nem lehet rossznak nevezni, amit csinálnak, de kimondottan izgalmasnak se. Akinek egy újabb hagyományos b. m. lemez hiányzik az életéből, essen neki.
Nem az én világom a depresszív black metal. Mondjuk, az jó, hogy nagyrészt instrumentális, de nem jut el addig, hogy felkeltse az érdeklődést (legalábbis bennem). Azt meg kimondottan megmosolyogtam, hogy a depressziós narrátor csaj azon kesereg, hogy mennyire utálja magát, amiért olyan sztereotipikus az, hogy ő el akarja vágni az ereit, mert minden hülye tini lány el akarja vágni az ereit. Nos, attól, amiért elmondja nekem, hogy ő tudja, mennyire szánalmas, amit csinál, attól még nem lesz kevésbé szánalmas. Egy szó, mint száz, én ebbe nem tudom (és nem is akarom) beleélni magam.
Kellemes, jó hallgatni, de különösebben nem ver ki a víz tőle. A legjobb daluk továbbra is a Room 24 marad.
Miután elcsendesedik körülötted minden, fejhallgatóval, sötétben: ezt ilyen formában ajánlom az olvasóknak meghallgatásra. Félelmetes(en jó) hangulata van, és az alkotó nincs híján a kreativitásnak.
Punk/thrash/grind a stílus kedvelőinek.
Technikás thrash/death anyag régisulis felfogásban (ráadásul úgy szól, mintha 30 évvel ezelőtt vették volna fel). Korrekt anyag, kiemelkedő csúcspontok nélkül.
Nagyon jó formában van az Ope... vagyis az In Mourning. Komoly, kiemelkedő teljesítmény.
Izgalommentes, sablonos.
Gondolom nem lesz meglepő, ha felsorolom, hogy mi mindent találtam jónak itt, tehát: .
Én kedvelem ezt a bandát, de az még nem ok arra, hogy ne legyek kritikus. Összességében sajnos jópár dal egykaptafára készült (sablonos témák, ütemek), nem egynél előző albumok dalait próbálták egybegyúrni (szerintem sikertelenül), és nagyon rádiórockosra, fesztiválosra vették a figurát. Hosszabb távon kb három-négy dal lesz igazán eltalált, ami nekem kevés, régebbi albumokon nem ez volt a jellemző.
Nem nekem szól, hallgathatatlan.
Tánczene. Király.
Egy izgalmas stílus eléggé erőtlen hangzással összehozott átlagos dalait rejti az album, ami így együtt sajnos édeskevés.
Ez egész pofás, még hallgatnom kell, ősszel is, és akkor ennek a pontja feljebb mehet.
Nekem tetszik bár az tény hogy mindent nagyon tökéletesre akartak ezen az albumon...
Niklas Kvarforth feldobhatta volna a lemezt egy kis énekkel...
Elvis Presley-s retrorock?
Sok esélyt adtam neki, a vége ennyi lett de hangulattól függően előkerülhet még
Értelmetlen hadakozás az egész..
A vacak hangzás mellett a zenei tartalom sem kiemelkedő...
Nem az én világom...
A Dark Funeral több mint 20 éve nyomja ugyanazt a viszonylag izgalommentes tekerést. Ez most kicsit jobb lett, de a black metalban általam elvárt magas hangulati faktor nagyon kevéssé van itt meg. A The Eternal Eclipse nagyon tetszik, de rájöttem, azért mert tiszta Dissection. Hallgatható, profi, de csak egy zeneipari termék. A művészet megmarad a Fyrnask által képviselt hozzáállásnak.
Nem rossz, de még mindig csak kicsit jobb, mint a tonnányi ugyanilyen produktum. Várok egy olyan sokkoló élményt a műfajban, mint amilyen a korai Xasthurral való találkozásom volt.
Nem az a bajom, hogy rádióbarát és jókedvű, csak nem nagyon köt le a hangulata. Nálam a jókedvzene valami Hammerfall vagy pop-punk cucc
Hallhatóan kevésbé profi, mint a Dark Funeral, de az egyszemélyes Fyrnask sokkal inkább érzi a black metalt jóval ismertebb kollégáinál. Hallgatom egy ideje, kilenc.
Azért felütetes az a megállapítás, hogy szokásos csörömpölés. Ha megfigyeljük az elmúlt hetekben grind gyűjtőnév alatt beajánlott dolgokat, rájöhetünk, hogy mindegyik más és más formában tálalja az agressziót. Ezt itt inkább hardcore punk zene. Az ilyen borítókat meg imádom.
Teljesen jó, de miért szól ez ilyen véknyán?
Nem ismertem őket, de ez tényleg nagyon okés. Na, nem egyszer hallgatós.
Lehet, hogy túl kidolgozott, túl profi, valóban nincs meglepetés, de a dalok jók, és ezért tetszik.
Eléggé unalmas.
Hallottam már ezt tőlük párszor, de szeretem őket, mit tegyek. :-) Egyszerűen jó kedvem lesz tőlük. :-)
Különös hangulata van, és ezt díjazom, de ennek ellenére nem valószínű, hogy sokat fogom hallgatni.
A szokásos grindos csörömpölés, ezúttal valamivel elviselhetőbb kivitelben.
Elmegy, de nekem nem túl emlékezetes.
Nem érzem, hogy gyengébb lenne az előzőeknél, sőt...
A borító alapján reménykedtem egy jó kis Dissection retró lemezben. Sajnos ötletek terén mint a legtöbb együttes elbuktak. Önmagukhoz képest most egy kicsit jobb lemezzel rukkoltak elő. De ez is belesüllyed majd az idő elfeledő posványába nálam.
Youtube-os videóval max a hatás. Nem mellesleg nagyon jó lemez ez. Egy percig nem unatkoztam. Szeretem az efféle zenéket, főleg ha ilyen faszagányosul van előadva. Köszönet az ajánlónak. Pl. hangpróba nélkül valószínűleg erröl is lemaradok.
Az előző lemezre néha elővettem bábozni a gyíkot,(aki volt katona tudja mi az), de nálam ez tipikus egylemezes zenekar. Nem rossz de lemezről lemezre ugyanazok a dallamok. Ha egy megvan minek a többi? Ki kell választani a legjobbat kinek melyik az. A többi fölösleges.
Nekem a bluostar sokkal jobban tetszett. Hallani,hogy egyszemélyes minden ötletet megvalósíthatott. Hangulatos de számomra nem elég jó. Havets Kjele tuti, a többi nem tetszett különösebben.
Az all you need is hate-ben eltaláltak egy terrorizer témát az elején. Lehet mondani, hogy terrorizer - world downfall,idegesítő énekhanggal ellátott ötlettelen kivitelben. Számomra ez zeneileg semmitmondó, sőt ezzel a hanggal még idegesített is.Volt már rosszabb prüntyögés is a hangpróbán. Ez legalább zúzós.
Na ez jólesett, kissé vékony a hangzás, de két szám után hozzá lehet szokni. Ez "hangilag" is király, a szólók meg önmagukért beszélnek. Rég hallottam ilyen jó old school cuccot. Hirtelen nem is tudom mire hasonlít, de nagyon ismerős.
A stílus jó, csak nem elég depresszív. Meg túl jó számokat se írtak. Meghallgattam és tovaszállt, semmi nem maradt meg bennem. Közepesnek elmegy.
Egy stabil hetes. Mindenféle szélsőségtől és izgalomtól mentes profi cucc. Bármikor meghallgatom, ha nincs jobb! (De mindig van....)
Nevezzük akár depresszív blacknek vagy atmoszférikus post blacknek, ez egy érdekes album. Van benne valami többlet, ami miatt újra és újra előkerül. Nem mondom, hogy ez top tízes lesz, de a következő/harmadik lemezre kíváncsi vagyok.
Az első lemezek idején csíptem őket! Ma már nem hat. Sokkal inkább egy jó kis Running Wild klón banda.
Azért ez lehetne sokkal profibb is. Hiába van tele jó témákkal, ha tré módon szól. Az elkötelezettséget díjazom a relatíve jó ponttal.
Egy újabb remek thrash/grind lemez. Üdv az ajánlónak.
Producert és rendes hangmérnököt ide. Marha jó album lehetne ez.
Szerintem a korábbi dolgaik jobbak. Próbálkoztam, de nem kapott el...ettől még nem rossz.
Nálam ez az album akkor is megér egy tízest, ha mindenkinek jólesik fikázni. - Lehet csak az én készülékemmel van a baj, de 2016-ban legalább ilyen produkciót várok el minden "zenebohóctól". :) - Egy biztos, aki szereti a jó pandamacis blekket, s nem akar trvskodni, annak bizton ajánlható ez az album. :) - Nem is tudom, hogy hiányzik e még Emperor Magus Caligula?
Hát... Nem egy "mainstream"-es Shining.
Hát, öööööööööö... izé. Szóval, fesztiválokra. - Amúgy vérprofik, meg minden. :)
A legelején elhatároztam, hogy itt majd jól előveszem a jobbik hallásom, s mekkora kritikus szemüvegen keresztül fogom majd láttatni a zenét. - Nem így lett, a második nótánál rendesen a számra ütöttek. - Ez így jó, ahogy van. - Progresszív fekete fém a pokolból. 10 orvosból 666 ezt ajánlja.
Thrash, grind őrület. A stílus kedvelőinek. :)
A Death ezt már 29 évvel ezelőtt megírta, és jobban.
Közepestől jobb, de sajnos hiába tűnik elég progresszívnek, nem elég ahhoz, hogy tartósan fenntartsa az ember érdeklődését. - Számot nem igazán jegyeztem meg róla, ráadásul első nekifutásra se bírtam vele. - Lehet próbálkozni... Nekem nem ment le a torkomon ez a progresszív melodikus halál-metál.
Zeneileg tényleg lapos, és nélkülözi a karakterességet. Néhol nagyon erős a Dissection áthallás, gondolom a borító hangulatisága és színvilága sem véletlen... Teszem hozzá, nálam a Dark Funeral sosem volt élmezőnyös black csapat.
Szerintem szórakoztató a cucc... de csak 5-6 szám erejéig. Onnantól már zavar rendesen a sablonossága.
Elég jó album a semmi extra kategóriából, viszont a 2010-es debütálásuk valami frenetikusan ütős volt (Fjorvar ok Benjar)
Egynek elment, hogy meglegyen legalább a hetes mezőny...
A hangzás tényleg fika kissé, viszont hosszú idő után ez most egy olyan death metal lemez ami hangszeresen egyenesen kiváló...
Őszintén szólva nem estem hasra ettől az albumtól. Bár önmagában az egy jó tendencia, hogy az atmoszférát elkezdték jobban előtérbe helyezni (nem csak az In Mourning, mások is), de úgy érzem a zenészek itt most nagyon belehaltak a szépségbe.. Nem hogy kedvenc dalt, de még kedvenc dalrészletet sem tudnék kiemelni.
2016-ban egy shoegaze/post metal lemezt már csak szakértelemmel szabad bevállalni. Marha nagy a kínálat ugyanis. Ilyen módon végigüvölteni, végigsikálni, végiglötyögni egy 52 percet nem feladat. A végére egy kicsit rendbejön
Direkt kíváncsi voltam a bandára, mert a csapból is ők folynak... Hát úgy elhömpölygött, hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem bólogattam rá. Viszont tényleg egysíkú kicsit. Amerikai Pite betétdalok ezek, a Pite filmeket viszont szeretem - jól jelenítettek meg egy korosztályt, egyszóval egykori magunkra ismertem, mikor néztem). A zene ezt az érzést időzi vissza, szóval szubjektív hétfél, és nem szégyellem.
A teátrálissága nem megy a zsigerisége rovására. Kiváló lemez!
Nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Korai Death kópia akar lenni.
Az előző lemezük is tetszett, de ez még annál is jobb. Kiváló akkordmenetekkel van az egész felépítve, ami a hangulat előállításánál a leghatékonyebb fegyver. A post szót lefelejtették a Bandcampon az önjellemzéskor. => Na jó, eltelt két nap. Ez a lemez tökéletes.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320. 321. ... 496. Full screen Vertikális nézet
2016. június 25.
Belial boymester farrrkas kopi Kriss mike666 Pistike66 Sekhet_Hetep viribusunitis ZolixiusRex insomnium Nagaarum ∑:
1. boymester
Fyrnask
Fórn
7 10 9 3 7 9 7 7 7 10 7 9 7.6
2. Kriss
Dark Funeral
Where Shadows Forever Reign
9 5 7 5 8.5 6.5 8 6 7 10 6   7.2
3. Pistike66
In Mourning
Afterglow
6.5 7 9 7 4 9 9 5 8 6 6 10 7.1
4. viribusunitis
Intig
Dystymi
8 8 5 3.5 5 7 6 10 8.5 7   6 6.8
5. Sekhet_Hetep
Hemotoxin
Biological Enslavement
6 7 7 5 3 8 6 10 8.5 7 8 5 6.8
6. ZolixiusRex
Collision
Satanic Surgery
3 3 5 8.5 2 8 5 4 8 10 6   5.7
7. kopi
Volbeat
Seal the Deal & Let's Boogie
2 5 7 7 3 6 8.5 6 6 5 7 7.5 5.6
∑:
5.9 6.4 7 5.6 4.6 7.6 7.1 6.9 7.6 7.9 6.7 7.5 6.7
farrrkas 2016. június 25., szombat, 07:29
farrrkas
Csatlakozott:
2015. január 8.
Hozzászólások: 448
Válasz Nagaarum üzenetére:

Farrrkas az Intig lemezhez fűzött kommented a HP kör koronája számomra! (w00t)

(bag)
Nagaarum 2016. június 24., péntek, 11:39
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Farrrkas az Intig lemezhez fűzött kommented a HP kör koronája számomra! (w00t)
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Belial 2016. június 23., csütörtök, 01:41
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Válasz banya07 üzenetére:


Már volt a 312. hp-n. harmadik lett.

Az fasza, akkor ne ajanljatok. :-)
--
A hit erőt ad...az isteneknek.
banya07 2016. június 22., szerda, 08:07
banya07
Csatlakozott:
2013. március 7.
Hozzászólások: 200
Válasz Belial üzenetére:

Sajnos hetvegen nem lesz idom ajanlani, ha gondoljatok, valaki ajanlhatna ezt.Már volt a 312. hp-n. harmadik lett.
Belial 2016. június 22., szerda, 03:30
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Sajnos hetvegen nem lesz idom ajanlani, ha gondoljatok, valaki ajanlhatna ezt.


--
A hit erőt ad...az isteneknek.
ZolixiusRex 2016. június 18., szombat, 04:25
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz Nagaarum üzenetére:


SziMfónikus helyesen. Azért tudom, mert NAGYON SOKSZOR írtam én is le hibásan :-D


És tényleg. :-D - Wááááááááááá... Hol egy lapát, hogy agyonüssem magam. :-D
--
In Grind We Trust!
Nagaarum 2016. június 17., péntek, 23:38
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz ZolixiusRex üzenetére:

A Fyrnask hallgatása közben eljátszottam a gondolattal, hogy ez milyen lenne szinfónikusan. (w00t) (yes)

SziMfónikus helyesen. Azért tudom, mert NAGYON SOKSZOR írtam én is le hibásan :-D
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
ZolixiusRex 2016. június 17., péntek, 14:12
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
A Fyrnask hallgatása közben eljátszottam a gondolattal, hogy ez milyen lenne szinfónikusan. (w00t) (yes)
--
In Grind We Trust!
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.056 seconds to render