Én is gondolkodtam az ajánlásán de volt más. Baromi erősen indul de a végére kicsit kifullad. Így is nagyon jó lemez.
Talán a vokálon még lehetne reszelgetni egy kicsit egyébként élvezetes anyag. Kocsiban nem, fülesben működik. Hiányoltam valamilyen hallgatható elárhetőséget /bc, vagy legalább yt/. Gratulálok.
Érleltem érleltem de nem érett be. Semmi kiemelkedőt nem találtam benne. Itt-ott kicsit Riverside ízű progrutinnyűglődés
Sokszor meghallgattam de nem igazán értem az eufóriát. Több mint korrekt de a vokál nekem nagyon egysíkú.
Már az előző lemezt is szerettem, de ez óriási előrelépés. Szerintem így tökéletes ahogy van. Kellően változatos néhol meghökkentő mégis egységes.
Nem az én műfajom de ez egész élvezetes volt. Azért nem ragadt meg a lejátszóban, ennyi elég is volt.
Általában szeretem a death vagy funeral doom-ot de ezt szörnyen untam. Ha ilyesmire vágyom inkább előveszem az új Lycus lemezt.
Engem kimondottan zavart a vokál nem tudtam ráhangolódni. Itt-ott kifogynak az ötletekből így unalmassá válik.
Ehhez pia kell... sok pia...
Elment mellettem, nyomot se hagyott. Félve írom le de nekem kicsit kommersz.
Szeretem az ilyet, bar semmi ujat nem mutattak hatarozottan elveztem.
Odabasz!!!
Debut albumuk ota kovetem a zenekar munkassagat. Jobb es rosszabb illanatok mellett meg mindig a kedvenc albumom a Dance of December Souls. Eredetileg 7 pontot akartamra adni, de az elozo lemez is beerett, szerintem ez is befog.
Evekota nem volt lemez ami ilyen gyorsan es ennyire egyertelmuen meggyozot volna. Nekem nagyon sok banda beugrott, de ez egyaltalan nem baj, mivel mindegyiktol a korai lemezeik. Vader,Grave,Corpse,Death,Morbid Angel. 100%
Fasza, nagyon fasza.
Nem rssz , csak en kifejezetten szeretem a hosszu szamokat, itt ezt nem kapom meg.Egyre kevesbe szeretem ezt a vonalat.
Ez a lemez ont azt tudja amit tudnia kell.Aki nem szereti a mufajt elhiszem hogy nem elvezi, de egyebkent siman kurvajo az album, hibatlan hangzas es pont annyi valtozatossag ami kell.
Black Pearl.
Viribusunitis jol mondja, ez fesztivlra valo, nemsok HC//Punk-o hallgatok de bringazashoz jolesik.
Hat ez meg mi ez............
Egynek elmegy. Nem kívánkozik vissza a lejátszóba.
Erős, de most nem talált el valamiért hozzám.
Mindig is szerettem, amit csináltak. Ez most nagyon finom, nagyon érzékeny, talán minden korábbinál intimebb. Mestermunka!
Hagyománytiszteletre, legyen az bármilyen tisztességes is nem szeretnék 8-nál többet adni. Minden jól meg van írva, szépen szól, de ez akkor is csak egy időkapszula restaurálva.
Mi van a digókkal újabban? Olyan lemezek jönnek ki mostanság, hogy csak pislogok. Ez is egy ilyen. Az egy dolog, hogy van itt minden, mint a butikban, de egységes, változatos, harmóniákban gazdag. Lesz majd olyan, akinek ez már sok(k), de én most is pancsikolok a témaáradatban és azok remekbe szabott összefésültségén.
Azt nem nagyon értem, hogy miért jó minden ötletből csinálni egy 1-1,5 perces számot, de ez ugye a stílus sajátja. Amikor nem eszeveszett mód kapkodnak, hanem kicsit visszavesznek a tempóból, akkor kiderül, hogy tudnak a srácok zenélni is, nem csak sikálni.
Részemről inkább ez, mint a hazai Age of Agony. Valahogy ez van a mostani lelki állapotomhoz közelebb.
A zene kifogástalan, a vokál az amit elsőre szoknom kellett, aztán csak beépült elég hamar az is. Ha nem látnám, hogy Ír honból valóak akkor azt mondanám, hogy echte modern francia cucc. Black, ahogy én szeretem!
Igazi csótánytaposós 34 perc. "Kőeccerűség", puritánság. Nekem nem pálya, de lesznek itt rajongói, ebben biztos vagyok.
Meghagyom a műfaj híveinek.
Zdzisław Beksiński festménye a heti ajánlóban már magához vonzott, azóta lement párszor a lemez. Hangulatos, sötét lüktetés az egész, kár, hogy van ilyenből bőséggel...
Tökös death metal itthonról. Külön tetszett, hogy dalokban gondolkodtak és minden számnak tudtak egyéniséget adni.
Bánatos nyavalygás újratöltve...nekem ennyit jelentenek.
Valóban remek időutazás, a kivitelezésbe sem tudok belekötni, csak hát vannak, akik ezt már eljátszották... Azonnal ható, remek death lemez.
Igazi fekete szépség és ez már a harmadik lemezük...ideje pótolgatnom.
Ocsmány cucc, igazi lélekeke, de vannak elég unalmas pillanatok is.
Nekem semmi bajom a vokállal, szeretem az ilyen farkasvonyításokat, régi időket idéz, azonban a zene minden erőlködése ellenére unalmassá válik. Ami elsőre bejön, az a sokadik dalban már nem az igazi.
Soha nem volt több egy viszonylag megbízható, átlagos minőségű thrash bandánál és ez most sem változott.
Mind azt az érzést kelti bennem a lemez, hogy majd a következő hallgatásnál fogósabb lesz, de nem. Kellemes is, jó is, de az a szikra bennem nem gyullad meg rendesen.
Nagyszerű lemez. Sodró, pusztító, ötletes, fogós. Így érdemes death metalt játszani. Csak ajánlani tudom!
Nagyon kellemes zene, bár nagyon hangulatfüggő. Nem érzem viszont, hogy az énekdallamok annyira változatosak lennének. Van, hogy nagyon rákattanok a hangulatára, és ráülök a lemez hátára, de van, hogy a kelleténél kicsit egysíkúbb merengésnek hallom. A nyolcas azt jelenti, hogy az elmúlt két hétben volt, hogy sikerült ráhangolódnom.
Kicsit túlzásnak érzem a tízes záport, annak ellenére, hogy az album tényleg megállja a helyét. BlackZone-nal értek egyet.
Izgalmas anyag. A szimfo dolgokkal csínján bánok, de itt számos nekem is tetsző ötlet felbukkan, amiért érdemes újrahallgatni a lemezt.
Korrekt grindcore lemez. Lázba nem jövök tőle, de tisztességes anyag. A műfajban legutóbb az Antigamától fogtam teljesen padlót.
Emlékszem, amikor meghallottam a Disembowelment zenekar Transcendence into the Peripherial lemezét a kilencvenes évek közepén, teljesen ledöbbentem, szinte megbénított, amit hallottam. Fel sem fogtam rendesen, mi az, csak azt éreztem, hogy transzba ejtett hallgatásakor. A Disembowelment tagságának a fele az Inverlochban folytatja a szavakkal kifejezhetetlen hangulatú doom-death zenét. Minőségben a Yob és a Doomed legutóbbi lemezeihez tudnám hasonlítani, hatalmas kiemelkedő zenei teljesítménye ez az idei évnek. Viribus kérdezte a Fémforgács találkozón, mi a különbség az általam adott 9-es és 10-es pontszámok között, ha a 9-est egy tökéletesen megírt lemezre adom. Nos, amellett, hogy egy lemezbe nem tudok belekötni és maximálisan elnyeri a tetszésemet, a 10-es album olyan, mintha testre szabottan egyenesen nekem készítették volna, aminek köszönhetően ritka érzések hada rohamoz meg, és érint meg mélyen meghúzódó érzékeny pontokat. Egy lemez, amely nem kívülről szól, hanem az ember önnön belsejéből hallja előtörni azt. Ilyen zenét rejt az Inverloch szóban forgó alkotása is.
Ez az ír banda nekem bejött, és magamon is csodálkozom. Csak azt veszem észre, hogy már negyedjére hallgatom újra, és élvezem a hangulatát, dallamait. Még a szenvedő sikoltozó vokál sem zavart, a háttérben betöltötte megfelelő szerepét, a zene pedig elegendő élményt nyújt. Akárki bukkant erre rá, köszönet érte. A skót Fuath-tal ellentétben, itt megkapó szerzeményeket kapunk, nem csak hangulatot. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Punkos elemekkel számos stílus művelőinél találkozik az ember, és az nagyon sokszor jól is esik, de egy albumnyi punk nóta tisztán fogyasztva megfekszi a gyomromat. Kivételes anyagnak kell lennie, hogy nálam működjön ez a műfaj.
Nem mondhatnám, hogy a Death Angel-féle thrash különösebben lázba hozna. A punkosan egyszerű, kevésbé súlyos thrasht egyébként jól megfogalmazza a Death Angel, de részemről továbbra is megmarad a távolságtartás.
Kimondottan jó. Persze sosem voltak rosszak, de ez már bátran összevethető a stílus nagyágyúival.
Az album első harmada elég ütős, aztán elfogy a puskapor. Semmi merészet nem húz a csapat ezúttal sem, némi frissülés már nem ártana - de szívesen hallgatom.
Hát ez elég karcsú.
Ez a felejthető és felesleges kategória.
Az idei év egyik felfedezettjei eddig.
Kapnak egy 7-est mert legendák, és mert nem egy lemezüket imádom. Diplomatikusan ennyi...
Én speciel szerettem a visszatérésük utáni összes lemezüket, de a The Evil Divide valami fájóan ötlettelen. Marha jó dalszerzők pedig, de ez a lemez pocsék...
Két jó dallal indítanak aztán teljesen leáll az album. Azért a demo--->demo--->Ep--->Lp folyamat nem véletlen vált már be annyi sok esetben.
Nem véletlen végez az élen.... (Amúgy meg rendeltem egyet az előző korongból is, az még jobban bent ragadt.)
Opethotonia. Jó.
Azért ennél vannak szép számmal jobbak.
Szimfo-theatro black :) 15 perc után már roppantul idegesítő.
Nem kenem-vágom a stílus zenekarait, de mégis úgy érzem, az év legjobbjai között lesznek kategóriájukban :) Nekem azért tetszik, mert nem csak tiszta grindcore, a death részek nagyon feldobják.
Megérdemli a jó pontot ez a doom/death is. Gonosz de szép.
Hosszú-hosszú perceken át játszott nagy semmi.
---és ez pedig méltatlanul végez az alján. (Nem hallgatok sok ilyet, de ez nekem tetszik.)
Ebben a stílusban nem kedvenceim egy idő óta, inkább kíváncsiság visz rá, hogy hallgassam.
Kedvemre való, végre nem a tucat black metal kategória
Előfordulhat hogy az év lemeze lesz nálam hazai fronton
Sosem nyűgöztek le igazán...
Brutális...első hallgatás után egyértelmű volt a maximális pont
Kiváló lemez nem akármilyen énekesekkel, nálam köröket ver a Cradle Of Filthre..
Itt azért felfedezhető a daráláson kivül némi zeneiség is
Vegyes érzéseim vannak a lemezzel kapcsolatban, vannak rajta rendkívül jó részek viszont időnként unalomba is fullad sajnos
Elég nehezen adta meg magát a vokál miatt, de remek post-black lemezt hoztak össze az ír srácok
Nem az én világom...
Nem a zsánerem a trash még mindig...
Komfortzónán belül marad. Nem rossz, de nem is emlékezetes. A basszeros kajakul teker. Kicsit emlékeztet a Fenre, de attól gyenguszabb. A lemez második fele jobb.
Milán Péter mondta egyszer, hogy hazánkban az Age of Agony a tökéletesen trendmentes zenekar. Ezzel teljesen egyetértek. Bár a death metal áll tőlem legtávolabb a metalon belül, itt nagyon fasza a zene, és BLACK METAL hangzás hallik. És az örök mániám, hogy a basszusgitár váljon el hangzásban a gitártól, az is ki van elégítve.
Két dolgot nem értek... Az egyik a felesleges proggerkedés... Nagyon megy már az ütemkotta olvasás, ahogy figyelem, csak ez a szakajtónyi pontozott nyolcad, meg elbújtatott leütés halálra idegesít... A másik, amit nem értek, hogy Renskének minek kell az egész lemezt végigpofáznia, és miért fél néha egy-egy sort egyre kezdeni. Az utolsó lemezük, ami tetszett a The Great Cold Distance volt... Úgy látszik, olyant már nem fogunk kapni tőlük... Vagy egy Sulphur, The Future of Speech, Passing Bird, Teargas... Vannak itt hatalmas hangulati elemek, de igazából egy bazi nagy katyvasz az egész. A kurva jó hangzással meg megint nem cumiztatják be nekem a lemezt.
Tucatdeath...
Érdekes. A lelketlen dobolás pont, hogy nem zavar, hanem inkább töri a modorosságot. A dallamok meg jók. Groteszk zene ez.
A többi ehhez hasonlóval ellentétben, ebben vannak hangok is. Nem rossz ez.
Ocsmadék. Külön kösz az organikus hangzásért!
A post metal színtér (is) erősen túlkínálatos, így a kitűnéshez nagyot kéne villantani. Ez itt többnyire hangjegy tilitoli, egy-két kisebb kiemelkedéssel... Banya és Kopi összefoglalta tartalmilag.
A punk és a grind között van egy óriási különbség. A grind zenészek kurva keménynek akarnak tűnni, a punkok meg kurvára semmilyennek nem akarnak tűnni. A dobosnak amúgy nagyon gyenge a lába, full ütemtelenül rúgkapál :-D
Soha semmit nem hallottam a Death Angeltől. Azt hiszem, hogy a jövőben sem viszem túlzásba a kóstolgatásukat.
Kellően gyorsak és elcsépeltek a témák. Túl sok hasonló anyag lebeg a black/death műfaj tengerében.
Ez aztán a nemzetközi minőség! Viribusnak igazat kell adnom, tényleg a nagy öregekhez méltóak. Death volnalon mostanáság nem sok itthoni bandát tudnék felsorolni, aki ennyire karakteresek lennének. A régi Monastery volt még hasonló szinten, meg talán a legutóbb szerepelt Amorite album.
Visszatértek!
Na, ő lenne a fémforgács találkozon sokat emlegett szörnyeteg. Letaglózó death metál a bevált recept szerint. A gitártémák nagyon tetszetősek, számomra a legnagyobb előnye, hogy nem a sebességgel akarnak hódítani, hanem a harmóniákkal. Egyedül a hangzással kapcsolatban van kifogásom, de annyi baj legyen. Kössz az ajánlónak.
A Cradle ennek a közelébe sem érhet, persze ettől még nem mondanám, hogy meggyőztek. Baromira unalmas zavart a dobos, túl pörgette magát. Valamiért műanyag szagot érzek itt....egye fene, kapnak egy kedves 7-est a műanyag iparosmunkára.
A múltkori diszntótelepes albumhoz képest, sőt a műfajon belül is ez kifejezetten jónak mondható. Még élveztem is néhány tételét. Azért túlzás, hogy grind-ellenes a hangpróba pontozó közönsége, csak éppen minőségi grindcore kell a befogadhatósághoz.
Az ilyen meglepetéseket szeretem csak igazán! Az elején tökre meglepődtem, hogy milyen Morbid Angelt idéző dallamok csendülnek fel. Egyszer csak az egész átkúszott észrevétlenül death/funeral doom motívumokba. Nagyon hangulatos anyag lett.
Nekem ez bizony bejön. Nagyon megijedtem az elején a héthúros hangzástól. Mivel nem djent elemekkel tűzdelték tele, így elégedett voltam. Szerintem a post-elemek kevésbé dominánsak itt, a nyers black metál van csak újra értelmezve, más hangzásba bújtatva. A vokál pedig megszokható.
Elég gyenge, elszomorodom tőle. A Motörhead és High on Fire nagy példaképek lehetnek...
Soha nem voltak a kedvenceim. A hasonló területen ténykedők közül ők a leggyengébbek. Az új albummal sem tudták átütni az ingerküszöbömet
Ez sem lépi át a megszokott műfaji kereteket; vannak jó pillanatai, egészében nem túl izgalmas.
Nagy újdonságokat nem hallunk, de a bevált dolgokat kitűnően hozzák.
Kellemes háttérzene, nem több, a régebbiek szerintem is jobbak.
Talán szentségtörés, de egyre jobban unom az ilyen lemezeket, annyit hallottam már belőlük. Alacsony pontot nem adhatok rá, mert jól csinálják, amit csinálnak, de magasat sem, mert számomra az élvezeti értéke egyre kevesebb az ilyesminek. Így marad a tisztes közepes.
Szimfo-blacknek egész érdekes, szerintem pont, hogy jobb a legutóbbi CoF albumoknál, már csak az énekes elviselhető orgánuma miatt is. :-) Egész jól egyensúlyba hozták a zenét a teátrális, szimfonikus elemekkel.
Egy újabb értelmetlen zajhalmaz, olykor az őrült sikáláson átsejlő zenélni tudással. Nagyon nem az én világom a grindcore.
Kevésbé alapos hallgatás után kapott egy elhamarkodott pontot, több hallgatás után viszont nehezen tudom abbahagyni. :-) Sötét, gonosz, brutáljó doom-death.
Hangulatos darab, pont még változhat.
Ebből nekem 2-3 szám egyszerre bőven elég, egy egész lemezt nem szívesen hallgatok, még akkor sem, ha ilyen rövid.
Sosem rajongtam értük, különösebb lelkesedést most sem váltottak ki belőlem.
Ígéretes lehet a következő anyag!
Régi magyar banda,minden tiszteletem az övék hogy a hazai death metal palettán ilyen régóta életben vannak!Én már kövéren és kopaszon nem bírnám,csak az akoholt!
Az acélosabb nótákban azt éreztem,hogy felvették azt a metálszálat amit az Opeth elhagyott!
Én maradok két lábbal földön,ez hétnél többet nekem nem ér!
Ha grincore akkor azt én ilyennek szeretem!
A hangzása bejött,de aztán ennyi is!
A sötétség csatornáin át vezető út biztos fájdalmas,de erről ez a fantáziátlan vokál nem győzött meg!
Szerintem minden rockerben van egy kis pánk,így bennem is! Ezért ez produkció, mégha egyszerű is ...felébreszti bennem a mélyen szunnyadó csónaklakkos taréjt!
Nekem egy lemezes banda marad,az pedig az első lemez!
Már majdnem jó.
Több frenetikus hangulatos szólót, olyan "mindjárt megdöglök" tipusút ami itt- ott megvan és az első kettő Necrophobic lemezen megvolt na olyat hiányolok.De ha nem ez a cél megértem. Műfajában ez tökéletes. Jó ez. A kitartás meg külön pont. Csak így tovább.
Mi ez grandaddy csak gyengébb számokkal? Jó ez már akinek nekem biztos nem. Apám hová jut egy együttes. A borító viszont karaj.
Nem értem miért jobb ez másik több száz death metalnál. Értem én,hogy aprítanak, de semmi frenetikus szóló. Ilyet hallottam sokat. Miért lenne ez maradandó? Semmiért.
Ez se egy Infinity - Non De Hac Terra lemez. Stílusában nem rossz, de maradandó se. Valami még hiányzik. Talán a dalírói képesség. De a stílus faszagányos.
Nekem a Defecation - Purity Dilution lemeze az etalon. Minden "csak jó lehet"Ez se ugorta meg a szintet.Bár nem rossz.
Azt hittem csak a jókat. Teljesen átlagos. Ez minek ez? A sok semmitmondó között. Ilyenbe sok száz van jobb. Nem mondom bármikor szívesen hallgatok ilyet de ez teljesen felesleges.
Ez olyan nem rossz kategória. Örülök,hogy megismertem de nem foglal előkelő helyet a gyűjteményembe.
Egész thrash-es ami szívem ügye. De nem egy Deathrow. Persze nem is kell annak lenni. Így csak egy jó lemez született ami nem maradandó.
Én az a korosztály vagyok akinek kellene jelentenie valamit a death angel-nek .Pitypangosan (mint mindig) hazahoztam '90-ben az actIII-mat a pokolgép metal az ész lemezével . az igen volt. Kazettán. Nagyon tetszett. Úgy mint a lengyel piacos dark angel - leave scars, sabbat - dreamweaver, whiplash - ticket to mayhem, onslaught - in search of sanity(ettől pofátlanabb metallica nyúlást rég hallottam ) mégis atom jó volt. Kis kitérő után csak azt akartam mondani, hogy ez a lemez lófing. Nem ezt vártam, mint ahogy egyik visszatérő lemezüktől se.
Korábban gondolkodtam az ajánlásán. Ismeretlen bandaként nem túl nagy meggyőződéssel kezdtem hallgatni, de rendszeresen visszakerült a lejátszóba.Több, mint korrekt! Egy gyengébb hp-n többet kapna....
Itt figyel a polcomon lassan egy hónapja. Bolt Thrower és Hail of Bullets-hívőként kötelező beszerezni. Szerintem közel ugyanaz a minőség.És ebben a közegben tényleg ők a legjobbak itthon.
Katatoniát inkább csak a Hp kedvéért hallgatom. Nem rossz, de semmi maradandó. A zúzósabb dalok jobban tetszenek. ...és tényleg van Opeth fíling...nyomokban...
Mintha a Grave klasszikus második (You'll Never See....) albuma szólna újraértelmezve.Igazi otromba, vérlázítóan zsigeri cucc a kanadai franciáktól. Elsőre elkapott. Pöpec módon szól minden, érdemes figyelni a dobos csóka cinjeit...
Sok jó ötlet és fárasztó megvalósítás jellemzi. Még néhány lemez kell, hogy saját maguk számára is világos legyen az irány. Kivárom.
Hosszú távon nekem unalmas, de egypár dalt örömmel hallgatok. Negyed órányi tolerancia...
Szerintem ez teljesen rendben van. Szépen szól, a saját keretei között még kellően változatos is. Tetszik!
A hallgathatóság küszöbén....de minek, amikor sokkal jobb cuccok vannak akár itt a hp-n is...
Tipikus élőzene, szobában hallgatva értelmét veszti.
Az újjáalakulás után is színvonalas lemezekkel jelentkeztek, ez sem kivétel. Megbízható csapat.
Mennyi is a tucat? Ja, hogy 12? Akkor megkapja a felét ez az album. - Nem igazán trendkiller a lemez ahhoz, hogy csak úgy szórjam rá a pontokat. - Már minden darabját hallottam innen-onnan. Szóval az ilyen ctrl+c/ctrl+v blekket nem veszi be a gyomrom, legyen az bármennyire is egyedinek beharangozva. Sajnálom.
Egy-két külföldi, nagyobb "desz" metál zenekar nyugodtan elszégyelheti magát, mert sajnos közel sem hozza azt a szintet, amit most ezen az albumon az A.O.A. - Respect, meg ajánlanám mindenkinek, aki nem is híve a stílusnak.
Direkt figyeltem a részletekre, de nincs ez egy kicsit túljátszva? A régebbiek jobbak...
Azok a riffek! Ráadásul a torzított basszus elég jól aládolgozik a dobnak. Piszok jó témákat dobol a skac... Wáááá... Mi lesz még itt?! :D - A szólómunka pedig? Egyszerűen pöpecz... Így kell összerakni egy albumot 2016-ban, na. :D - Halálhívők, gyülekező. :)
Ha a Daniel Lloyd Davey vezette Cradle Of Filth még 2016-ban is aktív, akkor körülbelül ilyen minőséget várok el tőlük. - Ráadásul ilyen állat dobot azért már régóta hallottam . - Már csak az a kérdés, hogy hova tartanak a skacok, mert nem nagyon hagyják pihenni az agyat. - Jómagam viszont kevesebb színpadiasságot vártam volna el, s jobban erőltettem volna a vonósokat, mint a billentyűsöket.
Ez legalább olyan őrületesen jól összeszedett zenekar, mint a jó öreg Napalm Death, Brujeria, Separate Flesh From The Bones, Carcass és Rotten Sound... :D - Amiről szólni kell messzemenően kielégíti. Bárki aki kételkedne abban, hogy egy ilyen zenét hogy lehet meghallgatni töltsön el a fiaimmal 20 percet egy szobában ... :) - A kihívás él. :D
Sűrű iszap, amely élve felfal, s ezer éveken át emészti a lelked. - sak félve mondom, hogy kerülje el mindenki, aki hallgat a jó szóra, s inkább szereti a könnyed zenehallgatás más formáját. - Kár, pedig elsőre a hangzás miatt többet vártam a skacoktól.
Először nem tudtam mi zavar a - az "éneken" kívül - aztán rájöttem. A 7 húros hangzás... S ráadásul hosszú is. - Én a teátrálisabb, direktebb dolgokat szeretem a fekete fémben. Ez van, a hívők meg próbálkozhatnak vele, ha ennyire bírják ezeket a djentes gitárokat ...
Tökéletes HC/punk/crush nóták gyűjteménye... Csak egy leheletnyivel durvább játék, s kész is a grind. :) - Aki vevő a stílusra annak ez most csemege. Én nem találok benne semmi rosszat, de lehet csak az én szememre/fülemre került fátyol. :)
Élőben nagyobb ereje van. Amúgy meg semmi baj vele, egy jófajta amerikai thrash, közel jó minőségben. - Megsúgom: Körükkel hallgathatóbb, mint az új Anthrax album.
Változatos anyag, még nekem is tetszett.
Ez még nekem is tetszik!
A Katatonia már régóta nem nekem szól, ahogy az Opeth sem. :-/
Nem rossz, nem rossz, de annyira nem is jó...
A lassabb részek miatt jobban tetszik az átlagnál.
Az átlagnál némiképp változatosabb lett a stílusok váltogatása miatt. Úgy éreztem, hogy a végére szépen unalomba fordult.
Nem nekem játszanak.
Tipikus punk/HC, ennél jobb anyagok is születtek/születnek. Korrekt, de kb. ennyi.
Az előző két DA lemez nem kapott el úgy, mint a Killing Season anno, de ez most hasonlóan jónak tűnik. Sokat fog még pörögni.
Olyan torzitót black metál szerűség,de hallgatható.Hát talán egyszer elmegy nem tudom kinek jön be,de akad ilyen.Bár végig hallgattam és nem látok bennünk olyan nagy fantáziát,de biztos kiadók igen.De azért 1-nek elmegy.
Ez sem rossz albuma ahogy a többi sem ,de én mindig bírtam ezt a sötét depresszív metálját.Bár kicsit másabbat csinálnak mit kezdetek kór.De a koncert albumai az inkább felesleges számukra nem egy koncert albumos banda ők.De számomra ők depresszív metál királyi a My Dying Bride után.
Hirtelen nem is tudjam mit mondjak róluk ez olyan tipukus tucat black metál az ezredikből.Kevés black metál amit én meghallgatok,bár ezt a kevésbé meghallgatok közé teszem,mert semmit újatt nem tettek a black metálhoz,de azért ha megvenném talán egyszer kétszer meghallgatnám.De ők legalább nyomnak némi dallamos hangzást is de van benne takerés is rendesen.Szóval 2-3 szor elmenne.
Tekerés minden mennyiségben aki bírja ezt a Grindcoret annak ajánlom,bár erre tuti lehet pogózni.
Érdekes ez a Death metal és Funeral Doom keveréke amit ők csinálnak,de sajnos nem igazán nyertek meg bár lehetet volna jobb is,de így ismeretlenül meg még nem hallottam róluk így bemutatkozásnak nem rossz,talán következő jobb lesz.Csak így tovább aztán még jobbak is lehetnek.
Zene nem rossz ,de az érthetetlen ríkácsolás az kicsit zavaró.Remélem következő albumban az énekes is érthetően fog énekelni ez olyan old Skull black régen sokan így nyomták a black metált.De az értehető ének jobban segítet volna és még jobb is lett volna a zenéjük ez a black metal.
Tipikus punk zenekar,de elég gyorsan játszanak,bár nem a műfajom a punk,de azért egyszer hallgatható kategoriába lehetne sorolni.Punkereknek ajánlom,mert azért lehetne rájuk simán pogozni.
Nem nagy eresztés az album ezért adók rá egy erős 5.5-öt. Bár öszintén megmondom sosem vonzott ez a csapat.Ennyi.
Kazettán vételeztem meg. És brutáljó.
Az előző albumnál elkövettem azt a hibát, hogy egy-két hallgatás után elkönyveltem, hogy ez már nem nekem való zene. Aztán valahogy nem tudtam abbahagyni. Most már kifejezetten vártam az új lemezt és ezt sem tudom abbahagyni.
Csak nekem ugrik be folyton a Cradle? Csakhogy a COF sokkal jobb dalokkal bír. A prünyögős részek hangulata teljesen rendben van, amúgy meg tele van üresjárattal. Szeretem az ilyet, de azért ez csak egy jóindulatú hetes.
Minőségi cucc, de öreg vagyok én már ehhez. Visszarakom a Kata Tóniját.
Nagyon jó doom-death
Kiváló lemez lett, megérdemlik a győzelmet, már rongyosra is hallgattam. Koncerten is nagyon jók...

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 313. 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320. ... 499. Full screen Vertikális nézet
2016. június 11.
banya07 Belial BlackZone boymester farrrkas insomnium kopi Kriss Nagaarum nascence Pistike66 rudolftor Sekhet_Hetep ∑:
1. Nagaarum
Age of Agony
For The Forgotten
9 10 8 9 9 8 9 10 9 9 8 8.5 9 9
2. banya07
Darkend
The Canticle Of Shadows
10 9 10 9 8 5 6 10 8 7 8 8 8 8.3
3. viribusunitis
Purgatoire
Passé décomposé
8 10 8 9 8 4 7 10 5 9 7 7 7 7.9
4. farrrkas
Inverloch
Distance | Collapsed
5 10 9 8 10 6 8.5 7 9 9.5 9 6.5 5 7.8
5. BlackZone
Mortichnia
Heir to Scoria and Ash
7 10 10 7 8.5 9 4 9 6.5 9 9 7 6 7.6
6. nascence
Katatonia
The Fall of Hearts
6 9 10 6.5 8 8 8.5 5 7 10 7 9 4 7.5
7. Kriss
Wode
Wode
8.5 8 7.5 7 7 5 5 9 8 7 7 7 9 7.3
8. ZolixiusRex
Gadget
The Great Destroyer
7 6 7.5 6 7 3 9 6 7 8 4 7 6 6.7
9. 9000Sanyi
Death Angel
The Evil Divide
6 4 6.5 7 7 4 7 4 5 6 6 7 5 6
10. kopi
Discharge
End of Days
5 7 5 4 5 7 7.5 2 8 5.5 6 6 6 5.9
∑:
7.2 8.3 8.2 7.3 7.8 5.9 7.2 7.2 7.3 8 7.1 7.3 6.5 7.4
McFrost1977 2016. június 12., vasárnap, 12:50
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1846
A Gadget beelőzte a Death Angelt? Milyen világot élünk? |-D
--
Állat vagyok,
száj és bél,
éhségem nő,
mint belül a halál.
9000Sanyi 2016. június 11., szombat, 20:42
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1764
Én meg balf@sz voltam. Teljesen nyugodt voltam, hogy pénteken befejeztem a kört a Purgatoire lemez pontozásával, most meg látom, kimaradt...
:-/
--
9000Sanyi
Pistike66 2016. június 11., szombat, 19:26
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Nagaarum üzenetére:


Ja, a punk lemez nem volt túl hosszú :-)
Köszi!

(yes)
Nagaarum 2016. június 11., szombat, 18:54
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz Pistike66 üzenetére:


Kapnál, de látom mégis végeztél közben. :-)

Ja, a punk lemez nem volt túl hosszú :-)
Köszi!
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Pistike66 2016. június 11., szombat, 17:56
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Nagaarum üzenetére:

Kapok extra negyed órát? Elcsúsztam kicsit. Már az utolsó előtti lemez pörög.

Kapnál, de látom mégis végeztél közben. :-)
Nagaarum 2016. június 11., szombat, 17:23
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Kapok extra negyed órát? Elcsúsztam kicsit. Már az utolsó előtti lemez pörög.
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Baron Samedi 2016. június 11., szombat, 17:16
Baron Samedi
Csatlakozott:
2016. április 30.
Hozzászólások: 2
Kiváló lemez lett, megérdemlik a győzelmet, már rongyosra is hallgattam, koncerten is jók...
--
"Színem fekete a vaknak, de a kék és arany látszik a látónak" {Liber AL vel Legis}
Belial 2016. június 10., péntek, 02:23
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Válasz Nagaarum üzenetére:


Kezdek büszke lenni rád. A végén még letaszítasz a lágyszívűség trónjáról. :-*

Hehe....azt azert nemhinnem, de tenyleg nagyon bejottek most ezek a lemezek.
Remelem a kovetkezo kor is ilyen jo lesz.
--
A hit erőt ad...az isteneknek.
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.068 seconds to render