Na ez a zene "régi" vendég! Nem is hallottam még ilyen jó magyar nyelvű black metal lemezt! Tetszik,hogy érthető a szöveg az énekhang ellenére is! Az is tetszik,hogy a hangzás nem "éles"! Mint hideg kedvelőnek,nyáron is jólesik ez az útravaló!Még sok ilyet kívánok magamnak! He-he!Utoljára a Gire lemeze taglózott le ennyire! Fény az éjszakában e két lemez!
Kellemes meglepetés!
Semmi különös! Ezerszámra jelennek meg az ilyen meg ehhez hasonló lemezek! A pontszám a jó hallgatni valónak szól! Szeretem ha ilyen szól, de ennyi! Inkább mint lagzi lajcsi! Nem zavaró, de nem dobtam hátast! Nem fogok emlékezni rá! De nem rossz!
Annak idején a Blind lemezüket megvettem de nem kötöttünk nagy barátságot, pedig sokan szerették! Biztos bennem volt a hiba! Azóta nem érdekelt a C.O.C., de most a hangpróbának köszönhetően meghallgattam ezt a lemezt és kimondottan tetszik! A hangzás is pöpec! Az egész zenén azt érzem hogy örömmel és lazán játszanak!
Hú vazze! Tegnap meghallgattam kétszer is fülessel! Hallom én,hogy a maga műfajában egész jó, csak én a "maga" műfaját nem szeretem! A leállós,hangulatos részek viszont egész jók! Mellékesen ha minden lemezt ami kicsit is tetszik rendszeresen hallgatnék akkor egy alvás nélküli 100 év is kevés lenne!
A Septicflesh-t mindig közepes bandának tartottam! Ezt a túl szimfónikus megközelítést se szeretem, a hangzás is steril számomra! Azért ez egy jobb lemezük!
Nem ismertem őket eddig csak névről, de beragadt a lejátszóba rendesen! Ez a műfaj ha még jó témákkal is párosul akkor felfelé kerekedik a pontszám! Köszi az ajánlónak!
Heavy metal én így nem szeretlek! Mindent sikerült összehordani amit ebben a műfajban utálok! Szörnyű élmény volt! Brooooáf!
Azt mondanám kellemes,nem zavaró! Jó hogy szólt! Nekem a Havayoth a jó lemeze Vintersorg-nak!
Aki a '80-as években végighallgatott több száz thrash lemezt, annak ez csak közepes csörömpölés! Plusz két pont a szimpatikus hozzáállás és a néhány jobb téma miatt!
Az ének meglepő volt, aztán hogy ez jó-e? nem tudtam eldönteni, de végülis azért párszor csak csak neki ugrottam.
Volt vele egy hatalmas problémám ami valószínüleg csak engem zavart, emiatt nem kaphatna elméletileg csak 5 pontot, de mutattam egy két havernak, és nekik meg bejött az anyag, sóval a cimborák hatására emelek a ponton.
Nekem kellenek az ilyen lemezek tucatjával, akkor is ha nincs sok különbség.
Hát ehhez hangulat is kell, meg amúgy is rétegzene, én szoktam az ilyet szeretni, ezt is meghallgattam már párszor de nem lesz visszatérő album.
Hát nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, nem nekem való ez, meg hosszú is volt.
Ez az év csalódása eddig, pedig vártam ,örültem, először azt hittem csak rossz passzban voltam amikor hallgattam, de pár újra hallgatás után azt mondom ez tényleg szar lett.
Nagyon rendben van szerintem ,trash-black-rock ez kb, aki azt mondja hogy nem profi munka ez, az nem hallgatta meg rendesen.
Sose tudtam értékelni ezt a hero metal pózer metál szarságot.
Septicflesh esete, szintén kukáztam 2 komplett végig hallgatás után.
Értem a lényegét meg minden , de már eltelt 30 év azóta hogy ezek a típusú lemezek megjelentek, és én sokszor vagyok oldskúl, meg true, de azért a fejlődést elvárom, és a múltidézés sem azt jelenti hogy csináljunk valamit szarul.
Meglepett, merthogy tetszik. Ha zenében is meglenne az az elmebaj, mint ami a vokálban tetten érhető, lehetne még jobb is.
Őszinte, nyers, zsigeri. Mindazon által nem az én világom. Eltartott egy darabig, mire leesett, hogy miért nem jut át a filteren: gyenge az ének. Pedig a zene zömében hatásos.
Iparosmunka. Sok újat itt sem hallunk, de legalább élvezhető.
Soha nem csíptem amit csinálnak. Eléggé ötlettelennek érzem.
A SYL örökségét viszik tovább és olyan szépen idézik meg a banda legjobb pillanatait, hogy ezen még Devin Townsend is elismerően bólogatna. Remélem eljut hozzá az oroszok anyaga, és megkapják a buksisimogatást a mestertől.
Erősebb lett, mint a The Great Mass, de nem hibátlan. Okosan szórakoztat.
Unásig ismételt panelek nem túl izgalmas egymásra hányása.
Ez is borzalmas, de ebben a körben számomra nincs semmi a Töxik alatt.
A magam részéről lövésem sincs, hogy hogyan lehet ezt a Septicflesh-hez mérni, mert egészen más a megközelítés, és a kivitelezés is, a stílusról már nem is beszélve. No sebaj, nekem ez azért hatos, mert elcsépelt dolgokat hallok és nem is vadultam meg soha ezektől a folk dínom-dánomoktól. Akkor nem rossz, amikor néhány pillanatra csak a metál zakatol cirádás tábortűzhangulat nélkül. Ebből viszont olyan kevés van, hogy azt kimutatni se nagyon lehet.
Hagyjuk már! (humorom sincs ehhez, és oldszkúl sem vagyok)
2014-ben még nem adtam ilyen magabiztos tízest. Nekem nincs gondom a vokállal, épp elég változatos, de leginkább egyedi. A szöveg meg...
Bár ilyen lenne az úgynevezett tucatzene:) Néha laposabb, de a zenében azért vannak finom dolgok.
Rég nem nekem zenélnek.
Evvel a fajta őrülettel rég találkoztam ilyen minőségben. Nagyon jó lemez.A hossza sem igazán zavart, bár tényleg kicsit sok.
Nem éreztem zavarónak a szimfonikus elemeket, kegyetlen atmoszférát teremtettek vele pár helyen.
Imádom a sablonokat, azokban sosem lehet csalódni. Lásd: Démonok között.
Beledobtak minden kelléket a gépbe, és most épp ez jött ki.
A minőség marad, de az újdonságok korának vége.
Vicces kedvű amatőrök.
Az előző körben direkt nem pontoztam, mert nem szeretek magyar lemezt értékelni (a zossiánon kívül) és akkor volt négy is... Nem figyeltem és most is van kettő, de már elkezdtem a pontozást. Hálátlan feladat és sehogy sem jön ki belőle jól az ember, ha maga is aktívan alkot ugyan abban a közegben. Na mindegy. A zenéről nekem inkább a '90-es évek német vonala ugrik be, mintsem az autentikus skandináv verzió és én a németet kevésbé komálom. A vokál zavarba ejtő, mert tök jó, hogy kiemelten fontos számukra az érthetőség, de valahogy a végeredmény számomra megmosolyogtató. Lehet ha angol lenne, akkor csak annyit írnék rá, hogy egysíkú. Na mindegy, semmi különös baj nincs ezzel, hajrá srácok, kitartást és még sok anyagot, az meg semmit sem jelent, hogy a választott stílus számomra annyira nem gyere be.
Egyre inkább láthatóvá válik hazánkban egy párhuzamos zenei univerzum. A hangosak és a láthatatlanok közül én az utóbbit választom.
Imádom ezt a fajta egyszerű, koszos ösztönpusztulatot hallgatni. Csak egyikre sem emlékszem 1-2 nap mulva :) Rájuk sem fogok, de rövid időre elszórakoztatott.
áhhh ez nekem nem COC. Nagyon erőtlen az ének és bár a zene minden pillanata autentikusan southern, mégis lötyögős. Számomra a COC érzést Pepper Keenan aurája, orgánuma és karaktere jelenti. A Blind, vagy az In The Arms of God lemossa az újkori lemezeket. Pepper nélkül nem kérem a céócét!
Állat! Megvettek kilóra.
Nem igazán tudok lelkesedni értük, bár eddig ez számomra a leginkább élvezhető lemezük. Valahogy elcsapja a gyomrom ez a tömény dekadencia és rizsporos maszkabál. Élőben már háromszor láttam őket és nagyon élveztem. A színpadon baromira működik ez a színház, ami nekem a szobámba nem igazán jön át. Az utolsó Rotting Christ szerintem is sokkal hatásosabb, összeszedettebb és élvezhetőbb mint ez.
A Haunting Curse lemezük a mai napig nagy kedvenc, az utána következő kettő semmilyen szinten nem keltette fel a figyelmemet, de ez a friss ismét a színtiszta mocsok és agresszió jegyében fogant így újfent megvan a közös hang köztünk.
Valós keresletet profitképes termékkel szolgál ki a csapat. Nem vagyok célközönség.
Én sosem szerettem a srác hangját. Garm és Simen után számomra maga volt a pokol a Borknagar élén ezt hallani. Nem is hallgatom egyik Vintersorgos lemezüket sem. Ez meg ittend egy mindennemű izgalom és újítás nélküli rutinlemez a jól bejárt utakon, valahol elveszve '98 környékén. Nem bántott, de lázba sem hozott.
Nagyon távol áll ez az amatőrizmustól. Zenészi teljesítményt nézve. A hangzás trotty, de feszes, egy pillanatnyi elkurjantás sincs benne. Egy profi hangzással szerintem valahol az első egyharmadban lennének. A Tormentor mellett nekem még a Bestial Devastation / Morbid Visions is beugrott. Nekem tetszik! :) Sokkal jobban mint némelyik patentül megszólaló időrabló lemez itt a HP-n.
Anno a csapat debutjetol nem estem hasra...ez a lemez viszont erdekes es inkonvencionalis.
Lecsorgott, de sok mindent nem vettem eszre.
Tartalmilag ez nagyon csekely. Bejaratott panelok szar enekkel, maximalis erteken az unalom-o-meter. Amikor egy zene autentikusan southern, az mar reg rossz nalam.
Te jó ég, hol van már a Communion vagy az Ophidian Wheel zsenialitása! Ez lélektelen tucatáru, ráadásul a hangzása (vagyis inkább a túl sok sáv) közel hallgathatatlanná teszi..
Egesz jo lemezeket szallit ez a csapat, ra lehet kattanni rendesen.
Buta, sematikus, hatásvadász. Nem azt mondom, hogy a megfelelő pillanatban nem működhet, mert dehogynem, de mintha régebben sokkal jobban tudták volna ezt a germán heavy receptet.
Latom, Vintersorgeknal a megujulas veszelye nem fenyeget.... Amugy oszinte es elvezheto anyag, de nyitott konyv is zeneileg. Tul kiszamithato..
Jó mocskos dögzene. Bestiális...
Egyetlen és komoly bajom vele, hogy egysíkú. Viszont a károgás eléggé erős, pedig hölgy az illető. Bár az is egysíkú igazából. Gollamra egyáltalán nem hasonlít, épp azért, mert Gollam változatos. Ezen kívül csak annyit tennék hozzá, amit Emp, annyi kivétellel, hogy nekem a stílus begyere. A végére el is kezdett hatni.
Hungarikum lehetne, ha a hazai rock / metal média nem ragadt volna fent a légypapíron valahol 1990 körül...
Ha hallanám a basszusgitárt is, plusz kettő pont lenne, mert mikor hallottam, fasza volt.
Hadilábon állok ezzel a fajta zenével...
Miután túltettem magam az undorító gitárhangzáson (náthás ember gurgulázása kb.), egész élvezhetővé vált. És a harmóniák okozta varázsra valóban jól mutat rá a kolléga. Viszont a felétől elvesztettem a figyelmemet, már inkább fárasztott. A vége megint jó, de a középrész érthetetlenül laposra sikerült.
A nagy hisztéria miatt, ami a bandát övezi (gyaníthatólag a külsőségek miatt is - Seth karakteres fazon, sikeres grafikus, a többiek is kellően exibicionisták) különösen kíváncsi voltam, mit nyújtanak zeneileg. Nem vagyok nagy szakértőjük ugyanis, találkoztam már velük, de sosem behatóan. Nagyon váratlan megoldásokat hallok, az atmoszféra félelmetes, és az összkép végtelenül bizarr. Emlékeztet a Shade Empire-re, de annál zaklatottabb és betegebb. Meg a Carach Angrenre is, de annál meg kevésbé. Mindent összevetve nagyon tetszik... Leginkább a harmóniaváltásaikkal vettek le a lábamról. Sokadszorra említem meg, hogy harmóniákkal sokkal többet lehet elérni, mint a melódiákkal.
Lehet, hogy sablonokból építkezik, de a lendülete megkérdőjelezhetetlen. Szétrobbannak a hangfalaim az erőtől. Thrash'n Roll.
Mindent tartalmaz, amit utálni tudok egy zenében... A pontszám számomra kétségtelen. Ez az úgynevezett OSTOBA ZENE.
Már az előző sem tetszett... Ez viszont már egyenesen rém rossz. A dallamos ének meg röhejes. A témák is, nemcsak a hang. Ettől a céltalanul tekergő, oda-vissza hullámzó gajdolástól az őrület környékez. No meg az óóóóóó-zás. Nemá!
Primitív, de energikus... Én meg vagyok annyira primitív, hogy ez bejöjjön.
Végre egy jó magyar black csapat...az énekben valóban az a furcsa, hogy érteni lehet a szöveget, de szerintem az is jó..., ehhez a stílushoz ez illik, király lemez lett, igaz ez a műaj nem nagy kedvencem...nem mondom, hogy annyira egyedi lenne, de jól esett hallgatni
Izgalmas anyag..végre igazi egyediség...a rikácsoló hörgést néha soknak tartom...elférne egy kis tiszta vokál a zene mellé...nem is tudom ezt milyen múfajba lehetne sorolni...ez szerintem rock..hörgéssel-rikácsolással...
Egyelőre ambivalens érzéseim vannak ezzel az albummal kapcsolatban...minden esetre a nyöszörgő vokál az nem jön be...de a zenében látok fantáziát...kiderül még mi lesz a sorsa...addig is 7.5 pont
nem olyan vészes ez...csak...olyan tipikus...
Az erő az...ami jellemzi ezt az albumot...az indítás akár Meshuggah is lehetne...utána pedig olyan dallamok keverednek a gépies metállal, hogy ritkán hallani ilyet...főleg a Piranha Poolban hallaható komcsi induló....ZolixiusRex-nek igaza van a Strapping Young Lad-del kapcsolatban...legjobban az Alien albumukra hasonlít, de szerintem annál sokkal jobb...néhol még a Gojira is beugrik a hallgatás közben, viszont itt inkább a harmóniák dominálnak nem pedig a virtuóz hagnszeres játék...a borító pedig nagyon király, végre nem valami hányás undorító téma...nálam év lemeze gyanús...
Neeeee...beleszartak a fülembe...Volt itt bizony ötlet...de ez a sok szimfónikus giccs elcseszte az egészet..., nincs jól fúzionálva a metal a szimfónikus muzsikával..., mintha pár másodpercre bekapcsolták volna a Bartók rádiót néha pedig valamelyik mese adót, miközben egy jó metál zene szól...megjegyzem, hogy nekem ez az első találkozásom velük...maradok a Rotting Christnál és a Therionnál...
..fenének hagytam a végére...annyira szemtelenül, pofátlanul tolják a srácok, hogy majdnem kigyulladt a hajam tőle...csodálatos, ahogy megidézi a Darkthrone-ék Ravishing Grimness albumán elszabaduló áradatot....és ahogy még hozzá is tesznek több rockos és punkos elemet...
Az ilyen csapatok miatt szégyennek érzem, amikor az Iron Maiden-t heavy metalnak titulálják...Inkább Judas Priest, az kevésbé gagyi...zavarni nem zavar...jobbára csak megmosolyogtat...
Nem olyan szörnyű ez...bár nagyon érződik, hogy énekhang volt az elősdleges és nem a zene...az egész hangszeres apparátus a "túláradó érzelmeket hányó" éneknek van alárendelve...így érezhető rajta az elcsépletség...ennek ellenére nem volt rossz hallgatni...inkább a Borknagarral csinálna valami jót...
Tök jó oldschool szemét...igazi zsigerből jövő zaj :D ...a régi Tormentorra emlékeztet...ami meglepett...az a lemezborítón hadonászó P-Mobil rajongó sátánpofa...tessék megnézni az övcsatját...:D
Ha már magyar és depresszív black metal, nálam a Vérzivatar az első. Tymah picit még ellentmondásos: zeneileg jó, hangulatos, a vokál néhol fura. Talán az első magyar károgás, amit kiválóan lehet érteni, már első hallgatásnál dalszövegkönyv olvasása nélkül, ez pozitív, ami zavar, ahogy az énekes artikulál, ami néha erőltetettnek hat, néha meg pont emiatt tetszik... DE nem kötekedni akarok, csak észrevétel. Sokadjára hallgatom és még fogom is!
Abszolút megleptek, van itt egyediség, változatosság bőven, előremutató és példaértékű. Korábbi lemez sem volt rossz mondjuk, de sokat fejlődtek. 10 pontot azért még nem kapnak tőlem, de jelzésképpen megérdemelnék, viszont akkor visszamenőleg a Nagaarum lemezre is 10-et kellene adnom (függetlenül a műfajtól). Ez egy nagyon erős 9-es!
Szórakoztató. Ezeknek a zenéknek szerintem pont az célja, nem is feltétlenül, hogy minden egyes témára emlékezz, hanem tudjad, valami morbid, groteszk agylezúzásra vágysz, hol keresd. Az más kérdés, nem ők a legjobbak, nekem tetszett!
Nem mozgatott meg, zeneileg ok, a vokál gyenge ide.
A tiszta énekes részek nekem sokat rontottak az amúgy elég jó összképen.
Apróbb "hibái" ellenére végig érdekes, bizarr, lebilincselő. Hetek óta rendszeresen előszedem, hozzáteszem első hallgatásnál nekem nem jött be, majdnem kivágtam a CD-t :) Érnie kell(ett) a kis szörnynek... Meggondoltam magam, megéri a 10-et.
Kecskébe töltött hordónyi Red Bull-bomba! :)
Nem volt borzasztó, csak gagyi.
Tényleg semmi újdonság és rutin lemez. Engem sem hozott lázba, de nem is vártam előzetesen semmit. Viszont továbbra is minőségi, élvezetes számomra.
Tényleg olyan mint a régi Tormentor, talán mert azt a világot idézi. Viszont már nem mozgat meg ez a világ...
Egész jó,csak számomra kicsit egyhangú és néhol erőten benne az ének.
A tiszta énekű részek illetve a helyenként hallható elektronikus hatások nélkül egész jó lenne.
Kifejezetten jól esett hallgatni. A szinfónikus hatások számomra sokat dobtak az összhatáson.
Egyszerű mint egy kő,de nekem ez tetszik.
Tényleg furcsa egy kicsit így az ének, nem is mindig előny, ha black metal szövegeket ért az ember. :-) De ezzel együtt jó anyag, zeneileg teljesen rendben van. A Gollam hasonlatban amúgy van némi igazság. :-)
Én is azt mondhatom, hogy az előző lemezük nem igazán jött be, ez viszont jó lett, kicsit néha az éneket erőltetettnek érzem, de izgalmas és elég sajátos muzsika összességében.
Nem egy alapmű, de egy kis tombolásra megfelelő.
Bevallom őszintén, nekem mai napig a Blind "a COC lemez". A mai napig előkerül és mindig magával ragad. Ha ahhoz mérem ezt az új lemezt, akkor jóval kevésbé érzem karakteresnek, különösen az éneket, a zene az kellemes, laza southern metal...
Sok a színház, de szerintem elég jól sikerült összepasszítani a dolgokat, úgy érzem eléggé egységes lett a végeredmény. De a Communion azért jobban tetszett.
Csúf.
Ez még annak is borzalmas, aminek készülni akart, pedig azt is eleve utálom... Sajnálom, de ilyen gagyi zenét nagyon rég nem hallottam, és úgy vélem, hogy 2014-ben vérciki előjönni ilyesmivel...
Valóban meglepetések nélküli rutinmunka, de mivel én kedvelem a fickónak a hangját is meg a zenéjét is, nekem kellemes, élvezetes rutinmunka.
Úgy érzem, kinőttem én már ebből.
Trve pandamaci metál. Unalom a köbön... - Mintha Gollamot hallanám. :)
Próbáltam az egésszel azonosulni, de nem ment. Már a hangszerelés "meggyőzött", hogy nem leszünk jó barátok. Ez van. Majd legközelebb...
Tudom, hogy nem leszünk barátok, de... Valami perverzió folytán rá kell, hogy jöjjek. Ez annyira nem is rossz. - Inséges időkre elég komoly erővel bírhat. - Ja, s napsűtésben nem ajánlott hallgatni, ennek sokkal jobban áll az esti, esős, viharos hangulat.
Hát... Ez közel tökéletes. :) - Szívemnek való zene. Eltudnám magam képzelni egy amolyan többnapos feszten, ahol csak ilyen zenekarok lépnek fel. :)
Jó kis zene ez, s aki kedvelője a Strapping Young Lad, vagy Fear Factory féle zenéknek, az itt meg fogja találni a számítását.
Az adott pontszám magáért beszél, s közel ennyi. :)
Huh... Mik ezek a Cradle Of Filth nyúlások?! :D - Kezd ez a zenekar is kommersz dolgokat csinálni. Hmm... Valahogy így most olyan ez a banda, mint egy jó popcorn mozi. Egy darabig elszórakoztat, de hosszútávon nem biztos, hogy emlékezni fogok rá. - Ha pedig a punkos témákat veszem figyelembe, akkor inkább Impaled Nazarene, az koszosabb, vagy pedig egy öreg "Trve" punk banda az Exploited. :P
"Hüje" metal. Tipikusan rock kocsmákba való. Csak én nem szeretem amikor a stílus kimerül a hosszú hajban és a sörben. - De... A zenészek képzettek, és az album szól, mint az állat. - Szóval, ez így kb. 5...
Tip-top, se jobbra, se balra egy lépés. - Kellemes, de már mindent hallottunk. Más?!
Ez most vicc, vagy csak egy szarul kevert demót hallok. - Lehet erre még ez a 4-es is sok.
Nagyon rendben van ez. Igen, néha túlformáltak a szavak, de cserébe érteni a szöveget.
Ez biztos olyan amilyennek lennie kell, de én nem tudok vele mit kezdeni. ZolixiousRex fesztjét sem nekem találnák ki :)
Valamikor a kilencvenes években került a kezembe a Temple of the Lost Race valami rossz minőségű másolt kazettán, azóta szeretem őket. Szerintem mindegyik albumuk kiváló, ez is beszippantott már.
Volt szerencsém élőben látni a hétvégén és szerintem azért annyira nem jó a Sabaton, mint amennyire szeretik. Egy picit átlépi már a határt nálam a zenéjük, csakúgy mint ez a lemezük, de alapvetően nem is rossz. Kenyérlángossal elment. Heroesból meg amúgy is a harmadik a legjobb.
Stabil
Metááál!!! Szeretem az ilyet.
Csalódás lett. Szerintem az előző kettőn mind sokkal jobb dalok születtek, és itt még csak tökéletes szinkronba sem tudták hozni ezt a két zenei világot meglátásom szerint.
Hozta a szokásosat, de nekem most hiányoztak róla az emlékezetes pillanatok, amik az előző albumon még megvoltak.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 263. 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270. ... 506. Full screen Vertikális nézet
2014. július 26.
arallu72 Belial BlackZone boymester emp insomnium Nagaarum nascence Perszepeta Pewoon Pistike66 ZolixiusRex mike666 ∑:
1. Belial
Goatwhore
Constricting Rage of the Merci...
10 9.5 5 9 9 8 9 10 9 9.5 9 5   8.5
2. Nagaarum
Karst
Lime Veins Bleed Rust
8 7 7 10 10 8 10 9 9 7 8 6   8.3
3. BlackZone
Septicflesh
Titan
6 5 9 10 7 4 10 4 10 9.5 8 10 10 7.7
4. nascence
Arsafes
Ratocracy
6 4 9 10 9 6 7 10 7 5 7 8.5   7.4
5. Pewoon
Auroch
Taman Shud
7 8 7 8 8 5 6 7.5 7 9 6 7   7.1
6. arallu72
Tymah
The Past Is Alive
10 7 8 6 6 5 7 9 8 5 7 2 9 6.7
7. Perszepeta
Vintersorg
Naturbal
8 5 6 7 6 6.5 2.5 7.5 8 6.5 8 7 6.5 6.5
8. insomnium
Töxik Death
Speed Metal Hell
7 4 2 2 9 10 8 9 6 9.5 5 4 8 6.3
9. ZolixiusRex
Corrosion of Conform...
IX
8 6 4 4 4 2 5 6 6 6 5 10 5 5.5
10. asator
Sabaton
Heroes
0.5 2 4 2 3 6 0.5 4 4 5 1 5 6.5 3.1
∑:
7.1 5.8 6.1 6.8 7.1 6.1 6.5 7.6 7.4 7.2 6.4 6.5 7.5 6.7
Perszepeta 2014. augusztus 1., péntek, 14:55
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Válasz Pistike66 üzenetére:

Még párszor meghallgatom a Karst lemezt (márpedig meghallgatom) és szinte biztosan 10-es értékű lesz... de akkor már nem változtathatok. :-) Van ez így...


Jó párszor én is meghallgattam azóta. Az a véleményem, lenne mit csiszolni mondjuk a szövegeken és az éneken (nem a stíluson, mert abból kihoztak mindent változatosságban), de baromi innovatív az egész lemez, és az apróbb "hibák" ellenére imádom hallgatni. Szóval a lényeg: pont
a tökéletlensége miatt tökéletes ez a lemez! Most már 10-et adnék rá.
Nagaarum 2014. július 31., csütörtök, 20:24
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz Pistike66 üzenetére:

Még párszor meghallgatom a Karst lemezt (márpedig meghallgatom) és szinte biztosan 10-es értékű lesz... de akkor már nem változtathatok. :-) Van ez így...

Ugye? :-D
--
Nagaarum YouTube Csatorna
Pistike66 2014. július 26., szombat, 19:51
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Még párszor meghallgatom a Karst lemezt (márpedig meghallgatom) és szinte biztosan 10-es értékű lesz... de akkor már nem változtathatok. :-) Van ez így...
mike666 2014. július 26., szombat, 14:09
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Próbáljátok ki az Iron Maiden sört! Auchanban lehet kapni, marha drága, de nagyon finom, meg jól néz ki az üveg :-) Életem első hp köre, amit nem fogok befejezni, de grillezek és nincs időm meg józanságom hozzá most
nascence 2014. július 26., szombat, 12:37
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz Nagaarum üzenetére:


Ezt ugye viccnek kell vegyük Kolléga? :-*Hát nem is tudom...a 9-pontokat csak úgy légbőlkapottan szórom az ilyen vacak zenékre...úgyis ez a Karst csak egy újabb Ossian-kópia =|: (gpig)
Nagaarum 2014. július 26., szombat, 10:13
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz nascence üzenetére:Nyugalom kedves emp, én egy szám alapján pontoztam (bag) (gpig)

Ezt ugye viccnek kell vegyük Kolléga? :-*
--
Nagaarum YouTube Csatorna
maniac 2014. július 26., szombat, 07:59
maniac
Csatlakozott:
2005. április 2.
Hozzászólások: 294
Na, most akkor higgadt fejjel szeretnem megkoszonni a segitseget es megerteset minden privatban jelzo kartarsnak. Jolesett az par szo amivel ismet egyensulyba kerult a lelki bekem ;-)
nascence 2014. július 26., szombat, 00:28
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz emp üzenetére:

1, no, már most akkor vagy mindenki két szám alapján pontozott, és akkor igen pipa leszek,

2, vagy van elektronikus elérhetősége a lemeznek és akkor ossza már meg valaki veterán harcostársunkkal privátban a mennyei mannát.

tsók


Nyugalom kedves emp, én egy szám alapján pontoztam (bag) (gpig)
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.07 seconds to render