Nem húzzák sokáig azok idejét, akik nincsenek elbűvölve tőle.
Ahogy kinéz, ahogy megszólalt és ami az elején volt, biztos voltam benne, hogy már a meglehetősen hosszú játékidő felénél én is úgy fogok nézni, mint a dögök a borítón. Ehhez képest egy percig se unatkoztam, nagyon penge dalszerkezeteket hoztak össze és időnként annyira borult hangulata van, hogy az eszem megáll. Meg biztos a dobos is jó :P
Ahhoz képest, mennyit gyötrődtem az előző anyagukkal, ez viszonylag zökkenőmentesen lement. Hogy ők fejlődtek-e, vagy én, az marad nyitott kérdés.
Eléggé értetlenül néztem végig, hogy ez most akkor mi is volt. Semmi kifogásom nincs az instrumentális zene ellen, csak annak van valami olyan titka, hogy az ember akar valami mást az ének helyére. Ha az ember én vagyok, akkor nem 45 perc gitárszólót.
A hangulata nem talált meg, számomra nem is mindenhol van egyben, de legalább nagyon ügyesek.
Ez ellenben lehetne instrumentális.
Még mindig kilenc.
Nekem nem tűntek hosszúnak a dalok, az egyetlen bajom az volt, hogy hiába tetszett minden, amit hallottam, valahogy a hangulat hiányzott az egészből. De azért nem dobnám ki.
Ez ilyen ügyes stílusgyakorlatnak tűnt számomra.
Ezt olyan hallgatni, mint álmodni. Komolyan nem hiszem el, köszönet az ajánlónak. A legbizarrabb az egészben, hogy már első hallásra is olyan volt, mintha az nem is az első lenne.
Próbáltam nyitottan hozzáállni, de ez nem az én zeném. Elég rövid lemez, de ebből elég is ennyi egyszerre
nagyon tetszett a borító, többnyire a zene is de a vége felé egyre inkább olyan volt mintha egy Autopsy tribute bandát hallgatnék.
A hangulat az ott van de egy idő után már nem tudott lekötni. Ma is elővettem és ma valamiért nagyon betalált. A kórusok hátborzongatóak.
Nagyon technikás zene csak olyan mint a free jazz: az élvezi igazán csak aki csinálja. Ha csak belehallgatnék egy-egy szám közepébe nem tudnám megkülönböztetni őket
Az a jó a Hangpróbában, hogy itt olyan dolgokkal is találkozhat az ember amik mellett egyébként elmenne. Nehéz volt végighallgatni, de nem mindennapi élmény. Nem lesz a kedvenc lemezem, de jó volt ilyet is kipróbálni.
Ez nem az én zeném Egyhangú monoton darálás.
Sok post-rockot hallgatok és szeretem is. De ezt kifejezetten untam alig bírtam végighallgatni.
Ahogy hallgattam egyre jobb lett az album, egyre kevésbé tűntek hosszúnak a számok. Az Aqualung feldolgozástól majdnem hanyatt estem. Azt hiszem még néhányszor nekifutok.
Nekifutottam néhányszor, voltak is jó pillanatok de nem fogom követni a munkásságukat.
Már első hallásra levett a lábamról, azóta is napi rendszerességgel forog. Hihetetlen jó a hangulata. Egy bajom van vele: Túl hamar vége van.
Simán végighallgattam, nem untatott , de nem is maradt meg belőle sok.
Izgalmasabb mint a Grim Legion, de nekem hosszú volt, ebből a stílusból a rövidebb albumok jobban ütnek szerintem.
Az előző album sokkal jobban bejött, de ez is a műfaj jobbjai közé tartozik, és csak is azért ilyen alacsony a pont mert tudom, hogy tud jobbat az Ea.
Unalmas.
Redrum is és mike666 is találóan fogalmaztak.
A Deicide kb a Once upon the cross megjelenése óta jelen van az életemben, hogy mikor mennyit hallgattam és mennyire szerettem, az függgöt a hangulatomtól a banda teljesítményétől ami valjuk be hullámzó, de mindig minden album beérett, ez is.
--------------------------------
Az előző albumon is hosszú számok voltak, valóban indokolatlanul, de ettől független szívesen hallgattam ezt is, tény nem lesz favorit band soha.
Mostanra meguntam, pedig nagyon bejött, ha féléve teszik be ide tuti jobb pontot kap.
Tény hogy korábban nem hallottam ilyet, de nem is hiányzott.
Hatalmas munka lehet egy ilyen monstrum életre keltése, de az előző lemez esetében jobban sikerült a dolog.
A bizalomgerjesztő borító ellenére messze nem hozta azt, amit elvártam volna tőlük. Betokosodott, virágkorukon túli death metal.
Ha lazítani akarok, valami érdekeset hallgatok, ez nagyon nem volt az.
Ha már újkori ócckul death a játék, akkor már csak e miatt is sokszor beugrott az első Bloodbath ami pozitívum, de azért a dalírói véna egyelőre sokkal szűkebb ittend, mint amottand.
A fene tudja. Jó, meg ügyes, de totál rántott hús rizsával. Jó az is időnként, de egyébként most már sokkal jobban izgatja a fantáziámat a degusztációs menü.
óóóóó édesanyám. Történjen már valami! Bármi! Türelmetlen ember vagyok. Olyan ez, mint a lassú fordulatra állított köszörű. Csak arra jó, hogy ha nekinyomok valamit, akkor rövid úton eltaknyolok, lecsap egy tenyérnyi bőrt a képemről és tele lesz a szám forgáccsal.
Ez számomra a dögunalmas fitymacsattogtatás mesterpéldája. Egyszerűen nem bírom hallgatni. Felbasz idegileg. Egyébként nagyon profik és ennek megfelelő profisággal ünneplik magukat ezzel a lemezzel...
Zappametal
Na még mondja valaki, hogy az ismertség csak felfele torzítja egy lemez értékelését... Nálam az, hogy Benton él, az, hogy egy pöcsfej, az hogy benyelte a saját brokiját és nekiállt ideológia helyett klasszikus turnézó zenekart csinálni csak rontott az összképen, pedig zeneileg rég volt ennyire érdekes a Deicide. Talán a sok korai bullshit nélkül is ugyan itt tartanának és akkor csettintenék, hogy de állat ez az amcsi banda és a friss lemeze.
Büntiben érzem magam. Mint amikor valami régi francia Depardieu filmet adott a tévé. Amikor még volt tévénk. Régen. Most is van elég szar, nem kell még mellé a nyakamba valamiféle félresikerült nosztalgikus borzalom-érzés. Azt is utáltam, amikor öreganyám megnyálazott zsebkendővel próbált valami koszfoltot levakarni a képemről.
Nagyon vártam ezt a lemezt, de az, hogy sokadik alkalommal nem tudom végighallgatni, jelent valamit. Azon felül is, hogy állandóan valami tennivalóm akadt eddig a hallgatása közben. Vagy ha piszkologizálunk egy kicsit, akkor nézhetem onnan is a dolgot, hogy talán nem véletlen akadt meg az eddigi összes nekifutásom. Pedig tök jó a zene, csak nem annyira. Martyr Lucifer szólóprojektje viszont marad etalon. (u.i.: megkapja a nyolcast, mert bár még mindig nem jutottam a végére, mégis elő-elő kerül, ellenben a többi hetessel)
Eddig a heteseké a főszerep nálam úgy látom. Sosem éreztem extra mágiát a csapatban és csak időről-időre tudtak elcsípni. Szerintem ez egyszerűen nem érdekes. Profi és kellő mennyiségű passzív és aktív marketing van a háta mögött és ennyi.
Úr Isten, mekkora HANGULAT! Groteszk horrorshow amiről eszembe jut a Diablo Swing Orchestra, az első Pin Up Went Down, a Stolen Babies, a Those Poor Bastards, a Katzenjammer, az első Polkadot Cadaver és a többi őrültekháza. A borító is csodálatos. Imádom! :)
Nem értek a stúdiótechnikához, csak azt érzem, hogy ennek valahogy vastagabban kellene szólnia. A dob is olyan steril, ha nem tudnám, hogy van dobos, azt mondanám, gép. A zene stílusgyakorlat, de mivel én szeretem a stílust, elvagyok ezzel is. Tetszik, de a Trenchrot-tól messze vannak még.
Számomra nincs jelentősége, hogy egyben van a cucc, pusztán technikai kérdés, hiszen bármikor le tudom állítani, majd ugyanott folytatni a cuccot. Nyilván egy sima cd lejátszóval ez problémás, de amikor a net segítségével már sokféle helyen hallgatható egy anyag legálisan is, akkor ez nem okozhat gondot. A zene önmagáért beszél, az Ea ha akar, se tud gyenge lemezt kiadni.
A Los Random és ez egymás után elég volt ahhoz, hogy ne akarjak kétakkordos thrashnél bonyolultabb zenéket hallgatni a héten. Lehet, hogy valakinek élvezetet okoz az ilyen fokú céltalan hangszernyűvés hallgatása, de az nem én vagyok. Kár érte, mert vannak benne igen hangulatos részek is (pl a rövidebb átvezető számok), sajnos jelentős kisebbségben.
Végig olyan érzésem volt, mintha valami mutatványt néznék, nem pedig zenét hallgatnék. A cirkuszt sem szeretem, ez is inkább idegrángást okozott, mint élvezetet. A borító mondjuk zsír.
Nem újítják meg magukat, sem a műfajt, de a Deicide nem is erre van kitalálva. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy az újkori Deicide egyik legerősebb lemeze jelent most meg, amely bátran odaállítható a korai klasszikusok mellé.
Ennek a stílusnak nem vagyok nagy értője, de biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobb képviselői is vannak. Bármelyik újkori Anathema lemossa ezt a lemezt szerintem, csak hogy valami hasonlót említsek. Semmitmondó, erőtlen ének, rémunalmas, émelyítő témák. A régieket nem ismerem, de tuti, hogy ezt nem nekem írták.
Engem nem zavar, hogy kidolgozott, de a hangulata egyáltalán nem talált meg. Hallom, hogy minőségi, de egyszerűen nem akarom hallgatni. Hiába a sokféle téma, ha csak unom őket. Visszakerestem a Martyr Lucifer-es hangpróbát és hát igen, engem szólóban sem győz meg.
Az egyszerű zenék titka a megfoghatatlan varázslatban rejlik.Nem tudnám ésszerűen megfogalmazni, miért tetszik sokkal jobban mondjuk a Six Feet Under. Jó cucc ez, nem rossz hallgatni, de valami hiányzik.
Én doom rajongó vagyok, de sajnos be vagyok oltva musical ellen. Elismerem az értékeit, de nem hinném, hogy még egyszer valaha beraknám hallgatni.
Fasza zene ez, lehet adnék is rá 8-9 pontot, ha nem szorult volna a lejátszóba a Trenchrot...és nem lenne itt a From Hell...így pedig akaratlanul is viszinyítok...a borító mondjuk elég gagyi...de leszarom...a zene fontosabb...
Szégyen gyalázat, de én még nem hallottam róluk...tetszik ez a gané hangzás :) . Asszem még visszatérek rájuk, addig is megelőlegezek egy nyolcast...
a legközelebbi funeral doomot kétszeres sebességre gyorsítva hallgatom meg...végig az járt a fejemben, hogy pengess már bazzeg...pengess...gyorsabban...a szintis kezére is rácsapnék légycsapóval...fantáziátlan...Naga friss irományából: "ősi letűnt civilizáció nyelvén mesél"...nekem aztán mindegy, hogy milyen nyelven bugyborékolja el a paprikás krumpli receptjét...miközben másfél hangot kipenget...a hangzás is csak tucat jelenség...
Igen...tudjuk, hogy Jeff Loomis a világ egyik (ha nem a) legjobb gitárosa...A szólóalbumát nem vinnyogtatta így tele, mint ezt...vannak itt dalok, csak úgy egymásba van gyúrva 8 dalra való anyag 5 percben, hogy villany-gitár-mérgezést kapok 15 perc után...sőt a dob témák is túl komplikálódnak...a dalok(?) rovaására...
Elcseszett zene a javából :D...csak óvatosan vele...A borító...pedig olyan...mintha a Brian életéből lennének rajta a szereplők :D...sőt a zene is olyan D:
Soha nem rajongtam értük...de ez alapján marad is ez az állapot...
Ez szép és kedves zene...jól esik néha ilyet is hallgatni...a Klimt1918-ra és néhol U2-ra emlékeztet...tényleg nagyon eltalálták...kössz az ajánlónak..töltöm is le a többit...
Nagyon jó anyag ez...tényleg sok egyszerre meghallgatni, de legalább ez a zene meg tud lepni...
néhol olyan IKEA szaga van...és ez belerondít az amúgy kellemes összképbe...
A musicelt szívből gyűlölöm. ...namármost...ez nekem mégis miért tetszik???
Itt is van jóindulat részemről.
Nem mozgat meg, engem az Arch Enemyre emlékeztet, az sem favorit. 7et azért megérdemli.
Mi az ami ma újnak számít? Ami meg tud lepni? Lehet nem sok minden, bizonyára elfogult vagyok, de ez hangulat nálam mindent visz...
Deicide...
Nem rossz ez, de van jobb is. Igen, akár Anathema.
Kár, hogy nem szántam rá több időt, mert kevés egy hallgatás ehhez. Egyelőre annyit hallottam belőle, hogy váltakoznak az ötletes témák a kevésbé fogósakkal.
Ügyes... a hangtechnikus :P Igazából a zenével sincs nagy gond, vannak jó megoldások is... Kis jóindulat van a pontszámban azért.
Legnagyobb értéke, hogy valóban hangulatos, egyedi, groteszk "cirkusz" giccsesség nélkül. Jah és függetlenül, hogy magamtól ritkán hallgatok ilyesmit, pár dallam beragadt a hallójárataimba, mint rágógumi a figyelmetlen cipőtalpba. Ui: Kéész, függő lettem!!!
Tény,hogy az album nagy része az előző négy demo anyaga újrahangszerelve. Ám így feljavítva még jobban élvezhetőek lettek mint a recsegő-ropogó demokon voltak.
Én nem dobtam tőle hátast. Jónak,jó de hallottam ennél már mérföldekkel jobbat.
Nagy részét inkább untam,mint élveztem.
Nem vagyok az instrumentális zene híve. Pedig ez egész jó lehetett volna ha lett volna benne valami jó ének.
Érdekes,de nagyrészt inkább csak élvezhetetlen művészkedés.
Előző két albumukhoz képest ez egy fokkal jobb,de még mindig sehol sincsenek korai énjükhöz képest.
Borzasztóan unalmas volt.
Volt rajta egy-két egész jó szám,sajnos a többsége nem tudott megfogni.
Egész jól sikerült album,nem pályafutásuk legjobb almuba de elhallgatható.
Most hallottam róluk előszőr. Meghallgattam,meglepődtem aztán kidobtam a francba. Remélem nem találkozok velük mégegyszer.
Semmi különös, csak egy újabb oldschool death lemez, fanatikusoknak. Nem rossz, de (ma már) nem is okoz túl sok izgalmat.
Annyira nem jó, hogy ilyen hosszú legyen. Ha úgy 20-25 perccel rövidebb lenne, biztosan többet kapna. Vannak műfajok, amelyek csak nagy adagban érvényesülnek igazán, de ez pont nem az a műfaj. Pedig tényleg vannak itt jó dolgok.
Ez kiváló muzsika, annak ellenére, hogy lassú, és egy darabban van, egyáltalán nem nehéz végighallgatni, persze vérmérséklet kérdése is. :-)
Nyilvánvalóan kiváló zenészek, de ez így ebben a formában, ének nélkül nekem sok, fárasztó, értelmetlen.
Marha nehéz, de izgalmas, tetszik. Egyelőre nem merek többet adni neki, meglátjuk, hogy alakul.
Ha szemet hunyok afelett, hogy Benton egy idióta, akkor ez egy jó lemez. 8 pontig szemet tudok hunyni. :-) Azért a teljesen egysíkú "ének" egy kicsit lefáraszt a végére.
Pont olyan unalmas, mint minden, amit hallottam eddig az Alcesttől.
Bevallom, eddig semmit nem hallottam tőlük, de ez meggyőzött. A kidolgozottságot nem tartom bajnak ez esetben, ez nem raw black vagy 2 akkordos punkzene, aminek feltétlenül ösztönböl kell működnie. :-) A hiányt pótolni fogom.
Eleinte nagyon tetszett, de lassan lejár a szavatossági ideje. Majd lesz helyette másik...
ZolixiusRex véleményéhez csatlakozom, ezzel én nem sokat tudok kezdeni, hallom, hogy milyen bizarr az egész, csak rám nincs hatása. Az érdekessége, egyedisége miatt kap ennyit, élvezeti értéke nálam kb. a 0-val egyenlő.
Nem váltja meg a világot, sokszor nem hiszem, hogy elő fogom venni, de most jólesett.
Újítás nincsen benne, de jól összepakolták a dolgokat. Szőrös szívvel is legalább 7.5, de nem kis esélyt látok rá, hogy változzon
Érdekes, mert általában nekem sincs jó véleményem a funeral doom együttesekről; ő(k) viszont már délelőtt, ahogy infót kerestem róluk, szimpatikusnak tűnt(ek). A cikk pedig különösen meghozta a kedvem ehhez a lemezhez. Most pörög másodjára, de egyre jobban tetszik! Bár tény, hogy egyben legyűrni nem kis feladat.
Bizony, nagyon hiányzik ebből az alkotásból a vokál. Azzal együtt valószínűleg 9-10 körüli pontszámot adtam volna a produkcióra, így 6-7 között vacillálok. Pedig tudnak játszani a srácok.
Hát igen, Benton egy seggfej, akinek mintegy 14 éve halottnak kéne lennie, ha jól számolom...mindegy. Próbálok eltekinteni attól, hogy idióta, de személy szerint mindig túlzottan hallgatok az érzelmeimre. Ha a zene kiemelkedő lenne (a Legion és a Once Upon nem rossz, de több tucat death metal banda százszor többet ér nálam, főleg ha még jófejek is), akkor talán el tudnék ettől vonatkoztatni, de ez a kettő együttvéve nálam ennyit ér.
Nem vagyok nagy post-rock szakértő, évente talán beleragad egy lemez a lejátszómba. Egyszerűen a pörgősebb dolgokat szeretem. Ez pedig kifejezetten lassú és unalmas számomra.
Lehet, hogy csak én vagyok éretlen hozzá, de a dalok fölöslegesen hosszúak és az egész egyáltalán nem győzött meg. Tény, hogy nem az én műfajom, de ez sajnos egyáltalán nem jön be.
Bár sokat változott mostanában a fogat legénysége, a Blood Red Throne attól még mindig az egyik legjobb norvég death metal banda maradt. Szerintem erős album.
Először a rossz linknek és a figyelmetlenségemnek köszönhetően a debütáló anyagukat pörgettem le. Az nem tetszett. :P Ez se lesz nagy kedvenc, nem az én műfajom...mondjuk azt elviselném, ha a rádióból, vinnyogás és rinyálás helyett ilyen muzsika szólna :)
Death, Autopsy, Morbid Angel és egy kis korai Grave. Most még nem egységesen magas a színvonal, de legközelebb egy óriási 10-es lesz. Megelőlegezem...
Paul Bostaph miatt kapott esélyt - aki az egyik kedvenc dobosom Sean Reinert mellett - ez a supergroup, aztán beleragadtak a lejátszóba. Valami irtózatos húzása van és szerencsére nincs agyon technikázva sem. A hangzása meg egyenesen istentelen.
Orosz és Solitude Prod. A műfaj adott, akárcsak a minőség. (Én azért feldarabolnám. Egyrészt engedi az anyag, másrészt így elég ijesztő!)
Kitűnő hangszeresek ötlet és stíluskavalkádja. Ha én lennék a producer, szorosabbra fognám a gyeplőt,mert kissé sok egyszerre. Egyébként meg királyság!
Hát nem nekem játszanak....bár itt - ott egy elborult, betépett Living Colour neve is beugrott és őket eléggé szeretem...
Valahogy elvesztettem a fonalat velük kapcsolatosan úgy a Serpents után és azóta sem barátkoztunk össze megint. Egy jó death album ez, semmi több!
Azt hittem fejlődőképes a banda, de tévedtem. A korábbi lemez jobb volt.
Rutin munka, sok idegesítő momentummal. A billentyűk, a kórusok, az ének mind jellegtelen. (Az is lehet, hogy csak a koncepciót nem értem...)
A Deicide-hoz képest talán egy lepkefingnyivel jobban tetszett és ezt szeretném a pontokban is megmutatni. (Sajnos meg van kötve a kezem, ezt a pontot értsétek 7,6-nak!)
Nekem mások az elvárásaim egy "metál" zenekar felé, ez ebben a formában frusztráló.
Kevésbé olyan erőltetett, mint a From Hell de nem is olyan művészi. :) - Ezért szerintem nem is várunk el tőle olyan sokat. Azt kapjuk, amit egy popcorn movie-tól. Egyszerűen csak szórakoztat. - Az élet nagy "forgatókönyve" szerint pedig lesz folytatása ennek a slashernek (is). :)
Annyira vártam a találkozást, de végighallgatva az albumot rájöttem, hogy nem leszünk jó barátok. Többszöri próbálkozás után is fel-felálltam a produkció mellől. - Valami még hiányzik belőle számomra, hogy leszakadjon a fejem... Ez most ennyi.
A stílus ellenére ez egy igencsak élvezhető produkcióra sikeredett. Ráadásul elgondolkodtat. - Könyvolvasáshoz meg egyenesen maximális pontszámot kapna... "Majd a tizedik perc vége után azon vettem észre magam, hogy a fejemet rázom." by Nagaarum
Jó ez a lemez, egyetlen egy NAGY hibája ellenére is. - Hiányzik belőle az ének, s ez pedig nagy SZÓ. Mert az újrahallgathatósági rátáját ez nagyban befolyásolja. - Még valami. Kezd elegem lenni a héthúros gitárnyűvésből (bocsi Loomis). Mit lehet eljátszáni plusszban, amit egy nyamvadt megvetemedett hathúroson nem lehet? - (Én is váltottam. :))
Ez olyan, mint egy rohadtul elcseszett High on Fire kifordítva, kibelezve, ledarálva. Beeeeeeeeeeeeeeeteg... S erősen ajánlott. :)
Jóféle iparosmunka, megújulni képtelen frontemberrel. Jah... Hogy már 2014-et írunk. Kicsit rossz szájízzel hallgatom, mert vártam a nagy BUMM-ot... Anno nem tudom ki volt az aki azt mondta, hogy 33 évesen saját kezével vet véget az életének. Vagy ezt mindenki elfelejtette? Zeneileg érett produkció, de sajnos Glenton bácsi jelenléte zavar... Nélküle is meglehetne csinálni ezt az albumot, s kész.
Liter nyál, alapvetően zene nélkül. Inkább egy jó pofa hideg sör, mint ez a "túlárazott" buzizsúrra ajánlott valami. - Az a helyzet, hogy a stílusában sokkal jobb zenekarok is vannak.
Félelmetesen hosszúk a nóták, talán fele ilyen hosszúságú dalokkal még hosszútávon is élvezné az ember. - De ahol megvan a "turbó" ott rendesen a földreküld. - A váltott ének érdekes, bár egy idő után kiismerhetővé teszi az albumot. A szólók viszont igazán kidolgozottak. :)
Nem mondom, hogy nem jók, de sokkal jobbak is vannak náluk stíluson belül. Ráadásul úgy érzem egy kicsit túl is vannak "árazva".
Biztos jó zene ez, de nem én vagyok a célközönsége. - Esetleg egy két doom rajongó próbálkozhat vele, ha nincs beoltva musical ellen. :)
Nálam mindig Bostaph került ki győztesen Lombardoval szemben, mivel szeretek a fülemre is hagyatkozni, mikor azt mérem fel, hogy ki a jobb dobos. Ezt nem a nosztalgia kéne eldöntse. A lemezzel kapcsolatban meg meg vagyok lepődve. Tényleg elég mocsadék lett. Nem hittem volna, hogy ekkora nevek mernek nem polírcuccot az asztalra tenni. A zene tulajdonképpen annyira nem nagy szám, de valahogy hat...
Jó, ahogy az előző is. Hallatszik, hogy sokat agyalt(ak) vele.
Ahogy szól, az eléggé ütős, és voltak részek, amelyek tetszettek is (Mee Chango hosszú imprója), de összességében inkább elismerés szintű a tiszteletem, mint élvezetet tükröző... A hangszeres tudás és a fantázia együttes jelenléte kegyetlen nagy. Nem érzem azt, hogy csak az előbbivel aratnának, mint a drímsziétő és klónjai.
Átlagosan jó Deicide lemez a műfaj minden pozitívumával és korlátaival együttvéve. A szövegeket figyelve Benton papa gyűlölethomokozója továbbra is jól működik. Isten megbocsájt Glen. Még neked is! Apaként igazán ráléphetnél a szeretet útjára...
A régi vonal jobban tetszett. Nagy változás mondjuk nincs, de nekem ez túl kidolgozott. A Waltzing Mephisto-t tartom a legjobb lemezüknek. Martyr Lucifer szólóban mára szerintem jobb, mint maga a csapat.
Időnként a hazai Damned Spirits' Dance-re emlékeztetett. Mintha annak a finom rockos verziója lenne. Avantgárd rock. Mondjuk egy idő után számomra unalomba fullad.
Az előző albumhoz képest ez annyira nem húz magával, de minőségi.
Ja, hogy ez Loomis? Akkor érthető, hogy ez miért tetszik alapvetően nekem, viszont így vokál nélkül megint csak könnyen ráunok.
Nem egy könnyen befogadható darab. Talán ez egyben a legnagyobb erőssége és a legnagyobb gyengesége is.
Death Metal a lehető legsablonosabb és legunalmasabb módon.
Valamikor lazítani is kell.
Amikor éppen nem kabaré jellege volt az egésznek, akkor még tetszett is, csak sajnos kevés volt az ilyen pillanat.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 256. 257. 258. 259. 260. 261. 262. 263. ... 476. Full screen Vertikális nézet
2014. április 19.
baathory banya07 Belial boymester emp mike666 nascence Perszepeta Pewoon Pistike66 Unknownsoldier viribusunitis ZolixiusRex ∑:
1. Perszepeta
Ea
A Etilla
6 9 7 7 5 9 5.5 10 6 9 8 8.5 9 7.6
2. viribusunitis
From Hell
Ascent from Hell
8.5 7 7 7 7 7 8 7 8 7 7.5 10 6 7.5
3. Pistike66
Hortus Animae
Secular Music
8 8 7 7 8 6 9 8 7 8.5 5 6 7 7.3
4. Pewoon
Grim Legion
Unholy Resurrection
5.5 6 6.5 7 7 7 7.5 7 9 6 7 8.5 8 7.1
5. Unknownsoldier
Blood Red Throne
Blood Red Throne
6 6 6 6 7 7.5 7 8 7.5 7 9 8 7 7.1
6. banya07
Major Parkinson
Twilight Cinema
10 10 3 8 10 5 8 10 4 5 6.5 4 5 6.8
7. nascence
Los Random
PIDANOMA
7 8 6 6 9 4.5 8.5 7 4 8 6.5 5 9 6.8
8. mike666
Deicide
In the Minds of Evil
5.5 5 9 5 7 9 7 7 7.5 7 3.5 7.5 7.5 6.7
9. ZolixiusRex
Conquering Dystopia
Conquering Dystopia
5 6 3 5 5 5 6.5 5 6 5 7 8 8 5.7
10. Redrum
Alcest
Shelter
9 5 1 4 4 4 9.5 6 2 5 4.5 6.5 4 5
∑:
7.1 7 5.6 6.2 6.9 6.4 7.7 7.5 6.1 6.8 6.5 7.2 7.1 6.8
zeba 2014. április 19., szombat, 14:02
zeba
Csatlakozott:
2010. május 9.
Hozzászólások: 1704
Válasz mike666 üzenetére:

Hát ez igaz. Csak nem értem, miért érzik szükségét O.o

Költséghatékonyság.
mike666 2014. április 19., szombat, 12:49
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Válasz emp üzenetére:

mike666! Az, hogy egy bandának van dobosa, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem gépdobot hallasz a felvételen (pl.: Type O Negative, Meshuggah stb). Ma már sokkal olcsóbb felprogramozni és simán meg lehet csinálni totálisan összetéveszthetőre házilag is. Mint ahogy sokmilliós stúdióban feldobolt modern lemez a végén, mire a hangmérnök úr a rendelkezésre álló 25.000 gomb mindegyikét megtekergeti, úgy szól, mint egy harmadrangú midi dob. :-)


Hát ez igaz. Csak nem értem, miért érzik szükségét O.o
--
és persze más bolygón tilos kilincset nyalni
emp 2014. április 19., szombat, 09:46
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
mike666! Az, hogy egy bandának van dobosa, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem gépdobot hallasz a felvételen (pl.: Type O Negative, Meshuggah stb). Ma már sokkal olcsóbb felprogramozni és simán meg lehet csinálni totálisan összetéveszthetőre házilag is. Mint ahogy sokmilliós stúdióban feldobolt modern lemez a végén, mire a hangmérnök úr a rendelkezésre álló 25.000 gomb mindegyikét megtekergeti, úgy szól, mint egy harmadrangú midi dob. :-)
mike666 2014. április 17., csütörtök, 13:17
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Válasz ZolixiusRex üzenetére:

Úgy veszem észre, hogy az Ea nem csak engem fertőzött meg. - Azért elég szép teljesítmény az eddigi helyezés a stílusát tekintve - bár még koránt nincs vége a körnek. :-O


Azért már elég valószínű az Ea első helye, főleg, hogy tőlem is jó pontot fog kapni \m/
--
és persze más bolygón tilos kilincset nyalni
ZolixiusRex 2014. április 17., csütörtök, 11:19
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Úgy veszem észre, hogy az Ea nem csak engem fertőzött meg. - Azért elég szép teljesítmény az eddigi helyezés a stílusát tekintve - bár még koránt nincs vége a körnek. :-O
--
In Grind We Trust!
ZolixiusRex 2014. április 13., vasárnap, 19:54
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz nascence üzenetére:


Túl nagy volt talán a szeretet áradat :-D ?


Az Alcest esetében nem igazán. :-#
--
In Grind We Trust!
nascence 2014. április 13., vasárnap, 19:37
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz ZolixiusRex üzenetére:

Azért egy 7.1-es kör nem olyan rossz. :-)Túl nagy volt talán a szeretet áradat :-D ?
ZolixiusRex 2014. április 13., vasárnap, 19:11
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Azért egy 7.1-es kör nem olyan rossz. :-)
--
In Grind We Trust!
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.027 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'9m6krio4ao1iuvlm5l37fqss26','','szoveg|s:7:\"VIXOOTY\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:12:\"neurosis.php\";lyricsrow|i:1;','18.208.126.232','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1