Totál jó! Tele a Kyuss, korai QOTSA füstösségével és a Mastodon dinamikájával, zenei és vokális megoldásaival (vagy írhatnám azt is, hogy tiszta Opeth, nem igaz? ;) ). Nekem egy hajszálnyit sok a párhuzam és áthallás, de amíg pörgött, kiválóan szórakoztam. Még elő fog kerülni.
Nekem ez már inkább hervadt és sokszor giccsesen nosztalgikus, mint hangulatos.
Beb@szódott rendesen! Pusztultatik!
A harmadik lemezével úgy érzem elérte a csapat azt a kikristályosodási folyamatot, aminek eredménye a szinte tökéletes Aruagint. Most sikerült a puritán mocskot a magasabb szintű zenei értékteremtő folyamattal úgy ötvözni, hogy az ösztönös primitívség és a magasztosabb, zeneibb kiegészítések aránya szinte tökéletes. Minden pillantban erősítik, kiegészítik egymást. Sem nem fárad bele a fül a dagonyázós low tempo utcaszélreköpésekbe, sem nem válik infantilis érzelmeskedésbe a végeredmény. Nem is tudom, hogy miért "csak" 9.5, hiszen innen mind a visszatérés, mind a további hangulati elemek megjelenése felborítaná ezt a kényes egyensúlyt, ami csak is a kárára válna...
Ez is tök jó. Semmi extra, a Stílus és a banda híveinek telitalálat lehet.
Szerintem ez nem igazán jó.
Az a helyzet, hogy engem kimondottan taszít a grind minden válfaja és manifesztációja. Ez alól egyetlen kivétel az Anaal Nathrakh. Irritál az értelmetlen pig squiling és bugyborékolás. Betegesnek tartom az egész irányzat kötelező vonzalmát a szélsőséges szexuális aberrációk és a testi deformációk iránt. Zeneileg számomra semmilyen értéket nem képviselnek. Zsákutca ez az irányzat, ami egészségesen képtelen bárminemű fúzióra, megújulásra, vagy felfelé irányuló önmeghaladásra. Megtűrt rákos daganat. A Benighted az elviselhetőbb fajtából való, de a fent leírtak ugyan így érvényesek itt is. U.i.: arra nem jöttem rá, hogy a 3. tétel miért Testament, az 5. tétel pedig miért Metallica...
ennyi
Érdekes képződmény. Zeneileg sokkal többször meggyőzött, mint ahányszor nem, az ének viszont többször zavart, mint ahányszor nem. Egyáltalán nem rossz, én azonban maradok a Karnivoolnál ebben a közegben. Mindenkinek megvan a maga zenei fétise :)
Aztajókuuuu.... bázzz! Ha ennél lassabb lenne, visszafele játszaná a lejátszó. Nagyon elvetemült, ezek ellenére egész jó kis hangulatok is megbújnak itt-ott. Erről egyébként eszembe jut a soproni Excidium, akik valami hasonlóban gondolkodtak. Nagyon tetszett amit csináltak, de persze az első kiadvány után jó magyar szokás szerint földbe álltak, mint a gereble. Na annál aztán semmi sem lassabb, ez tény, de hát annyira talán nem kellett volna trúúnak lenni... kár értük.
Ebben a körben nálam ez nyerte el az Egyszer Sem Bírtam Végighallgatni díjat. Bocs, ez most nekem nem.
Na ez hangulatos.
Nem rossz, de nem valami hangulatos. UPDATE: attól félek, túl szigorú voltam, egyre jobban tetszik
Nem tudnám megmondani, hogy mitől működik ez ilyen jól. Egyszerűen olyan hangulattal rendelkezik az egész cucc, hogy hallgatnom kell. A booklet artworkje meg 100 pontos.
Erős nyolcas.
Az acsargás kiváló, a HC-s megmondós üvöltős részeket még gyakorolni kell, de összességében kellemes meglepetés. Elkapott egyfajta nosztalgikus hangulat a hallgatása közben, olyan régi demókazettás érzés. Kétségtelen, hogy ott a lehetőség a zenekarban.
Jó ez, de ha már így szóba került, az AA valahogy jobban tetszik. Mondjuk azért ez messze másik liga, mint a mezei bugyborékolós grind-ok.
A borító alapján igazán meglepett ez a zene és hát nem mondom, hogy tudok vele mit kezdeni, ilyenformán azt sem tudom, hogy jó-e.
Azt gondoltam, nem fogom szeretni, de hallgattatja magát a cucc. Kifejezetten kellemes, mondjuk számomra nem otthoni hallgatni való, inkább valamilyen tevékenység közben volt hatásos.
Mi van veletek, ez teljesen jó :)
Vannak dobosok, akik nem képesek leszakadni a beütőkről, és folyamatosan kíséretre használják. Shhhshhhshshshshshshshshhshs... Beleszakad a koponyám a harmadik dalnál. Pedig a zene elég jó lenne, az ének is kajak. Remélem, valami rohadt drága exkluzív tányérokat használ, és pár hónap alatt rongyosra törik neki! Marhája... Az utolsó dalig kellett várnom épeszű dobolásig. A borító meg eddig az év legjobbja. DOBOSCSERE!
Jól indult, csak aztán dögunalmas lett. Minden dalban akkordtologatás zajlik, ráadásul mind ugyanaz a szabályos "romantikus" akkordmenet, ami hosszú távon fárasztó. A The Great Old Ones megmutatta ezt két éve hogy lehet mesterien csinálni.
Ja, tényleg jó a dobos, de én szeretném a dobjának a hangját is hallani... Mellesleg az egészre ráfekszik a szokásos műanyag lepel. Fájdalmasan tökéletes a produkció. Nincsenek meglepetések. Minek egyáltalán egy death bandának producer? Ettől függetlenül persze brutál, mint az állat, de igazi úgy lenne, ha ugyanezek a témák kormosan - sarasan lennének előadva. Durva zene durva köntösben az igazi, nem polírban. Ki nem szarja le, ha nem hallatszik az utolsó csörrenés is pöpec módra??? A hangulatra kéne itt törekedni, nem a "minőségre". A disznóólban a parfüm a büdös.
Néha meglepett, de nem ütött át. Nocturno sem hat meg különösebben, mert tényleg elég korlátos a hangja. Meg ugyanaz a gyengusz módszer, mint pl Jason Newstednél: egy sor zene, egy sor ének. nem egy Dickinson... Mondjuk a legutóbbi Darkthrone-ek sem nekem szólnak már. A punkos részek emeltek rajta.
Kiváló zene, az olyan dalok pedig, mint a Swarm Norvegicus, még különlegessé is teszik.
???
A szokásos dilemma. Nagyon extrémek és durvák akarunk lenni, de azért a hangzás legyen versenyképes. Mert azért érdekel minket, hogy mit szól a kritikus a dologhoz, legyen jó a pontszám... Az egésznek a hitelességét aláássa ez az ellentmondás. Elrettentőek vagyunk, de azért csak keverd ki a cuccunkat tisztára! Értelmetlen a dolog... No és a pig squeal és a hörgés váltakozása. Ez nevetségesen hisztis inkább, nem brutális. Egy black lemezen hallható károgás és kántálás a zene koszos hangzásával az elborultságot, tébolyt, a sötétséget idézi fel számomra. Ez, amit most hallok, meg azt, hogy pár kamasz az utcán kukákat borogat, amíg egy nyugdíjas néni ki nem jön a sodrófával, és haza nem zavarja őket. Vannak jó zenei elemek, ezért az öt-hat pont jár... meg akik sok pontot adtak rá tulajdonképpen jól jellemzik. Disznóvágás, edzőterem... Jaja! Oda való ez :-D
Okos.
Egy kihalóban lévő műfaj zászlaját emelik ezek magasra. Lásd kritika! ... Módosítás: beérett az a 10 pont!
Kicsit hasonlít a Summoningra, és a bajom is pont az vele, mint azzal: gagyi. Ezt kiadta a Solitude???
Én szerencsére nem rendelkezem túl jó hallással, így a dobok nem zavarnak...Ennél fostosabb borítót keveset lehet találni...asszem ez beragadt a lejátszóba...
Ezt pedig én is tartogattam, hogy beajánlom majd a jövőben...nyers és szép egyszerre...a Smohalla legutobbi albumának a hangulatát idézi...
Jó kis iparosmunka, legalább nem az IKEA-ból való...megtették, amit a haza megkövetelt...
Első hallásra jobban tetszett ez a penészvirág...azóta kevésbé füstösnek érzem...,ennek ellenére kellemes dohos zene ez..
Hűűű, de rég nem hallgattam tőlük...még mindig jók...egyre gyakoribb látogató ez az album...
A harcore-os elemeket rühellem...ha ezek nem lennének, egész jó hallgatni való lenne...valamiért a réges-régi Story zenekarra emlékeztet a hangulata...
Itt van a tél...itt van újra...disznóvágáshoz szól a Benighted nóta... hurka, kolbász, disznóbél...ilyen disznóságból nem mindeki kér... hmm...ez most ízlett...és volt pofájuk néhol kilépni saját kereteik közül (mint az album címét adó dalban)...kifejezetten jó, hogy a hörgés nem csupán a szódabikarbóna eredménye...jó kis hentes metal...kösz az ajánlónak!
Háttérzaj...érdekes borító...vajon mit akar a lopótökkel a kezében ez a busójárásról elszabadult szatír....
Valóba ritka egy képződmény...nagyon emlékeztet a Klimt1918 dolgaira...néhol Depech Mode...néhol The Cure. Tetszik, hogy abszolút nem bántó a zene és nem fordul a hangulata túl borongósra...jó kis délutáni mélázás szürke időben...még érlelem kicsit, lehet megy feljebb is...
Vannak benne jó dolgok....de ez akkor sem menti meg..."lószar és esti fény..."
Sajátos hangzása van,de ez nem jelenti azt,hogy jó.
Ha az ének nem lenne enyire egysíkú teljesen rendben lenne.
Korrekt módon tálalt egy album,bár nemhiszem hogy pár hónap múlva pont ezt venném elő,hogyha lengyel metal után szomjaznék.
Hallgathaó,de egyáltalán nem nyűgözött le.
Nagyon jól sikerült,élvezhető album lett.
Az ének néhol nagyon rosszul sikerült.
Iszonyúan jól szól. Hozza azt amit elvár tőlük az ember.
Az ének szinte értékelhetetlen,pedig hangszerek terén egész jó.
Elég unalmas volt,az ének meg elképesztően idegesített.
Hihetetlenül unalmas és vonatott volt.
Nekem se. :-)
Mintha ugyanazt hallanám végig, némi túlzással csak onnan veszem észre, hogy másik szám jön, hogy van egy kis szünet.
Ahogy nascence mondja. A befejező Manifesto viszont nagyon jó.
Egy időben én is akartam ajánlani, de valahogy mégis elmaradt. A Jodau Aura és Skeleton Sand-féle szörnyetegek elkapják az embert és el sem eresztik többet.
Szerencsére ezúttal is jó dalokat írtak, ezáltal kiválóra sikerült ez a lemez.
A lehetőség ott van, mégsem sikerült túlzottan emlékezetesre az anyag.
Általánosságban én sem szeretem különösebben a grindot, de az Anaal Nathrakh és a Cephalic Carnage mellett ez a csapat az, amelyik általában meg tud győzni az aktuális lemezével. Ez most is így történt.
Sokkal jobbra számítottam. Az arányokra valóban jobban kellett volna figyelni. Nagyon vártam a végét.
El lehetett viselni, de magamtól biztos nem hallgatom meg még egyszer, nem sok közöm van az ilyesmihez.
Nekem pont az a bajom ezzel, hogy nem elég elvetemült. :-) Egy funeral doom lemez legyen ultralassú, vonszolós, komor, jeges, baljós, attól funeral doom. :-) Ez nekem csak helyenként hozta ezt a hangulatot. Pár érdekes megoldás miatt kap ennyit.
Az ilyeneket még mindig jobban komálom,mint a helyenként felbukkanó,black metalnak bélyegzett,szinte gitármentes elektro fjúcsör szájbörg cuccokat!
A hét nótából 3 tetszett,3 nem annyira,az utolsó nem tetszett!
Hatalmas a lengyel death metal szféra,mégis csak néha érkezik egy egy jobb csapat.Arra felé minden leejtett 1 Zlotys alatt van egy blastbeat dobos az szent!A hangzás nagyon penge, a borító az gatya!
Ilyen egyszerű zenével már régen találkoztam,amit pozitívan tudok értékelni!
Ezen a hp-n nálam ez a győztes!
Át tudom érezni a magyar zenekarok helyzetét,főleg ha underground! Nem tudom hogy igazam lehet-e,de ez olyan kis pénz kis foci jellegű!
Ha pusztító zenéhez van kedvem nem ezt választom!Régimódi vagyok jobban csípem az ortodox grindot!
Hard rock zene sötét mondanivalóval,ez lehet csak nekem újdonság! Több gonosz doomtémával átitatva hitelesebb lett volna!
Az énekes orgánuma kiborító volt! A zenészekkel semmi bajom!
Rossz utitársat választottam magamnak az útra!Fáradt,megkeseredett emberként szálltam le a buszról!
Először, félfüllel hallgatva arra gondoltam, a hangzástól fáj a fejem; de aztán rájöttem, hogy valóban a dobossal van a gond. Nem kell lecserélni, csak a cintányérját tamokra kéne cserélni. A zene alapjában véve egész élvezhető.
Nem rossz, nem rossz, de valamivel feldobhatták volna.
Pont az, amit elvár az ember. Egyedül a dalok hosszával nem értek egyet, a kevesebb néha több, néha talán okosabb lett volna rövidebbre vágni a dalokat, de ez már igazán részletkérdés.
Ebben a műfajban nehéz az én szájízemnek megfelelő korongot összehozni. Vannak ötletek, amik tetszenek, vannak dalok, amik magukkal ragadnak, de nálam ez most "csak" ennyi.
Igen, hozzák a stílushoz közeli átlagot. Csakhogy nálam ennyi egy átlagos pogány black metál lemez...
A tiszta énekkel felvett részek néhol nem sikerültek a legjobban. Mindazonáltal szerintem kellemes kis hallgatnivaló.
Bár a grindcore-ral alapjában véve semmi bajom (nem undorodom tőle, mint a metalcore-tól, vagy a deathcore-tól), sőt egy kis Napalm Death bármikor jöhet, vagy a Carcass korai lemezei, de most egysíkúnak, laposnak találom ezt a kiadványt. Lehet velem van a baj, de nálam ez ettől többet nem valószínű, hogy kapni fog.
Egész jó nóták sorakoznak itt. Amit egyedül kifogásolok, az az énekes hangja. Valamivel valóban lehetne több keményebb, durvább pillanat és egy-két érdekesebb megoldás se ártana, de összességében élvezhető.
A borító szerintem se passzol ide...de a zene magában egész jó. Bár tényleg jogosan merülhet fel az emberben a kérdés, hogy ez mit keres itt, de nyitottabb gondolkodással megérthető. Be kell azonban vallanom, hogy egy idő után kiborítottak a popos részek, ez abszolút nem az én világom, de egynek nem rossz. De ahogy egyre többet hallgatom, egyre jobban tetszik...
Talán az, hogy húsz másodperc után csak annyit morogtam: "ne már, nem akarok megint funeral doomot kell hallgatni!...", híven tükrözi véleményemet az egész stílusirányzat és a Coronachs Of... felé egyaránt.
Üresek ezek a dalok, jönnek egymás után és nyom nélkül távoznak.
Ez tényleg csalódás...nincs mit tagadni. Szerintem a hangzással is mellélőttek.
Tényleg unalmas lenne a lengyel death érdemeit taglalni itt. A NP is hozza a régiós szintet, sőt.....! Nem mondom, hogy nem ugranak be nevek a hallgatása közben, de ez nem is baj. Jó lemez ez, hajrá, így tovább!
Legutoljára sem jött be, most sem tetszik igazán. Az Icon Usurper miatt most fél ponttal többet kap.
Egy újabb profi Kampfar album a sorban, a szokásos magas minőségben, meglepetések nélkül. Nekem ennyit ér.
Örülök, ha tehetséges hazai csapat lemezét hallom a death szintéren. Azért nem mindennapos, valljuk be! Az énekkel és a borítóval van bajom csupán, maga a produkció teljesen vállalható.
Ha technikás, brutális death/grindcore, akkor Benighted! Nemcsak iszonyú lendülettel, kíméletlen erővel tolják, de ötletes hangszeres fordulatok, sőt ZENEISÉG is felvonultatik. Az a hangzás, basszus.....!
Görög mitológiával foglalkozni hálás feladat, felette a zene nagyon vegyes képet mutat. A hard-rockos részek és a gitárszólók jók, a progresszívnak vélt megközelítést meg nem értem!Semmit nem tesz hozzá, sőt inkább hátrányára válik.
Sokkal rosszabbra számítottam, de túl lehet élni. A basszusgitárt érdemes figyelni benne....
Funeral doom, számomra unalmasan, szürkén, talán a Solemn ode középrésze az, ami megér egy misét.
Igazi faszányos sludge. :) - Azt hiszem én még úszom egyet a mocsárban... Rámfér. :) - A borító pedig szuper! - Adok is rá még egy fél pontot. :)
Az első hangok hallatán vártam a nagy csodát, de aztán valahogy az egészből nem lett semmi. - Hangulata mondjuk van, s egész jól lehet rá gyereket etetni, s altatni. :)
Jót tett a polákoknak, hogy van egy Piotr "Peter" Wiwczarek-ük és egy Adam "Nergal" Darski-jük. - A minőség és teljesítmény "szinte" ezek után, akár borítékolható akár még egy ilyen "kezdő" csapat esetében is. - Már csak egy kérdés: - Hol vannak a JÓ dobosok kishazánkban? Mert amit itt művel a dobos, az akár iskolapélda is lehetne.
Nem rossz, de még mindig nem éri el az "I" szintjét. - Persze, ez nem is lehetett cél. - Ráadásul Nocturno Culto hangja - valljuk be - nem elég változatos ahhoz, hogy minden feltétel nélkül bármikor az ember csak úgy teletömködje a lejátszót ezzel a Sarke albummal. A mesternek jót tenne már egy énektanár. :P
Hozzák a stílushoz közeli átlagot. - Se több, se kevesebb. - Azért a végére már rendesen zúgott a fejem... De legalább nem a kávédaráló szólt végig.
Hmmm... Na ezt most death metalként, vagy HC-ként értékeljem?! :O - Kár, hogy nem egységes az összkép... :S
A maga stílusában már már majdnem tökéletes, de azért még mindig nincs olyan nyomasztó, mint a Dave Hunt mester által felvezetett Anaal Nathrakh. - Minden esetre mindenkinek ajánlom aki a stílus elkötelezett híve, vagy csak most ismerkedik a stílussal. Edzőterembe, szomszédok bosszantásához, kutya/macska dobáláshoz, favágáshoz, biciklizéshez, filézéshez de még szalonzeneként is kiváló a franciák legújabb albuma.
Helyenként egész szórakoztató. - Pár apróbb hibától eltekintve akár még egy erős 9-est is kaphatna. - Igaz akkor kicsit jobban kellett volna figyelni az arányokra. - Egyik másik téma, akár egy komolyabb stoner albumra is felkerülhetne. :)
Ideális zene. Egy letűnt korszak képződménye, amely már sohasem tér vissza. - Sajnos. - Pedig még hallgatnám...
Jól megszerkesztett unalom, amit 5-6 perces tételek esetén még élvezni is lehetne, így viszont fájdalom végig hallgatni. - Pedig egészen jó kis témák is felbukkannak... - Ej, de kár érte. - Érdemes megjegyezni, hogy a dalok hosszúságán kívül még a hangzás is maga alá temet. S az a hang... - Még mindig lúdbőrzik a hátam.
A pontokat elnézve nem ennyi lerágott csontot vártam, de azért el lehet rágcsálni egy darabig.
Ennyi, csak mert az élvonalban mozog stílusában. Egyébként nekem sem kenyerem az ilyen valagból előrántott muzsika.
A bemutatkozó lemez valamivel jobban tetszett, ezek a hosszú tételek nem elég emlékezetesek ahhoz, hogy megmaradjanak. a ...boreas viszont egy igazi doom csemege, nálam napi szinten lemegy.
Mocskos, bunkó, primitív, húzós, ötletes, izgalmas.
Bár itt nincs akkora kedvenc, mint az előző albumon a Let The Blood Spill... ez viszont egységesen erős, mondhatni rutinból. Még kiemelném az énekest, aki több stílusban hoz kiváló szintet ismét. Még mindig ők a műfaj legjobbjai a szememben.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. 260. ... 498. Full screen Vertikális nézet
2014. március 8.
emp mike666 Nagaarum nascence Pewoon Pistike66 rudolftor Unknownsoldier viribusunitis ZolixiusRex boymester Perszepeta Redrum ∑:
1. Pistike66
Kampfar
Djevelmakt
8 8 9.5 9 9 9 8 5 7.5 8       8.1
2. ZolixiusRex
Northern Plague
Manifesto
9 8.5 8 7.5 7.5 7.5 7.5 7.5 8 8.5       8
3. viribusunitis
Benighted
Carnivore Sublime
6 8.5 5.5 9.5 9.5 9 6 5 10 9 6   8 7.8
4. emp
Sarke
Aruagint
9.5 9 6.5 8.5 6 9.5 7 6 6.5 6.5 7 9.5   7.5
5. Nagaarum
La Sfera
Where Man Breaks
7.5 7.5 10 8.5 5 5 7 7 6 8       7.2
6. Pewoon
Woods of Desolation
As the Stars
5 9 6 8 8 6 6.5 6 6.5 6       6.7
7. nascence
Big Business
Battlefields Forever
8 4 7 9 4 4 7.5 6 6.5 9.5       6.6
8. boymester
Dang
Tartarus: The Darkest Realms
5 5 8.5 6.5 6 4 6 7 7 8       6.3
9. Unknownsoldier
The Exit Wound
Lonely Path
4 8 5 6.5 6 5 7 8 7 5       6.2
10. mike666
Wijlen Wij
Coronachs Of The Ω
8 9 5 4 4 7 5 4 6 5 8     5.7
∑:
7 7.7 7.1 7.7 6.5 6.6 6.8 6.2 7.1 7.4 7 9.5 8 7
Nagaarum 2014. március 7., péntek, 17:32
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Akkor Septic Mindet. :-)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
emp 2014. március 7., péntek, 14:26
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz Pistike66 üzenetére:


Hallgass végig egy Esoteric lemezt, majd megtudod! :-DEz alapvetően képtelenség, mivel egy Esoteric korongnak sosincs vége! :-D
Pistike66 2014. március 7., péntek, 10:48
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz emp üzenetére:

Pistike, ha ez a Wijlen Wij lemez neked nem ultra lassú és vonszolós, akkor nem tudom mit szedtél be a hallgatása előtt! :-D

Hallgass végig egy Esoteric lemezt, majd megtudod! :-D
emp 2014. március 6., csütörtök, 23:45
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Pistike, ha ez a Wijlen Wij lemez neked nem ultra lassú és vonszolós, akkor nem tudom mit szedtél be a hallgatása előtt! :-D
emp 2014. március 3., hétfő, 14:36
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Nem siratom azt a lemezt. Inkább hallgatom.
nascence 2014. március 2., vasárnap, 22:36
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Hejj Emp
...csak nem az Anciients legutóbbi Opeth-albumát (bag) siratod még (a) ?
"vagy írhatnám azt is, hogy tiszta Opeth, nem igaz?"
mike666 2014. március 1., szombat, 11:49
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
A Radikális Amputáció teljesen eltűnt, nem tudja valaki? Felejthetetlen volt a Gorezoneokon már pár felesnyi dimenzióval távolabbról figyelni az előadásaikat.
--
és persze más bolygón tilos kilincset nyalni
emp 2014. március 1., szombat, 07:30
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Én is hozzátennék egy kicsit "szakmázós" videót a grind témához:
:-)
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.064 seconds to render