Azt hiszem az ismertetőben mindent leírtam, amit gondolok. Azóta talán még jobban tetszik. Már csak élőben kell elcsípni őket!
A címadó nóta és az menti meg az enyészettől, hogy azért elég változatos lett.
Jóindulatú pontszám. Rossz (értsd fáradtan) pillanatban sikerült először összefutnunk. De az efféle anyag egyébként se számíthat nálam sok jóra...
Túl színes, vagyis inkább szerteágazó. mintha nem tudta volna mit is akar. Itt-ott afféle Coheed & Cambria (után)érzésnek is tűnt. Zenélni viszont tud, az nem kétséges. Ahogy az sem, hogy ez nálam többé nem kerül elő önszántamból...
Az igazság az, hogy engem nem zavar sem az, hogy "méregdrága tucathangzást" vett nekik a kiadó, sem az, hogy sikeresek (tényleg azok?) nemzetközi téren. De a zene sem, mert az ingerküszöböm alatt van...
Érdekes, de nekem csak az "atmoszférikus" részek jöttek be belőle. Úgy-ahogy... Nem lesz ismételt vendég nálam.
Korai(?) Nightwish-re emlékeztet, bombasztikus hangzással, itt-ott Therion ízzel (Profound Scars), tipikus "szépség és a szörnyeteg" énektémákkal... Ez nekem kevés...
Ha ilyen lenne a black metal, akkor többet hallgatnék. ;)
Őszinte leszek, meghallgattam néhányszor és bár értékelem a belefektetett munkát és energiát, nem az a fajta zene ez, amit az én fülemnek írtak. Van benne mélység, zenei is, de távol áll tőlem. Ezt a kollégával már kielemeztük.
Black metál, ahogyan nem szeretem.
Rosszabbra számítottam, de nem képes lekötni a figyelmem. Kocsmai háttérzene.
Biztosan velem van a baj, de nekem ez nem jött most be. Ha nem Behemoth lenne ráírva, akkor valszeg többet kapna, de a korábbiakhoz mérve ez tőlük most csak ennyi. Csalódott vagyok, mert csak a duma blaszfémia, a zene meg nem.
Több zene, kevesebb zajongás és még akár egész jó is lehetne. Így csak művészkedik, de nem művészi.
Durván bizarr. Beteg. Nekem ennyire bejön, hogy megkockáztatom a két számjegyű pontot is. Lehet vitatkozni, de ez legalább képes meglepni percről percre, és még élvezem is a kalandos utazást.
Az eredetiség szikráját sem tudtam felfedezni. Gyakorlatilag néhány arány eltolásával és hang megváltoztatásával lenyomják Max Cavalera '90-es évek beli munkásságát. Erre van kereslet? Kiadó? Tényleg csak remélni tudom, hogy Kátai Tamás nevét többen ismerik (ezzel csatlakozom nascence véleményéhez), és majd ő viszi a hírünket.
Hónapok óta nem tudom megunni az előd Swarth lemezzel együtt. Horror hangulat kimaxolva!
Saaaaaablonheeegyek! Olyan, mint az Ektomorf: kiszámítható minden pillanata, minden "ötlete". Csak azért kap 1 ponttal többet, mert a csajnak legalább van hangja.
A bizarr és szokatlan ötletek nem rosszak, de nem is annyira jók, hogy magasan kiemeljék a mezőnyből. Kicsit polírozottabb hangzás szerintem jót tenne neki.
Picit rövidebb lenne, akkor lehetne még jobb is, de így is meglepetés ebben a körben és pláne ezen az oldalon. Jó érzékkel összepakolt sötét ambient
Nem váltják meg vele a világot. Blekk oszt jónapot!
Érdekes, hogy kismillió doom zenekart meg tudok különböztetni két pendítésből, de a stoner vonalon nekem kaptafára készülnek a dolgok. Ez is erős, de a magasabb ponthoz nekem több kell a szimpla minőségnél.
Unalmas, mint a legtöbb lemezük. Megy a sátánkodás, de a megszokottnál is kevesebb hitelességet érzek a dologban. A kemény, néhol ötletességig fajuló zenei alapok viszont most sem hiányoznak.
Inkább a Portal.
Több esetben idegesített, mint szórakoztatott. Nem az én világom, na.
Csak a szokásos Ektomorf. Kalyi Jag volt pályafutásuk csúcsa, azóta vegetálnak.
Fülmetélő horror, az tény. Amúgy itt-ott tudott érdekes is lenni.
Már régóta hidegen hagy az efféle zene, az Epica munkáin kívül nem is nagyon izgatnak. Ez is hozza a kötelezőt, sőt még rá is játszik rendesen a sablonokra. Egyszer elmegy.
Ismét egy érdekes lemez a kollégától. No akkor a fekete leves: a baromi jó részek nekem rövidek, amiből kevesebb is elég lett volna, az meg néha sok. A háttérbe húzódó szólók mélységet adnak ugyan, de a néha a megbolondult faxgépre emlékeztető hangoktól csak mosolyogtam. A "húdenagyonpuritán" meg "egyszerveszemfel" hangzás kifejezetten jól sikerült, a nyers dob főleg, a gitárok viszont a gyors részeknél ki vannak herélve és összeszűkült szemekkel koncentrálok arra, ami nagyon tetszik...mert bőven akad ilyen. Néha az jutott eszembe, olyan a lemez, mint egy teli pénztárca egy kerítés mögött, amit csak centik híján nem érhetünk el. Pozitívum: a dalszövegek. Nagyon kreatív, ötletes szövegek olyan témakörben, amit szívesen hallgatok. Az énekkel nem volt probléma, mind a károgás, a hörgés és egyéb nyalánkságok betaláltak, összesen 2-3 alkalommal azért becsúszott a méltán legendás Betonszar c. dal vokáljára emlékeztető hang is... U.i.: az Ahabon át szippantott Sabbath pedig igazán jó tesz a lemeznek:)
Nem lehet bármikor, bárhol hallgatni, de ha eljön az ideje, még előveszem.
Kielégítő iparos fekete fém, de az atmoszféra számomra hiányzik.
Ez biztos olyan, amilyennek lennie kell, valószínűleg az egész stoner műfaj van tőlem csillagászati távolságra, nem igazán érzem.
Annak idején, amikor még a zenekar black metált játszott, eléggé szerettem a zenéjüket. Aztán egy hirtelen váltással elmentek egy modernes-deathes-extrém metál irányba és ez nekem akkoriban annyira nem volt szimpatikus, hogy szinte esélyt sem adtam nekik, azóta sem hallgattam meg egy lemezüket sem, persze később már nem a váltás miatt, egyszerűen csak nem érdekelt. Ez is így járt volna, ha nincs itt, viszont nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy csak azt szeretném. Érzem, hogy nem rossz, sötét is, meg jó is, egyszerűen semmi kedvem hallgatni, két dal után már unom. A számomra elég semleges Valkyrja zenéje is jobban lekötött.
Önmagáért beszél
Én giccsesnek a Sireniát találom, ez inkább csak nagyon idegesített és az rosszabb.
Számomra az Ektomorf soha nem tűnt többnek egy Sepultura tribute bandnél. És mivel az említett példakép azon korszakát sem szeretem (pályafutásuk nagy része), ahol ilyen stílusban nyomultak, miért lenne ez másképp erősen magyaros angolsággal operáló honfitársaink esetében.
Imádom! Olyan mintha az Incantation tagjai LSD-t tolnának.
Nekem ez már túl giccses és nem is kötött le. Műfajában rendben van, de nincs rá igényem.
Beleszerettem a hangzásba. Mondjuk én szeretem a klisés tematikát black, death metálban egyaránt, de az sem zavar, ha nincs. A táncmulatságos szövegrész az első dalban verhetetlen :) Egyedül a magyar nyelvű károgással barátkozom nehezebben.
Ezt igazából én néha berakom munka közben, valahogy rátaláltam a bandcampen, csak nem tudtam, hogy Zeba csinálta. Annak ellenére, hogy mostanság viszonylag sok dark ambientet hallgatok, mert megnyugtat, nem tartom magam a stílus szakértőjének, de nekem tetszik. Azért van benne sok kopipészt, de hát ez egy ilyen műfaj.
Iparosmunkának iparosmunka. A Marduk rajongói szeretni fogják, ugyanolyan profi svéd black metál, de nekem a hangulat valahogy hiányzik. Sznobul hangzik, pedig igaz, hogy a Mardukot is a Heaven Shall Burn... -ig szeretem és hallgatom a mai napig. Addig volt érdekes.
Nem vallana szégyent az album a Fu Manchu, Kyuss életműben sem, de azért van hova fejlődni. Hajrá!
Jobb, mint amire számítottam. Ha ilyen ütemben fejlődnek, még pár év és élvezni tudok egy Behemoth-korongot. Jelenleg ez még kevés death metálnak, black metálnak meg pláne. ui. Kénytelen voltam még fél pontot rápakolni.
Egyedi.
Ha ennyi hangot akarok hallgatni, jobb esetben élvezni, akkor beteszek valami technikás death metált. Ez így sok. Mechanikus és lélektelen.
Teljesen felesleges erőlködés. Az énekes pedig rinyálás helyett megtanulhatna normálisabban angolul.
Nem annyira ijesztő, mint elsőre gondolná az ember. Másodjára már egész baráti. Sőt, egyre jobb.
Vannak benne értékelhető momentumok, pillanattöredékek, de még több idegesítő és fárasztó elem. Van értelme az efféle alkotásoknak? Költői a kérdés.
Kéretik jobb hangzás, meg több lábdob, meg amúgy sem így szeretem a black metált.
Bevallom gyarlóságom. Nem tudom, hogy mi számít jónak ebben a műfajban. Azt meg nem értem miért kell erőltetni az efféléket itt, ez egy extrém metál-portál. A BDSRSTNT!
Svéd is, black metál is. Kevés az esély a bukásra. Csak azért nem több pont, mert a Marduk a mérce.
Őszintén meglepődtem. Fasza magyar stoner zene!!! Óriási lendülete van a Hellhound és a Why? című daloknak. Vagy a mexico-snak is. Végre! Az interjúban megnevezett példaképeik szintjét simán hozzák, vagy túl is léptek rajtuk... Nem ismerek magamra. Már megint ezt hallgatom.
Nem rossz, de a végére már egy kicsit belefásultam... Megkapod a széjtánt Nergal, ne aggódj, csak bírd kivárni! Csak aztán ne sírjál nekem!
Egy próbálkozás. Még én is fogok vele...
Hát szerintem meg nem "majdnem már giccses", hanem erősen giccses. :-D A Berklee-ben végzett a srác, ahol a DT tagok is. Kábé annyit is ér nekem ez a zene... A kreativitást és ösztönt erősen mellőző "szakmazene" ez, ahol a hangulatfestés készségének a hiánya technikával van pótolva. Folyamatosan, másodpercenként hallom a tanárai által belevert zenei legó-elemeket a játékában. Nekik szól ez a lemez, nem nekem.
"Ez az album nem számítógép előtt ülve készült" - nyilatkozta Zotya. Hát persze, helyette az AFM megvett nektek Tue Madsentől egy méregdrága tucathangzást... Ha te ennek örülsz Zotya... Aztán igazából úgy érzem, hogy az Ektomorf művészi szintre fejleszti lassan a mások tollaival való ékeskedést. Sőt! Még feldolgozás nótának is olyant választanak, amit már más is feldolgozott. Ennek ellenére nem idegesített különösebben... Max az idegesít egy kicsit, hogy a világ az Ektomorffal ismerheti meg a magyar (?) metálzenét.
Mivan??? Erős a kamu hatás. Azért zenélni nem tilos. Másodszor belefülelve befészkeli magát a fülembe a rohadék...
...ugyammá - volt az elején, aztán egy KICSIT ráhangolódtam. Mondjuk... latin puna északi bandában, láttunk már ilyent... Ez is tucat.
Black metal lemezhez méltatlan az első hely. Ha nem gond, a helyére tenném az egyensúlyt. :-D
Igazi nihil kripta hangulat Zeba kolléga laboratóriumából.
Hát... Ez is eléggé tucat. Tényleg hasonlít a Mardukra, de attól gyengébb...
A énekes fárasztó a végére, a hangzásával nem vagyok kibékülve...a húslevesnek van helye a fazékban, nem ennek a zenének! Nem rossz ez, amit csinálnak...bár nem hiszem, hogy elő fogom még venni...nem vagyok stoner rajongó.
ugyan már...ettől még a vérnyomásom sem megy feljebb...
Én is affele hajlok, hogy a nagy művészkedésben elcsúszott a banánhéjon...pedig egyátalán nem vagyok ellene az ilyen zenéknek...
Hopppppppáááá! Ez olyan színes...hogy majdnem már giccses. Micic úr igazi újkori zeneszerző. Jól tette, hogy ennyi vendég zenészt szerepeltet (többek között Jeff Loomist is). Nélkülök lehet csak gitáros maszturbáció lenne az egész. Mintha egy egész dallam vonulna végig az albumon. Néhol Devin Townsend utánérzésnek is tűnhet a zenéje, de ennek ellenére tetszik. Az énekes kiscsaj se semmi, főleg amit a Smile című számban művel, (mint egy női Jonathan Davis). És amit kifejezetten értékelek, hogy végre nem sötét borongós a hangulata a zenének, nem undorító sötét dolgokról énekelnek...ez a zene felemelő...lehet szép dolgokról is metálkodni...
Nekem semmi bajom velük, igaz eddig soha nem hallgattam tőlük egyetlen albumot sem. Valóban tribut zenekar hatása van....aki kivan éhezve nagyon a Sepura vagy Cavalera-féle projektere, annak egész jó...koncerten biztos jót lehet rá bólogatni. Mivel a zene abszolút nem zavar, sőt sokkal szívesebben hallgatom, mint a Nightwisht-féle fostalicskákat...ezért jár a hetes. Újat nem hoznak...de hát ki a jó ég csinál egyátalán új dolgot...A külföldiek meg szerintem előbb ismerik meg a magyar metált Kátai Tamással (remélem... :)
Bemutatkozik az OBI-áruház barkácsrészlegének új zenekara.... A betonkeverő kivételével semmi sem hiányzott a felhozatalból...sok a szaggatós téma...A hangzás érdekes (a jó értelemben)...
Na ettől magukhoz nyúlnak a pókhálós kiscsajok! Molylepke zene...chemotoxot neki!... előnyére válik, hogy jobb mint a Karaj kisasszony Nightwishes dolgai...szörnyű, ahogy jó dolgokat elcsesznek a giccses szinti beúsztatásokkal és a francia mézesmázaskodással...a Therion nyúlások is csúnyák...
Naga ars poeticájával egyet értek...szerintem mára a black metal zenék nagy részéből kiveszett pont az eredeti "elképzelés", a nyersség, az igazi sötét hangulat, próbálnak éles, gyors játékkal, steril hangzással és undorító szövegekkel letaglózni, holott nem ettől lesz kemény és durva a zene (ez olyan mint az undorító hentelő horrorfilmek és az igazi velőtrázó hangulattal rendelkező horror filmek összehasonlítása). Ez a pohár alatt zümöggő légyként megszólaló lemez, ez tényleg black metal...ósdi..rozsdás...szörnyeteg
Meglepetések köre ez a hangpróba...azt hiszem, ez az album sokat fog morogni a hangfalból...kevés olyan ambient alkotás van, amibe egy egész albumon keresztül képes vagyok beletemetkezni...most jöttem rá sokadik hallgatás után, hogy Raison Detre alkotásokra emlékeztet nagyon...
Ennyi fröcsögést...szénfekete morci-metal...nem-rossz-nem-rossz...de ennek ellenére nem érdekel.
Kellemes csalódást okozott. Iszonyúan jól szól.
Nem lett tökéletes,de nagyon jól sikerült visszatérés.
Élvezhetetlen volt.
Hangszerek terén még felválalható nade az ének,hát az valami hihetetlenül idegesítő volt.
Kicsit mesterkéltnek éreztem az egészet,nem volt borzasztó,de nem hiszem,hogy valaha találkoznék még vele zenehallgatás közben.
Néhol nagyon élvezhető máskor meg inkább zavaró.
Mesterségesen előállított giccsáradat. Vernyogás nélkül talán hallgatható lenne.
Az utolsó tornádó c. szám iszonyúan jó,de a többi számmal valahogy nem jutottam dűlöre.
Olyan volt mintegy 5 számon át tartó intró,mindig vártam na majd most! most fog elkezdeni igazán zenélni de hát nem tette. Mivel az ilyen ?zenékben? nem annyira vagyok otthon ezért a felepontszámot megadom.
Túl sok újítást nem hoz a műfajba,sőt inkább csemegézik elődjei munkáiból. De ettől függetlenül teljesen élvezhető,igazhallgatása közben az ember egész végig azon gondolkozik,hogy hol hallhatta már ezt.
Olyan mintha a Kyusst keresztezték volna egy adag Motörheaddel. Energikus, fogós, határozottan jó kis album.
Nem mennék bele abba, hogy mi ez műfajilag, de szerintem teljesen rendben van, a hangulat is jó.
A Portallal ellentétben nekem ennek átjött a sötét hangulata. Persze itt is több a zaj, mint zene, de ezek hatásos zajok, legalábbis számomra.
Becsülöm, de nem szeretem.
Ha egy számot ismersz az Ektomorftól, akkor ismered mindet. :-) Totál egysíkú darálás, semmi egyedi, semmi jellegzetes nincs benne.
Hát ezt tényleg elég erős túlzás zenének nevezni... szerintem bizony volt ott betonkeverő is. :-D A horror hangulatot nálam nem az ilyesmik tudják megidézni.
Nem egy nagy katarzis, de helyenként egész jól elszórakoztatott.
A hangzás nyers és polírozatlan, de ennek ellenére mindent jól hallani, nem egy egybefolyó szutykos massza az egész. A koncepció, tematika érdekes, a zene pedig kitűnően szolgálja annak kifejtését. Szép munka. :-)
Megfelelő időpontban hallgatva roppant hatásos hangulatzene.
Azon kívül, hogy a dalok többnyire túl hosszúak, aminek nem látom értelmét az ilyen zenében (ez nem progresszív zene vagy doom, ami szinte megköveteli a hosszú számokat), valamint hogy erősen késői Marduk a dolog, nincs nagy gond vele, csak annyi, hogy akkor inkább a késői Marduk. :-)
Van benne lendület, energia, de a végére az az érzésem, kifogynak belőle. Nem váltja meg a világot, mégis el-el lehet hallgatni.
Nem rossz, de egy idő után valóban fárasztó. Meg jobb szövegekkel is elő lehetne rukkolni, de ez már a műfaj velejárója.
Hát ez megijesztett, kellett nekem egyedül, egy sötét szobában ülve hallgatnom...egyébiránt nem értem mi vihet rá valakit, hogy ilyen zenét csináljon. Nekem már hallgatni is sok volt.
A Numb and Sicket hallottam először az új lemezről és be kell vallanom, egyből megtetszett. Több fülbemászó nótára lenne szükség és jobb hangzásra, mert egy idő után zúg ettől a fejem. Az említett nóta mindenesetre felhúzza az átlagot.
Hát ez nem nekem lett kitalálva és ilyen hangzással nem hiszem, hogy valaha is megnyer.
Gyönyörű női ének, fogós dallamok, ötletes riffek, kemény férfiének; ez az album minden tekintetben nagyszerű!
Nem lehet könnyű egyedül albumokat írni és minden hangszert külön-külön feljátszani, ezért bizonyos fokig mindig tisztelem az egyszemélyes zenekarokat. Azt is nagy örömmel vettem tudomásul, hogy bár egy black metal alkotásról van szó, végre nem a sátánista hülyeségeket kell hallgatnom. Összességében kellemes kis kiadvány.
Talán koromnál fogva éretlen vagyok még az ilyen zenéhez...sajnálom, ezt a fajta muzsikát nem nekem találták ki, képtelen vagyok befogadni.
Jó kis black metal zúzda, mindazonáltal írhatták volna rövidebbre a dalaikat és egy-két olyan momentum se ártana, ami hatására egy műfajt kevésbé kedvelő hallgató többször elővegye. De az is lehet, ez nem volt terveik között.
Finom kis anyag, a hibái ellenére is. - A hangulat erősen kárpótol a hangzásért. Ráadásul ez az anyag iskolapéldája annak, hogy hogyan kell ezt a stílust játszani. - Ritkán mondom ezt, de minden perce öröm a hallgató számára. - A vokál talán lehetne egy kicsit "erősebb". - Ha pedig kedvenc számoknál tartunk, akkor a Downtown Paradise és a Why az album csúcspontjai. :)
Számomra kellemesen telt az új album minden perce. - A hangzás, s összhatás kiváló, a Nergal-művek tényleg kitett magáért. Mondom mindezt azok ellenére, hogy a polákok ezt majdnem olyan jól meggyúrták, mint jóval korábbi Zos Kia Cultus és Demigod albumaikat. - Rendszeres vendége mostanság a lejátszómnak. - De egy jó tanács: ezt az albumot (s természetesen az összes többi Behemoth albumot is beleértve) senki se kezelje se black, se death metalként. :)
Ha a Portalra 1,5 adtam, akkor ez máris a duplája. - Egyes emberek zenéről alkotott véleménye elég messzire került a szó eredeti jelentésétől... Gondolom ez most annyira underground, hogy el is fog majd kelni vagy három példányban.
Távolabb áll tőlem, mint a nagy zenebohóc, Devin Townsend munkái. - Más a hangulat, más a célközönség. - Majd legközelebb. - Egy kis kraft még elférne a számokhoz.
Nem tudom, hogy Farkas Zotya még mindig haragszik - ha egyáltalán haragudott is valaha - a világra, de azért még mindig keményen a pofánkba mászik a zenéjével. - Hasonlítgatni persze lehet... de azt hiszem Ő s kicsiny csapata már rég túl vannak ezen. - Amúgy ez a zene igazából sokkal jobban hat élőben, mint így a szobában csücsülve. Nem kevés adrenalint pumpált megkeseredett, életunt porhüvelyembe. - Csak azért nem kap maximális pontszámot, mert a Kalyi Jag-ot nem lehet felülmúlni.
Értelmezhetetlen zajhalmaz. - Ez sajnos minden, csak nem zene.
Megboldogult leánykorom zenéje volt ez. :) - Akkor napokig elvoltam az ilyen zenén mindennemű étel és ital nélkül. - Mára már sikerült annyira elkorcsosulnom, hogy az ilyen zene ne érje el az ingerküszöbömet. - Kár érte, mert jó kis témák vannak rajta, csak annyi rajta a cicoma, és a mesterkéltség, mint egy jó 60-as Milfen. :) - A pontszám nem kegyetlen, csak figyelmeztetés minden "gótpicsának", hogy máshol kell keresni azt a bizonyos királyfit a fehér lovon. S attól, hogy ebben a zenében még van torzított gitár messze áll a METAL-tól...
Komolyan mondom, hogy ha egyszerűen próbálnám leírni az egész produktumot, akkor az egész legközelebb egy Gorgoroth és Tormentor féle kivonatként kell kezelni. - Éjfekete black ez, amit nem a megasound érlel sötétté. - Ja, s végre nem egy az unalomig lerágott keresztényellenes, sátibácsis, meg az északi táj magasztalásával telerakott szövegek kapunk a nyakunkba. - Hatásában én leginkább a sokat vitatott Tormentor klasszikussal, a Recipe Ferrumal tudom egy szinten kezelni. :) - S ez jó. - Az éneket illetően pedig sok helyen észre észre lehet venni, hogy az alkotó kedvenc Carcass albumai a Reek of... és a Symphies Of Sickness érából valóak.
Félre ne értsétek, de a végén majdnem magamhoz nyúltam. - Az atmoszférával semmi gond, de nekem kevésbé vájt fülűnek ez sok. - Bár vannak rajta olyan pillanatok, amit szívesen "átemelnék" mondjuk a saját kis stoner/sludge zenekaromba.
Elég rendesen összerakott iparosmunka ez. Kivetnivalót csak a vokálban találni - bár ugye az is csak ízlés dolga.:)
Itt pedig nem egységes a színvonal, néhol felkapja az ember a fejét, de vannak szürkébb pillanatok is. Összességében nincs gond, erős lemez.
Zeneileg kiváló, a vokál stílusát szokni kellett, aztán rájöttem hát persze, itt nincsenek mindenféle stúdiótrükkök, effektek, stb.
Játszottatok valaha a Limbo játékkal? A Remete zenéje dettó az az atmoszféra: depresszív, sötétebb, mint a legmélyebb kút feneke, ősi ösztönökre ható és morbidan káprázatos zene! Néhány résztől kirázott a hideg is!
Egységes a színvonal, olyan nem rossz kategória végig. Semmi egetrengető, kellemes hallgatni. A korábbi lemezük jobban megfogott.
Az előző albumot imádtam, ezt csak szeretem. Annak is igaza lehet, aki a dalok hossza miatt szólt. Talán itt a kevesebb több lenne. De amúgy nagyon profik és változatos zenét raktak össze. Kedvencem az Eulogy.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 252. 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. ... 490. Full screen Vertikális nézet
2014. február 22.
9000Sanyi BlackZone boymester mike666 Mighty_Ravendark Nagaarum nascence Pewoon Pistike66 Unknownsoldier ZolixiusRex Perszepeta Linci ∑:
1. 9000Sanyi
Burning Full Throttl...
No Man's Land
9 6 7 6 7 9 7 9 7.5 6 8     7.4
2. Nagaarum
Remete
Egy
7.5 9 8 9 5 9 9.5 5 8 3 8 9.5   7.4
3. Linci
Valkyrja
The Antagonist's Fire
6 6 7 7 9 7.5 7 8 7 6 9 8 9 7.2
4. Pistike66
Nagaarum
Eventum Fatali
7.5 7 7 9 6.5 0.5 9 6.5 9 7 9 8   7.1
5. Pewoon
Behemoth
The Satanist
7 6 6.5 6 7 8 5 9 8 5 9 8   7
6. BlackZone
Portal
Vexovoid
6 10 4 9 8 7.5 6 6.5 4 4 1.5     6
7. nascence
David Maxim Micic
Bilo 3​.​0
7 10 5 3 6 3 10 3 6 5 7.5     6
8. ZolixiusRex
Ektomorf
Retribution
6.5 3 6 5 6 5 7.5 6 5 6 9     5.9
9. Unknownsoldier
Sirenia
Perils of the Deep Blue
7 4 6 5 5.5 5.5 3.5 4 7 9 5     5.6
10. mike666
Welter In Thy Blood
Todestrieb
6 5 2 10 5 6 6 2 8 3 3     5.1
∑:
7 6.6 5.9 6.9 6.5 6.1 7.1 5.9 7 5.4 6.9 8.4 9 6.5
Redrum 2014. március 15., szombat, 12:07
Redrum
Csatlakozott:
2012. március 5.
Hozzászólások: 453
Válasz Nagaarum üzenetére:

Beérett ez a rohadt portal. Ma is hallanom kell... (knifed)


Mint sokszor, most is egyetértünk. A kör hatására én is belehallgattam és már annyira bizarr, hogy tetszik, pedig nem az én zeném az ilyen általában.
Nagaarum 2014. március 15., szombat, 11:13
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Beérett ez a rohadt portal. Ma is hallanom kell... (knifed)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
ZolixiusRex 2014. február 23., vasárnap, 10:38
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz Nagaarum üzenetére:

Köszönöm a figyelmet és a türelmet a rettenetemhez! (gun)


Ugyan már... Hiszen kellemes anyagról van szó. :-)
--
In Grind We Trust!
Nagaarum 2014. február 23., vasárnap, 08:12
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Köszönöm a figyelmet és a türelmet a rettenetemhez! (gun)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
ZolixiusRex 2014. február 22., szombat, 06:47
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz MotherRoad üzenetére:

Rég volt, hogy befejeztem egy kört.
(yes)
--
In Grind We Trust!
MotherRoad 2014. február 21., péntek, 21:09
MotherRoad
Csatlakozott:
2006. november 13.
Hozzászólások: 1920
Rég volt, hogy befejeztem egy kört.


--
Free Palestine!
ZolixiusRex 2014. február 20., csütörtök, 08:40
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz Nagaarum üzenetére:


Viszont ez a Portal nem hagy nyugodni. Valamiért újra meg újra kell halljam...


Kötélből vannak az idegeid. - Vagy, ha már itt a Fémforgácson vagyunk, akkor drótkötélből. :-p
--
In Grind We Trust!
Nagaarum 2014. február 20., csütörtök, 06:39
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz ensomhet üzenetére:

"Persze lehet, hogy csak egész mást értünk black metal alatt."

Könnyen lehet ;-)
Viszont ez a Portal nem hagy nyugodni. Valamiért újra meg újra kell halljam...
--
Nagaarum YouTube Csatorna
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.056 seconds to render