Tetszetős. Nem egyszerű zene, de öncélú túlbonyolítást nem fedeztem fel benne. Az ének kifejezetten tetszett, a lemez hossza viszont kicsit sok volt, ennyire nem vagyok vevő rá, még ha figyelmesen a születésnapomon is adták ki :P
Semmilyen hatással nem volt rám. Nagyon profin zenélnek, csak nem érzem, hogy tartana az egész bárhová, dalokat nem sikerült felfedezni, és ennek tetejébe az énekes időnként fülbántóan nyivákol. Vannak random felbukkanó kellemes momentumok, mikor épp senki nem akarja megmutatni, ő mennyire nagyon tud, de ezek se fognak megmaradni.
Nem volt gyors folyamat megkedvelni, főleg, hogy ebben a körben kissé besokalltam már a progresszív szó látványától is, de egyre inkább úgy lettem vele, hogy azért ez egy jó lemez.
A zenéjük tetszik, és az egész összességében azért elfogadható számomra, mert a folk metalnak nem a hejehuja fajtáját képviselik. Masha éneke nem igazán tetszik, meg mióta a pécsi koncerten egy döglött állattal a nyakában lépett fel, egyértelműen ő a zavaró pont a zenekarban.
Nem bírnám ki még egyszer.
Elismerni sikerült, megszeretni nem.
Én is elég semlegesen állok a dologhoz, bár azt nem tudom letagadni, hogy még mindig megy a fejemben, hogy az élet egy végtelen szimfónia. Csak nem tudom, ennek örülök-e.
Debütnek ez nagyon jó, élvezettel hallgattam, bár végig volt valami hiányérzetem, hogy lehetne ez jobb is. Talán majd a következő, várom.
Úgy általában nem szeretem a Machine Headet, ez alól talán a Through The Ashes Of Empires képez kivételt, de az is csak talán. Aztán jött most ez, és meglepődve tapasztaltam, hogy egész színes, érdekes lemez lett, amit jó hallgatni, teli van dallamokkal, amit az ember megjegyez, tőlük kissé idegen, de jól alkalmazott megoldásokkal, amiknél magamban csak azt tudtam mondani: végre. Úgyhogy összmunkásságot nem nézve (érdekes lenne levonni pár pontot az eddigi lemezek miatt) ennyi az annyi.
Nekem valahogy a technikázás nem annyira tűnt fel a zúzás mellett, max a szólókban. A kedvenc számom a Silence, az úgy jól esik a végén.
Eredetiségvizsgálaton megbukna, viszont a hallásteszteken eredményesen átmegy. Szép jövőt kívánok a tornyoknak!
Az értékeit megízleltem, de összességében nem lett főétel. Csak ha már elfogyott a mustároskenyér is.
Néhány idétlen bukákolástól eltekintve nagyon jó zenét rejt a fura borító. Még később érettebbé is válhat bennem a zabolátlan hangjegytömegár.
Hallgattam és közben a tajgán láttam magamat, amint a ganéjkupacból felszálló párán keresztül a nyírfakéreg szütyőmmel vállamon komoran átbandukolok a szomszéd tanyán lakó önkéntes böllérhez, hogy ott mákteával öblítsem le az savanyúuborkás vodka maradványait a torkomból, amit a szokásos csütörtöki sámánná avatásom alkalmával képzeltem oda magamnak.
Szélsőségesen lassú. A doom metal grindcore-ja.
Progrockorgia! Nem csak az énekes hangja emlékeztet sok helyen a Leprousra, de annak lágyabb részei, megoldásai is. Habár a progresszivitás hegycsúcsán az egyik banda az meredek kiismerhetetlenen, a másik a nyugodtabb, lankás kaptatón húzódzkodik felfelé. Bárki is hozta hangpróbára, köszönet neki!
TENgernyi TENnivalóm TENg TENyérTENyészetem TENgelyén, amely a TENoros TEN-felé TENdál. Magyarul sokat rakom a lejátszóba a Ten lemezeit. Az idei nyitó dala meg viharjelzés nélkül csapott a mellkasom vérszivattyújába; kitörölhetetlenül.
Olyan, mint a sós kenyér: ha nincs más, akkor megteszi.
Soha nem akartam őket megismerni; nem is tudom, hogy miért. De ez a lemez a maga dallamosságával felvetette számmal a kifli forgástengelyének görbületét.
Rövid emésztési folyamata során nem sok hasznosítható került a véráramomba. Az viszont azonnal megforgatta hangulatom szélkerekét.
Nem jobb, mint a Ten lemeze, de nem is rosszabb! :-)
Az utóbbi hetek legtöbbet hallgatott lemeze.
Lehet, hogyha angolul énekelnének, akkor jobban megtetszett volna, bár nem ezért adtam csak 7-est. :-) ...azért Tetszett.
Sikerült végighallgatnom. :-) Semmi sem maradt meg bennem, csak a hangulata.
Az idei év legjobb prog. lemezei közt van!
Manapság ritkán hallgatok rock zenét, de ez tetszett. A gitárszólók tetszettek a legjobban!
Debütnek tényleg jó és remélem a köv. lemezre még jobb dalokat írnak.
Más lett, mint a 2007-es lemez. Ezért jár a + pont. Több meghallgatást igénylő lemez, ami aztán magával ragadja az embert. A Darkness Within c. dal meg akkora koncert nóta lesz, bár nem csak ez. :-)
A gityós miatt eddig ennyi. Nagyon tud!!!
A két prog. album mellett sajnos nem sok időm volt az emésztésére,de mélyen megbújva van benne valami,ami számomra nagyon vonzóvá teszi a hanganyagot.Aztán lehet sosem tör felszinre.Meglátjuk,megtartom,hallgatni fogom.Most nekem nyóc,aztán lehet tévedek...
Hát igen,számitani lehetett rá,hogy Arch mester jellegzetes orgánuma ill.előadásmódja megosztó lehet(imádom).Én amit a nevek alapján vártam,meg is kaptam,sem többet,sem kevesebbet.A Midnight Serenade topkirály,a többi szimplán zsir.Magasan átlag feletti prog.hanganyag.
Kezdetben komoly gondot okozott a vokál befogadása. Daniel de Jongh hangját eléggé jellegtelennek,a felsőbb tartományokban nem kicsit bizonytalannak,a keményebb részekben hurkalének tartottam.Aztán idővel megszoktam.Amit viszont nem sikerűlt,az a kelleténél nagyobb számban jelenlévő töltelékdalok mennyisége.Amelyik zenekar meg tud irni egy Reaching Home-ot az ne ködösitsen.
Bár üditőleg hatott rám az orosz nyelv használata,mégsem az Arcona lesz a zenekar,mely megszeretteti velem a műfajt.
Talán egy négynapos székrekedést követő kiadós bélsalak ürités okozhat akkora élményt,mint mikor a lemez végére értem.Nem zeném...
Meglátásom szerint azért brit barátaink sem mentesek az öncélú exibicionizmus vádja alól,de ezeket a pillanatokat olyan szertelen játékossággal teszik elviselhetővé,ami valóban leginkább a Leprousra jellemző.Azt azonban megjegyezném,hogy a cimadóból én 8-10 percet lefaragtam volna.
A Fates Warning kapcsolat ezúttal Marc Zonder személyében jelenik meg,bár túl sok teret nem kaphatott ütősünk,az albumot egyértelműen Gary Hughes énekhangja,dallamai uralják.A dalszerzői vénában most sem kellett,hogy csalódjak,legfeljebb az idő,mi megkoptatta már egy kicsit.
Az én készűlékem is hozta a hangzásbeli problémákat és engem a zene sem győzött meg igazán.Nem rossz,de még távol van a jótól.Köztes...
Egy újabb kis lépés előre.Az Unto The Locust rendelkezik a kezdeti idők fogósságával ill súlyával és tartalmazza a The Blackening-re jellemző összetettséget is.Ezen felűl a Machine Head még sosem volt ennyire dallamos.Engem tökéletesen megvettek,bár a maximális pontszámról egy sáskafasznyival lemaradtak(nincs bocsánat a nyúmetálkodás miatt)
Nem találtam kapcsolódási pontot a zenekar és köztem,ebben a körben én a dalok hiányát a Carnival Is Forever esetében tapasztaltam...
Nem nyűgözött le, de még sokra vihetik.
Hiányos másodfokú egyenlet. Nem tudok érdemleges kommentárral szolgálni, szimplán nem rántott be, ellentétben az új Haken, és DT albummal.
Nem győzött meg, ahogy az előző albumuk sem... bár azt, azért valamivel jobban szerettem.
Még pont belefér... pár hete hallgattam, akkor sokkal jobban tetszett (elég ritka eset).
Áh, ez meglepett! Teljesen illik a jelenlegi hangulatomhoz, ha máskor hallgatom tőlem se kapna pozitív értékelést. Ezért belőttem a kettő közé.
Nagy meglepetésként ért ez az album, főleg mert az elsőt nem szerettem különösebben. Másrészt ez a fiatal, komoly tapasztalatok nélküli zenekar képes volt egy ilyen mezőnyben, ennyire összetett, és sokoldalú anyagot összedobni... Már csak ezért letérdelek előttük. De jól néz ki a jövőkép, ha még csak most lendülnek bele! (Mellesleg én hoztam :D)
Five
Na őket megjegyzem és még előveszem, ha olyan lesz a hangulatom.
Soha nem szerettem őket, de ez az album meggyőzött. Nem fogok ismerkedni a régebbi anyagaikkal, de ezt szívesen meghallgatom bármikor.
Régi titkos favoritom, végül is ők ismertettek meg a death műfajjal. Minden velük indult egy fülledt áprilisi éjszakán, valamikor a Nihility megjelenése környékén.
Az Opeth abban volt nagy mindig is, hogy kerek egész dalokat tudott írni, pedig ebben a prog/death stílusban az egy nagyon nehéz móka. Utánérzés-szagú a Spires, van ugyan egy-két technikai bravúr, de az még édeskevés.
Ilyen szintű zenészektől én mindenképp többet vártam, ennyi.
Kellemes album lett. Elsősorban az énekes hangszíne tehet a magas pontszámról.
KIfejezetten unikális zenét hozott össze az Arkona ezúttal is, de összességében a Rode, Goi, Rode jobban tetszett.
Van néhány funeral doom banda akik művészi szintet képviselnek - Colosseum, Esoteric - ezt a kimagasló eredetiséget, ötletességet(!) messze nem hallom a Comatose Vigilnél.
Manapság nem a kiemelkedő hagyományos prog lemezek idejét éljük, szerintem a 98-2005 közti időszak volt nagyon fincsi ebben a tekintetben. Tekintve hogy sem az új Symphony X, sem az új DT, sem Arch/Mateosék próbálkozása, de még a régebben fantasztikus Redemption se vett le a lábamról, így igen, valóban az idei év eddigi legjobbjai közt van a Visions. Csak ne lenne olyan rossz a keverés...
A teljesen elcseszett basszusgitárhangzást leszámítva egész izgalmas!
Biztos bepótolom majd a jövőben a fontosabb Machine Head kiadványokat, de most, erre csak ennyi...
Ilyen szürke albumot, egy ilyen nagyra tartott bandától ritkán hall az ember.
Jól elmentünk egymás mellett.
Az biztos, hogy ebben a stílusban nehéz lesz felül múlni az Arkonát. Viszont nekem az előző két tízpontos korong után ez egy leheletnyit gyengébb.
A nem túl sűrű funeral doom mezőnyből nem igazán emelkedik ki. Az új Esoteric lemezig előételnek megteszi, ha már lassan úgyis itt az ősz...
Annyira nem az én zeném, hogy szinte észre sem vettem, hogy már nem szól a háttérben.
Gyengécske, mint a Burn My Eyes óta az összes alkotásuk.
Az egész album kicsit tompán szól. 3.szam nagyon szép +1 pont.
A zene tényleg nem rossz. Az ének viszont egy gyenge Bruce Dickinson utánzat.
Tetszik és kész.
Sosem szerettem a folkot.De ami profi az profi(csak a zenére gondolok).
Én megpróbáltam meghalgatni de nem sikerült. Majdnem lefejeltem az asztalt úgy elálmosodtam.
Az én thrash fejembe nehezen maradnak meg a progresszív dolgok, föleg a digitális részek.
Nyugis cucc. Talanas után halgatva szabályosan simogatta a fülemet. És jólesett.Teljesen más világ de ez is ér annyit.Majdnem.
A basszus hangzás tényleg rossz. Fél pontal jobb mint a Textures.
Kellemes csalódás. Jó megoldások, kemény riffek és még egy kis dallam is szorult bele. A 2.szám eleje lenyúlás a Lost Mind-tól :)
Frankó ez csak túl tömény.
Zeneileg nagyon erős az Opeth-párhuzam, az ének viszont nagyban különbözik Akerfeldt dolgaitól. Egyébként ha az Opeth már nem térne vissza a progresszív death metalhoz és maradna a nosztalgia/prog./art rocknál, akkor a Spires-féle bandák akár jó kis hiánypótló, űrkitöltő funkciót is el tudnának látni...
Lásd kritika!
Lásd kritika!
A folk metal legalább annyira távol áll tőlem,mint a funeral doom. És az utolsó előtti, harmonikával, füttyögéssel, meg ki tudja még mivel operáló nóta szerintem bőven kimeríti a "hejehuja", vagy "ihajjcsuhajjj" fogalmát. A végén az a "lajlalajlázás"... Ehhh...
Embert próbáló feladat volt végighallgatni, mert a 3 nóta 72 percben előadva igencsak megfeküdte a gyomromat. Mit mondjak, a funeral doom se fog soha a kedvenc stílusaim közé tartozni!
Szerintem jöttek azért ki idén is jófajta hagyományos prog. lemezek, és jómagam is próbálkoztam egy pár ilyen bemutatásával (persze ami nekem jó, nem biztos, hogy másnak is...:D). Ezzel együtt a Visions valóban az ez évi élvonalban szerepel az én értékítéletem szerint is.
Five
Valóban jóféle zene, egy párszor elő fog még kerülni a jövőben! És a borító se rossz, kár, hogy nem sikerült feltölteni!:(
Ha Gépfej, akkor nálam úgy tűnik az "égős" lemezeik (Burn My Eyes, The Burning Red) a nyerők! Eddig a Superchargert tartottam a leggyengébb albumuknak, ami a szerintem nagyszerű, sokak által a porig alázott Burning Red egy gyenge utánérzete volt. Ezen az új lemezen meg újfent erőltetik a Blackeningen megkezdett álprogresszív szerkezetű, hosszú dalokat és van itt minden, mint a búcsúban: szimfós betétek, ikergitár szólók, gyerekkórus...szóval giccs hátán giccs. Első hallgatásra még ennyi pontot se kaptak volna, de aztán rájöttem, hogy vannak azért jobb megoldások is, de szerintem ennek a bandának nem áll jól ez az epikus vonal.
Nem kevés Meshuggah-ízű témával átitatott technikás death metalt nyomnak a lengyelek, ami nagyon rendben is van, de a vokál túl egysíkú (mint a "Mesügénél" is) és a zene is elég tömény. Az utolsó, akusztikus, instrumentális, fájdalmas dal viszont kifejezetten jól esett!
Most még "csak" egy kellemes (ős-Opeth) nosztalgia, következő 1-2 lemez után lehet ebből jóval több is!
A zenei tudás megvan, de a többi abszolút felejtős, gyenge album. Pedig kitartó voltam: többször nekifutottam, viszont csak egyszer bírtam egészében végighallgatni, utána semmi nem maradt meg belőle. Inkább megyek Hakent hallgatni!
Az előző lemezük picit jobban tetszett. Ez nekem már-már túl slágeres néha. Ettől függetlenül nem rossz, mert kell az ilyen is (és mondjuk matekos zúzás is van itt-ott). Nem unatkoztam hallgatás közben, bár nem is éreztem túl erősnek mindenhol. Egyelőre lentről építem a pontszámot, meglátom mennyivel ér majd többet hallgatásról-hallgatásra.
Virivel egyetértek! Már régóta megismerkedtem a Slovo-val, megvan a saját stílusuk, egyéniségük, egy igazi gyöngyszem!
Bizonyára merész próbálkozás volt beajánlani :) Funeral doom-on belül is kevés témával dolgoznak, de a hangulatos szinti szőnyeg miatt (is) egyáltalán nem unalmas zene. Végig ott van a súly, mély hörgés, fájdalom, mint egy halódó, őszi természet szépsége, mindez nagyon minőségi formában, erőteljes hangzással. A nagyoktól (Esoteric, Colosseum, Shape Of Despair, esetleg Evoken - ezeket tudom én is említeni) picit alulmaradnak, de ez alig vesz el valamit az értékéből. (A fergeteges sebességével valószínűleg sereghajtó lesz, de ez egy szűk rétegnek szóló zene.)
Az Év legkellemesebb csalódása! Prog.rock/metal lemezre mi a 10 pont, ha nem ez?! Nagyon kellemes, izgalmas, bombasztikus lemez, néhány szintitéma, megoldás meg önkéntelenül elégedett, széles vigyorra késztetett. Lehet, hogy tudnak majd még ennél is többet, de én lazán megadom a 10-est akár legközelebb is. (Ui: csak még egy példa: az Insomniában az a C64-es effekt modern köntösbe ágyazva milyen óriási megoldás már, így kell ezt csinálni anélkül, hogy még véletlenül is gagyinak tűnjön!)
Néha a jóból is megárt a sok. A gond az, hogy ez nem is jó, legalábbis számomra totál semmilyen az egész.
Ígéretes!
Sosem hallgattam őket, ez a lemez meg pláne nem győzött meg. Vannak jó pillanatai, de ez kevés a megváltáshoz.
Matekos, arcletépős, okosan felépített, jófajta technikás death lemez. Többet kár róla mondani, hallgatni kell!
Valóban nem eredeti és valóban kissé túl hosszú, de jó összerakott, alapvetően élvezetes lemez. Ha már a régi Opethet feltehetően végleg elveszítettük, lehet ez is egy kis hiánypótlás.
Ez bizony számomra jó nagy csalódás, elfeledkeztek a dalokról alaposan, és a baathory által említett időnkénti fülbántó nyivákolás sem áll messze a valóságtól.
Nekem első találkozásom ezzel a zenekarral, de azt hiszem ez alapján vissza fogok ásni...
Szeretem a kelet-európai folk metálokat.
Én a Perszepeta által említett szűk réteghez tartozom. :-) Csak azért nem kap többet, mert azt a nagyágyúk (Mournful Congregation, Esoteric) közelgő lemezeire tartogatom (ha valaki be meri ajánlani őket :-)).
Zene és nem magamutogatás. Ez már önmagában egy nagy érték. Kerek egész és jó dalokat hallhatunk, magas szinvonalú anyag.
Tökéletesen semleges.
Tényleg egész érdekes, bár a hangzás (legalábbis nálam) nem az igazi, a zene az figyelemre méltó.
A Burn My Eyes volt az egyetlen Machine Head lemez, amit rongyosra hallgattam, a többi csak átmeneti vendég volt nálam. Ez is akként végzi.
Valóban kitűnő technikás death metál.
Olyan volt mint amikor minden boroshordóba belekóstolunk hogy melyik a jobb,de mi egy üveg pálinkával megyünk haza!Sok volt a témafelvonultatás alig hallottam valamit kétszer!...Azért a szemem rajtuk lesz a jövőben!
A gitár témák kedvemre valók voltak,de az énekes magas hangfekvése már lefárasztott!
Igazából nem tudtam hova tenni,de az is lehet hogy most nekem van olyan kedvem hogy ez most nem ütött szíven!? Na mindegy,egyenlőre kóstolgatom!
Kellőképpen autentikus,csak egy bajom van, hogy én nem szeretem a keleti,szláv retyerutyákat! Ezt leszámítva nem volt rossz!
Nincs szívem kevesebbet adni mert a minimum elvárásokat teljesítették!
Progresszív körökben nem vall szégyent! A zenekari külsőségekről most nem szólnék!
Mindig is tudtam értékelni a rock zene eme kibontakoztatását,csak nem ugyanabba a mérlegben mérem meg,amiben a darált húst szoktam!
Volt benne valami idegbajos amitől egyből bejött!
Burn My Eyes...igen,ők azok akik a csúcson kezdték,onnan jönnek lefele! Majd a tíz tonnás kalapács lehúzta őket legalulra!És most talán visszafordulnak a csúcs felé!
Fincsi death ömledék annak rendje és módja szerint! Ebből a brutalistból jutthatthatnának a Spires zenekarnak is!
Megkerülhetetlen, hogy ne hasonlítgassuk egy korszakalkotó skandináv zenekarhoz, ez tény. A korai időszakukra hajazó, szerteágazóan komplex muzsika ez, sok gitárral és a duplázó sem fog berozsdálni...
Jó hangzású, profi proggi anyag. A kifejtős dalokban sok a felesleges téma, ezeket öncélúnak érzem és legszívesebben átpörgettem volna.
Sikerült egységes lemezt csinálniuk. Mindezt úgy, hogy a progressziv részek még finomabbá, az énektémák pedig fogósabbá váltak. Az életmű legjobb albuma. Szeretném ezt legközelebb is leírni....
Orosz pagan/folkmetál anyanyelven, ahogy kell. Ebben a stílusban ezt a teljesítményt csak megközelíteni lehet, felülmúlni nemigen. Minden lemezük kincs és egyre jobbak! (Érdemes a koncertlemezekbe is belefülelni.)
Hosszúnak tényleg hosszú, de minden műfaji kritériumnak megfelel és néha nagyon jól esik hallgatni. Mondjuk a család nehezen viselte...
Nem korszakalkotó lemez, de erős mindenképpen. (Sokszor jutott eszembe az Eloy neve is, akik a 70-es évek második felében monumentális albumokat adtak ki, ennek ellenére méltatlanul kevesen ismerik őket idehaza.)
Kellően családbarát és egyébként sem rossz zene ez. Az más kérdés, hogy valszeg többet nem fogom meghallgatni.
Az elkötelezettség hallható, jó a hangszeres munka is, már csak a dalszerző(ke)t kéne nógatni. Talán a következő lemez előrelépés lehet ilyen téren is. Addig csak szimplán jó!
Hamar eltűnt a zenekar a látóteremből, pedig a Davidianra nagyokat zúztam akkoriban. Ez már nem érint meg igazán.
A technikás deathmetál mesterei, akiket még a tragédiák sem tudtak visszavetni. Még mindig a szakma élvonala, bár nekem hiányzik Vitek különleges dobmunkája. (R.I.P.)
Burn My Eyes: 10; The More Things Change: 10; The Burning Red: 8; Supecharger: 7; Through the Ashes of Empires: 8,5; The Blackening: 7; Szóval számomra a MH hanyatlik. Még a nu metalos korszak sem jelentett akkora csalódást (mert az beért nálam idővel), mint ez a mostani.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 190. 191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. ... 498. Full screen Vertikális nézet
2011. október 8.
baathory bahon bush csokiice Grimmjowgod insomnium jpeter lostmind17 oldboy Perszepeta Pistike66 rudolftor viribusunitis ∑:
1. Grimmjowgod
Haken
Visions
6.5 9 8 8 10 8 6 5 9 10 8 7.5 7 7.8
2. bush
Textures
Dualism
7.5 8.5 9 7 6 8.5 7 7.5 8.5 7 8 6.5 9 7.7
3. viribusunitis
Spires
Spiral of Ascension
8 8.5 7 8 6.5 5 7 6 8 8 8 7 10 7.5
4. rudolftor
Talanas
The Waspkeeper
8.5 6 7 6 8 7 7 8 7 7.5 7 9 7.5 7.3
5. baathory
Machine Head
Unto The Locust
9 9 9 9 9.5 5 6 8.5 5 6 5 6.5 6.5 7.2
6. Pistike66
Arkona
Slovo
7.5 5.5 7 6 5.5 8 9.5 6 4 9 9 7 9.5 7.2
7. Sheol
Decapitated
Carnival Is Forever
6 5.5 7.5 5 9 5 7 7 6 9 9 7.5 9 7.1
8. oldboy
Arch/Matheos
Sympathetic Resonance
5.5 6.5 7 9 7 5.5 5 5 9 5.5 4 6.5 7 6.3
9. bahon
Ten
Stormwarning
6.5 9 7 7.5 5 7 4 7.5 5 5 5 6 6 6.2
10. Perszepeta
Comatose Vigil
Fuimus, Non Sumus
2 2 5 4 7 5 7 2 4 8.5 8 5 7.5 5.2
∑:
6.7 7 7.4 7 7.4 6.4 6.6 6.3 6.6 7.6 7.1 6.9 7.9 7
bahon 2011. október 7., péntek, 22:40
bahon
Csatlakozott:
2007. március 29.
Hozzászólások: 2837
Csokiice, jubilálsz!
Pont egy éve léptél fémforgácsba. És azóta bizonytalan a járásod erős mágneses tér közelében. :-]
Perszepeta 2011. október 6., csütörtök, 23:11
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Válasz Pistike66 üzenetére:


Az Esotericnek biztos hatalmas sikere lesz. |-D

Jah, hátulról nézve :-D
A pontszám kb ilyen lesz: (yes)
Pistike66 2011. október 6., csütörtök, 14:24
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Perszepeta üzenetére:

Pistike! Úgy látom itt senkinek sincsenek alvászavarai, úgyhogy az "esti meséket" hanyagolom én is :-D Nos igen, az új Esoteric-ig biztosan :-p

Az Esotericnek biztos hatalmas sikere lesz. |-D
Perszepeta 2011. október 6., csütörtök, 11:34
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Pistike! Úgy látom itt senkinek sincsenek alvászavarai, úgyhogy az "esti meséket" hanyagolom én is :-D Nos igen, az új Esoteric-ig biztosan :-p
Enysmon 2011. október 6., csütörtök, 01:00
Enysmon
Csatlakozott:
2010. február 18.
Hozzászólások: 77
Ne légy kishitű! |-D Lesz ez még így se'!:)
--
Aki helyes felismerésekre vágyik, annak előbb helyénvaló kételyeket kell támasztania.
Caayn 2011. október 1., szombat, 20:32
Caayn
Csatlakozott:
2004. szeptember 3.
Hozzászólások: 2224
Válasz bahon üzenetére:


Viszont "all-fazonírozós" band. (whistle)


Sajna nem látok a kisestélyik alá, de ha te mondod... (hrhr)
bahon 2011. október 1., szombat, 19:31
bahon
Csatlakozott:
2007. március 29.
Hozzászólások: 2837
Válasz Caayn üzenetére:

Hé, az egyik csajnak szakálla van! (hrhr) Ja, hogy ez nem "all-grill" band? |-D

Viszont "all-fazonírozós" band. (whistle)
Sheol 2011. október 1., szombat, 15:55
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Elnézve a lányokat én csak kedden és pénteken "dolgoznék". (yes) (hrhr)
--

© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.079 seconds to render