Nyammogtam a lemezen majdnem 2 hetet, mert bíztam benne, hogy megtetszik, csak idő kell neki. Sajnos nem így lett. Pár percre is nehezen tud lekötni, nem még hetvenre.
Liechtenstein sem a metal zene fellegvára, hiszen a metal archives is mindössze 8 bandát ismer onnan, amiből 5 az aktív. :D Na, ha ezen kis érdekességen túllépünk, akkor egy igen kellemes zenét rejtő korongot hallhatunk a Catharsis személyében. A zenei alap megletősen kemény, a torzított gitár végig domináns, sok gitárszólóval is színesítve a muzsikát. Ezt a keménységet erősíti a sokszor felbukkanó marcona férfi hörgés is. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Sabine-t felváltó Sandra hangja nagyon jó, már a Dreams of Sanity-ben is imádtam. (oldboy koma, az általad használt jelzőket tényleg nem értem ebben az esetben.)
A COB-ot sem szeretem már manapság, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire élveztem ezt.
Na, elővettem a Dismember - Indecent And Obscene CD-met, direkt azért, hogy megnézzem mit tud ez a lemez egy olyan albumhoz képest aminek a stílusában vitézkednek. Hát jelentem, elég keveset. Hol vannak itt olyan dalok, mint a Skinfather, vagy a Dreaming In Red? Bántani nem akarom túlságosan a bandát, mert dícséretes, hogy próbálnak életben tartani egy zenei stílust, de túlzásokba sem esnék velük kapcsolatban. (Ja, és az említett 17 éves album hangzása is odaver ennek.)
Igyekeztem, de a háromnegyedénél nem bírtam tovább, és feladtam. Szóval HP ide vagy oda, az önsanyargatást nem nekem találták ki.
Elég jól tolják az arcok ezt a fajta muzsikát, csak hát németül és arctalanul.
Az előző lemezükre még 6 pontot adtam, szóval vagy az volt jobb, vagy túl öreg vagyok már az ilyen bohóczenéhez. Nem semmi akit ez szórakoztatni tud!
Régi kedvenc bandámról van szó, és én nem csalódtam bennük most sem. Ilyen különleges zenére nem adok ennél kevesebbet akkor sem, ha az előző albumot jobbnak is tartom valamivel.
Az énekes faszit ki kéne vágni a bandából a feleslegesen durva zenei részekkel együtt, és maradna egy 10 pontot érő csodálatos muzsika. Így azonban...
Az egész albumról csak a Rise c. dal tetszett; ami nem sok, valljuk be!
Már régen esett ilyen nehezemre valamit meghallgatni.
Semmi okot nem látok rá, hogy nagyon lepontozzam. De lehet hogy csak azért mert jó kedvem van...:)
A pontszám önmagáért beszél. Nagyon szeretem a svéd típusú death metalt, függetlenül attól hogy ki fia-borja csinálja vagy hogy kópia-e avagy nem.
Összeségében ez egy nagyon élvezetes és jó lemez lenne, csak az a fránya utolsó nóta valahogy mégis lehúzza az egészet.
Az az igazság ez a pogány fekete fém vonal sosem volt a szívügyem, de el kell hogy ismerjem:ami jó az jó
Nem tudom a többiek mitől vannak úgy oda, de ez annyira nem is rémes. Igaz nem is fog konzerválódni a lejátszómban. Szummázva: többet ér számomra mint bármelyik pogány móka metál brigád lemeze, mert ez tényleg egyedi cucc.
Ez az első találkozásom ezzel a csapattal, de már előtte nálam be voltak téve a okkult, igazi black csapatoknak kijáró kalapba. Ehhez képest kissé csalódnom kellet, nem erre számítottam. Ez az atmoszféra, hangzás, hangulat nem jön be nekem. a hosszáról ne is beszéljünk.
Pedig úgy általában elmondható, hogy vevő vagyok a heavy metalra,a jó heavy metalra, de ez itt nem az. Akkor inkább a legutóbbi PF lemez, hogy csak német lemezt említsek.
Hidegen hagy, mint az üzbég tőzsdeindex alakulása.
A metál zene érvényesüléséért vívott reménytelen harcban az Epica egy gigantikus atombomba gyújtású hidrogénbomba, míg az Elis csupán egy szemérmes durung köröm alá beszúródó szálkája. Nyugalom, az arányok jók, csupán a naprendszer méretét kell viszonyítási alapnak tekinteni.
Pírítsanak meg vajon, fűszerezzenek lestyánnal, tálaljanak tökmagolajos tarkababbal, a Norvégiából disszidált zenészek zajhalmaza akkor is tetszik. A károgás szörnyű, a minőség sem tökéletes, de olyan jó hallgatni a sokszor átvett tételeket újra!
Jól látom, hogy '92-óta ez az első lemezük? Lassan készítették, viszont nagyon elkapkották. Magasra tették a mércét , de a kommerszebb zenéhez szokott hallgatók madártávlatból figyelhetik, ahogy leverik azt. Inkább főzzenek sört!!!
A Tappancs erdei kalandjai cd után a S.D.S tetszési indexe valahol a felhők fölött tetőzött. Másodjára viszont győzedelmeskedett a gravitáció. Viszont érdekes, hogy miközben hallgattam megkívántam a rizseslecsót. Eltelt pár nap és szépen lassan beérik nálam a lemez.
A dajcs engem nem mindig zavar (ausgedombt-on nevelkedtem), de itt förtelmes orgánummal párosodott, ami legalább olyan életképtelen, mint a hallássérült denevér. Viszont a zene, hmmmm!
Ez bizony szaftos! Kusturica-operett faringitiszes énekessel, csapnivaló dobbal, melyben a kommunista indulóktól a filmzenékig minden meglelhető. És nicsen benne egy perc üresjárat sem; ritka ez, kérem.
Eme fantáziában szükölködő nevű formációnak sikerült alulmúlnia az előző lemezét.
Ez szíven talált, mint kismókust az úthenger! Anno James Horner Braveheart kaziját hallgattam a legtöbbet; ez a lemez meg felidézi bennem a régmúlt idők hamvadó fiatalságát, amikor még foggal törtem a mogyorót, hogy imponáljak.
Töredelmesen bevallom, hogy a gyilkos sugárzás ezeddig elkerült. Szűz füllel hallgatva a lemezt harmadszorra sem rossz. Hogy miért nem lelkesedek jobban, amikor pl. a 7. tételben a Pink Bubbles Go Ape hangulata ugrott be (de miért pont az...)? Talán mert a Rise refrénje túl Stratovarius Black diamond-os, a 4. számé Manowar Currage-es, a címadó csak a kollégák dühítésére való, a többi meg csupán jó, de ismerős. Meg sem ingatta a régi Helloween márványszobrát a kedvenceim csarnokában.
Az "ének" egysíkú és fantáziátlan, a zene pedig elnyújtott rétestészta.
Kiemelkedő momentumok nélküli énekesnős (gothic) metal, ahol a csaj hangja sem 100%-os. Ezzel nem lépnek feljebb.
A helyükben a Nagy Fal túlsó felén, hazai pályán evezgetnék, mert nemzetközi vizeken ez a kínai Bodom-csónak nem élne meg egy komolyabb vihart. Miao(u) :) és társai számára Finnország még messze van.
A zúgó, búgó ódon (értsd szar) hangzás mögül nincs türelmem elővadászni a kicsit is értékelhető momentumokat.
Név és cím alapján vmi elviselhetőbb core-ságot vártam, erre jött ez a valami, ami alapján leginkább a lágy halmazállapotú output-termék jutott eszembe.
A zene kifejezetten hallgatható, az acsarkodás viszont már a második szám után fárasztó (elviselhetetlen).
Inkább szake készítésbe fogtak volna a derék japánok. A zene témát meg hagyták volna másra.
Ez a nyavajgás adná az ún. görög pluszt az átlag black metalhoz? Azta... ez így elég meredek.
Naja, mindjárt színesebb és jobb az összkép, ha a metal (még ha az csak megbízhatóan átlagos is) is megérkezik az Eluveitie zenéjébe. Az előző albumot a fém hiánya okán lapoztam is, ez viszont marad.
Nagy lendülettel álltam neki az új GR cuccnak, mert mind a Majestic mind a LOTFII csak kérdőjeleket hagyott maradandó zenét nem nagyon. Nagy volt a várakozás, és azt kell mondanom a pofáraesés is. A lemez közepe úgy ahogy van lazán felejthető kategória. Vazze Kai, szedd má' össze magad!
A kisebb problémám az, hogy meg kellene találniuk a saját hangjukat, a régi Katatonián át az Opethig sok minden beugrott ugyanis. 70 percet meg még nem tudnak normálisan kitölteni.
Kevés esetben harmonizál egymással a női vokál és a monoton hörgicsélő.
Úgy általában jellemző a távol-kelei országok metálzenéjére hogy baromi nagy fáziskésésben vannak a zenei trendek terén. Végülis nem vészes, és én magam is hosszú ideje nem hallgattam már hasonlót...ezért is nem köpte ki a lejáccó.
Szerintem a death metálnak ebben a klasszikus érájában /értsd 15-20 évvel ezelőtt/ egy képzeletbeli hangpróbán sem ért volna el kitörő sikereket.
Szerencsére akkora válságban nincs a metálzene hogy ilyenre fanyalodjak.
Nyitott könyv számomra az itt hallható dalok. Minden hangja ismerős valahonnan korábbról.
Jó kis repeszgránát ez az album, be lehet dobni a közösbe robbantani :D Azért a kattant zenéknél is van egy határ...
Hatalmas pozitívum, hogy a zenét meghallva akár asszociálni is tudunk a banda nemzetiségére, köszönhetően a jellemzően görögös "ízvilágnak". A gitárok is ügyesen hozzák a folkos dallamokat...negatívum: uccsó három nóta erősen töltelék, a feldolgozás meg kegyetlen rossz.
Valószínűsítem hogy ők maguk sem gondolták, annak idején a Spirittel ellőtték az összes puskaporukat hosszú időre. Abszolút újdonságként hatott, és akkor itt vagyunk a jelenben egy újabb erőltetett folytatással. Sokak nyivákolása jogos a cucc kapcsán.
A legutóbbi Land of the Free II nem volt ugyan egy hűdenagy alapvetés, nekem mégis messze jobban bejött. Amit most hallok az tipikusnak mondható germán sablonmetál - az ásítózós fajtából. És hogy olyan messzire ne menjünk, akár a Majestictől is fényévekre van.
A Cease to Be majd 2 perces kicsit pszichedelikus rockba hajló szólója után érzem úgy hogy nem menthetetlen zene ez. De hogy nehéz falat az hétszentség.
Nem lesz sokat hallgatós de azért jó kis alapanyag ez!
Azt hallom hogy a COB illetve az ezredfordulós finn bandák igencsak nagy hatással voltak barátainkra. Nem írtak épp rossz dalokat de ennyire nem szabadna majmolni a hatásaikat.
Élvezeti értéke mint a csiszolópapírral való törölközés.
Küzdöttem vele rendesen.
Vargék kicsit más szemszögből közelítik ezt a pogány témát az Eluveitiehez képest ám fogós dalaikkal egészen lekenyereztek.
Biztosan nem válik a becsületemre de nem tudtam végighallgatni. A harmadáig jutottam de nagyjából sejtem miről maradhattam le....adok erre az eddig elért átlaghoz hasonló pontot, így lényegében nem szólok bele az átlagba!
Némelyik dalban megszólal ez női hangon előadott mekegés vagy bégetés hát falra mászom tőle. :))) Egyébként ja különleges, a dob monotonitásával azért kezdhettek volna valamit.
A Metálos részek gyengék, mondjuk ki. Épp ezért tetszett módfelett a tavalyi gitárokat hanyagoló lemez.
Azért nem játszott a Gamma Ray mindig ilyen kiismerhetően egyszerű zenét szóval nem tudom most mi történt.
Erősen hangulatfüggő. Játék közben a hátsó lebeny leszedálására tökéletesen megfelel, csak akkor ugye az érdemi figyelem nem oda irányul. Ha odafigyelek, akkor meg a hátsó lebeny baszogat valami elfoglaltságért.
"Visszaaaa! Támad megint! Óly de, olyan hülye hangja van, én nem tudom milyen állat, de borzalom!"
Tüzesz szárkán játszani metálocka. Kicit cípősz, nem cípősz.
Pavlovi reflexel kapom elő minden egyes alkalommal a Dismember - Death Metal lemezét, amikor ezt elindítom. Olyan ez, mint mikor sütit eszek. Szeretem a sütit, de utána ha nem kapok húst, akkor helybenpörgök és morgok.
pssszt! Te ott! Igen, kedves farkasok közé keveredett prograjongó, aki szégyenlősen megbújsz az előszoba szegletében. Gyere csak közelebb! Valamit súgok a füledbe! Ez egy baromi jó prog. anyag. Ne higyj a többieknek, azok csak a fröcsögő belekhez és elmetszett torokhoz értenek igazán! :D
Ez a tökéletesen felesleges, klisékben tobzódó kolbászblack mindíg is németorszég specialitása volt. Most sem csalódtam bennük.
Éppen azon filóztam, hogy csak kellene hallgatni egy kis Boban Markovic-csot, vagy egy kis Rhapsodyt, esetleg egy kis Bal-Sagoth-ot, netán valami könnyed trágyablacket, miközben pici japán emberkék ugrálnak a háttérben. Itt most egyedi akciós csomagban "négy az egyben", csak most, csak neked, mert megérdemled!!! Mókametál, némi humorérzék nélkül veszélyes!!! :D
az első pár szám okozta heveny izgalom az idő előrehaladtával csúfosan elvérzik a monotonitás oltárán.
Na gyorsan túltettem magam rajta. Hát számolgattam, hogy hány nóta van még hátra, vágtam a centit rendesen, de becsülettel végigment. Egyszerűen nekem ez nem és kész. Evvan. (már csak az új Dalriada hiányzik a boldogságomhoz :D )
Annyira tudtam, hogy Caayn ezt fogja ajánlani!!!! (meg reméltem is, hogy nézne már ki a világ, ha nekem kellett volna ajánlanom! :D) Naszóval! A 98-as sorszámú HP-n akkorát csalódtam az aktuális Ramma Gay albumban, hogy földig pontoztam és Kai Hansen woodoobabát bökdöstem egy hétig. Meg lett az eredménye. Ez kérem ismét egy baromi izgalmas, kiváló nótákkal teli album lett. Az egy szem, viszont annál vastagabb minusz pontot a címadó tétel kapja, ami nagyon nem hiányzott a lelkivilágomnak. Sokathallgatós album lesz ez a közeljövőben.
Egyetértek oldboy-jal. A zene tökéletes, de az ének- hörgésen kellene javítgatni, hogy kicsit változatosabb legyen. Akkor 9- 10 pontos is lehetne nálam.
Legjobban a Des Lebens Traum tetszett. Sajna kicsit unalmas, közepes lemez.
Tucatlemez, de nem olyan rossz.
Rosszabbra számítottam az elején, de végül is elég korrekt hallgatnivaló. A 90-nes években azért más volt a hangulata minden zenének. A rossz is jobbnak tűnt egy picit, mert kevesebb volt belőle.
Ez valahogy nem jött át. A Pain Of Salvationnek a nyomába sem ér!
Eredetileg ezt az albumot szerettem volna ajánlani, de megelőztek. Korábban nem ismertem Őket, így meglepett, hogy milyen kellemes muzsika. Nálam a HP ( talán ) legjobbja!
Én jól szórakoztam. Idétlen, de kellemes katyvasz.
A kezdetek óta hoznak egy közepes szintet. Számomra se nem jó, se nem rossz amit eddig csináltak. Az AEALO talán a legjobb produktumuk.
Alpesi csuhajkodás göteborgi fűszerezéssel a második szomszédból.
A PowerPlant albummal ismertem meg őket ( 8- as ) és ahhoz viszonyítva ez ennyi.
Hálistennek a zene nem a szokványos doomhalál kombó. A vokalista kúrja el a pontokat, hogy gargarizálna hurkazsírral!!!
Valahogy ez így baromira nem passzol. Egyedül a zene (nevezhető) jó(nak), a vokalizáció kevésbé.
Valóban felesleges, ráadásul a jellegtelenbe hajló Bodomot célozták meg xD Annyiban nem felesleges, hogy ezzel Kína is megmutatta magát :) Ui.: azóta rájöttem, hogy többször meg sem hallgattam xD, ezért a korrigáció
Ez bizony tökéletes reprezentációja a régi svéd death metál vonalnak. Egyediség? Pfff. Kit érdekel? ui.: én is meghallgattam az említett Dismember alapművet, ezért a korrigálás :)
Érdekes zene, valamiért mégis idegesített :/
Az elején még lekötött, aztán egyre unalmasabb, és fárasztóbbá vált.
Kis darabokban adagolva fasza, de egyben...
Teljesen semleges.
Összesen két számot hallgatok meg tőlük, az sem ezen az albumon van...érdekes, mert az összetevők jók, de nem tudják összerakni...
Kezdetben nem lelkesedtem, aztán az első néhány szám hallgatása közben igen, aztán a 4-ről gyorsan léptettem a kövire, aztán megint nem lelkesedtem. 5 éve még tetszett volna, azóta másfelé zenei-szociálizálódtam (hrhr), szerencsére.
A zene simán megér 8 pontot is! Különösen tetszik a bőgős játéka, aki tök olyan, mintha végig fretless basszuson csapatná! Bár valószínűbb az effektek használata... Viszont a vokalista által bemutatott monoton hörgés nálam sokat ront az összképen! Érdemes lenne próbálkozniuk némi dallamos énekkel! Szerintem egy jó helyre beszúrt dallamos sor, versszak csodákra lenne képes! Hátha legközelebb ezt is megtapasztaljuk!
Egész kellemes darkos, gótos, popos, énekesnős zene ez. De ahhoz túl lityi-lötyi, hogy a címben szereplő érzést át lehessen élni hallgatása közben!:(
Úgy tűnik a kínaiak mindent tudnak hamisítani!Még skandináv melodikus death metalt is!:) Bár a "hamisítvány" színvonala még nem éri el az eredetiét, előbb-utóbb még az is lehet, hogy el fogja. Főleg, hogy manapság már nem csak a bóvli, de az eredeti cuccokat is Kínában gyártják... Mindenesetre a 2012 óta tudhatjuk, hogy ha death metalban még nem is, de gigantikus acélbárkák gyártásában a kínaiak a császárok!:)
Bár ez sem az én zeném, mégis csakúgy, mint a burzsoáziának, ennek a lemeznek is van egy diszkrét bája!:) Szinte árad belőle a garázs, a jó értelemben vett amatőrizmus "szelleme"! Fogom még hallgatni, ha nem is rongyosra, de egyszer-egyszer!
Gyerekek! Most komolyan! Ki gondolta volna, hogy egy Shaolin Halálbrigád nevű formáció valami brutális extrém metal helyett Pain of Salvation-rokon prog. rock/metalt nyomat? Mert én nem az tuti! De nem bánom, hogy így van, ugyanis ebben a fordulóban ez az album áll legközelebb az ízlésemhez! Nem kiemelkedő, de mindenképp jó, érdekes zenét rejt a korong. A keleti harcművészetekhez kapcsolódó koncepció már csak hab a tortán!
Nem elég, hogy károg, mindezt németül teszi!:)Brrrrr!!! Nekem ez már túl sok(k) a jóból!
Előre leszögezem, hogy az egyik legjobb tulajdonságomnak azt tartom, hogy van humorérzékem! Ráadásul nem tartozom az "értem a viccet, csak nem szeretem" kategóriába se! Kis adagokban ez az album is elmegy, viszont ha jól akarok szórakozni egy japán alkotáson, akkor inkább megnézek egy Kitano, Miike, vagy Ishii filmet! Azért a politikai korrektség nevében magkapják ugyanazt a pontszámot, mint az elvtársak!:)
Héhééhéééhéhéé...nem rossz lemez ez...héhéééjéhéjéé...de nem is "rohadt" jó...héjééhééhéhééé...hogy a banda nevére is utaljak:)...héhéjéjéhééé...
Ha Svájc, akkor: óra, csoki, Federer; semmint folk-core!:)
Na erről a lemezről sem tudok ódákat zengeni... Bár a második felében némileg erősebb nótákat kapunk az első 5-6 dal nem nagy eresztés. És vagyok annyira következetes, hogy ha az előző fordulóban az Astral Doors kapcsán megemlítettem a gagyi szövegeket, akkor itt is meg kell jegyeznem, hogy a címadó nóta szövege vérciki! Zeneileg meg tiszta Priest... És a borító láttán is kínos mosolyra görbül a szám.:)
Egyelőre nem tökéletes, de igencsak ígéretes, legnagyobb hibája valóban az ének monotonitása. Ha ebbe legközelebb több változatosságot visznek, nagy kedvencek lehetnek, mert zeneileg már most nagyon csúcsközelben vannak.
Én nem vagyok annyira kemény legény, hogy ne tudnék élvezni egy ilyesfajta zenét. :-P Élvezetes, változatos, szórakoztató, kellemes hallgatnivaló.
A banda nemzetiségén kívül nem sok érdekességet rejt ez az album. Nem rossz, de nem is jó, teljesen átlagos. Pontszámom most a teljes skála kihasználásán alapul, szóval ez az 5-ös az átlagosságot jelöli. Jobb énekkel talán 1 ponttal többet kaptak volna...Egyszeri különlegességnek megteszi, hogy elmondhassuk, már kínai death metalt is hallottunk. :-).
Nagyon rendben van ez az anyag, tökéletesen megvalósított régisulis svédes death metal, kiváló nótákkal.
Érdekes zene, végre egy egyedi progresszív metál lemez, nem egy többezredik Dream Theater klón.
Tisztességes pagan metál, nagy izgalmat nem okoz, de bármikor kellemes szórakozás a stílus kedvelőinek.
Black metált szeretem, avantgárdot is ha jó, de ez valami hihetetlenül idegesítő kombinációja a kettőnek. Legnagyobbrészt macskazene.
Élvezetes, különleges zene, a Theogonia valamivel jobban tetszett, ezért nem maximális a pontszám.
Igazán kedvelem a folkos zenéket, de az Eluveitie nekem sem tartozik a kedvenceim közé. Egyszerűen nem tudom összeillőnek tekinteni az önmagukban egyébként nagyszerű folkos betéteket ezzel az időnként deathcore-ba hajló durvulattal.
Az első szám még nagyon ígéretes volt, aztán alaposan elszürkült a lemez, az iszonyú béna címadó nóta meg végképp elvette a kedvemet...
Kedvelem a doomdeath-et, és ez a közepes színvonalnál kicsit jobb! Amikor lankadt a figyelmem, akkor orrba b@szott egy basszus fux, és kicsit vissza zökkentett kritikus állapotomba!
5 De.....!!! (Ha népsűrűség kontra metál zenekarok aránya, akkor 6)
1.Örülni hogy Kínában ván metál! 2. Nem lenni rossz,de kicsi jó! 3. Kétkázettásban hálláni jól! 4. Igen, F.E. poló ván! Mekkorá? 5.Kárácsonyfá izzó nem gyulladni ki!
Ha belegondolok hogy a germán Fleshcrawl a klasszikus lemezek (20 év után) mai napig is ezt a szekeret húzza, akkor ezt az anyagot nem érheti negatívum! (Nálam)
Csak sajátosságai miatt jár ez a hihetetlenűl magas pontszám!
Kicsit sok Amon Amarthos ízt érzek benne,(amit szeretek), de hát nem tudom,engem is zavar a Német nyelvezet mert nem tudok rá nem odafigyelni! Karaoke van ebből?
... és majd a klippben Radovan Karadžić sógun ruhában templomokat gyújtogat.
Az eddigi legjobb munkájuk,bár a hangzás az lehetett volna veretesebb!!
Kellene tenni egy kis mélyet a tilinkóra, több középet a nyenyerére,a fazéknak nincs alja,ettől engem még elszórakoztatott!
to the metal? Ezt az üzenetet mindenki megérti,még az egyszerű agrármetálosok is ! Gondolm itt nem kell a negyedik dimenzió hasadása témakörre gondolni? Ettől függetlenűl hamisíthatatlan germán metál amitől nem lett magreakcióm!
Sok dinamikai és hangulati váltás jellemzi a lemezt. Sikerült is elkerülni a hasonló anyagok legfőbb hibáját, a monotonitást. Élvezetes, tartalmas kikapcsolódás.A szólókért külön elismerés!
Ez a jól bevált pontszám az arctalan, tök egyforma ám tulajdonképpen hallgatható női énekes gothic cuccokra.
Úgy látom, a távol-keleti hadtest hátravontan játszik mostanság. Övék lesz a vésztartalék szerep ezen a hp-n. Pedig nem rossz ez, csupán felesleges.
A korai Grave, Dismember, Unleashed szelleme bizony vissza-visszaköszön itt, de olyan minőségben, ami legtöbbször alázza a példaképek késői munkásságát. (Aztán az is lehet, hogy ezek a dalok még a '90-es évek elején születtek, csak most lettek lemezre égetve az utókor okulására....)
Ez egy rossz proggi lemez, az egymást követő hangokat véletlenszerűen generálta valami masina. Olyan ablak, aminek a túlsó felét lemeszelték...
Markáns pagan metál teljes fegyverzetben. Szakít rendesen. Nem csak fanatikusoknak.
Ki tudnék magozni legalább 6 jó percet az anyagból. A többi vicc.
Nem mondom, hogy nincsenek hatásvadász elemek, de meg tudom bocsátani. A kórusok nagyon ütnek, a hangzás viszont kissé steril nekem.
A minőségi folk elemek mellé sajnos átlagos metál sallangot kapunk. Úgy érzem kissé elkapkodták, ebben a lemezben több a potenciál. Érdemes lett volna érlelni a dalokat még egypár hónapig. Ennél rosszabb pontot képtelen vagyok rá adni.
Tisztességes rutinmunka. Eszembe nem jutna hp-n kívül újra elővenni.
Nem kenyerem az eféle zúzda...!
Képregénymetal. Nem több.. Szerintem.:)
Nem szeretem az uborkát, és nagyon örlök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, meg kéne ennem... Pedig nem szeretem...:)

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 148. 149. 150. 151. 152. 153. 154. 155. ... 499. Full screen Vertikális nézet
2010. február 27.
Sheol alcapone bahon Caayn chipmonkey Critical_Message emp jpeter Mighty_Ravendark oldboy Pistike66 rudolftor viribusunitis ∑:
1. chipmonkey
Rotting Christ
AEALO
9 6 5 4 9 8 6 7 5.5 6 9 8.5 7.5 7
2. NightProwler
Varg
Blutaar
7 8 8 6 6.5 7.5 3 8 7.5 4 7.5 7 8.5 6.8
3. jpeter
Eluveitie
Everything Remains As It Never...
7 4 9.5 9 5 8 4 8 6 5 6 7.5 8 6.7
4. viribusunitis
Morbider
When Darkness Returns
7 9 4 2 5 3 7 7 9.5 6.5 9 7 9.5 6.6
5. Pistike66
De Profundis
A Bleak Reflection
6 6 4 4 8 5 7.5 7 7.5 6 8.5 7 8 6.5
6. Caayn
Gamma Ray
To The Metal
5 6 7 6.5 5 7.5 9 5.5 6.5 5 5.5 6.5 6 6.2
7. Sheol
Elis
Catharsis
9 2.5 7 6 6.5 8.5 3 6 5.5 5 9 5 6 6.1
8. alcapone
Shaolin Death Squad
Five Deadly Venoms
3 7.5 7.5 3 4 6 9 6 6 8 8 6 4.5 6
9. Mighty_Ravendark
Frosty Eve
Polar Night
4 7 7 5 6.5 5 4 6 6 4.5 5 5 6 5.5
10. emp
Sigh
Scenes from Hell
4 8 7 2 2 5 8 7 7 4.5 3 5 4 5.1
∑:
6.1 6.4 6.6 4.8 5.8 6.4 6.1 6.8 6.7 5.5 7.1 6.5 6.8 6.2
Sheol 2010. február 28., vasárnap, 08:31
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Köszi a tippet, de ismertem az oldalt. :-)
Csak sajnos jó zene azon sem sok van, mert az csak egy dolog, hogy csaj énekel. |-D
--

bahon 2010. február 27., szombat, 21:12
bahon
Csatlakozott:
2007. március 29.
Hozzászólások: 2837
Válasz Sheol üzenetére:

Talán azt gondolod, hogy olyan nagy a választék ebből a fajta muzsikából? :-O
Örültem, ha nagy nehezen találtam valamit a soron következő fordulóra. :-D

Csak hogy mentsem, ami menthető:
http://womendoitbetterversion2.blogspot.com/
...ha már nincsen ötleted! ^^
Sheol 2010. február 27., szombat, 12:23
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Amikor mindenki befejezi, de legkésőbb este hatkor. :-)
--

emp 2010. február 27., szombat, 12:19
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
mikor kezdődik az új forduló???
Sheol 2010. február 27., szombat, 12:17
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Jaja, Pistike hívta fel a figyelmemet rá nem olyan régen, de pár hallgatás után világossá vált, hogy minek hozzam ide, ha én is lepontoznám.
--

Caayn 2010. február 27., szombat, 11:52
Caayn
Csatlakozott:
2004. szeptember 3.
Hozzászólások: 2224
Én is tudom, hogy nem nagy a választék. Néhány hete láttam, hogy megjelent Sarah Jezabel D. lemeze - gondoltam benyomom ide. Először azért meghallgattam... nem is került be a HP-ra. :-)
Sheol 2010. február 27., szombat, 11:40
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Talán azt gondolod, hogy olyan nagy a választék ebből a fajta muzsikából? :-O
Örültem, ha nagy nehezen találtam valamit a soron következő fordulóra. :-D
--

Caayn 2010. február 27., szombat, 11:38
Caayn
Csatlakozott:
2004. szeptember 3.
Hozzászólások: 2224
Válasz Sheol üzenetére:

Caayn baszki megint kevés pontot adtál a csajos ajánlatomra, és ez már régóta így megy. (w00t)
Ezzel visszaidézted a régi Sheolt, és innentől szenvedni fogsz, Te kis hálátlan! (6) (hrhr)


Talán nem középszerű cuccokat kéne ajánlanod. (hrhr) (cool)
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.075 seconds to render