Hát ezek meg honnan kerültek elő? Még a metal archives-on sincsenek rajta, érdekes... Na mindegy; lényeg, hogy megalakultak és rögtön letettek egy ilyen mesterművet az asztalra. Számomra ennek a lemeznek van igazi síron túli hangulata és zeneileg is tökéletes. A hangzás remek, a cinek szanaszét szurkálták a dobhártyámat, a dobok meg rendesen püfölték a gyomromat. Nálam ez a lemez leverte az idei nagy nevek albumait, egytől egyig. (Death Metalban)
Alapvetően nem szeretem, ha egy albumot végigszánt egy banda, de ezek az arcok annyira magas szinten viszik ezt véghez, hogy nem adhatok rá kevesebbet. Meg aztán mostanában nem is nagyon hallottam eféle black metalt, úgyhogy jól is esett.
Jó, hogy megvártam oldboy kollégát, így most nem kell annyit körmölnöm. ;) Egyetértek a véleményével, annyit hozzátéve, hogy én ezt a rekedt károgást tudtam volna nélkülözni; főleg, hogy a csaj ennyire jól nyomja. A Madder Mortem idei albuma etalon számomra, így egy kicsivel kevesebbet kell adnom ennek. :)
Zeneileg számomra igencsak értéktelen ez az album, de szerencsére az Istennő is hallatja a hangját, és menten megenyhülök. Ahol nagyobb teret kap a művésznő azok a számok jobbak is sokkal, pl. Supercrush!, Hyperdrive!. Szóval 4 pont a zenére, +3 pont Anneke éneke miatt. :)
Nem hinném, hogy felróható nekem, ha azt mondom, hogy nem az én stílusom ez a blues rock.
Hangulatos death metal korong. A hangzás nem túl jó, elég tompa az egész; főleg a The Grotesquery után hallgatva. Ennyi év metal zene hallgatás után már nem tudok különösebben lelkesedni egy ilyen albumért, de nem baj, a 8 pont nálam pont ezeknek van fenntartva.
Nem rossz, nem rossz, de, hogy ezt sem lesz kedvem többet elővenni, annyi szent.
Ez a következménye mikor már minden bokorban terem egy metal csapat, akik azt hiszik, hogy feltétlenül lemezt kell kiadniuk. Hékás, manapság már a garázsban is különbül megszólaló lemezt lehet felvenni. Kurvára felesleges, amatőr, szánalmas próbálkozás az egész.
Ilyen sekélyes, semmitmondó, műanyag zenét is régen hallottam. :)
Én valahogy nem örülök, ha egy elmebeteg sivalkodik fél órán keresztül a fülembe. Zeneileg és hangzásilag viszont rendben van a lemez.
Van benne értékelhető ritmusképlet, riff, még galopp is, de a sok höööö, heeee, hööee miatt inkább nevetséges, mint félelmetes; mintha valami groteszk horror-paródia lenne.
Elfogadható orgánumú hörgés, értelmes gitártémákkal tarkított gigatempó. Kiváló példája ez "a kevesebb néha több" mondásnak.
Illik az öntödei borító a zenéhez, ugyanis van itt minden. Legfőképpen sűrű káoszba elrejtett szépség. A zene olyan szabadságfokát játszák, hogy az már nekem nehezen befogadható. De dícséretes próbálkozás, még akár később tetszhet is.
Most akkora bajban vagyok, mintha a flukszuskondenzátort kellene körülírnom egy cserép petúniának. Az egyik fele kiváló, a másik hallgathatatlan. Így az album egésze ennyi nálam.
A blues is hangulatzene. Ha van hozzá kedvem, akkor ez egy jó darab; de nem mindig...
Eme HATályos HATározatomban HATáridőre tudatom, hogy HATóságilag HAThatósan HATástalanítottam a black-death HATárán HATalmát HATékonyan HATványozó HATtyúhalált. HATalmas HATásának HAToda HATolt csupán belém, így a lemez nem HATott meg.
Voltak részek ahol beleüvöltöttem a zenébe egy "nuclear winter"-t, máshol meg "equinox"-ot; ugyanakkor a túl sötét részekkel nem tudtam mit kezdeni. Az instru részek viszont eltaláltak, mint szélvédő a káposztalepkét.
Ez már annyira Manowar, hogy jobb annál! (Persze csak az utóbbi "törpeháború" lemezeket veri egyértelműen.) Jól kitölti az elődök által hagyott űrt. Csak a tempót kellene felpörgetni még egy kicsit.
Na ne gondolja senki, hogy a borító tetszett ennyire.
Ami a mikrofon mögött hallatszik, arra nehéz szavakat találnom. A többi viszont egész jó.
Kiváló halál metal. Az etalon hangzás mellé érdemes megemlíteni a változatosságot. A HP meglepetése. A nyitó hörgés miatt meg ment a szokásos minusz. :)
Többnyire szélvész gyorsaságú black metal - hát hallgassa aki bírja.
Eklektikus = szimplán idegesítő
Nem egyszerű kiismerni és megismerni annak ellenére, hogy ez emészthetőbb Devin-lemeznek tűnik. Most egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem tetszik.
Ugyan a srácot már most a legnagyobbakhoz hasonlítják, szerintem Joe ezen teljesítménye alapján még nem tartozik oda. Néha olyan érzésem van, mintha túljátszaná (elhúzná), az amúgy fantasztikus dalokat.
Ótvar hangzású, hatodrangú riffekkel operáló death (myspace) metal. Amig ezt a haveroknak mutogatják, szigorúságukat bizonyítandó, addig nincs gond, de hogy ezt terjesszék... Inkább a groteszkériába kéne járniuk.
Ezt a lemezt ugyanott vették fel ahol a dombos csókák a "debütjüket"? Csak Chasm-ék jobban ráértek és elhúzták a játékidőt 1 óra fölé - de minek.
Hát ez tiszta Manowar. Egyedül az énekes németes akcentusa ront az összképen. A következő Manowar albumig ki lehet vele húzni.
Csodálatos ZENE! Felüdülés volt hallgatni ezt a nyolcvanas évek skandináv hard rockjában gyökerező lemezt. Kösz Outloud!
Azt mondják poénra kell venni és akkor működik. Az előző lemeznél megtettem - 2x már nem sül annyira ugyanaz a humor. A gitárjátékban azért van fantázia.
Ahogy, és amit képvisel a Dark Funeral, abba nehéz lenne belekötni. Még épp idejében köszöntek be ezzel a fasza albummal, durván hiányérzetem volt az elmúlt években.
Ram-Zeték jól eltűntek a balfenéken, pedig korábban elég felkapott banda voltak. Az ízére nem éreztem rá elsőre, ez viszont csak jót jelent mert lesz mit felfedezni.
Ipari hulladék, akár szó szerint is. Hiába nagy formátumú zenész, süllyed a nívó. Ellenségeimet sem büntetném ezzel.
Hát nálam a blues rock a the Animals-nél, Creamnél, Stones-nál, Zeppelinnél kezdődik és végződik...
Stílusában a jobbak közé tartozik, de nem rohannék érte a boltba.
Annyira nem jó, hogy érdemes legyen 30 percnél többet hallani belőle.
Vannak ismerőseim akik a mai napig a 80-as évek heavy metáljára esküsznek. Hát nem gyengén szoktam kiröhögni őket. A Metalforce szintén mosolyt csalt az arcomra, de sajnos kínomban. Melyik bolygón élnek ezek? (és ott milyen dátumot írnak??)
Hard Rockot vagy nagyon ütősen érdemes nyomni, vagy sehogysem.
A tavalyi után most itt egy még jobb Gama Bomb. Sikeres jövőt jósolok nekik.
Ez az album ideális példánya annak, amikor nagy nevek összedobják, amilyük van :) Az átvezetőkből talán lehetett volna kevesebb is, ezért majdnem maximális \m/
Ők is már túl vannak zenitjükön, de legalább a színvonal csak egészen kis mértékben esik :)
Kivételesen inkább a női éneket preferáltam volna a váltott dalolászás helyett. Úgy 9-est kapott volna, de mivel szeretem az efféle avantgárd zenéket, a 8 pont vitathatatlan.
Bár nem írok annyit, mint Oldboy, de ez a lemez nálam elérte a zseniális szintet :)
Ehhez is megfelelő hangulat kell. Első hallgatáskor fújjmiez?!, másodjára már nocsaknemisrossz. Harmadjára? Na ezt nem fogjuk már megtudni ^^
Úgy volt, hogy most aztán jól lepontozom ezeket a pózereket, de rá kellett jönnöm, hogy ezek a suttyók tudnak zenélni, sőt, még jól is. Úgyhogy nincs más hátra, ezt az ideológiai zűrzavart kellene legyűrniük valahogy, utána egész jó viszonyba is kerülhetnénk
A vártnál sokkal-sokkal rosszabbra számítottam, de rácáfoltak a skacok, mert a zene rohadtul nem volt unalmas a hossza ellenére.
Ehhh...bevallom, nem tudtam végighallgatni, de felesleges is lett volna, hisz' végig ugyanaz megy, ugyanazon a fordulatszámon, tök értelmetlen az egész. Bakker...
Először mérget mertem volna rá venni, hogy finnek a srácok, de aztán kaptam a fülest, hogy nem is. Bár sokat nem javított az összképen, de legalább nem tetézték a bajt. Ja, hogy a zene milyen? Idegesítő. Ez mindent elmond.
Sok sörrel kísérve ütős, amúgy kissé fárasztó.
Első hallásra úgy gondoltam, hogy ez a zene túl kemény az én "mimóza-lelkemnek"...:)Aztán rájöttem, hogy csak az ultrabrutál hangzás rémített meg egy kicsit. Valóban etalon, ahogy szól a lemez: a dob dübörög, a gitárok horzsolnak, a bőgő cseng-bong-kattog. Viszont a zene számomra nem túl izgalmas, úgyhogy egy erős 6-ossal be kell érniük a srácoknak.
Mivel a lemez 90%-át a szélvészgyors tempók teszik ki, nekem összefolynak a dalok. Mondjuk a Stigmata tényleg frankó nóta! Viszont összességében csak egy erős közepes.
Az első album óta nem kapott akkora teret az elektronika a csapat zenéjében, mint ezen a lemezen. De szerencsére mindig is jól használták a modern zajokat, effekteket, és ezúttal is csak dícsérni tudom őket! Persze nem csak emiatt. A zene továbbra is zseniális: komplex, technikás, és a szó valódi értelmében progresszív! És ami külön öröm számomra, hogy az énekesnő jobb, mint valaha! Emlékezetes dallamokat hoz, és az eddigiekhez képest változatosabban is énekel. Néhol a Madder Mortem énekesnője is beugrott, bár azért annyira nem hisztérikus, mint Kirkevaag kollegina.:) És én nem érzem kaotikusnak a zenét. Talán az első hallgatások alkalmával annak tűnhet, de minden egyes hallgatással tisztul a kép. Nálam az év egyik csúcsteljesítménye!
Ez a Hevy Devy Project 2. albuma. Az első, Ki címre hallgató egy meditatív, ambientes vizekre evező, de azért ízig-vérig Devin Townsend album volt. Az Addicted a slágeres Devyt mutatja meg. A 3. lemezt úgy harangozta be az őrült kanadai fickó, hogy a legtechnikásabb, legbrutálabb zenét fogja rejteni, amit valaha készített, míg a záró 4. lemez teljes egészében ambient lesz. Amúgy az Addictedről úgy nyilatkozott Devin barátunk, hogy néhol úgy szól, mint a Meshuggah, néhol meg úgy, mint a Boney M. És van is benne valami. Mindenesetre könnyebb hallgatnivaló, mint a Ki, és ez nagyban köszönhető a mindig csodálatos Annekének, aki annak ellenére, hogy csak vendég énekesnő, többet énekel a lemezen, mint maga a Mester...:) Szóval újabb mestermű ez kérem szépen!
Nekem alapvetően bejött ez a középutas blues-rock lemez. Mondjuk simán el tudom képzelni, hogy a mainstream blues kedvelőknek ez nem elég slágeres, az ortodox blues híveknek meg túl slágeres...:) Amúgy az megfigyelhető, hogy a saját szerzemények rockosabbak, míg a feldolgozások (amikből 5 is van a lemezen) inkább blues ihletettségűek. Nekem a nyitó, címadó nóta a kedvencem Zeppelines riffjével, elszállós szólójával. Igen, hangulatzene, de a minőség megkérdőjelezhetetlen!
Egy korrekt anyag, ami bár nem szolgál semmi újdonsággal, jól össze van rakva és tartogat egy pár nagyon faja riffet és váltást!
Bár ebből a komplex, technikás death metalból szerintem 45 perc bőven elég, itt mégsem olyan megterhelő a bő egy órás játékidő, lévén nagyon sok az instrumentális rész. Ha végighörögte volna a vokalista a lemezt, tutira besokalltam volna! Így viszont azt kell mondjam, hogy nagyon rendben van a cucc!
Szép kis kliségyűjtemény mondhatom!:) "Manóvár" rajongók biztos zabálni fogják, de én a nagy előd lemezeit sem szerettem sohasem, így ezt az albumot sem fogom rongyosra hallgatni! Főleg, hogy valamilyen rejtélyes okból kifolyólag eltűnt a gépemről...:)
Sajnos elég vérszegény és steril lett ez a lemez. Hiányzik belőle a dög, a kosz, ami ezt a stílust ütőssé tudja tenni. Ez így gyakorlatilag gitárral előadott popzene...
Hmmm...A vokalista megnyilvánulásai valóban elég érdekesek. De ha valaki ezen túlteszi magát, (ne) adj isten, megszokja, akkor igazán jól szórakozhat, ugyanis a zene erősen thrash alapú old school crossover, eszelős tempókkal és visítós szólókkal!
A sok átvezetőért én is levonok fél pontot, ezt leszámítva (illetve hát ízlés dolga, sokaknak bizonyára pont ezzel együtt) ez egy abszolút gyilkos lemez! Mondjuk ilyen arcoktól mint Rogga Johansson és Kam Lee nem is vár mást az ember...
Elsöprő fekete vihar, semmi mást nem csinál csak leteríti az embert olyan jó dalokkal mint pl. Stigmata, többre nincs is szükség.
A kissé Dani Filthesen rikácsoló károgást szokni kell, de amúgy ez egy kiváló, invenciózus, hosszú szavatossági idejű muzsika.
Annekével együtt sem valami nagy szám, 2 kiváló nóta kivételével (Supercrush, Hyperdrive) erősen felejthető. Devy amúgy remekül énekel mint mindíg, dehát ez nem sokat ér, ha a dalok nagyrészt érdektelenek. Sokkal kíváncsibb leszek a project 3. lemezére, Devy extrém, brutál oldalát sokkal jobban bírom.
Ez nekem túl felszines, túl populáris, én nem az ilyen bluest szeretem. A technikai felkészültség megvan, de ez nem bizonyult elégnek jelen esetben. Ha minden szám olyan lett volna, mint a The Great Flood...
Én is az egyhangú éneket tartom a gyenge pontnak, más gondom nem nagyon volt vele.
A hossz alaposan betesz az élvezetnek ezen a lemezen. Ehelyett a sok instrumentális időhúzás helyett jobb lett volna tömörebb, velősebb dalokat írni. Kevesebbet ennek ellenére nem adok nekik, mert sok dolgot nagyon élvezetesnek találtam.
Ultrakonzervatív true heavy metal, egy-két idétlen megoldástól (utolsó előtti nótában végigsikoltozott sorok pl.) és a vékony hangzástól eltekintve nagy baj nincs vele. Egy jobb énekes azért nem ártana...
Profi munka viszonylag jó dalokkal, újítás és világmegváltás szándéka nélkül.
Szörnyű, minél előbb szeretném elfelejteni...
Nagyon sok death metal lemez jön ki továbbra is, és nagyon kevés tud ezekből engem lekötni... és igazából itt is az énekkel van főleg bajom, na meg ezek a bevezetők, wtf...
Mindig is szerettem a Dark Funeralt, főleg a Diabolis Interium lemezükkel igyekeztem roncsolni a hallásom, aztán kiadták az Attera Totus Sanctus lemezt, ami akkor nem jött be és most sincs kedvem újra elővenni valamiért. Az új lemezt is félve raktam a lejátszóba, de aztán nagyon kellemesen csalódtam. Semmi újat nem hoz ez az anyag, egyszerűen tolják azt a jó kis pörgős black metalt amit régen, hibák nélkül.
Argh, ez az album felbaszta az agyam, mert olyan dolog lenne amit élveznék, ha hagynák! De nem hagyják, mert beleraktak olyan részeket amik egyszerűen annyira bántják a fülem, hogy majdnem felrúgom a hifit :/
Nem hittem, hogy egyáltalán lesz szám ezen a lemezen amit végig tudok hallgatni, aztán volt ami valahogy mégis betalált pár nekifutás után. A maradékkal viszont nem tudok mit kezdeni és ez rendesen lefarag a pontszámból.
Minőségi lemeznek tűnik ez, de nem vagyok otthon a bluesban. Elhallgatom, ha metallal vagy stonerral keverik még imádni is tudom, de így natúrban a legtöbb blues nekem gyakran teljesen egyformának tűnik.
Más énekessel, vagy akár ének nélkül sokkal jobban örültem volna ennek a lemeznek. A zenét teljesen korrektül tolják, de az énekes a monoton kántálásával elnyomja a lényeget és szép lassan a fejem is megfájdul tőle. :( Legalább az utolsó nótában csöndben marad...
Na! Végre egy death metal album ami zene füleimnek. Az énekes hangját alapból is elviselem, és szerencsére nem viszi túlzásba a mondókáját + instrumentális számokat is kapunk bőven.
Power, lightning, thunder, steel, fire, battle, warriors, king, METALFORCE! Az ember erősen zavarba kerül, hogy komolyan vegye-e ezt a bandát, aztán hallgatva az albumot még inkább összezavaróbb ez az egész. A nyitó nóta jóságos heavy/power galopp metal, igazi tánczene, de utána erősen visszaveszik a tempót a srácok és ez sajnos nem bizonyul túl jó ötletnek - mert a pörgős témák nagyon jól mennek a srácoknak, a lassú témák viszont elég gyengék. Azért remélem, hogy a második albumuk egy ütősebb anyag lesz, esetleg jobb hangzással!
Vicces album ez, elsőre ugyan jó cuccnak tűnhet, de ez csak múló pillanat, nehéz találni bármit is ami lekötné az embert, a zene háttérbe szorul, azért az utolsó, Out Loud című nóta kitűnik, végre egy banda aki nem olyan lemezt csinált, hogy az első nóta a legjobb, utána meg lófasz.
Előző lemezüket még én dobtam ringbe itt a forgácson (119. hp), annak a lemeznek 6.8 pontot sikerült összeszednie akkor, és ahogy elnézem, ez is hasonlóan fog teljesíteni a nagyközönség előtt. Én úgy érzem fejlődtek a srácok, az pedig dicséretes, hogy az album ingyen letölthető a kiadó oldaláról! http://www.earache.com/gamabomb/
Korai 90-es évek death metal hullámból teleportálódott az új évezredbe! A nótákat bevezető erőszakos prológusokért külön köszönet !
Első testközeli találkozásom volt a bandával,igaz névről már ismertem elötte is de valahogy mindig elmentünk egymás mellett. Ettől függetlenül jó anyag,a gitárpöngetők kopnak rendesen a sikától!
Tovább bonyolíthatták volna a dolgom ha ebbe a metál sokféleségbe még csipetnyi grincore is kerül volna!
Devin termékeny (131.hp)! Csak ezen a lemezen modernebb és valszeg ezzel távlatokat nyit meg magaelött!
Nem azért adtam hatost mert rossz,csak éppen nem vagyok blúzer!Sőt még plusz egyet adtam Joe orgánumára!
Korai Dissection-t idézte fel bennem , ízig vérig mindenben skandináv,holott amerikai!
A death metal flórája faunája meg van ezen a lemezen!Bár epikus hosszúságúak nóták,de nálam nem fulladtak unalomba.
Holnap megyek koponya ct-re,kár volt elötte ezt a lemezt analizálni! Epikrízisként pedig azt mondják hogy a nevetés gyógyít!
Azt írják külföldi szaklapok hogy a Hard Rock új üdvöskéje! Hát nem az! Mitől is lett volna az?
Utolsó ninják egyesüljetek!!!
Ha egy kicsit markánsabbakká tennék a nótákat, simán megadnám a tizest. Etalon, ahogy szól...!
Jó, jó, de sok belőle háromnegyed óra (....meg a bónus cd) A zenekar viszont még manapság is fejlődik és ezt azért kevesen mondhatják el magukról ennyi év után, különösen ebben a stílusban.....
Nekem hatásvadásznak tűnik itt minden. A váltott ének jellegtelen, a modernnek ható szaggatott gitárok sablonosak, a kissé eröltetett hangulati váltások funkciótlanok. Olyan sokat akar a szarka érzésem van.....
Kiválóan szól. Kb ennyi szól mellette.......Tipikus példa az eltékozolt tehetségre.
A májusi koncert végképp meggyőzőtt, hogy jelenleg JB a bluesrock legtehetségesebb egyénisége. Hallatlan fíling, fantasztikus technika, kiváló zeneszerzői erények és egyfajta sajátos, csak rá jellemző aura lelhető fel ezen a lemezen is. Mestermű!
Olyan debütalbumot pottyantottak el az illinoisi fiúk, amely reménnyel tölt el a jövőre nézve. Öröm látni, hogy kedvenc stílusom nem fárad egyenlőre!
A belterjes mexikói death szintér időről időre kitermel egy-egy jó albumot. Ami a lemez hosszát illeti; .....hát igen, vissza lehetne fogni a lovakat. Ezt így azért embert próbáló feladat végighallgatni....
Jézus, de szar!
Ez azért jobb, mint a különleges nevű poénzenekar egy sorral lejjebb! Fel is lélegezhetek már, a nehezén túl vagyok.....!
Teljesen ideillő ez a hisztérikus/idióta ének. Nem is tudom másként elképzelni ezt a thrasht, ami éppúgy mutatja az európai és az amerikai stílusjegyeket egyaránt. Élőben, egy kisebb klubban halálos lehet.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 143. 144. 145. 146. 147. 148. 149. 150. ... 489. Full screen Vertikális nézet
2009. december 19.
Sheol bahon Caayn chipmonkey Mighty_Ravendark oldboy Pistike66 Pope_Fapalot rudolftor viribusunitis renato BlizzardBeast ∑:
1. Mighty_Ravendark
The Grotesquery
Tales Of The Coffin Born
10 4.5 6.5 7 9.5 6 9.5 6.5 7.5 9     7.6
2. Pistike66
Dark Funeral
Angelus Exuro Pro Eternus
9 6.5 3 9 8.5 6 9 9 8 7   10 7.5
3. Sheol
Ram-Zet
Neutralized
9.5 6 5 7 8 10 9 6 6.5 6     7.3
4. renato
The Chasm
Farseeing the Paranormal Abysm
7 7.5 3 6 8 8 7.5 9 9 7.5 8   7.3
5. viribusunitis
Joe Bonamassa
The Ballad of John Henry
5.5 7.5 9 5 7.5 8 6.5 7 6 10     7.2
6. rudolftor
A Hill To Die Upon
Infinite Titanic Immortal
8 6 2 7 7 7 7.5 6.5 9 8     6.8
7. oldboy
The Devin Townsend P...
Addicted
7 6 6 3 9.5 9.5 6 6 6 6 8   6.5
8. Szadi
Gama Bomb
Tales From the Grave in Space
5 7 5 9 7 7 4 8 5 7.5     6.5
9. Caayn
Outloud
We'll Rock You To Hell And Bac...
3 8.5 10 4 4 5 6 6 5 5     5.7
10. Pope_Fapalot
Metalforce
Metalforce
3 8.5 8.5 4 3 5 5 6 6 3     5.2
∑:
6.7 6.8 5.8 6.1 7.2 7.2 7 7 6.8 6.9 8 10 6.7
bahon 2009. december 19., szombat, 20:39
bahon
Csatlakozott:
2007. március 29.
Hozzászólások: 2837
Válasz emp üzenetére:

Hát mesemetál fronton maximum Caaynra számíthatsz...

...és nem is kellett benne csalódnom! (Biztosan Drust is szereti!)
Pope Fapalot 2009. december 19., szombat, 07:41
Pope Fapalot
Csatlakozott:
2008. június 10.
Hozzászólások: 325
Hoppá, az utolsó pontszámom kicsit felfordította az élmezőnyt, ez kicsit meglepett :-O
Pistike66 2009. december 19., szombat, 00:55
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz alcapone üzenetére:

Nem mertem volna rá fogadni, hogy a DF ilyen előkelő helyen lesz még a szavazás vége közeledtén is. :-)

Hát én se =D
alcapone 2009. december 18., péntek, 18:43
alcapone
Csatlakozott:
2008. augusztus 3.
Hozzászólások: 1167
Nem mertem volna rá fogadni, hogy a DF ilyen előkelő helyen lesz még a szavazás vége közeledtén is. :-)
rudolftor 2009. december 17., csütörtök, 14:29
rudolftor
Csatlakozott:
2009. május 13.
Hozzászólások: 418
AHTDU kapcsán Bahon commentje HATározottan tetszett!!! 666
--
rudolftor
Pope Fapalot 2009. december 14., hétfő, 18:52
Pope Fapalot
Csatlakozott:
2008. június 10.
Hozzászólások: 325
Mesemetálról jut eszembe, volt régen valami banda vagy project, akik midi metált "nyomtak", midi heavy - power metalt és valami unicorn is volt, vagy a nevükben, vagy nem tudom.
Annó jóket röhögtem rajtuk, de időközben elfelejtettem a nevüket, weboldalukat és nem találom. Az oldalukon kint volt összes számuk midiben...

np: Cro-Mags - World Peace "The Age Of Quarrel"
emp 2009. december 14., hétfő, 07:14
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Hát mesemetál fronton maximum Caaynra számíthatsz...
bahon 2009. december 13., vasárnap, 19:16
bahon
Csatlakozott:
2007. március 29.
Hozzászólások: 2837
Amint látom senki nem tart velem a nadírok elleni háborúba. :-@ Gemmell rajongók, elő a Snagával és a Metalforce égisze alatt meghódítjuk a fél világot!!! (6)
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.066 seconds to render