NGC Prod.
Anal Cunt
Státusz:
Inaktív
Alakulás:
1988
Származás:
Amerikai Egyesült Államok (USA)
Boston, MA
Szövegvilág:
szex, perverzió, gúny, antifeminizmus, homofóbia
Aktuális felállás:
Seth Putnam
ének
Josh Martin
gitár
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Anal Cunt
Rögzítette:
Zombee
2008. augusztus 5., kedd, 10:26
Utolsó módosítás:
mekong
2018. november 8., csütörtök, 21:45
Szerkesztés:
szerkesztes
Anal Cunt
Az zenekart 1988-ban alapította Seth Putnam. A név kiválasztása gondosan történt, egy listára összegyűjtött obszcén kifejezésekből próbálta összerakni a leghülyébben hangzó kifejezést. Így lett az Anal Cunt. Sosem tagadta, hogy ez egy vicc. Mindössze egy lemezt és egyetlen koncertet tervezett, de láss csodát: 2008-at írunk, és a banda még mindig létezik. Igazság szerint zenekarnak nevezni túlzás, hiszen az Anal Cunt az antizene megtestesítője volt mindig is, ritmusok, dallamok, ütemek, riffek, dalszövegek nélkül, tehát mellőzve mindent, amitől a zene zene lesz. Az 5643 Song EP-től kezdve a korai anyagaikon dalcímek helyett csak számok szerepeltek, vagy olyasmi címek, mint pl Some Songs és Selling Out by Having Song titles on His Album.
A felállás az évek során sokat változott, az egyetlen fix tag maga Putnam. 2004 októberében altatótúladagolás miatt kómába esett, de meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal is. Felépülése után a You're in Coma és a Brain Dead szerzeményekkel emlékezett meg ironikusan az átélt nehézségekről.
Az Anal Cunt-ra az irónia és a gúny mindig is jellemző volt. Szövegeikben gyakran szerepeltek homofób, nőgyűlölő, antiszemita, sőt rasszista megnyilvánulások is. Emellett gyakran inzultáltak más zenekarokat, ahogyan tették pl a Anyone Who Likes The Dillinger Escape Plan Is a Faggot című szerzeményben is. De gúnyt űztek Eric Clapton-ból és a Six Feet Under-ből is. Emellett 1997 óta működik egy akusztikus black metal projektjük is, az Impaled Northern Moonforest, amit szintén viccnek szánnak.
Anal Cunt - Wearing Out Our Welcome (2011)
Kritika, Altairboy @ 2013. szeptember 2., hétfő, 21:41
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.04 seconds to render