NGC Prod.
Dead Eternity
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2006
Származás:
Magyarország
Budapest
Aktuális kiadó:
N/A
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
Rögzítette:
mekong
2008. május 1., csütörtök, 16:45
Utolsó módosítás:
ensomhet
2010. június 2., szerda, 11:54
Szerkesztés:
szerkesztes
Dead Eternity
A Dead Eternity 2006 őszén alakult Budapesten.
Az alapítótagok (Peti és Atheist) ekkor még különböző bandákban zenéltek, majd mikor Peti otthagyta előző zenekarát, a Dead Eternity megkezdte tényleges működését.
A kezdet elég hosszadalmas volt, mivel az első próbára csak 2007-ben került sor Atheist kézsérülése miatt...
Eleinte csak három tagból állt a zenekar, ám nem maradt ez így sokáig, ugyanis az akkori dobostól az amatőr hozzáállása miatt hamar megvált a két alapítótag.
Miután megtaláltuk új dobosunkat, Tajti Istvánt, a zenekar felállása is megváltozott, ugyanis Atheist a ritmusgitáros posztot foglalta el.
Újult erővel kezdtük meg a próbákat egy kisebb szünet után, miközben a feldoglozások mellett elkészült néhány saját szerzemény is. A zenekarban egy hónap alatt többen is megfordultak, az akkori basszusgitáros Kemenes Zoltán lett, akitől azóta megváltunk, de a viszony baráti maradt.
2008 elején elkészült egy házilag rögzített kétszámos felvétel, amit a Letöltéseknél és a zenekar myspace oldalán meg lehet hallgatni.
Tajti Istvántól is megvált a zenekart. Sajnos hiányzott belőle a zene iránti elkötelezettség, nem vette komolyan a zenekart, emiatt nem tudtunk tovább együtt dolgozni.

forrás: http://www.deadeternity.hu/
Dead Eternity - Demo
  
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.033 seconds to render