NGC Prod.
Elegacy
Státusz:
Aktív
Alakulás:
1999
Származás:
Olaszország
Torino
Aktuális felállás:
Massimiliano Lo Bue
dob
Danilo Bar
gitár
Massimo La Russa
gitár, basszusgitár
Constantin Terzago
billentyű
Gianluigi Girardi
ének
Ivano Gruarin
gitár
Frederico Malandrino
basszus
Aktuális kiadó:
További képek:
Elegacy
Elegacy
Rögzítette:
Caayn
2006. január 10., kedd, 20:49
Szerkesztés:
szerkesztes
Elegacy
Szimfónikus és progresszív elemekkel átszőtt heavy metal.

Minden 1999-be nyúlik vissza, mikor második éves egyetemi diákok és korábbi iskola-társak Massimo La Russa (gitár) és Constantin Terzago (billentyű), életre keltettek egy Legacy névre keresztelt projectet. Naike Musso tehetséges dobos szinte azonnal csatlakozik a csapathoz, és Omar Vestri énekessel teljessé válik a felállás. Lelkesedéssel, ötletekkel és tapasztalatlansággal tele 2000 kezdetén felveszik az első 5 számos demóalbumukat. A demót elküldik a legtöbb fontos olasz magazinnak és figyelemre méltó értékeléseket kapnak, 2000 májusában a hónap demoja címet érdemlik ki a befolyásos Metal Hammer magazinnál. Ez bátorítja a csapatot, így a Legacy tovább írja az új anyagot és eldönti, hogy itt az idő elkezdeni egy kiadót keresni. Hogy javítsák az esélyeiket arra, hogy 2001 kezdetén megtaláljanak egy kiadót, felveszik második demóalbumukat, ami tartalmazza az új anyag egy részét, amit az előző évben írtak A 6 számos promo vonzza a sok újságíró érdeklődését, és közülük egyen keresztül, Beppe Diana, a zenekar kapcsolatba kerül olasz kiadó Northwind-el.
A menedzsment hajlandó, hogy egy szerződést ajánljon fel a csapatnak, ezalatt a zenekar tagjai egy új anyagon és élő show-n dolgoznak. Közben Edoardót basszuson Gabriele Rosso váltja fel, amíg Danilo Bar gitáros a Firesuite-ből szintén csatlakozik a zenekarhoz. Minden úgy tűnik, hogy jól megy zenekar szekere, és a 2002-es első felében rengeteget koncerteznek. Sajnos, egy rövid tétlen időszak valamint személyes problémák miatt először Naikét és Gabrielét kényszerítik távozásra, azután Omar és Paolo Angelillo is elhagyja a csapatot..
A helyzet kritikus, és a szerződés, amit aláírtak fenyegetően közeledik a határideje, a csapatnak stúdióba kellene vonulnia, amit már beütemeztek, a zenekarnak össze kell kapnia magát hogy a határidőkre elkészüljenek. Egy kapcsolaton keresztül, amit nyújtott a kiadójuk, Legacy bérli Gianluigi Girardi énekest (ex Paladine, Soul Takers, Winter Mist) és Max lo Bue dobost. Massimó játszik a stúdióban basszuson és gitáron is. A csapat 2003 szeptember végén bejut a New Sin Stúdióba, hogy fel vegye az első teljes albumát, "Impressions" címmel. Ezek után a zenekart arra kötelezik, hogy változtassa meg a nevét mivel ezen a néven már létezik egy csapat. 2004 kezdetén két új taggal egészül ki a csapat Ivano Gruarin gitárokon, és Federico Malandrino basszuson, érkezik a bandába. Végül tavaly, 5 év után megjelenik bemutatkozó korongjuk.
Elegacy - Impressions
  
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render