NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Possessed- hallgasd meg új lemezüket
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2019. május 24., péntek, 13:01
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Valóban sikerült eltalálni a régi hangzást, és a jellegzetes klasszikus riffeléseket. Ez egy igazi nosztalgikus élményt nyújtó, jól sikerült lemez lett.
Bár azok számára lehet érdekes, akik még ismerték a klasszikus albumokat, illetve volt szerencséjük megízlelni annak a korai érának a hangulatát.

Az más kérdés, hogy Kellett-e? Az biztos, hogy megosztja a rajongókat az ilyen „feltámadások“. Mennyire őszinte eljátszani egy bizonyos korszakot, vagy éppen a évtizedekkel korábbi önmagukat, és hogy ez manapság mennyire állja meg a helyét a nagy elvárásokkal szemben, roppant megosztó kérdés.

Én úgy vagyok vele, hogy jobb, hogy van, mint sem. Az biztos, hogy egy korszakra jellemző hangulatot előadni lehet, és akár,még kellemes élményt is adhat, de nagyon maradandó élményt eddig egy banda sem okozott a “visszatérésével”. Előveszem néha, meghallgatgatom, de ha nosztalgiázni akarok, akkor inkább a korai korongokat veszem elő.
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.063 seconds to render