NGC Prod.
3 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Batushka - nyáron új lemez
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2019. május 18., szombat, 07:42
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Nem rossz dal, el kell ismerni. De ebben nem éreztem a Bátyuska spiritet. A kórusok és a videó hangulata érdekessé teszi a dalt, azonban zeneileg nem vett le a lábamról. Ha mondjuk, most bukkanna fel ez a banda, (úgy hogy nem volt Bátyuska korábban,) akor azt mondanám, "noha, egy érdekesebb, speckóbb BM zene", de a debüt album után, én nem érzem azt, hogy tudná hozni az első korong katarzisát. Inkább gyenge tribüt, mint debüt :-).
A Kristóf féle cumó, sokkal jobban eltalált ámori nyilával. Abban valahogy sokkal jobban éreztem azt a hangulatot, amivel anno a Litúrgia megfogott. Egyből éreztem a félhomályos, dohos ortodox templomi hangulatot. Ami a Bátyó zenéjében anno elbűvölt.

Összességében azt mondanám, hogy önmagába véve, mindekettő jó, de az "eredeti" sokkal jobb. Majd megláttjuk mi lesz. Mondjuk, az ilyen balhézások, rontják a kedvemet a zenéktől. Meg, hát ha nem lett volna a Kristóf, akkor ez az egész ortodox imidzs sem kreálódik meg, azt meg annyira nem tartom szép dolognak, hogy Bárt magával vitte. Kitalálhatott volna valami mást (ahogy Demonaz is), és akkor mindenki békében csinálhatta volna a tovább a dolgát. A rajongóknak, meg úgy is elég lett volna az az ajánló levél. "hogy Bárt vagyok, Bratyó énekese, de most most már Oxtodox Pusztulás Halálmiszticizmus néven nyomununk tovább. Itt az új számunk, vegyétek!"

Úgy gondolom, ha valaki tényleg kreatív, akkor nem fekszik meg, ha mondjuk nem tud "Bátyuska" vagy Immortál néven tovább nyomulni, leül, és új friss gondolatokkal halad tovább. Bennem ilyenkor erősen felmerül, hogy valóban van-e már igazi művészet, tenni akarás, vagy csak ez jobb megélhetés, mint a napi 10-12 óra a melóhelyen...
Perszepeta 2019. május 17., péntek, 22:20
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Válasz McFrost1977 üzenetére:

Azért az vicces lesz, ha a bíróságon megbuknak és az egészet kukázhatják, Metál Blédestől, logóstól, borítóstól, Bartostól. Pedig nem rossz.


Nem rossz, zeneileg a Krzysztof-féle sokkal jobbnak tűnik, amúgy meg ő az alapító tag, de majd meglátjuk, mi sül ki ebből.
McFrost1977 2019. május 17., péntek, 20:29
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1846
Azért az vicces lesz, ha a bíróságon megbuknak és az egészet kukázhatják, Metál Blédestől, logóstól, borítóstól, Bartostól. Pedig nem rossz.
--
"Ha eljő a Farkas vihara, ne egyél a sárga hóból!"
3 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.08 seconds to render