NGC Prod.
6 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncertbeszámoló - Gyémántfejűek HM nosztalgiája
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Mindenholottlevo 2018. december 19., szerda, 03:19
Mindenholottlevo
Csatlakozott:
2013. március 24.
Hozzászólások: 336
Nos, senki nem mondta egy szóval sem, hogy a netes trollok felkent megmondóembere lennél, csupán arra próbáltunk rávezetni, hogy ne csak a hibákat lásd a cikkben, hanem a pozitívumait is. Az éttermes hasonlat nem a legjobb, nálam legalábbis annyiból mellélőttél, hogy nagyon-nagyon ritkán járok étterembe kajálni - annyira jól azért nem megy. S ha nagy ritkán eljutok, akkor is igyekszem olyanba elmenni, amiről már hallottam jókat, ami képvisel egy nívót. Igen, küldetésének tekinti a Fémforgács, hogy az egészen underground dolgoknak is minél több teret adjon - a mainstream szcénával már amúgy is foglalkoznak épp elegen, minek beállni a sorba sokadiknak? Ettől még persze írunk a fősodorban lévő dolgokról is, mert éppen az a jó, hogy változatos a felhozatal; a bluestól a funeral doomon át a black metalig mindenki megtalálhatja a kedvére valót. (cool)
Falconer 2018. december 13., csütörtök, 23:43
Falconer
Csatlakozott:
2004. április 15.
Hozzászólások: 2
Válasz Mindenholottlevo üzenetére:

Oldboy és Nascence uraknak köszönet, h. megvédenek! :-) Nem tudom, ki ez a Falconer, de mindenesetre próbáljon meg ő összekalapálni egy ilyen beszámolót - megnézném, mennyire járna sikerrel. ;-)


Öhm... Szóval te elmész egy étterembe, ahol rágós, íztelen PÖRIT szolgálnak fel neked langyos sörrel, és amikor ezt szóváteszed, a pincér csak annyit mond, menj, állj be a séf mellé, és készíts jobbat! Mi több, a hűtött sörökre is figyelj oda! Kérnéd a panaszkönyvet?

A véleményem tartom, szerintem egy cikk - zsánertől, szubkultúrától stb. függetlenül - üssön meg egy szintet, attól még lehet vagány, fiatalos, de alapvető nyelvi szabályokat tartson be, szakmai elvárásoknak feleljen meg. (A KONCIT leírhatod chatelés közben, vagy esetleg a saját blogodon - mondjuk, szerintem béna mindenképpen -, egy magára valamit adó média-platformon azonban semmi keresnivalója.) Az építészeti stílust tekintve egy ház is lehet ezerféle, a lényeg, hogy statikailag rendben legyen, noha az esztétikum is szinte ugyanannyira fontos, nyilván az valahol kicsit szubjektív vetülete a dolognak.

Egyébként - hogy ne a Netes Trollok Felkent Megmondóemberének nézzek már ki |-D - a Forgácsot nagyon bírom, Ti vagytok szinte az egyetlen fórum, amelyik felkarolja az underground mocskait is, és ez így bizony hiánypótló misszió. ;-)
Mindenholottlevo 2018. december 8., szombat, 15:30
Mindenholottlevo
Csatlakozott:
2013. március 24.
Hozzászólások: 336
Oldboy és Nascence uraknak köszönet, h. megvédenek! :-) Nem tudom, ki ez a Falconer, de mindenesetre próbáljon meg ő összekalapálni egy ilyen beszámolót - megnézném, mennyire járna sikerrel. ;-)
oldboy 2018. november 27., kedd, 10:16
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Válasz Falconer üzenetére:


Ti ezt nem (így) látjátok?Én speciel nem így látom!
A magyar nyelvnek szerintem a szleng is a része, hivatásos kritikustól is láttam már kiejtés szerint leírni egy-egy angol szót, a "mindegy, hányan lennénk rajtuk" mondatrésszel pedig nem értem mi a bajod...
Elegánsabb lenne a "mindegy, mennyien lennénk rajtuk"?
Persze szíved joga elmondani a véleményedet, de ezen az oldalon sosem MTI stílusban íródtak a cikkek és ezután sem abban fognak! ;-)
nascence 2018. november 23., péntek, 21:04
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Szerintem meg örülj, hogy valaki ír beszámolót! Az a baj, hogy nem a BBC-nek megfelelő stílusban? Hozzátenném, hogy itt senki nem firkász, csupán lelkes rajongó, aki a szabadidejét ilyenre cseszi el. Miért baj, hogy pár könyedebb elem is fellazítja a mondanivalót? Nyilván nem tökéletes, de közel sem nevezném olvashatatlannak Mindenholottlevo írásait. Személy szerint én jobban szeretem az ilyen koncertbeszámolókat, mint az objektív felsorolásoktól hemzsegő unalmat.
Falconer 2018. november 23., péntek, 20:47
Falconer
Csatlakozott:
2004. április 15.
Hozzászólások: 2
"underground hiróknak"

"KONCI" - bazmeg!

"...mindegy, hányan lennénk rajtuk."

Stb.

Jaj. Szegény fiú igazán hadilábon áll nemcsak a firkászlét mibenlétével, de a magyar nyelvvel is. Mert ez a lelkes, gimnáziumi fogalmazás nem csupán a fent említett mondatrészek okán gyenge. Ti ezt nem (így) látjátok?
6 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2020 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.053 seconds to render