NGC Prod.
58 hozzászólás - 1. 2. 3. oldal
Hozzászólok Hangpróba -
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Eroen 2018. november 5., hétfő, 10:08
Eroen
Csatlakozott:
2012. február 4.
Hozzászólások: 308
A Kriegmachinet hallgatva, a pár körrel ezelőtti Marduk/Funeral Mist esete jut eszembe. Az egyértelmű különbségek ellenére, simán ki lehetett volna adni ezt is Mgla név alatt.
nascence 2018. november 4., vasárnap, 10:59
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
MacFrost, megelőztél...tökéletesen azt írtad le, amit én is akartam! (b)

...feleségem szavait idézve, "ennyi hisztis picsaként viselkedő faszit még nem látott egy helyen" (hrhr)

Mindekinek kulurált vélemény és ellenvélemény nyílvántítás kívánok!
McFrost1977 2018. november 4., vasárnap, 10:38
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1846
Ezt nem is értem! Miért? Olyat kellene kiadnia ami nem tetszik neki? Olyan lemezekbe ölje a saját pénzét-idejét-energiáját amiket utál, de a közönség vevő rá, széleskörben elfogadott/befogadott, és dől a lé? Hogyan lehet egyáltalán ilyet felvetni??? Egyik megjelentetett lemezét sem Ő ajánlotta ide, ha igen, nem pontozta.
Az meg, hogy interjút készít velük nagy előny és haszon az oldalnak, másrészt napi kapcsolatban áll velük, miért ne tenné meg.
A kirohanás pedig annak szólt, hogy ne mondjuk már rá, hogy szar és bárki megcsinálja, legyen helyette a "nem értek hozzá", "nem az én műfajom" vagy a "nem tetszik" szavak használata....
Amúgy be lehet fejezni ezt a témát, ezt a tipikus magyaros megmondom a tutit, mert én mindenhez értek hozzáállást!
--
És ha eljössz, világvége, itt találsz majd engem,
nyárfák közt a szélben zúg, csak zúg a lelkem.
Mizse Lajos 2018. november 4., vasárnap, 07:01
Mizse Lajos
Csatlakozott:
2018. október 30.
Hozzászólások: 1
Én, mint olvasó csak azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire elegáns az, ha valaki a saját kiadója által megjelentetett zenekarok anyagait rendszeresen értékeli és 10 pontos kritikákat ír róluk, a zenekaraival interjúkat készít és jelentet meg itt, ha szó éri a ház elejét, akkor pedig lekezelően kioktat bárkit. Csak azért, mert a Hammer pont ezt csinálja kicsit nagyobban, és őket ezért keményen osztják sokan, pl. itt is volt erről már szó.
Ezt teljesen függetlenül kérdezem az adott anyagtől, nekem tetszik a Jég.
Nagaarum 2018. november 2., péntek, 23:03
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
tompa 2018. november 2., péntek, 19:18
tompa
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 4
fingom sincs, hogy kit takar "krumpli", sosem beszéltem / találkoztam vele. Amiért ma regisztráltam az a számomra nevetséges instant reakciók voltak. Ha már regisztráltam és beleálltam az értelmezési cunamiba akkor vállalom, hogy ezt a kört lepontozom és véleményezem, hogy ne csak egy füstölgő segg legyen a szám helyén. De egyébként valóban nagyon "érdekes" hogy ma regisztráltam én is hmmm....
chipmonkey 2018. november 2., péntek, 19:01
chipmonkey
Csatlakozott:
2008. július 20.
Hozzászólások: 128
De érdekes hogy a tompa is ma regisztrált. :-# :-]
krumpli 2018. november 2., péntek, 18:49
krumpli
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 18
Tompa értelmezte legjobban.
Persze ha nem fogalmaztam precízen, akkor elnézést érte. Nyilván ha MOST belterjes lenne a közösség, akkor nem hoztam volna fel általatok sűrűn idézett hasonlatomat, hanem pikk-pakk leírom (véleményként), kijelentő módban.
Én személy szerint nem szoktam elvárni objektivitást a HP-s értékelésektől, mert szerintem nincs ember a világon, aki 2 hetente munka vagy/és suli mellett meg tudja emészteni annyira a 10 lemezt, hogy átfogó és alapos elemzést írjon róla. Főleg azért is fölösleges, mert úgyis 1-2 kattintásnyira van a zene innen. Nem tudom, hányan vannak ilyesmivel, de engem személy szerint pont a szellemes vagy/és frappáns vagy/és érzelmekkel teli stílus ösztönöz arra, hogy ráfüleljek a lemezre, akár pozitívan ír róla valaki vagy sem.
tompa 2018. november 2., péntek, 18:31
tompa
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 4
Egy mondat sem igaz és érvényes számomra a legutóbbi kommentedben. Viszont látom, hogy hogyan értelmezted a magad módján a leírtakat "lefordítom akkor".
BlackZone 2018. november 2., péntek, 18:31
BlackZone
Csatlakozott:
2013. november 23.
Hozzászólások: 223
Belial: összességében KEEP ROLLING ahogy ezt itt elnézem.
Weide 2018. november 2., péntek, 18:28
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Lefordítom akkor. "Szükség van Husky velős és érdemi pontozásaira (lsd."METAL" vagy "Én nem tudom mi a szar volt ez, de nem is akarom"), mert nélkül, és a hozzá hasonlóak nélkül (bár itt nem tudom, kikre célzott embeeünk) ez az egész bagázs csak egy egymás farkát szopkodó gittegylet lenne, érdemi diverzitás nélkül."
Nem hiszem el, hogy nem látod, mi ezzel a probléma.
--
"...az a zene, amelyet a legértelmesebb szomszédjaimnak sem tudnék kimagyarázni" - farrrkas
tompa 2018. november 2., péntek, 18:21
tompa
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 4
Érdemben reagáltam arra, amire hárman is tengernyi észosztást alapoztatok és ami NEM HANGZOTT EL!
Weide 2018. november 2., péntek, 18:19
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Az utolsó bekezdésből kvázi ez jön le. De még mindig nem ezzel van az érdemi porbléma, hanem a sután megfogalmazott értékeléssel. Amire érdemben te sem reagáltál. Annak viszont örülök, hogy beszálltál pontozni.
--
"...az a zene, amelyet a legértelmesebb szomszédjaimnak sem tudnék kimagyarázni" - farrrkas
tompa 2018. november 2., péntek, 17:42
tompa
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 4
wow! JUST WOW! Idézzetek már krumpli kommentjéből ahol kijelenti hogy a jelenlegi HP belterjes! Értő olvasás????
Belial 2018. november 2., péntek, 17:22
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
A belterjesseg szerintem sem igaz, es felesleges barki szemelyeskedo velemenyevel foglalkozni, keep rolling!! azt annyi.
Az oldalt anno en is veletlen talaltam, mint a masik 10et, csak azokat mar nem nezem ezt igen, lehet hogy kisebb a kozosseg de ertelmesebb, kretenek jonnek mennek, azokkal sem kell foglalkozni.
A hasonlatod kemeny, ha ilyen dolgokra izgulsz ez nem a neked valo videk.
Nagaarumal nekem is volt par vitam, de nem erdemes vele leallni vitatkozni.

A Husky fele emberek megnyilvanulasai meg pont annyit ernek mint Naga patoszai.
Mindenki azt olvassa el ami erdekli, es IGNORALNI kell azt akinek a velemenye zavaro vagy ugy erzed szinten aluli.

NUH mindenki hamozzaki ami neki szolt, vagy KEEP ROLLING!!!!
\m/
BlackZone 2018. november 2., péntek, 16:37
BlackZone
Csatlakozott:
2013. november 23.
Hozzászólások: 223
Mindig van valaki, aki azzal a váddal jön, hogy ez egy egymás genitáliáit izgató gittegylet. Tapinthatóak a stílusorientációk, a zenéhez való hozzáállásból eredő különbségek. Rendszeresen alázzuk vagy emeljük magasba a lemezeket. A magam részéről személyesen egy embert ismerek innen, egyet pedig csak online. Szóval ez a bullshit, hogy ez egy belterjes valami szerintem erősen tévút.
Egyszerűen Nagának itt csak a szakmaiatlan és tiszteletlen hozzáállás nem jött be. Husky jellemzően azért totálisan szubjektív (és sajnos eléggé semmit mondó) sorokat ír a pontok mellé, melyekből nem sok minden derül ki a zenéről. Persze lehet ezt is, mint ahogy zéró szövegezés mellett csak pontokat adni. Utóbbiba nem is nagyon lehet belekötni ugye...
Én a magam részéről telibe szoktam szarni, hogy az ajánlásomra ki mit kommentel, mert hát tétje semmi. Naga esetében ez részben saját gyermek, így elfogadom a kardoskodást. Meg amúgy is ez az ő véleménye. Le lehet állni vele vitatkozni, minden bizonnyal partner lesz benne.
Weide 2018. november 2., péntek, 12:15
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1162
Szia krumpli!

Egyrészt ha a HP egy belterjes "masztiparti" lenne, akkor csak 9 és 10 pontos lemezekkel találkoznál, ami nem igaz. Nézd csak vissza a régebbi köröket; látható, hogy elég nagy a szórás. Másrészt itt sosem azzal van baj, ha valakinek nem tetszik valami. Mondok egy példát; ha én írok egy regényt, éa valaki azt mondja rá, hogy "Ez egy szar, ilyet bárki tud írni" azon én is felhúznám magam, mert NEM, nem tudna bárki ilyet írni. Ez egy kicsinyes és osotba megállapítás. Ha viszont az lenne a kritika, hogy "Ez egy rosszul megírt, sekélyes és unalmas szar" abba nem tudnék és nem is akarnék belekötni, mert szíve joga mindenkinek úgy érezni egy adott művel kapcsolatban, ahogy. Érzed a különbséget?
--
"...az a zene, amelyet a legértelmesebb szomszédjaimnak sem tudnék kimagyarázni" - farrrkas
krumpli 2018. november 2., péntek, 11:19
krumpli
Csatlakozott:
2018. november 2.
Hozzászólások: 18
Sziasztok!
Csak azért regisztráltam fel ide, mert nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy Nagaarum nem első alkalommal alkalmazza a kötekedő, pökhendi stílusát más felhasználók felé. Úgy írom le ezeket, hogy fentieket leszámítva amúgy élvezetes dolgokat kommentál a lemezekhez.
Jég tényleg jó, de megértem azokat is, akik számára semmit nem mond, mert ez egy rétegzene.
És hát annak fényében megmosolyogtató az "akinek van hozzá hallása" mondatrész, hogy korábban elismerte, hogy mindenki kicsit másképp érzékeli a hangokat/zenét.
Úgy vélem hogy szükség van olyan felhasználókra is, mint Husky, mert nélkülük ez a közösség olyan lenne, mint egy masztiparti résztvevői, akik kiverik egymásnak és mondják, hogy ez milyen jó, miközben bele se gondolnak, hogy kívülről nézve nem biztos, hogy az.
Nagaarum 2018. november 1., csütörtök, 10:47
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Nem mintha szükség lenne végelmére keljek az ambient anyagnak, mert, akinek van hozzá hallása, érzi, hogy kiváló alkotás, de várom a te verziódat Husky! Bízvást állítom, hogy amint elérted azt a hatást, mint a Jari & Shum lemez, az NGC Prod megjelenteti az anyagot! De aztán tiszta legyen a hangkép, jó a sztereó, egyedileg oszcillált, szűrt, és effektelt hangzásokat kérek ám! Ja, és nem hátrány, ha a lemezed címe összhangban van a hangokkal ;-) :-*
--
>>> NGC Prod kiadó Bandcamp<<<
ChuckdeatH 2018. október 30., kedd, 12:11
ChuckdeatH
Csatlakozott:
2016. január 1.
Hozzászólások: 28
Akkor ezennel elhantoltam a jégcsákányt. (@)
58 hozzászólás - 1. 2. 3. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2020 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.049 seconds to render