NGC Prod.
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Lemezkritika - Lykathea Aflame-Elvenefris
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

farrrkas 2018. július 24., kedd, 16:06
farrrkas
Csatlakozott:
2015. január 8.
Hozzászólások: 448
Eszement darab! \m/
Necron 2018. július 24., kedd, 15:12
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Nem gondoltam volna, hogy közel húsz év után fogok olvasni magyar kritikát erről a legendás albumról.
A mai napig elő-elő veszem (pl. most is feltettem a lejátszómra, pedig már nem hallgatok death metalt) lassan már két évtizede, ez bizonyítja a legjobban ,hogy valóban komoly és tartós alkotásról van szó.Tartós és páratlan alkotásról. Nagyon tetszett az fűszeres keleti dallamok és az albumot átlengő pozitív atmoszféra. Akkoriban nem sok beath metal bandára volt jellemző a pozitív hangvétel.

Nagyon sajnálom hogy nem lett folytatása a lemeznek. Igazán nagy kár és sokat veszített vele az éra. Szerintem, van akkora kaliberű, mint pl. a Nile „Catacombs of Nephren-ka” albuma.
Az a bajom a mai death metal bandákkal ,hogy feláldozták a zenét a technika oltárán. Noha elismerésre méltó a hangszereken való zsonglőrködés, de engem ez nem köt le. Ennél a bandánál a számok zenék maradtak annak ellenére, hogy kegyetlenül megdörrentek a dalok, de mégsem éreztem fullasztónak és fárasztónak.

Sajnos, a lemezt nem tudtam sohasem beszerezni, mert már csak itt-ott lehet kapni használtan, elég komoly áron. A remasterelt verzió is izgalmas, de egyet értek ,hogy az eredeti valahogy mégis olyan, mint egy régi barát, a kisebb hibái is inkább kellemes mosolyt csalnak az ember arcára, mintsem ,hogy zavaróak lennének.

Köszi az írást!
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.046 seconds to render