NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Zenekari profil - Lord
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

The 7th Evil 2017. április 22., szombat, 11:27
The 7th Evil
Csatlakozott:
2010. augusztus 2.
Hozzászólások: 9368
Gidófalvy Attila kilépett a Lord-ból! :'(

Magyarország egyik legcsodálatosabb Rajongó táborához, a LORD KÖZÖNSÉGÉHEZ!!

Ebben a rövid közleményben szeretném tudatni VELETEK, mert nagyon fontos számomra, hogy tőlem halljátok, 30 év után, 2017. április 21-től nem vagyok a LORD zenekar tagja.

Döntésemet hosszadalmas mérlegelés után (hiszen volt időm most bőven) fájó szívvel hoztam meg, amiben nem játszik szerepet a betegségem, mert továbbra is zenélek és annak, aki szereti azt, amit nyújtani tudok a színpadon, megtalál.

A részletek, úgy gondolom kizárólag rám és a zenekarra tartoznak, és nem kívánom nyilvánosságra hozni. MINDENKINEK köszönöm azt a sok-sok szeretetet, amit 30 éven keresztül kaptam TŐLETEK! Köszönöm, hogy a kórházi megpróbáltatások alatt is, lélekben mindvégig mellettem voltatok!

További sok sikert kívánok a LORD zenekarnak!


Ui.: "Ki tisztel, megköszönöm, ki nem tisztel, azt elkerülöm, de én nem haragszom senkire…… és csak a szépre emlékezem!!!!! És továbbra is, csak azért is VIDÁMSÁG ÉS ROCK AND ROLL és ÖRÖKKÉ SZÓLJON A ROCK!!!!!!!"

További őszinte szeretettel gondolok Rátok! Gödi Gidó
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render