NGC Prod.
3 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncertbeszámoló - The Gentle Storm
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

emp 2015. március 4., szerda, 10:14
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ezek Pesten az első koncerten csak úgy megtörténtek (eléggé arra utalt a mimikájuk és úgy az egész is) aztán annyira jól sült el, hogy ezt-azt beleloptak utána tudatosan is. :-)
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
andiprkl 2015. március 4., szerda, 10:07
andiprkl
Csatlakozott:
2014. január 14.
Hozzászólások: 7
Haha, úgy látszik, hogy ez be van építve a programba, mivel ezt Helsinkiben is eljátszották =) (a kottalapozgatást, meg hogy elfelejtette a dal elejét..enyjebejnye!) De igen, tényleg kulönleges este volt, örulök, hogy Budapesten is ugyanolyan hangulatban telt, mint itt. :-)
emp 2015. március 4., szerda, 07:19
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Pesten iszonyat különleges volt a hangulat a Planetáriumban. Egyrészt "karnyújtásnyira" voltunk tőlük, másrészt meg az első koncert varázsa igen nagyot ütött. Arjen tiszta lámpaláz volt, és 1-2 alkalommal el is rontotta a dalt, amit vérprofin azonnal interkacióban ütöttek el poénokkal. Ezáltal baromi közvetlen lett a hangulat, számok között 1-2 mondat erejéig bekiabálásokkal még beszélgetés is kialakult köztük és a közönség között. Kedvencem az volt, mikor Anneke elfelejtett lapozni a kottafüzeten és Arjen egy akkordot pengetett vagy tízszer, mire Annekének leesett a dolog. Meg amikor az egyik Ayreon dalt felkonferálták, de elfelejtették a kezdő akkordot és ott tanakodtak, hogy hogyis volt. :-D :D iszonyat jó volt, meg ugye a Planetáriumos kis vetítés is iszonyat különlegessé tette az egész produkciót. :-)
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
3 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.049 seconds to render