NGC Prod.
5 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncertbeszámoló - VII. The Chromized Land fesztivál
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

godfucked 2008. augusztus 29., péntek, 09:39
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
ensomhet: amit mondasz, magamon is erzem, meg valoszinu a BA beszamolobol az olvasok is ereztek, en is kicsit becsomorodtem ettol a rakas ugyanolyan tucatzenetol, valoszinu ezert lett olyan lehuzos az egesz cikk :-)
Emlekszem 2002 korul amikor eloszor mentunk kulfoldi metalfesztre es tatott szajjal neztem vegig mindent...
--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
volcano 2008. augusztus 28., csütörtök, 15:45
volcano
Csatlakozott:
2007. november 13.
Hozzászólások: 27
Nagyon pozitív, hogy kifizetted, ugyanakkor nem hiszem, hogy a korral járna az, hogy valakit nem érdekel a zene, ennek oka máshol keresendő valószinűleg. Ráadásul aki szemfüles és tud olvasni annak nem 2350 a beugrója hanem 1900, ami jelentős különbség. Nem azzal van a gond, hogy valaki piálni jön vagy a haverokért, mindenkitől nem lehet elvárni hogy végignézze az összes koncertet (pedig nem nehéz kicsit se), de ha a koncerten bulizik az neki is jobb szerintem. Na mindegy erről felesleges is beszélni, ilyen időket élünk, ez van.
ensomhet 2008. augusztus 28., csütörtök, 14:53
ensomhet
Csatlakozott:
2004. március 12.
Hozzászólások: 2307
Ezt a plussz két félmondatos részt nem értettem :-/

Abban igazad van, hogy bármikor néztél ki, mindig sokan ültek kinn. Szerintem sokan az ilyen eseményre inkább a haverok (meg a szesz) miatt mennek, mint a zene miatt, tehát ez utóbbi a háttérbe szorul. Az az igazság,hogy már én is nagyjából az utóbbi csoportba tartozok, nagyon ritkán mozdulok ki bárhova, és a zene iránti érdeklődésem is jelentősen csökkent. Viszont elvileg lennie kellene lelkes ifjaknak, akik minket felváltanak, s olyanok, mint mi voltunk modnjuk 5 éve.

Az ilyen ingyen bemegyek a végén hozzáállást én sem értem, akkor inkább maradjon kinn az illető. Az a kétezerpárszáz forint nem egy olyan extrém összeg, hogy ne lehessen kifezetni. Nekem is lehetett volna ingyen menni, mint "sajtós", de inkább támogattam a rendezvényt, ezen nem múljon.
volcano 2008. augusztus 28., csütörtök, 13:40
volcano
Csatlakozott:
2007. november 13.
Hozzászólások: 27
Társasági életet lehet élni a 20 perces szünetekben is szerintem, bár kinek hogy.
Szánalmas hogy az embereknek még mindig jobban imponál a Vigadó melletti kocsmázás, minthogy bejönne egy szinvonalas, elérhető árú fesztiválra. Emiatt a ’majd úgyis bemegyek a végefelé ingyen’ hozzáállás miatt (is) sorra pusztulnak meg a fesztiválok, remélem ezek az emberek majd jól fogják érezni magukat a csodálatos Campus fesztiválon, amikor már csak az fog maradni. Hozzáteszem ez egyáltalán nincs jól megoldva a fesztiválon, erre több konkrét esetet is tudok. Az egyik velem esett meg, eszerint én álldogáltam teljesen benn a ruhatárnál, mire odajön hozzám két ember, lobogtatva a jegyet, hogy ezt itt kell-e karszalagra váltani. Mire lelkesen odamutattam a ’pénztárhoz’, ahol a két hölgy izgatottan cseverészett…….Ez a második koncert előtti szünetben történt tehát nem a végén és ez csak egy eset. Mindenesetre valahol akadozik a szerkezet ha többen jó előre kijelentik, hogy ingyen fognak bejönni.
Ha nagyon gonosz akarnék lenni akkor azt mondanám, hogy a Burzumos srác ki akarta szorítani a plusz 2 mondatodat a hangzásról vagy bármiről még, de vedd inkább félpoénnak, mert kicsit paprikás hangulatban vagyok a hétvége óta, hogy azt kell látni miként hanyatlik az egyébként sem túl nagy debreceni élet.
Még ezt a keveset is elvették tőlünk. (knifed)
haragSICK 2008. augusztus 27., szerda, 08:01
haragSICK
Csatlakozott:
2008. január 3.
Hozzászólások: 1161
A Gholgoth-ra én is nagyob kíváncsi lettem volna, a Somnus Mortis Imago egy mestermű, keresem is eredetibe, majd lehet írok nekik ezzel kapcs. mailt. A Gösser Ice nagyon kapitalista húzás, és nem nekünk való, a mi pénztárcáinkhoz :}

A beszámoló amúgy nagyon korrekt lett, le a kalappal! Komolyan! Az egyetlen, ami zavar, hogy a bekezdések közé igazán berakhattad volna az adott banda logóját az oldal alapszínével, és máris designos is (egy nagy része megvan a bandatárban, de ahogy észrevettem TE magad is megtudod csinálni, lehet legközelebb érdemes lenne).
--
"MisanThr0PiG & Здравствуйте CO."
5 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2020 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.059 seconds to render