NGC Prod.
CD-k >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

haragSICK 2011. május 19., csütörtök, 17:25
haragSICK
Csatlakozott:
2008. január 3.
Hozzászólások: 1161
Vagy kettő van belőle vagy egy se kell, csak csere érdekel! Evidensen mondanom se kell, minden korong, booklet és tok karc és ujjlenyomat mentes, zacskózott!

Daemon - Descend Dethrone (2008) (Suffocation féle komplex őrlés halál)

Nosferatos - Pandemonium (2001) (korai Morbid Angel vonal)

Polymorph - Disgraceful Supper (EP)-(2005) (Deicide és Morbid Angel zúzda)

Purgatory - Blessed With Flames Of Hate (2001) (Incantation jellegű őrlés)

Jasad - Annihilate the Enemy (2005) (Kibaszott mély gore death)

Maniac Butcher - Barbarians (1995) (a debütjük, eredeti Pussy God-os kiadás, igazi ritkaság!!!)

Dies Ater - Through Weird Woods (2000) (hihetetlenül komplex és brutális black horda második korongja, a Gorgoroth és a Dimmu Borgir ötvözete, remek átmenetekkel, Last Episode kiadvány, ma már gyakorlatilag be nem szerezhető)


Defloration - Necrotic Nightmares (2008) (Komplex death zúzda, új Cannibal Corpse vonal)

Nocturnal - Arrival of the Carnivore (2004) (Minőségi thrash-black, debütje a német csapatnak, kicsit néhol Motörhead szerű, szóval nem áll messze a hazai Drünken Bastards-tól, jaa és Deathstrike kiadvány, ami ugyebár geci kis kiadó, szóval ez is ritkaság!!!)

April Ethereal - Advent (2001) (a Varsói progresszív dark-black csapat debütje, kibaszott nagy ritkaság és hihetetlen zene!!! - Conquer kiadvány, csak azért nem kell, mert egy volt kapcsolatomat kapcsolom hozzá)

Chernobog - Vlidoxfato (1999) (az orosz NS black metal horda egyetlen nagylemeze, Cyndicat of Dark Music kiadvány, és brutális rombolás - ritkaság!)

Defeat - From Far Away (2005) (pagan black, szerintem gyenge a hangzás és az egész nem olyan hatalmas eresztés, inkább csak nehezen beszerezhető, kérdés kinek kell...)


Incapacity - 9th Order Extinct (2004) (néhol Nile, máshol Vader vonal, ügyes és inteligens zúzda)

Csak csere lehetséges, személyes vagy postai úton, egyeztetés alapján. Természetesen egy ritkaság eszmei értékének megfelelően másik ritkaság jöhet szóba, a thrash, death és ipari zenék halmazaiból. Nincs más teendőd, csak írni egy listát, hogy te miért mit gondolnál – én azt szeretném, ha mindkét fél elégedett lenne, ha bármelyik lemezzel kapcsolatban kérdésed van, írj bátran infok, fotók miatt. Jó keresgélést kívánok (nekem egy napomba került ez a lista)!

Üdvözlettel: Pataki Zoltán
haragsick@femforgacs.hu vagy haragsick@gmail.com
--
"MisanThr0PiG & Здравствуйте CO."
CD-k >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.044 seconds to render