M.W.S.
1 punch=2deaths (2006)
Nem rég került kezembe az M.W.S. 1 punch=2deaths című első nagylemeze. Eddig nem igazán volt esélyem hallgatni a dalaikat, és nem tudom, hol van az a Solymár. Pedig már 1997-ben elindult, a kerék és az óta kisebb zökkenéssel folyamatosan tolják a srácok az úgynevezett lakótelep metalt.

Nem is tudom hasonlítsam-e igazán valamihez, nem hiszem, hogy nagyon lehetne, én inkább nem indulok ki semmi más zenéből. Csipetnyi van benne egy-két zenei stílusból, gondolok most a hardcore-gyorsabb húzásaira, vagy a metal súlyosabb kidolgozottabb dolgaira. Ilyen például már az első szám ’Monster’, a cseles intró után, amit valami mozifilmből vághattak ki, de nagyon megtalálta a helyét a cd elején. Vannak benne fültépő egyből megragadó nóták a Life is real, vagy akár a Generation X, Misquided anthem de sorolhatnám még. A cd-n helyet foglalt egy pár lazábban kezdődő dal, de ez ne tévesszen meg senkit, ennyit mondok ’nem fogtok csalódni’. Az ének nagyon jól összerakott, háttérhangokkal megbolondítva, és a mai keményebb világból nem hiányzó vocal is helyet foglal. Kicsit meghallható a gyengébb angol kiejtés, de ez nem baj mert Magyarországon vagyunk és itt nem azt a nyelvet beszélik, úgyhogy ezt nem igazán kell figyelembe venni, csak ha a srácok ki akarják vinni tudásukat a határon kívűlre is. Nagyon tetszik a válogatott és elég kimerülhetetlennek tűnő, változatos dob, és persze az óriási begitározások, felhúzások (Life is real). Megmondom őszintén gyerekek, feltettétek a mércét, a magyar zenei életbe. A borítóról is essen pár szó: a logót már ismerik kis hazánkba. Az elején ez néz ránk átdolgozva óriási grafikával körülvéve köszöntve, hogy hallgass meg barátom, és nem fogsz csalódni. ha szétnyitjátok a borítót! Fényképek egy robbanással a háttérbe, ami tükrözi a zenét, és persze az old school betűtípus nem is tudom, én úgy szoktam mondani csak, hogy gótikus. Lehet rossz helyen kapisgálok, ezzel a szóval, úgy érzem nem csak a zenére, hanem a borítóra is odafigyeltek!

Nem tudok többet hozzáfűzni ez teljesen jó! Csak így tovább és jöhetnétek keletre is egy kicsit, mert erre szerintem nem nagyon vágják a dalaitokat, és lenne rá vevő, Óriási!
M_W_S_1_punch_2deaths_2006
Kiadó:
Stílus:
Thrash/Crossover
Értékelés:
 
Külalak
: Igényes
 
Hangzás
: Jó
Dalok:
1.Intro
2.Monster
3.Life is Real
4.Revolution for Humanity
5.Die Fetten Jahre sind for bie
6.Generation X
7.Misguided Anthem
8.America
9.Never Walk This Land
10.Poor
Írta:
kecsuhc
2007. július 3., kedd
Facebook:
Postumus - Demó (2011)
Kritika, haragSICK @ 2011. május 26., csütörtök, 18:22
MWS - None Of Them Will Cross (2009)
Kritika, haragSICK @ 2009. november 27., péntek, 22:45
Koncertek
© 2001-2021 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.009 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'q8ftaqo4to86dhq5s76abl7eo2','','szoveg|s:7:\"SHPPQAM\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:6:\"tc.php\";lyricsrow|i:1;','3.232.129.123','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1