As Our Army Grows (2007)
A Brit Intense zenekarról szinte semmi információ nincs az interneten, a kiadó honlapját kivéve. Amit sikerült megtudnom, hogy ez a második lemez, amit Carl Groom (Treshold) és Richard West (Treshold) irányításával vettek fel. 2007-ben szerződést kötöttek az osztrák Napalm Records-al. Az információ hiányból ítélve a promóció nem a legjobb úton halad.

A zene igazi Power Metal, a hangzás jó, szépen szólalnak meg a hangszerek. A borító is szép kivitelű. Én sok hasonló zenét nem hallgatok, ezért nem nagyon tudom összevetni a műfaj többi képviselőjével. Azt azonban hallom, hogy a számok igényesen vannak megírva. Nincs a lemezen eszméletlen gitártekerés vagy dobolás, kiemelkedő énekhanggal sincs megáldva az énekes, ám minden a helyén van ahhoz, hogy élvezettel hallgassa az ember az Intense Heavy Power zenéjét. A számok többségében hallható akusztikus gitárbetétek, nagyon tetszettek, kellemes hangulatúvá varázsolják a zenét.

A Power Metal kedvelőinek mindenképp megér egy próbát, mert szerintem inkább a zenekar promóciós tevékenysége kritizálható, és nem a lemezen nyújtott teljesítményük. Pár fogósabb téma azért elkelne, de összeségében jó vélemény alakult ki bennem a zenekarról.
Intense_As_Our_Army_Grows_2007
Stílus:
Power Metal
Értékelés:
 
Pont
: 7 / 10
 
Külalak
: Igényes
 
Hangzás
: Kiváló
Dalok:
1.Anger of the ancients
2.Mirror shroud
3.Our last hope
4.You die today
5.Insanity's call
6.Temptress
7.Fear is not enough
8.Trojan transmissions
9.Strange new world
10.Long live the neww flesh
Írta:
vazul
2007. április 15., vasárnap
Facebook:
Koncertek
© 2001-2021 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.02 seconds to render