Wasted Time (2008)
Kicsit szégyellem magam, mert eme ismertető tárgya kb már 2 hónapja a kezemben van és még csak most jutottam oda, hogy írjak róla cikket, az év végi lemezdömping miatt kissé háttérbe szorulva.


A Wasted Time 5 száma, 18 percben nem túl vaskos anyag, a számok is többnyire ismerősek. A Path című bevezető visszatérő téma más formában már hallható volt a First-ön is, és a banda tervei szerint a harmadik korongon is megtalálható lesz átdolgozott formában. A Bullet szintén régi motoros, nyersebb (ami itt a hangzás minőségére utalna) és rövidebb verziója hallható. A Helter Skelter egy feldolgozás szám (a Metalchampon már hallható volt teljes egészében), melyet sikerült Sunday Fury-sra átdolgozni és talán ez fogott meg leginkább a Wasted Time-ról (főleg a Purple Haze-es betét miatt). A záró Tree Of Hate második felét átjáró "fury" pedig jó ötlet volt.

Sajna nálam ez a kiadvány megmarad a tegyük fel a polcra kategóriában, de csak azért mert a First után kissé soványnak érzem. Mindenesetre már nagyon várom a következő nagylemezt. A CD-n még találhatő a számokon felül pár kép a bandáról és a Bullet videoklippje (ami amugy a youtube-on is kikereshető), vérbeli csináld magad klipp, az ötlet tetszett csak a 2. perc után már kiszámíthatóan ismétlődik a footage.A cd beszerezhető, rendelhető myspace-en, e-mailben - sundayfury@hotmail.com - (700 Ft+pkg) és persze a koncerteken.
Sunday_Fury_Wasted_Time_2008
Kiadó:
Stílus:
Stoner Metal
Értékelés:
 
Pont
: 6.4 / 10
 
Külalak
: Átlagos
 
Hangzás
: Átlagos
Dalok:
1.Past
2.Bullet
3.Hymn Of Golden Ace (Rotten On The Phone)
4.Helter Skelter
5.Tree of Hate
Írta:
Amarant
2008. december 21., vasárnap, 09:02
Facebook:
voroscsoka 2008. december 21., vasárnap, 11:21
voroscsoka
Csatlakozott:
2008. augusztus 2.
Hozzászólások: 6
nem sok mindent mondtál el a lemezről.
Koncertek
© 2001-2021 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.016 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'sp0enidufd15agi3dvmq49du36','','szoveg|s:7:\"SEFYQPR\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:12:\"neurosis.php\";lyricsrow|i:1;','3.238.186.43','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1