Wasted Time (2008)
Kicsit szégyellem magam, mert eme ismertető tárgya kb már 2 hónapja a kezemben van és még csak most jutottam oda, hogy írjak róla cikket, az év végi lemezdömping miatt kissé háttérbe szorulva.


A Wasted Time 5 száma, 18 percben nem túl vaskos anyag, a számok is többnyire ismerősek. A Path című bevezető visszatérő téma más formában már hallható volt a First-ön is, és a banda tervei szerint a harmadik korongon is megtalálható lesz átdolgozott formában. A Bullet szintén régi motoros, nyersebb (ami itt a hangzás minőségére utalna) és rövidebb verziója hallható. A Helter Skelter egy feldolgozás szám (a Metalchampon már hallható volt teljes egészében), melyet sikerült Sunday Fury-sra átdolgozni és talán ez fogott meg leginkább a Wasted Time-ról (főleg a Purple Haze-es betét miatt). A záró Tree Of Hate második felét átjáró "fury" pedig jó ötlet volt.

Sajna nálam ez a kiadvány megmarad a tegyük fel a polcra kategóriában, de csak azért mert a First után kissé soványnak érzem. Mindenesetre már nagyon várom a következő nagylemezt. A CD-n még találhatő a számokon felül pár kép a bandáról és a Bullet videoklippje (ami amugy a youtube-on is kikereshető), vérbeli csináld magad klipp, az ötlet tetszett csak a 2. perc után már kiszámíthatóan ismétlődik a footage.A cd beszerezhető, rendelhető myspace-en, e-mailben - sundayfury@hotmail.com - (700 Ft+pkg) és persze a koncerteken.
Sunday_Fury_Wasted_Time_2008
Kiadó:
Stílus:
Stoner Metal
Értékelés:
 
Pont
: 6.4 / 10
 
Külalak
: Átlagos
 
Hangzás
: Átlagos
Dalok:
1.Past
2.Bullet
3.Hymn Of Golden Ace (Rotten On The Phone)
4.Helter Skelter
5.Tree of Hate
Írta:
Amarant
2008. december 21., vasárnap, 09:02
Facebook:
voroscsoka 2008. december 21., vasárnap, 11:21
voroscsoka
Csatlakozott:
2008. augusztus 2.
Hozzászólások: 6
nem sok mindent mondtál el a lemezről.
Koncertek
Equilibrium - Renegades Tour 2020
január 28.,
Dürer Kert
European Galactic Terrortour
február 7.,
Barba Negra
World Dominion Tour 2020
február 20.,
Barba Negra
Kvelertak
március 10.,
Dürer Kert
április 11.,
Backstage München
május 16.,
Arena
június 11.,
Pannonia Fields
továbbá
© 2001-2020 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.068 seconds to render