Lethal Conflict
To Death And Beyons (2008)
A görög származású Battleroar 2000-ben alakult, azóta már három lemezt adtak ki, az idén az utolsót To Death And Beyons címmel. Az öt hosszú hajú görög arc akik mellékesen Athéniek tehát bele illik a képbe, hogy hősies power metal-t játszanak.


 
Az album egy hősies indulóval kezdi meg csatáját majd a húrok közé csapnak, amelynek köszönhetően olyan érzésem van, mintha én is kint lennék a csatatéren és harcolnék, az ellenfeleimet, pedig elkergetném olyan erőt sugall számomra ez a zenei íz világ. Nem csak csatázásról van itt szó, hanem teljes leállásokról olyan régi Manowar-os és Iced Earth-ös muzsikálásról. Az ének szerencsére nem olyan nyekergős, mint sok más ilyen bandában, teljesen helyén van Marco hangja, és a többi srác is jól teljesít, én inkább az éneket emelném ki és a remekül bele olvasztott kórus énekeket. Szövegvilág természetesen a régi harcokról, csatákról szól, amely jelen esetben bőven akad. Az album elég hosszú lett, de jelen esetben ezt nem szólhatom meg, mivel minden szám tetszik. A borító is beleillik a zenei stílusba, bár lehetne szebb is.
 

 
Nem egy világhódító banda és rajtuk kivül nagyon sok olasz és egyéb nemzetiségű banda akad a horgon, és ha belegondolunk abba, ez nem egy divat irányzat, amely közrejátszik a siker elmaradásában.
Battleroar_To_Death_And_Beyons_2008
Kiadó:
Forgalmazó:
Stílus:
Power Metal
Értékelés:
 
Pont
: 8 / 10
 
Külalak
: Igényes
 
Hangzás
: Kiváló
Dalok:
1.The Wrathforge
2.Dragonhelm
3.Finis Mundi
4.Metal from Hellas
5.Hyrkanian Blades
6.Oceans of Pain
7.Born in the 70's
8.Warlord of Mars
9.Death before Disgrace
Írta:
Brandan
2008. augusztus 19., kedd, 13:40
Facebook:
Angel Of Damnation - Heathen Witchcraft (2018)
Kritika, boymester @ 2018. július 24., kedd, 16:21
Battleroar - Codex Epicus (2018)
Kritika, boymester @ 2018. július 19., csütörtök, 09:37
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.044 seconds to render