Adatok
thornwill
thornwill
Valódi név:
Szabó Márton
Település:
Győr
Szex:
kan
Szülinap:
1981. szeptember 3.
Rang:
olvasó
További információ:
Személyes weboldal Last.fm Myspace 
Regisztráció dátuma:
2010. április 9.
Utolsó bejelentkezés:
2012. november 24., szombat
Nem tudtam se én, se mások / Hogy ők ketten jóbarátok (1)
szandra1226
szandra1226
   
thornwill kedvenc bandái (1)
Thornwill
Thornwill

  
  
Hozzászólások (1)
thornwill 2010. június 30., szerda, 09:46
thornwill
Csatlakozott:
2010. április 9.
Hozzászólások: 10
Köszönjük a kritikát/véleményt a MyGlobalMind-nak:

http://myglobalmind.info/2010/06/29/thornwill-implosion/
--
Thornwill Metal! http://www.thornwill.com
 
thornwill - Magamról
A Thornwill zenekart két jó barát, Szabó Márton és Ágoston Krisztián alapította 2004-ben, egyszerűen a Metal zene szeretetétől indítatva. A már korábbról is közös zenei múlttal és érdeklődéssel bíró fiatalok célja az volt, hogy igazán kemény, de ugyanakkor dallamos és könnyen befogadható, a műfaj keretein belül egyedi, a hallgatók számára is élvezetes, stílust és hangulatot közvetítő zenét alkosson.
Felkérték Jurásek Dániel (ex-Stainless Steel) énekest, Paróczi Tamás basszusgitárost (Obstruction), és Knausz Péter (Obstruction) dobost, hogy csatlakozzanak hozzájuk, s így megszületett a Thornwill zenekar. Egy három számos, ígéretes demó, a Free Fall elkészítése, és egy koncertekben szegényebb időszak után Jurásek Dániel (ének, ex-Stainless Steel) és Knausz Péter (dob, Obstruction) egyéb elfoglaltságaik miatt kilépetek a zenekarból.
Ez a változás nagy érvágás volt fiatal csapat életében, de végül, egy viszonylag hosszabb kényszerpálya után, sikerült megtalálni az új énekest, Gábor Álmos személyében. Ő hangjával, és ötleteivel új lendületet adott a zenekarnak. Kis összeszokás, és néhány koncert után, egy teljes album elkészítésére szánta el magát az akkor 4 tagú zenekar, bízva abban, hogy időközben találni fog megfelelő dobost. Szerencsére így is lett, és hamarosan egy fiatal, tehetséges dobos Balázs András csatlakozott a zenekarhoz, Knausz Péter ajánlásával. Idő közben néhány magyarországi és külföldi (Szlovénia, Szlovákia) fellépés jól összekovácsolta a bandát. Ezek után az 5 zenész saját számok írásába kezdett, ami nem volt egy rövid időszak, de megérte, hisz ennek eredménye a Thornwill zenekar első nagylemeze, az Implosion.
© 2001-2020 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.148 seconds to render