Nincs olyan súlyosan lehúzós hangulata, mint egy Eternitynek vagy A Fine Day to Exitnek (megint régi anyagokra kell hivatkoznom, de ez talán nem véletlen...), ezzel együtt igen szinvonalas zene, amit adott pillanatban nagyon szívesen hallgatok.
Semmi olyan nincs itt, amit ne hallottam volna milliószor, és egyébként is, már azt hiszem említettem, hogy nekem az Esoteric-féle vonal jobban bejön, ahol nem annyira a méla szomorkodás, hanem inkább a drámai, sőt apokaliptikus hangulat a jellemző.
Lesz, akit erősen meg fog viselni, nekem nagyon bejön a hangulata. Tény, hogy igen "sűrű" anyag, dehát ez egy ilyen játék...
Egész érdekes, jó dolgok lennének itt... ha hallhatóak lennének rendesen. :-P Tudom, hogy így autentikus meg minden, de ez a hihetetlenül igénytelen megszólalás nem segíti a befogadást...
Nem rossz, csak kissé jellegtelen, pár Hollowman-szintű dal tudna lendíteni rajta.
Volt jobb.
Számomra csalódás ez a lemez, aki az igazi Prongot akarja hallani, az hallgassa a Prove Your Wrongot, vagy a Cleansinget, azok érdekesek, izgalmasak voltak, ez meg eléggé középszerű, hallgatható, de semmi különösebben érdekes nincs benne.
Nekem ez nem igazán tetszik. Doomban én könyörtelenül konzervatív vagyok: a doom legyen keservesen vonszolós, vánszorogjon és igenis a gitáros lehetőleg minél lassabban noszogassa át az ujjacskáit az egyik bundról a másikra. :-D Különben nem érzem át azt a jellegzetes, keservesen baljós hangulatot, ami egy jó doom sajátja. Ez itt nem igazán érvényesül, de még ez sem lenne tragédia, ha emlékezetes dalokat írtak volna, de ez is csak egy-egy momentumban jött össze. Egyszóval inkább maradok a régi lemezeiknél.
Tényleg nem átütő, de kellemes.
Ha tombolni van kedvem azt sem ilyen zenékre teszem. Ez nekem a semmivel egyenlő. Azt meg fel nem foghatom ilyen zenében minek 6-7 perces számokat írni, amikor már a 3 percesek is dögunalmasak... Jó, ez csak 2 nóta a sok közül, de akkor is...
Megosztó lemezeket hozott HP-ra az Anathema, mióta kigyomlálták a metált a zenéjükből. Volt, ami betalált nálam és volt amelyik nem. Most itt tart....
Egy szimplán jó doom lemez, ahol a tehetség szikrái meg-megcsillannak, de a maradandó élmény nincs meg. Talán máskor...
Nem figyeltem fel igazán a bandára sosem, ez ennek fényében nem is fog változni. Az rémlett, hogy korábban is zsúfoltnak éreztem...
Első két Entombed cd fanként nekem ez kevés,de a körülményeket figyelembe véve a lemezek sorába gond nélkül beilleszthető. Nincs mese, változnak az idők, én meg leragadtam...
A másik new yorki thrash csapat sem jelentet meg még egy The Years of Decayt, de a háziversenyt azért megnyerte..
Az említett lemezek tényleg jók voltak anno, de akkoriban egy Exodus, Dark Angel, Death Angel, Forbidden - és még sokáig sorolhatnám - jelentette a thrasht nekem és nem a keleti parti bandák. Ez a lemez csak pillanatokra tudott megragadni. Egyszerűen középszerű.
Mintha a korábban fel nem használt/kiselejtezett ötleteket próbálta volna felturbózni a csapat. Étteremben sem eszem hortobágyi húsos palacsintát...
Ez sem a napsütötte kánikulai délutánok zenéje. Atmoszférikus black folkkal, post-metálos ízekkel, jeges harmóniákkal és profi megszólalással. Érdekes!
Elindítottam és a család gyorsan el is ment biciklizni.....úgyhogy marad...hehe! Tetszik, különösen a lassabb tételek! Azoknak oltári húzásuk van.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270. 271. ... 477. Full screen Vertikális nézet
2014. augusztus 9.
Pistike66 viribusunitis ∑:
1. viribusunitis
Wayfarer
Children of the Iron Age
7.5 9.5 8.5
2. Pistike66
Abigor
Leytmotif Luzifer
9 6 7.5
3. Redrum
Anathema
Distant Satellites
8 7 7.5
4. Belial
Entombed A.D.
Back To The Front
7 7.5 7.3
5. arallu72
WOE UNTO ME
A Step Into The Water Forgetfu...
6 7.5 6.8
6. mike666
Novembers Doom
Bled White
6 7 6.5
7. ZolixiusRex
Overkill
White Devil Armory
5 7 6
8. insomnium
Trap Them
Blissfucker
4 8 6
9. 9000Sanyi
Prong
Ruining Lives
5 6 5.5
10. nascence
Gnosis Of The Witch
Dauðr Burðr Þry...
5 6 5.5
∑:
6.3 7.2 6.7
BlackZone 2014. augusztus 9., szombat, 11:18
BlackZone
Csatlakozott:
2013. november 23.
Hozzászólások: 223
Hárman is (majdnem négyen) megnyerték ezt a kört. Na ez is ritka, pláne ilyen alacsony átlaggal.
ZolixiusRex 2014. augusztus 9., szombat, 05:45
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
(yes)
--
In Grind We Trust!
zeba 2014. augusztus 9., szombat, 00:05
zeba
Csatlakozott:
2010. május 9.
Hozzászólások: 1704
Válasz emp üzenetére:

Legalább is, így gondolva kellemesebb nem? :-) Dehogy tévedsz, már hogy tévedhetnél a saját álláspontoddal kapcsolatban? Egyébként önnön kurvaságunk sokféle lehet. :-)

Nem gondolom másként... :-)
emp 2014. augusztus 9., szombat, 00:03
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz zeba üzenetére:


Ugyan! "Mi" nem azért csináljuk, hogy megéljünk belőle, hanem azért, hogy "kiteljesedjünk". A kurvák szolgáltatók, velünk ellentétben, akik bemutatjuk azt a szellemi terméket, amit sok öröm és sok megaláztatás árán a felszínre menekítettünk..." (Nagyon kb. :-) )
Nézd el, ha nagyot tévedek... ;-)Legalább is, így gondolva kellemesebb nem? :-) Dehogy tévedsz, már hogy tévedhetnél a saját álláspontoddal kapcsolatban? Egyébként önnön kurvaságunk sokféle képet ölt. :-)
zeba 2014. augusztus 8., péntek, 23:54
zeba
Csatlakozott:
2010. május 9.
Hozzászólások: 1704
Válasz emp üzenetére:

Mindig azon gondolkodtam, hogy van-e olyan mesterség, ami megalázóbb még a kurválkodásnál is, és rá kellett jöjjek, hogy az underground zenészlét a megfejtés. Mi még csak pénzt sem kérünk az örömszerzésért cserébe! :-D Mi vagyunk a legolcsóbb kurvák. :-)

Ugyan! "Mi" nem azért csináljuk, hogy megéljünk belőle, hanem azért, hogy "kiteljesedjünk". A kurvák szolgáltatók, velünk ellentétben, akik bemutatjuk azt a szellemi terméket, amit sok öröm és sok megaláztatás árán a felszínre menekítettünk..." (Nagyon kb. :-) )
Nézd el, ha nagyot tévedek... ;-)
emp 2014. augusztus 8., péntek, 21:46
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Mindig azon gondolkodtam, hogy van-e olyan mesterség, ami megalázóbb még a kurválkodásnál is, és rá kellett jöjjek, hogy az underground zenészlét a megfejtés. Mi még csak pénzt sem kérünk az örömszerzésért cserébe! :-D Mi vagyunk a legolcsóbb kurvák. :-)
boymester 2014. augusztus 8., péntek, 21:21
boymester
Csatlakozott:
2011. január 24.
Hozzászólások: 3983
Pedig kezd érdekes lenni a fórum...:) Én a világvégén lakom, zenéhez rajongáson kívül semmi közöm, úgyhogy nyugodtan mondhatom, a zeneipar egy repedtsarkú, olcsó dohánytól és szégyentől bűzlő kiöregedett ribanc, akinek különböző váladékait hasznosító vidám kis legyek vagyunk:)


--
Youtube csatorna
Nagaarum 2014. augusztus 8., péntek, 06:53
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz ZolixiusRex üzenetére:Ergo, ha nagyon "mocsár" pontot kap még összesítésben is egy banda - és itt most vonatkoztassunk el a nagy nevektől - vagy a kritika nagyon lehúzó akkor ránk szólhatnak pl. a Metal Hammer-től, vagy ne adj isten a Kerrang!-tól, hogy ez még se lesz úgy jó, ahogy gondoltuk, s változtassuk meg a véleményünk. (6)

Remélem valami hasonló jött le.

NEM, nem ilyenről volt szó. Nem volt ennyire direkt. De szerintem váltsunk témát. :-)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
© 2001-2022 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.028 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'71hh40bkmv3h53vd1uetsu2th5','','szoveg|s:7:\"DWTXZUK\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:7:\"tc2.php\";lyricsrow|i:1;','3.229.124.74','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1